Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

herkese merhaba ben 39 yaşında 12 haftalık gebeyim.bebekte cilt latı ödemi var. ense kalınlığı 5.8 yarın cvs yapılacak bu durumda olan veya yaşamış olanınız var mı.

Hahahahah alemsiniz yaaa
Peki kötü gelinleri napıcaz bakemm

Kötü gelin yoktur, gelini yoldan çıkaran kaynana vardır

En dip not: Bu muhabbetlere haddini bilen kayınvalideler dahil değildir. Alınmasınlar lütfen. Bizde de öyle şeker gibi kaynana vardı da biz mi sevmedik?

Ah be kuzum, dünkü gelin değilsin ki. Fırsat verme bacım. Çok seviyorsa otursun yapsın, siz de yiyin. Hadi kaygananı azıcık affedeyim diyecektim ki, konuyu özellikle açmış olması ihtimali aklıma geldi, vazgeçtim. Belki görümcekin kayın ve maun validenin sana olan ilgisini kıskanıyordur demek istiyorum. Onun için sana eziyete varan davranış bozuklukları sergiliyordur...
Evlendikten 1,5 ay sonra, yılbaşı gecesi, benim kayganaya incili, gümüş takı seti hediye ettim. Burun kıvırdı. Her metali takamazmış, alerjisi varmış. Zaten inciyi sevmezmiş... Teşekkür mü? Yok canım, ne münasebet. Yine de aldı, gözümün önünde kanepenin altına tıktı. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 3 yıl sonra Lalapaşa' ya taşındığımızda ziyarete geldiler. Terlik, güzlük falan getirmiş ama pazarda 3-5 Tl. ye satılanlardan. Sağol dedim, aldım, gece de attım çöpe. Sabah erken kalkıyorum ya atacağım çöpü. Bir uyandım ki mutfağı su basmış, temizlerken kalktı geldi hatun. Gördü tabi. Utandım açıkçası. Ama belli etmedim. Kötü müyüm.? Zevkle

Portakales duygu 2220 kizlar cok haklısınız biliyorum bazen acemi gelin gibi davraniyorum ama bunu yaparken amacım kimseye yaranmak değil içimden öyle yapmak geliyor ama bu yönümü torpuleyecem kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyecem çünkü bunlar iyi niyeti enayilikle karıştırıyorlar ama bilmiyorlarki asıl enayi kendileri

Hepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...

Sıkma canını, kişi kendinden bilir işi

Kötü gelin yoktur, gelini yoldan çıkaran kaynana vardır

En dip not: Bu muhabbetlere haddini bilen kayınvalideler dahil değildir. Alınmasınlar lütfen. Bizde de öyle şeker gibi kaynana vardı da biz mi sevmedik?

hahahahahahah vallahii benim annem bir melekk :) :)

herkese merhaba ben 39 yaşında 12 haftalık gebeyim.bebekte cilt latı ödemi var. ense kalınlığı 5.8 yarın cvs yapılacak bu durumda olan veya yaşamış olanınız var mı.

canım hiç bilgim yok gerçekten ne desem yalan olur..
Dilerim her şey güzel sonuçlanır

hahahahahahah vallahii benim annem bir melekk :) :)

Şeytan da bir melektir (Dizinin son repliği buydu değil mi?)
Şaka bir yana, büyüklerin tecrübe ve olgunluklarıyla gençlere örnek olup yol göstermesi gerekirken sıvı atık yarışına girmesini anlamıyorum. Kim olursa olsun. Genç, cahilliğinden hata yapsa da bu hatayı göstermek, düzeltmek ve tekrarını önlemek yetişkin olanın işidir. Gencin hatasına hatayla karşılık verip üstüne saygı beklemek hayatın akışına ters. Herkes yerini bilsin canım, aaaaaaaaaa

güzel yüreklim kim üzdü yine seni biliyormusun ne düşünüyorum insanı insani duygu ve davranılardan uzaklaştırıyorlar ve daha sonrada senden sevgi saygı merhamet bekliyorlar bu ne çelişki ya

Günaydın arkadaşlar, bu ara iş yoğunluğundan foruma her zaman giremiyorum.

