- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.741
doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.
doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.
Canım benim.. Allah ne Murad'ın varsa versin.. Bu geldi içimdenDaha önce yazdım sanırım, ben de memur bir aileden geliyorum. 3-5 yılda bir taşınırdık. Onların emekliliğinden sonra bayrağı ben devraldım. Bakalım daha ne kadar sürecek bu Evliya Çelebilik
Isınmayı dert etme. Bir şekilde çözülüyor. Mesela Ege' nin güneyinden itibaren aşağılara indikçe elektrik ocağı ya da klima yetiyor. Hatay' da kışı lise formasının üzerine el örgüsü hırkayla geçirdiğimi hatırlıyorum. Konya' nın soğuğundan sonra Hatay Ekvator gibi gelmiştiİstanbul' daki gibi yakıcı sarsıcı soğuklar size ulaşmaz sanırım. Ulaşsa da uzun sürmez. Onun için çok takma kafana. Alışıp çevre edindikçe, bölgedeki yaşam hakkında pratik bilgiler de edinirsin. İlk yıl bazı konularda acemilik çeksen de ikinci yıl her şey kendiliğinden akıp gitmeye başlar. Eşinin yerleşmek için acele etmesi seni zorlasa da alışmanı hızlandırır. Hem kendinize ayıracak zamanınız kalır. Hatta yolla eşini, benimkine de bulaştırsın biraz o acelecilikten. Yoksa iş hiç bitmez bizde...
Böyle işte. Dilerim seversin yeni yaşamınızı. Hem ne demişler? Tebdil- i mekanda ferahlık vardır. Tadını çıkar
Duygu'cum, biz biraz bodosloma daldık. Belki de böyle olması gerekiyormuş. Buraya gelmeden ciddi şekilde hazır olmak gerekiyormuş. Ben şanslıyım işimi burda da yapabiliyorum. Bir yandan da şanssızlık, nerden bakarsan.. Alışma Süreci için, sıkılmadan burada yaşam kurmak için şans. Ama doyasıya doğal hayatı benimsemek için, yeterli zaman bulamadığımdan yaşamı kurmak için şanssızlık..Pump up the jammmmmmmmmm yolluyorum sana :)))) Geçen gün nostalji yaptık da hazır taze taze aklımda. O aradaki nakaratta Aouvvaaa diye duyar söylerdim artık Euaaaa diyeceğim :)
Canım benim hepimiz hepimizi özlüyoruz :) Uzun soluklu yokluğumda neler neler olmuş ne güzel olmuş...
Kıskanma huyunu vücudumda barındırmadığımı, barınmadığını sanan ben henüz senin gelişmelerinden haberdar olmadığımdan öyle sanıyormuşum. :))))
Çok mutlu olun çok... Ve samimiyetle yazdıkların konusunda çok ama çok haklısın.
Biz karı koca iki deli o kadar çok blog okuyoruz ki... Artık hayatlarını yakinen takip ettiğimiz bir sürü insan var... Eşim çok sosyal değildir bu nedenle bir sürü insanla iletişime bile geçiyor. Buradan gidenler, yurtdışından gidenler, işi nedeniyle gidenler, tası tarağı toplayıp gidenler, gidip de yapamayanlar, gidip de sabredenler, gidip de kahredenler..... Uuuu uzar gider... Hızlı yazdığım gibi hızlı okuma kabiliyeti (mütevazi olamadım :) ) barındıran bünyem yalayıp yutuyor tüm deneyimleri.
Çok şükür ki eğer dönmeyi gerektirecek herhangi bir sebep olursa gelebileceğimiz bir evimiz olsun diye uğraştık. Aslında kısır döngü bu ev kalsın dediğimiz için gidişimiz öteleniyor ya olsun.
Alışma sürecinde sana kolaylıklar diliyorum. İstanbul'dan eksik kalan, her bir yoksunluk aslında oradaki zenginliğin... Zamanla tam farkına varacaksın... Dinginlik başka bir şey... Yavaşlamak harika bir şey.
Eğer işim sebebiyle gidebilme imkanım olsaydı hiç beklemez giderdim.
Ben direkt emekli olup gitmeye uğraşıyorum belki ileride bunun için pişman olacağız hemen gitseydik diyeceğiz, bilmiyorum. Olursa o zaman düşünmekten yanayım.
