- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.761
Beni sevmemişsin senahhh canımm dilerim her şey yoluna girer.. Erkekler bizim bu olaya bu kadar duygusal bakmamıza biraz rahatsız oluyorlar maleseff...
Canım inşallah doğru zamanda doğru yere gidersin. Ne hayırlı ise o olsun. Şimdi uzaklaşmak istediğin insanları bile özleyebilir insan.
Canım benim.. Allah ne Murad'ın varsa versin.. Bu geldi içimdenhayda ne işin var çayda' Hesabı dua ettim ama tutar inşallah
Haklısın alışacağım tabii.. Tebdil-i mekanda ferahlık var hakkaten.. Eşimi yollasam biraz ders verse iyi olur.. Tembel ve erteleyen erkekle yaşamak ne zor bilirim.. Sevgili kardeşim tembellerin kralıdır.. Ama inan Ortası Olmalı bence.. Keyif kısmı es geçiliyor böyle olunca da.. Yine de tembel olmasından iyidir..
Ya bayıldım bu hallere.. Ne yavru sevgisi böyle..) çok tatlı olmalılar
Beni sevmemişsin sen
cimcimemin doğum günü pozu
portakes teyzemiz kızımız kokoş (ben ona kokoşların anası diyorum)ojesiz tokasız ve artık etek cicisizkızçemizinn ojeli ayaklarından öperimm iyi ki doğmuşşş
Ama o paşanın selülitli bacakları karnımı acıktırdıı maşallahh diyorum hahahah
portakes teyzemiz kızımız kokoş (ben ona kokoşların anası diyorum)ojesiz tokasız ve artık etek cicisiztakıp takıştırmadan çıkmaz oğlumuza gelince bir kere onlar selülüt değil gamze dün çok güzel bir gündü çok eğlendik ve aklımda dualrımda sizler vardınız hepimizin böyle güzel günleri olsun diye
Hoşgeldin hoşgeldin :) Yoğun iş temposunun şikayetinin dışında iyi bir yanı var mı sorgular oldum... Satınalma gücü vermesini de meziyetten saymıyorum zira o güç iş oldukça lazım oluyor. O yüzden köye gitmek istiyorum :))))) Gardrobumla yeni bir şey gerekmeksizin kalan ömrümü değil 3 yeni ömür yaşarım, kuaförüydü o bu şu, iş ve şehir yaşamının getirdiği masraflar olmayınca zaten geriye çok az şey kalıyor. Onlar gidince satın alma gücü de olmasa da olur :))) Emekli olayım o yüzden :) Boğazımı doyururum onunla yeter. 6 yılım var beklemeye devam :)))
Senin ise iş temposunun yoğunluğundan malzeme çıkartman lazım :)))))))
Yoksa köye ya da evin kapısına gelip benden malzeme olur demeleri imkanı yok :) Elin işte gözün oynaşta olsun yani hahahahaha
Bir arkadaşım var en sevdiğim o da aynı tempoda ve malzemesi malzeme adayı dahi yok. Dans kursları o bu şu belki ortam yaratır dedi ı ıh... Kadın ağırlıklı sınıfa denk gelmiş, kader :))))) Cinsiyetlerin bir arada olduğu katılımcıları çok aksiyonları denemekte fayda var :) Hem kilo gitsin, hem malzeme gelsin imkanı :)
Bir de ona söyledim artık yumurta dondurma yapılabiliyor deniliyor iyice araştır. İmkan varsa, eğer öyle ise şimdiden depola :) Yarının ne getireceği belli olmaz en azından sağlıklı yumurtalar kenarda dursun... Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla versiyonundan kendine mesajı alırsın artık :))))
Daha çok gel, öperim kocaman
portakes teyzemiz kızımız kokoş (ben ona kokoşların anası diyorum)ojesiz tokasız ve artık etek cicisiztakıp takıştırmadan çıkmaz oğlumuza gelince bir kere onlar selülüt değil gamze dün çok güzel bir gündü çok eğlendik ve aklımda dualrımda sizler vardınız hepimizin böyle güzel günleri olsun diye
Duygu'cum, biz biraz bodosloma daldık. Belki de böyle olması gerekiyormuş. Buraya gelmeden ciddi şekilde hazır olmak gerekiyormuş. Ben şanslıyım işimi burda da yapabiliyorum. Bir yandan da şanssızlık, nerden bakarsan.. Alışma Süreci için, sıkılmadan burada yaşam kurmak için şans. Ama doyasıya doğal hayatı benimsemek için, yeterli zaman bulamadığımdan yaşamı kurmak için şanssızlık..
Bizim hikayemizde, site içi ve güzel bir yerde müstakil bir ev tuttuk. Hatta tam müstakil değil, iki katlı bir evin 2. katı. Ama müstakîl gibi. Iyi ki de böyle bir ev olmuş. İstanbul'da yıllarca yalnız yaşamış biri iken, eşim haftasonu İstanbul'a gitti ve ben yalnız kalınca tırtsım. Tam müstakil ve kendi başına bir ev olsa korkum daha fazla olurdu. Tabii yeni bir ev ve yeni bir yer olması çok etkili. Kalorifer yok, baca da yok ki soba kuralım. Seninde Dediğin gibi kış tecrübelerim daha etkili olacak. Şimdi yaz serinliği ve yaz aktiviteleri var. yerleşme işleri var. Ona rağmen sıkıldığım zamanlar çok oluyor. Alıştığımda buradan koyamayacağımı farkediyorum bir yandan. Şahsen metropol olanaklarını da zamanında kullandığımız için ve sonunda hep ev yaşamını sevdiğimiz için burası bize cennet. Evde kitap okuyayım, yatayım dinleneyim istiyorum. Sıkıldığım noktada fazlası ile kurs olanakları var burada. Bir çok kişi ve çocuk her türlü kursa gidiyor. Tam da bana göre diyorum.
