Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlarım merhaba sizlere. Ne kadar çok yazişmalar kaçırmışım. Aralarda bir kaçını okudum sadece maalesef. Üzmeyin kendinizi hiç birşey için. Gerçi demesi kolay değilmi. Beni sorarsanız allahıma binlerce şükür, hamileliğim iyi gidiyor. Havin Bebek benimle birlikte çok yoruluyorki, bazen iki gün hissetmiyorum. İşe full tempo devam, ama bel ağrısı beni çok yıpratıyor. Terapıye gidiyorum. Maalesef doktorum, hamilelik hastalık değildir diyip, rapor vermiyor. İş yeride raporsuz işini azaltamayız diyor. Gavur işleri buna derler herhalde. Bu ay tekrar isticem, çünkü artık dayanamiyorum. Kiloya alışık olmayan vücudum isyan ediyor. Başka bir sıkıntı yok çok şükür. 15 sene sonra ikinci hamilelik olmasına rağmen, sanki ilkmiş gibi. Çok biliçli, günleri haftaları takip ederek geçiyor. Çok güzel. Doğumda güzel geçerse, valla iki yumoş daha var buzlukta, onları bile koymayı düşünür oldum şimdiden:)) kısmet tabiiki. Kendimize iyi bakın

Canım inşallah doğru zamanda doğru yere gidersin. Ne hayırlı ise o olsun. Şimdi uzaklaşmak istediğin insanları bile özleyebilir insan.

Şimdi uzaklaşmak istediğim insanları asla özlemem emin ol ben uzak durmak istedikce hep burnumun dibinde bitiyorlar buna sebeb verende esim malesef aklı fikri anasının bacılarının keyfini yapmakda aahhh ahhhhh

Sonunda ben de ona benzemeye başladım, o kötü. Birinin bizi iyi bir silkelemesi lazım

Ya bayıldım bu hallere.. Ne yavru sevgisi böyle.. ) çok tatlı olmalılar

Bebekler çok tatlı zaten. Ama bunlarınki lohusalık halleriymiş. Bugün daha iyi geçti. Nöbetleşe bakıyorlar bebeklere. Yeni doğum yapan iki anneyi aldım içeri. Bebeklerin hepsi bir arada. Biraz birisi emzirip uyutuyor, o çıkınca diğeri geliyor. İyi oldu böyle. İki hamile kedim daha var. Onlar da doğurunca nasıl olacak bakalım

OTE="Eua, post: 41247291, member: 582915"]Canım ben Ağustos gibi düşünüyorum, nasipse.. Ramazan'dan sonra işte.. Arısütü kullan bence. Çok çok iyi ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Ve kullanması da kolay. Sabah kalkar kalkmaz nohut büyüklüğünde dilinin altına koyup bekletip yutuyorsun..[/QUOTE]
Canım hakkımızda hayırlısı bakalım arı sütü alayım tamam

kızçemizinn ojeli ayaklarından öperimm iyi ki doğmuşşş
Ama o paşanın selülitli bacakları karnımı acıktırdıı maşallahh diyorum hahahah
portakes teyzemiz kızımız kokoş (ben ona kokoşların anası diyorum)ojesiz tokasız ve artık etek cicisiz takıp takıştırmadan çıkmaz oğlumuza gelince bir kere onlar selülüt değil gamzedün çok güzel bir gündü çok eğlendik ve aklımda dualrımda sizler vardınız hepimizin böyle güzel günleri olsun diye

HAHAHAH pekii gamze en sevdiğimdir zaten...
Amin canım aminnnnnnnnnnnn

Yine ben geldiiiim :)

Hepinizi güzel yanacıklarınızdan öpüyorum.

Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın :) Valla bekledim ama kapıya gelen olmadı gerçekten

Spor salonuna gidiyorum ama şimdilik bişey yok, işyerinde de umut yok, bankacıyım ben, şube müdürüyüm, zaten asla cilveli olmadım, yanıma gelenler de cesaret edemiyor. Pek umut yok gibi ama bakarsın cesur biri çıkar da malzeme aşamasına geliriz :)

Şu yumurta dondurma işi gerçekten süpermiş, geçen sene araştırmıştım, evli olma şartı kalktı mı, duymadım hiç, gelin teşekkür ediyor

Benim de emekliliğime 5 yılım kaldı, hayallerini tümüyle paylaşıyorum. Hafta sonu beni görseler eminim tanıyamazlar, o kadar döküntü giyiniyorum

Şeytanın bacağını kırıp ilk aşamayı geçsem gerisi gelecek inanıyorum :)

Ben de kocaman kocaman öpüyorum tatlı kadın

Maşallah ne tatlılar, Allah bağışlasın :)

Ne güzel anlatmışsın, nerde bu nerde? çok canım çektiiiiii

Hep güzel geçsin canım. Allah gönlündekilerin en güzelini hayırlısıyla versin.

Amanııın şeker arkadaşım sen şimdi anane mi oldun :) Allah bağışlasın inşallah

Kaç kişiler şimdi :) 2 hamile daha varsa daha çok merak ettim sayılarını :)

Canım benim, çok çok haklısın.. Biz de tüp bebek merkezi aradığımız sıralarda boşanacaktık neredeyse.. Keşke dilediğimiz gibi olsa, keşke istemediğimiz gibi olmasa şu erkekler de.. Maalesef oluyor işte böyle şeyler. Çok takılma derim. Pek de bişii bekleme ilgi alaka, duygusal yakınlık anlamında.. Bekledikçe daha çok asabın bozuluyor çünkü..
Öperim o dargın kırgın yerlerinden.. Sen moralini düzeltip tedavine endekslen. Bebişi koklayınca hepsini unutacaksın zaten.

Geçmiş olsun canım. O acildekilere de hamilelik psikolojisi diye birşey olduğunu anlatsın birileri...
Teşekkürler canım.
Yaban hayata alışma süreci nasıl gidiyor? Başlangıçta biraz hüzünlü oluyor ama emin ol "iyi ki" diyeceksin kısa süre sonra. İstanbul insanı gerçekten çok yıpratıyor, zaman zaman da insanlıktan çıkarıyor. Tek devası var: Kaçıp kurtulmak. Tatillerde gider gider dönersin, Hasret giderir gelirsin. Emin ol öyle daha güzel.

MErhabaaa merhabaaaaa
ahhh canımmm senn boşverrrrr çoluğu çocuğuuu 1 tane var büyütmüşsün..
Misss gibi 5 sene sonra da emekli olacaksınn ben sana diyimmm sonrasında bir aşk bulacaksın ve doyasıyaa gezeceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…