Bir sürü güzel tecrübe alabileceğim senden bunun için de çok şanslıyım. Tamamen yerleşmeden önce sürekli sezonun dışında belirlediğimiz köylere, kasabalara gitmeye çalışmalarımızdan biri de insanların anlattığı tecrübelerin çoğu sezona dayalı olmasından. Mütemadiyen sezon dışı gezer hale geleceğiz sanırım :) Bu nedenle birebir her sezondan senin önerilerini çok önemseyeceğim.
Önce tam anlamıyla burası dediğimiz yere ikna olalım, sonra pişman olmamayı dileyerek, göze alarak gideceğiz...
Kireç boyalı, dört duvar kutu gibi evi olsun, kocaman da bir bahçesi biz orayı kendi cennetimize çeviririz diyoruz ama etrafı da çok önemli... İnsanları da önemli... Yaşam alanını biz yaratıyoruz ama aslında etrafımız yaşamı yaratıyor.
Hayal etmesi bile güzel...
Hayal ettiğimden de güzel olsun sizin ki :))))
Çoooooooook sevgiler
Canım inşallah doğru zamanda doğru yere gidersin. Ne hayırlı ise o olsun. Şimdi uzaklaşmak istediğin insanları bile özleyebilir insan.keşke bende uzaklaşabilsem buralardan kaynana takımından ne çok mutlu olurdum hiiiiiçde özlemezdim buraları hemde hiiiç
maşallah yetercim çok tatlı olmuş kucağına çok yakışmış dilerim en kısa zamanda kendi bebeğini böyle koklarsın
tebdili mekanda ferahjlık vardır ama gittiğin yere sadece sevdiklerile gideceksin sevmediğin ve katlanmak zorunda olduğun insanlar gelmeyecek seninle
seni böyle mutlu görmek o kadar güzel ki anlatamam
Bu erkekler yok mu bizi böyle hormonlardan fena yapan sanki onlar hormonlaşmış bi tuhaf oluyorlar ya aldırış etmeyecen takma sen ne beklersen sanki onu vermemk için yaşıyorlar bip bip deyim yani benimkide aynen sonrada seni suçlarlar işleri güçleri takılmak sen romantizim beklerken onlar senden herseyi bekliyooo offf aynen bip bip yaniiiKeşke sizden gördüğüm desteği anlayisi bugün esimdende gorebilseydim. Birbirimize sarilmamiz gereken. Karar aşamasında olduğumuz bugünlerde birbirimizi yiyoruz... tamam erkekler anlayamaz bazı seyleri ama böyle olmamalı...
Kuzum sen takıldığın kadar var onlar. Kimse kimseyi kendisi izin vermeden incitemez.. Onlar sana ne dese kulak arkası etsen, senin hiç etkilenmediğini görseler inan artık geri çekerler kendilerini. Önce sen önemlisin deriz ya hep. Bunu iyice düşündüğümde, sen kendine gerçek değeri verdiğinde, onların ne dediğinin Önemi kalmıyor. Kendi ihtiyaçlarımı önemsediğinde, onların ne yaptığının Önemi kalmıyor. Çocuk konusunda üzmüşlerdi seni hatırlıyorum.. Sen istemediğin için çocuk yapmadığını düşün mesela. Oluyor ama korunuyorsun ve istemiyorsun diyelim. Onların sözleri seni ne kadar bağlar??kaynana dili görümce dili ne bulsam yiyip diyeyi miyeti boşvereyim en iyisi zaten bu ara diyet falan yapmıyorum yeme yerken sakinleştiğim için diyet yapıp daha fazla strese girip hasta olmak istemniyorum ki zaten iyi değilim
Ya bayıldım bu hallere.. Ne yavru sevgisi böyle..Kesinlikle benimle ilgisi yok, henüz kimsenin bebeğini çalmadım ben
Evdekilerin hepsi süt kardeş zaten. Yakaladıklarını emdiler ama böyle bir aksiyon hiç olmamıştı yaw. Herkes bütün bebekler benim diyor, başka bir şey demiyor. Bahçe çığlık çığlığa kaçışan kedi yavrusu kaynıyor. Bir de ben bağırıyorum tepelerinde. Öteki kedilerin umurunda değil, serilmiş yatıyor bazen yakından izliyorlar ama köpeğim korkudan yorganın altına girdi. Yazık yaa, kıyamadım bak şimdi
