Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.

Önceliğin doktorunla görüşmek olsun tabii.. Ama ben olsam önce transfer yaptırırım artık.. Hormon ye yeee mahfoldun canım.. Biraz dinlenmiş olursun hem.

doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.

Benim tavsiyem beklemen yönünde. Çünkü dondurulmuş tedavisinde iğne kullanmayacaksın ama yine de hormon alacaksın. Biraz dinlenmek, vücudun dengesini bulmasına yardım etmek sana da iyi gelecektir. Bu arada Tekrar embriyo isteyip istemediğine karar verebilirsin. Ki tecrübelerime dayanarak iki embriyo ile şansını artırmanın da içini rahatlatacağını düşünüyorum. İstersen adetinle git doktoruna. Hormon testlerini yaptır. Hiç değilse durumunu bilirsin. Gerekirse arada takviyelerle destek sağlarsın. Uygun bir zamanda da tekrar embriyo ya da dondurulmuş tedavisine başlarsın... Tabi bu benim düşüncem. Son kararı sen vereceksin...

Keşke sizden gördüğüm desteği anlayisi bugün esimdende gorebilseydim. Birbirimize sarilmamiz gereken. Karar aşamasında olduğumuz bugünlerde birbirimizi yiyoruz... tamam erkekler anlayamaz bazı seyleri ama böyle olmamalı...

Canım benim.. Allah ne Murad'ın varsa versin.. Bu geldi içimden hayda ne işin var çayda' Hesabı dua ettim ama tutar inşallah
Haklısın alışacağım tabii.. Tebdil-i mekanda ferahlık var hakkaten.. Eşimi yollasam biraz ders verse iyi olur.. Tembel ve erteleyen erkekle yaşamak ne zor bilirim.. Sevgili kardeşim tembellerin kralıdır.. Ama inan Ortası Olmalı bence.. Keyif kısmı es geçiliyor böyle olunca da.. Yine de tembel olmasından iyidir..

Duygu'cum, biz biraz bodosloma daldık. Belki de böyle olması gerekiyormuş. Buraya gelmeden ciddi şekilde hazır olmak gerekiyormuş. Ben şanslıyım işimi burda da yapabiliyorum. Bir yandan da şanssızlık, nerden bakarsan.. Alışma Süreci için, sıkılmadan burada yaşam kurmak için şans. Ama doyasıya doğal hayatı benimsemek için, yeterli zaman bulamadığımdan yaşamı kurmak için şanssızlık..
Bizim hikayemizde, site içi ve güzel bir yerde müstakil bir ev tuttuk. Hatta tam müstakil değil, iki katlı bir evin 2. katı. Ama müstakîl gibi. Iyi ki de böyle bir ev olmuş. İstanbul'da yıllarca yalnız yaşamış biri iken, eşim haftasonu İstanbul'a gitti ve ben yalnız kalınca tırtsım. Tam müstakil ve kendi başına bir ev olsa korkum daha fazla olurdu. Tabii yeni bir ev ve yeni bir yer olması çok etkili. Kalorifer yok, baca da yok ki soba kuralım. Seninde Dediğin gibi kış tecrübelerim daha etkili olacak. Şimdi yaz serinliği ve yaz aktiviteleri var. yerleşme işleri var. Ona rağmen sıkıldığım zamanlar çok oluyor. Alıştığımda buradan koyamayacağımı farkediyorum bir yandan. Şahsen metropol olanaklarını da zamanında kullandığımız için ve sonunda hep ev yaşamını sevdiğimiz için burası bize cennet. Evde kitap okuyayım, yatayım dinleneyim istiyorum. Sıkıldığım noktada fazlası ile kurs olanakları var burada. Bir çok kişi ve çocuk her türlü kursa gidiyor. Tam da bana göre diyorum.
Diğer yandan konfor eksik diyorum ya. Isınma sorunu ne olacak emin değilim..
Börtü böcek ve yılan. Yılan sokmuş bir Sürü Kişiyi. 2. 3. kata bile çıkıyormuş. Onun için önlem alma peşindeyiz
Evde bolca karınca ve örümcek onlarla başetmeye çalışıyorum. Şimdi onlar için önlem tekniklerine bakacağım. Yılan için bir şey varmış, eşim öğrenmiş yerli halktan. Binanın etrafına sürüyormuşsun ve yılan yanaşmıyormuş (taze bilgi) hatırladığımda yazarım.
Niyetimiz iyice alışıp öğrendikten ve maddi durumumuzu düzelttikten sonra bahçeli bir ev yaptırmak. Eşim yaptırmak, ben hazır almak istiyorum. Yabancılar çok burada ve bazıları geri dönerken evlerini Satıyor ve çok çok güzel evler uygun fiyata satılıyor. Öyle güzel evler yapmışlar, inanamazsınız.. Eşimle hergün gezip ev seyrediyoruz ufku genişliyor insanın. Dün denize gittik ilk kez.. Haftasonu gidip bir yerde kalma niyetimiz var. Süt aldım bugün sağıp verdi kadın sıcak sıcak.. Yumurta getirtiyorum bizim çaycıya( tavukları varmış Bahçesinde) doğal olduğunu bilmek insanı iyi hissettiriyor.
Hala turist gibi hissediyorum. İşimle ilgili kısımsa çok daha farklı.. Orada da bir denge tutturmaya çalışıyorum. Benim yaptığım işin çok basit bir versiyonu ama İstanbul'dan gelmiş Olduğum için çalışma Arkadaşlarımın tepkisini çekmemeye çalışıyorum, bu daha farklı bir konu. Mütevazi biriyim ama bazı durumlarda zor oluyor, bir de senden çekiniyorlarsa.. Rahatım aslında kısaca
Sen karar verdiğinde ben de buraları iyice öğrenmiş olurum ve destek olurum. Istanbul curcunasından kurtulmak Lazım gerçekten. Çok geç olmadan.
Sevgiler gönderiyor ve bu taraflara geldiğinde bekliyorum mutlaka..

