Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tammam canım denerim hayıt otunu zaten rezerv düşüklügü var yaş var amh düşük 0.33 bakalım yan bide endokrin dr gösterecem 3 ay hazırlanayım bakayım hayırlısı rabbimden daha öncelerde fsh normaldi neyse anormal olsa ne cıkarki rabbim vermek istesin tek insallah cabalar boşa gitmezz

Ben olsam rahim filmini ilk adet bitiminde çektirirdim. Müdahale gerektiren bir şey varsa onu da araya alırdım. Çünkü bir de iyileşme süreci olacak Biosteron kullanmadan önce mutlaka DHEA ölçtür. Rahim için operasyon yapılırsa sonrasında fsh ve amh tekrar ölçtürüp ona göre kür destekleri uygulayabilirsin. Fiziksel problemlerden sonra gebeliğe engel olan en önemli şey fsh yüksekliği. Mantar için bir önerim var. Muhtemelen okuyunca öyyykkk diyeceksin ama sonuç aldığım tek şey olduğu için yazacağım. Yoğurt. Bir ped ya da kağıt havluya sür, gece kalsın. Durumuna göre, geçene kadar her gece uygulayabilirsin. İçeriye de yayıldıysa, kokulu akıntı yapıyorsa, yoğurdun yeşil suyunu bir şırınga yardımıyla içeriye zerkediyorsun. 20 ml. yeterli. Ev yapımı yoğurt olacak. Bir de genital mantarlarda çift olarak tedavi olmak gerekiyor. İç çamaşırlarını ütülemek, toz deterjan kullanmamak, pamuklu çamaşır tercih etmek gibi önlemleri zaten doktorun söylemiştir. Ayaklarını üşütmemek ve bol su içmek te önlemler arasında...

fsh yuksek cikmis canm. evt en buyuk etken stres. klomen kullandin galiba. beni biraz bilgilendirir misin klomen hakkinda.
eehuumm bende kullanmak istiyorum sankim :)
Tavsiye etmem canım ya drlar başka care bulamayınca klomen diyo kist varsa hic bulaşma klomene kist büyüdü ara kanama yaptı adet gibi oldum yani sonra bi gec geldi bir erken düzen şaşıyor gerci dr sabah akşam verdi bide progestan hapı vermedi kanamayı engelleyici hap zaten topu topu 1, 2 yumurta görünüyor onuda büyütmeye yarıyor yeni yumurta cıkartmıyor klomen rahimide inceltiyor,rahim duvarına hasar bile yapa biliyor neyse hic bişey yapmamaktansa klomen iyi dedim devam ettim iş yerinde stres koca stress yani akraba stres işte hahhhh kafayı yemiyecem ama anladımki takmayacannn takarsan kendine yazık bence bi macun karışımı al biestron al vitamin nasılsa dogurdun yine dogurursun ayoll

Selam kızlar, epeydir gelmedim topiğe. Yurtdışından bir arkadaşım geldi. Onunla zaman geçiriyorum. Dün gece 00.30 da eve geldim bu hâlimle, alemlerden eksik kalmıyorum:) Son demler ne yapalım. Ben haftaya salı günü Amerika ya uçuyorum doğum için. Inşallah herşey yolunda gider. Bir macera başlıyor benim için.
Bu hafta Ali nin ve benim eşyalarımızı hazırlayacağım. Gerilerde tavsiye ettiğiniz bazı kitapları aldım orası için. Biraz da yün ve tığ. Zaman geçirmek için örgü örmeyi düşünüyorum.
Evde internetim olacak. Yine ara ara haberleşiriz.

