- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.701
Şükür ya iyisin arkadaşım ya ne abartması karnında can taşıyorsun yaniii cok cok gecmiş olsun kuzumm aman dikkat zaten az yiyorsun nasıl oldu ne yedinki yaniGünaydın gönlü genç, ruhu çocuk, kalbi ak pak hanımlar...
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Birkaç gündür giremedim foruma.. Umarım herkes iyidir, hep güzel şeyler olmuştur. Birazdan fırsat bulursam okuyacağım. Geçen hafta besin zehirlenmesi şikayetiyle acile attım kendimi. çok korktum. Hamileliğinin başından beri kusması olmayan ben sabah bulantısıyla gözünü açınca güne bebeğime birşey mi oldu yoksa diye ağlaya ağlaya.. Acildekilere de uyuz oldum ayrıca.. "Sadece kustuğum için bebeğime bir şey olduğunu düşünmem biraz abartılı değil miymiş bence?"Bağırsaklarımı toparlaması 3 gün sürdü. O neydi öyle!! Neyse ki Cemrem iyi çok şükür.
Teşekkür ederim tatlım.. Asla yemem çiğ et süt, hazır gıda.. Bence şeker yüklemesi benim mide bağırsaklarımı bozduğu için ishal kusma oldu.. Yoksa beslenmeme dikkat ederim. Gerçi doktor ton balığı yemiş olmama bağladı şikayetlerimi de ben pek inanmıyorum. (Profesör doktorum ya... O bilmiyor, ben biliyorum. ) Ton balığı yiyebilirsin diye 2 gün önce doktorum onay vermişti ve ben daha önce de 10-15 günde bir kez yiyordum. Sadece çok sık yemeyi önermiyorlar, hepsi o.. Bu acildeki doktor ton balığı yasak dedi, kesti attı. Ama zaten benim bağırsaklarım şeker yüklemeden sonra bozulmuştu.. Ton balıklı salata da lifli olunca hepten bozdu beni...
gunaydinlar gunaydinlar gunaydinlar.....
ee ama bende kaynanayim yahu
gunaydinlar gunaydinlar gunaydinlar.....
ee ama bende kaynanayim yahu
Kötü gelin yoktur, gelini yoldan çıkaran kaynana vardır
En dip not: Bu muhabbetlere haddini bilen kayınvalideler dahil değildir. Alınmasınlar lütfen. Bizde de öyle şeker gibi kaynana vardı da biz mi sevmedik?
Günaydın gönlü genç, ruhu çocuk, kalbi ak pak hanımlar...
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Birkaç gündür giremedim foruma.. Umarım herkes iyidir, hep güzel şeyler olmuştur. Birazdan fırsat bulursam okuyacağım. Geçen hafta besin zehirlenmesi şikayetiyle acile attım kendimi. çok korktum. Hamileliğinin başından beri kusması olmayan ben sabah bulantısıyla gözünü açınca güne bebeğime birşey mi oldu yoksa diye ağlaya ağlaya.. Acildekilere de uyuz oldum ayrıca.. "Sadece kustuğum için bebeğime bir şey olduğunu düşünmem biraz abartılı değil miymiş bence?"Bağırsaklarımı toparlaması 3 gün sürdü. O neydi öyle!! Neyse ki Cemrem iyi çok şükür.
Noliiiii yaaaaa herkes bişi yazmışşş gündem çok yoğun
alpcemre nolmuşş benim Cemrem'in güzeller güzeli annesineeee...
Ton baliğı zehirliyor sıcak aylarda aman dikkat diyeyimmm..
kese06 vallahii o arkadaşına uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahahahahahha
yase07 yeteeeeer sara_28 2220 D dnzdry hepiniziiiiii çoookkkk
Noliiiii yaaaaa herkes bişi yazmışşş gündem çok yoğun
ahahahahahha
Yerini bilen kayınvalideleri tenzih etmiştik bacım, alınma sen
sorma bende fena uyuuzzzz oluyorum. birde sigara dogurganligi engelliyor deniliyor. valla bu soba gibim...gunde kesin 2 paket iciyor. kendi de 78li.