Canım inşallah doğru zamanda doğru yere gidersin. Ne hayırlı ise o olsun. Şimdi uzaklaşmak istediğin insanları bile özleyebilir insan.

Bu erkekler yok mu bizi böyle hormonlardan fena yapan sanki onlar hormonlaşmış bi tuhaf oluyorlar ya aldırış etmeyecen takma sen ne beklersen sanki onu vermemk için yaşıyorlar bip bip deyim yani benimkide aynen sonrada seni suçlarlar işleri güçleri takılmak sen romantizim beklerken onlar senden herseyi bekliyooo offf aynen bip bip yaniii

Kuzum sen takıldığın kadar var onlar. Kimse kimseyi kendisi izin vermeden incitemez.. Onlar sana ne dese kulak arkası etsen, senin hiç etkilenmediğini görseler inan artık geri çekerler kendilerini. Önce sen önemlisin deriz ya hep. Bunu iyice düşündüğümde, sen kendine gerçek değeri verdiğinde, onların ne dediğinin Önemi kalmıyor. Kendi ihtiyaçlarımı önemsediğinde, onların ne yaptığının Önemi kalmıyor. Çocuk konusunda üzmüşlerdi seni hatırlıyorum.. Sen istemediğin için çocuk yapmadığını düşün mesela. Oluyor ama korunuyorsun ve istemiyorsun diyelim. Onların sözleri seni ne kadar bağlar??
Kendine ve eşine Önem ver bence. Biz senin yanındayız ve her zaman yaz buraya. Yazmak da rahatlatır. Benim terapi biçimimdir yıllardır. Yazarak rahatlar insan.. Ölmüş anneme mektuplar yazardım mesela çok özlediğimde.. Çok faydasını gördüm.

Ya bayıldım bu hallere.. Ne yavru sevgisi böyle.. ) çok tatlı olmalılar

Eua canım naber iyi alışıyorsun yavaş yavaş herşeyin tazesi oh mmis ye ye yarasın kuzumm ne zaman başlıyorsun belli bir tarih var mı benim ramazan dan sonra yada eylül kısmet canım biestron kullanıp yumurta rezervimi artıracagım bakalım inşallah

Reactions: Eua
Canım ben Ağustos gibi düşünüyorum, nasipse.. Ramazan'dan sonra işte.. Arısütü kullan bence. Çok çok iyi ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Ve kullanması da kolay. Sabah kalkar kalkmaz nohut büyüklüğünde dilinin altına koyup bekletip yutuyorsun..

Bence de süper olmuş EUAaaaaaa :))

Geçmiş olsun canım. O acildekilere de hamilelik psikolojisi diye birşey olduğunu anlatsın birileri...

ahhh canımm dilerim her şey yoluna girer.. Erkekler bizim bu olaya bu kadar duygusal bakmamıza biraz rahatsız oluyorlar maleseff...

Gül'e Gül'e canım.. Allah tamamına erdirsin.. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…