- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.681
Hahahahah alemsiniz yaaa
Peki kötü gelinleri napıcaz bakemm
haklısında canım sen herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp onları mutlu etmeye çalıştıkça onlar bu iyi niyetini sömürüp seni kaile almadıkça kendini kullanılmış gibi hissediyorsun yapma sende düşünme diyeceksinde onlar insan değil diye bendemi insan olmayayım ama haketmiyolar işte hemde hiç
en ufak bişeyi anlatayım sana geçen hafta sonu kaynanamlara gittim tvde burma baklava çıktı küçük görümcek ayyy ne severim bunu dedi ben bunlara çaktırmadan eşimi aradım akşama gelince burma baklava getir dedim baklavayı görünce bayıldılar ama bir teşekkür etmedikleri gibi tvde çıkmıştı bende çok severim deyince buda istemiş diyip güldüler o zaman içimden zıkkımın pekini yiyin dedim evleri sobalı o günde hava çok soğuktu soba kurulu olmasına rağmen sobayı yakmadılar dondum resmen kayganam sara çok üşüyor sobayı yakın dedi kadını ayakta bir yemedikleri kaldı ev pis olurmuşta yakamazlarmışta ayıp denen bişey var dimi ama onlar ayıptan ne anlar burda ben enayi oluyorum
Portakales duygu 2220 kizlar cok haklısınız biliyorum bazen acemi gelin gibi davraniyorum ama bunu yaparken amacım kimseye yaranmak değil içimden öyle yapmak geliyor ama bu yönümü torpuleyecem kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyecem çünkü bunlar iyi niyeti enayilikle karıştırıyorlar ama bilmiyorlarki asıl enayi kendileri
Kötü gelin yoktur, gelini yoldan çıkaran kaynana vardır
En dip not: Bu muhabbetlere haddini bilen kayınvalideler dahil değildir. Alınmasınlar lütfen. Bizde de öyle şeker gibi kaynana vardı da biz mi sevmedik?
herkese merhaba ben 39 yaşında 12 haftalık gebeyim.bebekte cilt latı ödemi var. ense kalınlığı 5.8 yarın cvs yapılacak bu durumda olan veya yaşamış olanınız var mı.
hahahahahahah vallahii benim annem bir melekk :) :)
güzel yüreklim kim üzdü yine seni biliyormusun ne düşünüyorum insanı insani duygu ve davranılardan uzaklaştırıyorlar ve daha sonrada senden sevgi saygı merhamet bekliyorlar bu ne çelişki yaPortakales duygu 2220 kizlar cok haklısınız biliyorum bazen acemi gelin gibi davraniyorum ama bunu yaparken amacım kimseye yaranmak değil içimden öyle yapmak geliyor ama bu yönümü torpuleyecem kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyecem çünkü bunlar iyi niyeti enayilikle karıştırıyorlar ama bilmiyorlarki asıl enayi kendileri
Arkadaşım hiç moralini bozma, onlar komplekslerinden veya bilmediklerinden öyle davranıyorlardır. Görümceler bekar ise gıptalarından da beklenilen davranışlar içine alabiliriz. Zamanla yaptıklarının cahillik olduğunu algılayabilirler. Kibar kibar eşin sana "ne kadar düşüncelesin teşekkür ederim" dese, biraz kibarlığı öğrenirler belki. Bir de sen onlardan teşekkür duymak için o davranışı sergilemedin ki. Herkesin yaptığı kendine, zamanla hatalarını öğrenirler. Bence kayınvalidenin davranışı daha önemli, kadıncağız seni düşünmüş, siz gittikten sonra evde konusu olmuştur. Eden bulur dünyası görümceler de bu davranışlarının karşılığını bir yerlerde bulurlar. Sevgiler.haklısında canım sen herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp onları mutlu etmeye çalıştıkça onlar bu iyi niyetini sömürüp seni kaile almadıkça kendini kullanılmış gibi hissediyorsun yapma sende düşünme diyeceksinde onlar insan değil diye bendemi insan olmayayım ama haketmiyolar işte hemde hiç
en ufak bişeyi anlatayım sana geçen hafta sonu kaynanamlara gittim tvde burma baklava çıktı küçük görümcek ayyy ne severim bunu dedi ben bunlara çaktırmadan eşimi aradım akşama gelince burma baklava getir dedim baklavayı görünce bayıldılar ama bir teşekkür etmedikleri gibi tvde çıkmıştı bende çok severim deyince buda istemiş diyip güldüler o zaman içimden zıkkımın pekini yiyin dedim evleri sobalı o günde hava çok soğuktu soba kurulu olmasına rağmen sobayı yakmadılar dondum resmen kayganam sara çok üşüyor sobayı yakın dedi kadını ayakta bir yemedikleri kaldı ev pis olurmuşta yakamazlarmışta ayıp denen bişey var dimi ama onlar ayıptan ne anlar burda ben enayi oluyorum
Merhaba, hiç duymamıştım. İnş. cvs sonucu güzel haberlerini paylaşırsın.herkese merhaba ben 39 yaşında 12 haftalık gebeyim.bebekte cilt latı ödemi var. ense kalınlığı 5.8 yarın cvs yapılacak bu durumda olan veya yaşamış olanınız var mı.