Vallahi istediği kadar doğursun ama yazııkk.. Görünen bir şey olmaya bilir ama sigara bebeğe zarar veriyor.. Ayy bu konuda konuşmak bile saçma yanii cızzzzzzzzzzzzz
Napalımm maşallahh diyeliömmm
Bende baybe baybeNoliiiii yaaaaa herkes bişi yazmışşş gündem çok yoğun
ahahahahahha
masallah diyelim evet. soylemeyi unuttum aldirdiginin sayisida yok hani. hele ki bitanesini aldirmis 5 aylik mis galiba. erkek bebek.
benim icim yandi duyunca. turkiyede merdiven alti diyorlarya oyle iste. ayyy dedikodu yapiyorum ama bu en iyi arkadasinin kocasina asik oluyor
simdi onunle birlikteler. bayagi bi aksiyonlu hayati varmis yani. o zamanlar ben tanimiyordum kendisini.
Kuzum aman dikkat böylelerinden kacacann hahh hahh yaniimasallah diyelim evet. soylemeyi unuttum aldirdiginin sayisida yok hani. hele ki bitanesini aldirmis 5 aylik mis galiba. erkek bebek.
benim icim yandi duyunca. turkiyede merdiven alti diyorlarya oyle iste. ayyy dedikodu yapiyorum ama bu en iyi arkadasinin kocasina asik oluyor
simdi onunle birlikteler. bayagi bi aksiyonlu hayati varmis yani. o zamanlar ben tanimiyordum kendisini.
Dün tüm akşam iş cıkışı dr daydım hahh 3 ay biestron kullan belki kendiligindende hamile kalırsın dedi pek ilaç önermiyorum dogal şeyler ye dedi bağzı degerler ilk defa gözüme çarptı fsh 22 mesala 5 gün yapıldı digerleri tsh falan iyi amh ve rezerv degerlerde azaldıgını gösteriyor rahim egrisi agrısı cekiyormuşum haberim yok bende idrar yolları zannediyorummm yahuu bi batıyodu üşüyünce mantar malesff hep varr az diyolar fitil başka bişeyy yokk mühimm selenyum ve omega 3 biestron önerdii eylülle kadar hamile kalmassan tüp yaparız dedi yani fsh önemli düşmesi lazım bunlar işte napalım biliyordumm herşey o kadar iyiyken bile olmadı şimdimi olacak ben kendimi biliyorum stres ve klomen beni 3, 4 ay dan sonra düzene girecegimm biliyorum 2 ay oldu daha ramazandan sonraya bıraktım herseyde var bir hayır , rahim flimi ve sperm tahlili var 15 güne tamamlarım yada ben ramazandan sonra daha yakın bi zamanda mi flim cektirsem daha iyi olur sizce kızlar
Dün tüm akşam iş cıkışı dr daydım hahh 3 ay biestron kullan belki kendiligindende hamile kalırsın dedi pek ilaç önermiyorum dogal şeyler ye dedi bağzı degerler ilk defa gözüme çarptı fsh 22 mesala 5 gün yapıldı digerleri tsh falan iyi amh ve rezerv degerlerde azaldıgını gösteriyor rahim egrisi agrısı cekiyormuşum haberim yok bende idrar yolları zannediyorummm yahuu bi batıyodu üşüyünce mantar malesff hep varr az diyolar fitil başka bişeyy yokk mühimm selenyum ve omega 3 biestron önerdii eylülle kadar hamile kalmassan tüp yaparız dedi yani fsh önemli düşmesi lazım bunlar işte napalım biliyordumm herşey o kadar iyiyken bile olmadı şimdimi olacak ben kendimi biliyorum stres ve klomen beni 3, 4 ay dan sonra düzene girecegimm biliyorum 2 ay oldu daha ramazandan sonraya bıraktım herseyde var bir hayır , rahim flimi ve sperm tahlili var 15 güne tamamlarım yada ben ramazandan sonra daha yakın bi zamanda mi flim cektirsem daha iyi olur sizce kızlar
ben de aynı şeyi geçen ay yaşadım.ama işleme girmedim.anestezi alıcan bir sürü para vericen bir tane için çok rikli geldi bana pişmanda degilim şu an dogum kontrol hapı kullanıyorumYine hüsran. 2 yumurtanın 1 tanesi büyümüş 15, 5 mm. Iyi dedi. Tek yumurtayla opuya gitcem gibi. Ya buda boş cikarsa napcam bilmiyorum ...
Hormon tahlilleriyle belli olmazmi dedim dolu boş yok diyo adam. Mikroskop altında toplaninca belli olur diyo
Tek yumurtayla opuya gitmek risk. E 5000TL paramda yanacak yine boş çıkarsa
Kumar oynuyorum resmen
Siz olsanız iptal mi ederdiniz? Birkaç ay sonra ne olacağını bilmiyoruz diyor dr rezerv icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?