Haklısın dimi belki bişey çıkar ilk onu yaptırayım hahh spermle rahim flimini bu ay aradan cıkartırım o zamann

ben klomeni sadece bir ay denemek istiyorum arkadasim. kizim su an 10 aylik benim icin ikinci cocuk sart degil evet istiyorum ama Allah yavrularima omur versin once. lakin esim cok istiyor. daha cok onun icin istiyorum bende. birde hazir uykusuz gecelere kosusturmalara alismisken olsun istiyorum. ee yasimda az degil hani. sen kac yasindaydin ben 43 oldum martta. oldu oldu olmadi yazdan sonra bi doktora gitcem bakalim ne diycek.
bende en son fsh 8 cikmisti. amh icinde basvurmustum ama geri iptal ettim bilmesem daha iyi diye. neyse cevabin icin tesekkurler dusunmem gerekiyor bu klomen konusunda.

hadi bakalım hayırlısı olsun,az kalmış doğuma,sağlıkla kucağına almanı dilerim.kendine ve Ali'ye iyi bak,doğumu Amerikada yapıcan anladığım kadarıyla...

hersey gonlunce olsun arkadasim. bi avazda dogurursun insallah yaban ellerde :)

merhaba arkadaşlar,haber geldi maalesef olmadı döllenme,işlem iptal edildi.drla görüşcez bundan sonrasını ne yapıcaz diye,galiba tek olanı denicem ,emin olamıyorumda.

Canımmmm kıyamam sanaa yaaa rabbimm hafifletsin yüreğinii
Bence 1 ay dinlen ondan sonra 1 tane embriyonu transfer ettir.. Belki de kısmetin o durr..
Bilemiyorum ama onuda kendinden ve moralinden emin oldugunda al...

oyyyy maşallahh ne çabuk yaklaştı ogünnn :)))
Ali'mizi de al kucagına saglıcakla dönün inşallah...

Vallahii 2220 bu işin duayeni oldugu için onun üstüne yorum yapmak bana düşmez hahahaha
Seni çok seviyorummm o yüzden stres yokk... Heyecan var, umut var, bekleyiş var, güzel hayaller var ve sonunda bebek varr

Ay canım ben bi dogursamm hep dogursamm yani cocukk sesleri dolsa evimde ne güzel ikincibahar yaşiyorsun ben 77 liyim ama bende zaten epeydir var rezerv azlıgı hic yumurtam dondurulmadı olanada şükür yani rabbim cocuklarını sana bagışlasın kuzum yapın yapın valla cocuk olmayınca sesde olmuyor evde benim şarkı sesim var adam hayalet hahhhh olsun napakk adamımı degiştirek 14 yıl olmuşmyanii hahhhh

America alimizi al gel hahhh bi avzda derler ya aynen nasil dogum yapacaksın bizede anlatt şekerim yanii bizde bilgilenek azcık ...boşta durmuyon massallah el işlerii ,hangi şehirse bi foto payalaş gez tozz dogur gel hayırlısıyla kuzummm

Herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum canım. Tabii fotoğraf paylaşırım. Newyork a gidiyorum.

Canımın içi Nazım'ımın ölüm yıl dönümü..
KARIMA MEKTUP

Bir tanem!
Son mektubunda:
“Başım sızlıyor
yüreğim sersem!”
diyorsun.

“Seni asarlarsa
seni kaybedersem;”
diyorsun;
“yaşayamam!”

Yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda;
yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda
ölüm acısı.

Ölüm
bir ipte sallanan bir ölü.
Bu ölüme bir türlü
razı olmuyor gönlüm.
Fakat
emin ol ki sevgili;
zavallı bir çingenenin
kıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eli
geçirecekse eğer
ipi boğazıma,
mavi gözlerimde korkuyu görmek için
boşuna bakacaklar
Nâzım’a!

Ben,
alaca karanlığında son sabahımın
dostlarımı ve seni göreceğim,
ve yalnız
yarı kalmış bir şarkının acısını
toprağa götüreceğim…

Karım benim!
iyi yürekli,
altın renkli,
gözleri baldan tatlı arım benim;
ne diye yazdım sana
istendiğini idamımın,
daha dava ilk adımında
ve bir şalgam gibi koparmıyorlar
kellesini adamın.
Haydi bunlara boş ver.
Bunlar uzak bir ihtimal.
Paran varsa eğer
bana fanila bir don al,
tuttu bacağımın siyatik ağrısı,
Ve unutma ki
daima iyi şeyler düşünmeli
bir mahpusun karısı

doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.

doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi alım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.
Senin pisikolojin önemli arkadaşım bi rahatla bak stres zora sokup hormonları etkiliyor bence dr dedigi gibi bi yol izle insallah olacak kuzum sana bebek olacak hayırlısıyla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…