Diğer yandan konfor eksik diyorum ya. Isınma sorunu ne olacak emin değilim..
Börtü böcek ve yılan. Yılan sokmuş bir Sürü Kişiyi. 2. 3. kata bile çıkıyormuş. Onun için önlem alma peşindeyiz
Evde bolca karınca ve örümcekonlarla başetmeye çalışıyorum. Şimdi onlar için önlem tekniklerine bakacağım. Yılan için bir şey varmış, eşim öğrenmiş yerli halktan. Binanın etrafına sürüyormuşsun ve yılan yanaşmıyormuş (taze bilgi) hatırladığımda yazarım.
Niyetimiz iyice alışıp öğrendikten ve maddi durumumuzu düzelttikten sonra bahçeli bir ev yaptırmak. Eşim yaptırmak, ben hazır almak istiyorum. Yabancılar çok burada ve bazıları geri dönerken evlerini Satıyor ve çok çok güzel evler uygun fiyata satılıyor. Öyle güzel evler yapmışlar, inanamazsınız.. Eşimle hergün gezip ev seyrediyoruzufku genişliyor insanın. Dün denize gittik ilk kez.. Haftasonu gidip bir yerde kalma niyetimiz var. Süt aldım bugün sağıp verdi kadın sıcak sıcak.. Yumurta getirtiyorum bizim çaycıya( tavukları varmış Bahçesinde) doğal olduğunu bilmek insanı iyi hissettiriyor.
Hala turist gibi hissediyorum. İşimle ilgili kısımsa çok daha farklı.. Orada da bir denge tutturmaya çalışıyorum. Benim yaptığım işin çok basit bir versiyonu ama İstanbul'dan gelmiş Olduğum için çalışma Arkadaşlarımın tepkisini çekmemeye çalışıyorum, bu daha farklı bir konu. Mütevazi biriyim ama bazı durumlarda zor oluyor, bir de senden çekiniyorlarsa.. Rahatım aslında kısaca
Sen karar verdiğinde ben de buraları iyice öğrenmiş olurum ve destek olurum. Istanbul curcunasından kurtulmak Lazım gerçekten. Çok geç olmadan.
Sevgiler gönderiyor ve bu taraflara geldiğinde bekliyorum mutlaka..
desteğiniz için teşekkürler kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız işten gelince ve malum yemek sorununu aradan çıkartınca ilk iş yazılarınıza bakmak oldu.. hernekadar son dönemde çok yazmasamda sıkı takipçinizdim..
bugün tahminimden çok çok iyi geçti sanki hiç ara vermemişim gibi bir ortam yarattılar tedirginliklerim biraz geçti.. daha rahat bi ortamda çalışacağım sanırım.. şimdilik akşamları bakarım yazılarınıza düzenimi oturtunca gündüzde takibe başlarım.. bendende hepinize sevgiler canlar.. zanork çiçekler için teşekkürler masamda gibi hissettim..
Bebekler çok tatlı zaten. Ama bunlarınki lohusalık halleriymiş. Bugün daha iyi geçti. Nöbetleşe bakıyorlar bebeklere. Yeni doğum yapan iki anneyi aldım içeri. Bebeklerin hepsi bir arada. Biraz birisi emzirip uyutuyor, o çıkınca diğeri geliyor. İyi oldu böyle. İki hamile kedim daha var. Onlar da doğurunca nasıl olacak bakalım
Canım benim, çok çok haklısın.. Biz de tüp bebek merkezi aradığımız sıralarda boşanacaktık neredeyse.. Keşke dilediğimiz gibi olsa, keşke istemediğimiz gibi olmasa şu erkekler de.. Maalesef oluyor işte böyle şeyler. Çok takılma derim. Pek de bişii bekleme ilgi alaka, duygusal yakınlık anlamında.. Bekledikçe daha çok asabın bozuluyor çünkü..Keşke sizden gördüğüm desteği anlayisi bugün esimdende gorebilseydim. Birbirimize sarilmamiz gereken. Karar aşamasında olduğumuz bugünlerde birbirimizi yiyoruz... tamam erkekler anlayamaz bazı seyleri ama böyle olmamalı...
Geçmiş olsun canım. O acildekilere de hamilelik psikolojisi diye birşey olduğunu anlatsın birileri...
Yine ben geldiiiim :)
Hepinizi güzel yanacıklarınızdan öpüyorum.
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın :) Valla bekledim ama kapıya gelen olmadı gerçekten
Spor salonuna gidiyorum ama şimdilik bişey yok, işyerinde de umut yok, bankacıyım ben, şube müdürüyüm, zaten asla cilveli olmadım, yanıma gelenler de cesaret edemiyor. Pek umut yok gibi ama bakarsın cesur biri çıkar da malzeme aşamasına geliriz :)
Şu yumurta dondurma işi gerçekten süpermiş, geçen sene araştırmıştım, evli olma şartı kalktı mı, duymadım hiç, gelin teşekkür ediyor
Benim de emekliliğime 5 yılım kaldı, hayallerini tümüyle paylaşıyorum. Hafta sonu beni görseler eminim tanıyamazlar, o kadar döküntü giyiniyorum
Şeytanın bacağını kırıp ilk aşamayı geçsem gerisi gelecek inanıyorum :)
Ben de kocaman kocaman öpüyorum tatlı kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?