Merhaba, sen elinden geleni yaptın, kesin sonucu da merkezin verecek, inş.hakkında Hayırlı gelişmeler olur. Bol şans ve sevgiler.Hepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...
cok gecmis olsun arkadasim. aman dikkat et kendine. cig etten cig sutten ve bunlardan yapilan urunlerden uzak dur.Günaydın gönlü genç, ruhu çocuk, kalbi ak pak hanımlar...
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Birkaç gündür giremedim foruma.. Umarım herkes iyidir, hep güzel şeyler olmuştur. Birazdan fırsat bulursam okuyacağım. Geçen hafta besin zehirlenmesi şikayetiyle acile attım kendimi. çok korktum. Hamileliğinin başından beri kusması olmayan ben sabah bulantısıyla gözünü açınca güne bebeğime birşey mi oldu yoksa diye ağlaya ağlaya.. Acildekilere de uyuz oldum ayrıca.. "Sadece kustuğum için bebeğime bir şey olduğunu düşünmem biraz abartılı değil miymiş bence?"Bağırsaklarımı toparlaması 3 gün sürdü. O neydi öyle!! Neyse ki Cemrem iyi çok şükür.
bana seker testini 28.ci haftada yaptilar 75'lik seker yüklemesi. aclik sekeri iyi durumda olmasina ragmen yükleme sonrasinda seker 205'e cikmis 2.saat sonrasinda gene normal araliktaydi. doktorum derhal diyet verdi. ekmek, pilav, makarna, seker, tatli, üzüm ve muz yasaklar listesine girdi. diledigim kadar et, balik, süt ürünleri, mevye ve sebze verdi. ben buna ilave olarak da her gün bir kase yogurdun icine tatli kasigi tarcin attim ya da bir bardak süte ilave ettim. benim seker degerlerime cok yardimci oldu.
diyet yüzünden 2 kilo verdim hamilelikte ama insülin almaktan iyidir. bebegim güzelce büyümeye devam etti. 31.ci haftada testi tekrarladilar ve daha önce 205 olan deger 140'a düsmüstü ve bana diyete devam dedi ama son haftalarda biraz bosladim diyeti. bebegin cok iri olur diye korkuttu hatta bebek büyük suni sanci verelim dogum baslasin dediler 38.ci haftada. oglusum 3200 gram dogdu. yani diyecegim dikkat et tabii ama cok da stress yapma. hamilelik sekerinin de en iyi ilaci tarcin:
hamilelikte toplam 11 kilo aldim. 38.ci haftaya kadar 7-8 kilo almistim gerisini de diyet döneminde aldim. her sey yoluna girer yeterki stres yapma canim :))))
Sürecin her bir bölümü ayrı sorularla geçecek. Hepsi hep böyle güzel ilerlesin umarım...
Gün aşırı kontrollerinle E2 değeri zaten aşağı yukarı kaç folikül oluştuğunu yansıtıyor olacak. Hepsinin dolu ve kaliteli olması temennimiz... Bir iki tanede son gün atağı yapan sürprizler çıkar belki...
Stresten uzak durmak her şeyin çaresi... Başarabilirsen ne mutlu sana.
Çatlatmayı önleme iğnelerine başlayınca kasık ağrıların, gerginliğin yükselecektir endişelenme hiç.
Çatlatma iğneni vurup saati saatine başarıyla sonuçlanacak OPU aşaması ile ilk endişeli zamanın sona erecek umarım.
Sonrası süpermeni ile buluşsun bölüm bölüm bölünsün endişe perdesi ile açılacak, o güne güç sakla :)
Güzel geçmesi, sağlıklı, kaliteli olması dileğiyle...
herkese merhaba ben 39 yaşında 12 haftalık gebeyim.bebekte cilt latı ödemi var. ense kalınlığı 5.8 yarın cvs yapılacak bu durumda olan veya yaşamış olanınız var mı.
Teşekkür ederim tatlım.. Asla yemem çiğ et süt, hazır gıda.. Bence şeker yüklemesi benim mide bağırsaklarımı bozduğu için ishal kusma oldu.. Yoksa beslenmeme dikkat ederim. Gerçi doktor ton balığı yemiş olmama bağladı şikayetlerimi de ben pek inanmıyorum. (Profesör doktorum ya... O bilmiyor, ben biliyorum. ) Ton balığı yiyebilirsin diye 2 gün önce doktorum onay vermişti ve ben daha önce de 10-15 günde bir kez yiyordum. Sadece çok sık yemeyi önermiyorlar, hepsi o.. Bu acildeki doktor ton balığı yasak dedi, kesti attı. Ama zaten benim bağırsaklarım şeker yüklemeden sonra bozulmuştu.. Ton balıklı salata da lifli olunca hepten bozdu beni...cok gecmis olsun arkadasim. aman dikkat et kendine. cig etten cig sutten ve bunlardan yapilan urunlerden uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?