Aman ha.. Ben bıraktım güya geçen sene.. Şimdi puro içiyorum., daha beter
Hic sigara icmeyen bende sigaraya baslamak istiyosamhayat utansın
Kuzum kıyamam sana.. Sıkma canını Gözünü sevem .. Geç yazıyorum gerçi belki de (inşallah) moralin düzeltmiştir..Böyle konustuguma bakma icmemki ne digara ne alkol agzima surmem ama canım cok sıkkın arkadaşım
Canım ben Ağustos gibi düşünüyorum, nasipse.. Ramazan'dan sonra işte.. Arısütü kullan bence. Çok çok iyi ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Ve kullanması da kolay. Sabah kalkar kalkmaz nohut büyüklüğünde dilinin altına koyup bekletip yutuyorsun..Eua canım naber iyi alışıyorsun yavaş yavaş herşeyin tazesi oh mmis ye ye yarasın kuzumm ne zaman başlıyorsun belli bir tarih var mı benim ramazan dan sonra yada eylül kısmet canım biestron kullanıp yumurta rezervimi artıracagım bakalım inşallah
teşekürederim canımmm evet tatlı ballı mis gibi yaaaa sanki benimle doğmuş hep hayatımdaymış gibi
Bence de süper olmuş EUAaaaaaa :))Yasebond, jamesbond, janebond :)
Senin de eline vurarım :) Ben akşama kadar içtiklerimi sizin şerefinize içiyorum. Siz içmeyin cısss :)
EUaaaa süper oldu bence de :)))
Tahlillere kafayı taksan düzelecek mi? Hayır, şimdilik sal çayıra sal çayıra.... Ne olacaksa o olacak, olacağına varacak.
Noliiiii yaaaaa herkes bişi yazmışşş gündem çok yoğun
@alpcemre nolmuşş benim Cemrem'in güzeller güzeli annesineeee...
Ton baliğı zehirliyor sıcak aylarda aman dikkat diyeyimmm..
@kese06 vallahii o arkadaşına uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahahahahahha
yase07 yeteeeeer @sara_28 2220 @dnzdry hepiniziiiiii çoookkkk
Günaydın gönlü genç, ruhu çocuk, kalbi ak pak hanımlar...
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Birkaç gündür giremedim foruma.. Umarım herkes iyidir, hep güzel şeyler olmuştur. Birazdan fırsat bulursam okuyacağım. Geçen hafta besin zehirlenmesi şikayetiyle acile attım kendimi. çok korktum. Hamileliğinin başından beri kusması olmayan ben sabah bulantısıyla gözünü açınca güne bebeğime birşey mi oldu yoksa diye ağlaya ağlaya.. Acildekilere de uyuz oldum ayrıca.. "Sadece kustuğum için bebeğime bir şey olduğunu düşünmem biraz abartılı değil miymiş bence?"Bağırsaklarımı toparlaması 3 gün sürdü. O neydi öyle!! Neyse ki Cemrem iyi çok şükür.
Keşke sizden gördüğüm desteği anlayisi bugün esimdende gorebilseydim. Birbirimize sarilmamiz gereken. Karar aşamasında olduğumuz bugünlerde birbirimizi yiyoruz... tamam erkekler anlayamaz bazı seyleri ama böyle olmamalı...
Gül'e Gül'e canım.. Allah tamamına erdirsin.. SevgilerSelam kızlar, epeydir gelmedim topiğe. Yurtdışından bir arkadaşım geldi. Onunla zaman geçiriyorum. Dün gece 00.30 da eve geldim bu hâlimle, alemlerden eksik kalmıyorum:) Son demler ne yapalım. Ben haftaya salı günü Amerika ya uçuyorum doğum için. Inşallah herşey yolunda gider. Bir macera başlıyor benim için.
Bu hafta Ali nin ve benim eşyalarımızı hazırlayacağım. Gerilerde tavsiye ettiğiniz bazı kitapları aldım orası için. Biraz da yün ve tığ. Zaman geçirmek için örgü örmeyi düşünüyorum.
Evde internetim olacak. Yine ara ara haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?