Arkadaşım hiç moralini bozma, onlar komplekslerinden veya bilmediklerinden öyle davranıyorlardır. Görümceler bekar ise gıptalarından da beklenilen davranışlar içine alabiliriz. Zamanla yaptıklarının cahillik olduğunu algılayabilirler. Kibar kibar eşin sana "ne kadar düşüncelesin teşekkür ederim" dese, biraz kibarlığı öğrenirler belki. Bir de sen onlardan teşekkür duymak için o davranışı sergilemedin ki. Herkesin yaptığı kendine, zamanla hatalarını öğrenirler. Bence kayınvalidenin davranışı daha önemli, kadıncağız seni düşünmüş, siz gittikten sonra evde konusu olmuştur. Eden bulur dünyası görümceler de bu davranışlarının karşılığını bir yerlerde bulurlar. Sevgiler.

Merhaba, hiç duymamıştım. İnş. cvs sonucu güzel haberlerini paylaşırsın.

Hepinize çok teşekkür ederim,ayrı ayrı yazacak gücüm yok bugün maalesef.okuduğum kadarıyla 1 çekirdekliler ve 3 çekirdekliler anomalili oluyormuş bölünse bile,napalım...
Merhaba, sen elinden geleni yaptın, kesin sonucu da merkezin verecek, inş.hakkında Hayırlı gelişmeler olur. Bol şans ve sevgiler.

Günaydın gönlü genç, ruhu çocuk, kalbi ak pak hanımlar...
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Birkaç gündür giremedim foruma.. Umarım herkes iyidir, hep güzel şeyler olmuştur. Birazdan fırsat bulursam okuyacağım. Geçen hafta besin zehirlenmesi şikayetiyle acile attım kendimi. çok korktum. Hamileliğinin başından beri kusması olmayan ben sabah bulantısıyla gözünü açınca güne bebeğime birşey mi oldu yoksa diye ağlaya ağlaya.. Acildekilere de uyuz oldum ayrıca.. "Sadece kustuğum için bebeğime bir şey olduğunu düşünmem biraz abartılı değil miymiş bence?" Bağırsaklarımı toparlaması 3 gün sürdü. O neydi öyle!! Neyse ki Cemrem iyi çok şükür.

cok gecmis olsun arkadasim. aman dikkat et kendine. cig etten cig sutten ve bunlardan yapilan urunlerden uzak dur.

Verdiğin kıymetli bilgiler için teşekkürler canım.. Benim açlık kan şekerim iyi. Bana da 75'lik glikoz yüklemesi yapıldı. 1. saat kan şekerim normal çıktı ama 2. saatteki yüksek çıktı. Ben de diyet yapacağım. Protein ve sebze ağırlıklı besleneceğim ben de..Tarçını 2220 ciğim de söylemişti. Ben zaten son zamanlarda çok yiyemez olmuştum, şekerim yüksek seyrettiği için belki de..
Benim bebeğimin gelişimi şimdiye kadar hep haftasıyla uyumluydu ama son kontrolde karın çevresi 10 gün büyük çıktı. Doktor +- 10 gün olabilir bu değerler çok takılma dediyse de acaba şekerden dolayı iri mi ki diye de düşünmekten kendimi alamadım. Bakıcaz artık...

ne güzel satırlar böyle takrar tekrar okudum teşekkürler... Rabbim sağlıkla nasip eylesin hepimize

cvs ne anlama geliyor bilmiyorum ama ense kalinligi pek ic acici gorunmuyor canm. insallah yanilmislardir.
burada ense kalinligini ust uste 3 kere olcuyorlar ki yanilma olmasin diye. insallah guzel sonuclarla gelirsin.

cok gecmis olsun arkadasim. aman dikkat et kendine. cig etten cig sutten ve bunlardan yapilan urunlerden uzak dur.
Teşekkür ederim tatlım.. Asla yemem çiğ et süt, hazır gıda.. Bence şeker yüklemesi benim mide bağırsaklarımı bozduğu için ishal kusma oldu.. Yoksa beslenmeme dikkat ederim. Gerçi doktor ton balığı yemiş olmama bağladı şikayetlerimi de ben pek inanmıyorum. (Profesör doktorum ya... O bilmiyor, ben biliyorum. ) Ton balığı yiyebilirsin diye 2 gün önce doktorum onay vermişti ve ben daha önce de 10-15 günde bir kez yiyordum. Sadece çok sık yemeyi önermiyorlar, hepsi o.. Bu acildeki doktor ton balığı yasak dedi, kesti attı. Ama zaten benim bağırsaklarım şeker yüklemeden sonra bozulmuştu.. Ton balıklı salata da lifli olunca hepten bozdu beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…