Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şükür ya iyisin arkadaşım ya ne abartması karnında can taşıyorsun yaniii cok cok gecmiş olsun kuzumm aman dikkat zaten az yiyorsun nasıl oldu ne yedinki yani

bana kizmayin ama Turkiyenin cok seyi bana acayip ters geliyor. burda uyardiklari sadece cig et ve cig sutten yapilan fransiz peynirleri. baska nerdeyse hic bir kisitlama yok. tabii alkol sigara ve uyusturucuda var uyardiklari. kuzum benim bi arkadasim var benden 2.5 ay once dogum yapmisti. butun hamileligi boyunca paket paket sigara icti cig kofte yedi bol bol balik tuketti. baklavalar. cok saglikli kizi var masallah. kizi 5 aylikken tekrar hamile kaldi. zaten havada kapiyor mubarek. simdi oglu olcak ve bunda da sigara elinden hic dusmuyor.

Noliiiii yaaaaa herkes bişi yazmışşş gündem çok yoğun
alpcemre nolmuşş benim Cemrem'in güzeller güzeli annesineeee...
Ton baliğı zehirliyor sıcak aylarda aman dikkat diyeyimmm..
kese06 vallahii o arkadaşına uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahahahahahha
yase07 yeteeeeer sara_28 2220 D dnzdry hepiniziiiiii çoookkkk

gunaydinlar gunaydinlar gunaydinlar.....

ee ama bende kaynanayim yahu

Yerini bilen kayınvalideleri tenzih etmiştik bacım, alınma sen
Kötü gelin yoktur, gelini yoldan çıkaran kaynana vardır

En dip not: Bu muhabbetlere haddini bilen kayınvalideler dahil değildir. Alınmasınlar lütfen. Bizde de öyle şeker gibi kaynana vardı da biz mi sevmedik?

Geçmiş olsun. Attan düşmeyen, halden anlamazmış. İnsanların yorumlarının seni üzmesine izin verme derim. Sen iyi misin? Bebeğin de iyi mi? Gerisini salla gitsin...

sorma bende fena uyuuzzzz oluyorum. birde sigara dogurganligi engelliyor deniliyor. valla bu soba gibim...gunde kesin 2 paket iciyor. kendi de 78li.

sorma bende fena uyuuzzzz oluyorum. birde sigara dogurganligi engelliyor deniliyor. valla bu soba gibim...gunde kesin 2 paket iciyor. kendi de 78li.

Vallahi istediği kadar doğursun ama yazııkk.. Görünen bir şey olmaya bilir ama sigara bebeğe zarar veriyor.. Ayy bu konuda konuşmak bile saçma yanii cızzzzzzzzzzzzz
Napalımm maşallahh diyeliömmm

Vallahi istediği kadar doğursun ama yazııkk.. Görünen bir şey olmaya bilir ama sigara bebeğe zarar veriyor.. Ayy bu konuda konuşmak bile saçma yanii cızzzzzzzzzzzzz
Napalımm maşallahh diyeliömmm

masallah diyelim evet. soylemeyi unuttum aldirdiginin sayisida yok hani. hele ki bitanesini aldirmis 5 aylik mis galiba. erkek bebek.
benim icim yandi duyunca. turkiyede merdiven alti diyorlarya oyle iste. ayyy dedikodu yapiyorum ama bu en iyi arkadasinin kocasina asik oluyor
simdi onunle birlikteler. bayagi bi aksiyonlu hayati varmis yani. o zamanlar ben tanimiyordum kendisini.

dıdıptım dı dım hahaahahhaha

Dün tüm akşam iş cıkışı dr daydım hahh 3 ay biestron kullan belki kendiligindende hamile kalırsın dedi pek ilaç önermiyorum dogal şeyler ye dedi bağzı degerler ilk defa gözüme çarptı fsh 22 mesala 5 gün yapıldı digerleri tsh falan iyi amh ve rezerv degerlerde azaldıgını gösteriyor rahim egrisi agrısı cekiyormuşum haberim yok bende idrar yolları zannediyorummm yahuu bi batıyodu üşüyünce mantar malesff hep varr az diyolar fitil başka bişeyy yokk mühimm selenyum ve omega 3 biestron önerdii eylülle kadar hamile kalmassan tüp yaparız dedi yani fsh önemli düşmesi lazım bunlar işte napalım biliyordumm herşey o kadar iyiyken bile olmadı şimdimi olacak ben kendimi biliyorum stres ve klomen beni 3, 4 ay dan sonra düzene girecegimm biliyorum 2 ay oldu daha ramazandan sonraya bıraktım herseyde var bir hayır , rahim flimi ve sperm tahlili var 15 güne tamamlarım yada ben ramazandan sonra daha yakın bi zamanda mi flim cektirsem daha iyi olur sizce kızlar

Kuzum aman dikkat böylelerinden kacacann hahh hahh yanii

fsh yüksek sanırım hayıt otu iyi geliyormuş onu dene amh bakıldımı o değerde önemli sprem ve rahim filmi için acele etme bence önce vitamin ve doğal desteklerden takviye al derim ama yinede siz bilirsiniz, bu fsh ve amh çok önemliymiş

fsh yuksek cikmis canm. evt en buyuk etken stres. klomen kullandin galiba. beni biraz bilgilendirir misin klomen hakkinda.
eehuumm bende kullanmak istiyorum sankim :)

ben de aynı şeyi geçen ay yaşadım.ama işleme girmedim.anestezi alıcan bir sürü para vericen bir tane için çok rikli geldi bana pişmanda degilim şu an dogum kontrol hapı kullanıyorum

merhaba arkadaşlar,haber geldi maalesef olmadı döllenme,işlem iptal edildi.drla görüşcez bundan sonrasını ne yapıcaz diye,galiba tek olanı denicem ,emin olamıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…