- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.781
Canım benim, çok çok haklısın.. Biz de tüp bebek merkezi aradığımız sıralarda boşanacaktık neredeyse.. Keşke dilediğimiz gibi olsa, keşke istemediğimiz gibi olmasa şu erkekler de.. Maalesef oluyor işte böyle şeyler. Çok takılma derim. Pek de bişii bekleme ilgi alaka, duygusal yakınlık anlamında.. Bekledikçe daha çok asabın bozuluyor çünkü..
Öperim o dargın kırgın yerlerinden..Sen moralini düzeltip tedavine endekslen. Bebişi koklayınca hepsini unutacaksın zaten.
MErhabaaa merhabaaaaa
ahhh canımmm senn boşverrrrr çoluğu çocuğuuu 1 tane var büyütmüşsün..
Misss gibi 5 sene sonra da emekli olacaksınn ben sana diyimmm sonrasında bir aşk bulacaksın ve doyasıyaa gezeceksinnn
canım beniiiim
Yaaaa zaten o kadar ikilemdeyim ki bu konuda, kız evlat istiyorum ben, bana yoldaş olsun istiyorum ama bir yandan da diyorum ki Allahım hayırlısı hangisi olacaksa o olsun :) Aşkımı bulup keyfini çıkarsam da olur, ama kız çocuk birini bulma, yalnız yaşlanmama konusundaki azmimi diri tutuyorÇocuğu olmayan birini bulursam zorlarım, ama onun da olursa zaten sefa sürmek en güzeli Bu yüzden once hayırlısı diyorum
Annen keşke bana da deseymiş ya erkeğin iyisi olmaz kızım diye..Canımmm destek veren kalbine kocamanöpücükler...
Annem derdi ki erkeğin iyisi olmaz kızımm.. Sanırım haklıı... Napalım olduğu kadar idare ediyoruz işte hepimiz..
Annen keşke bana da deseymiş ya erkeğin iyisi olmaz kızım diye..Ben var zannediyordum da yıllar boyunca o ruh eşimi bulacağım diye evlenmediydim yaa. Bileydim hepsi aynıymış, 30'da evlenir, çocuğumu yapar, 38'de boşardım. Ohhhh...
En iyi, en doğru kararı şüphesiz ki sen verirsin. Bana sorarsan eğer, biraz dinlenip tekrar yumurta toplaman başarı şansını arttırır gibi.. Ben olsam öyle yapardım sanırım. Ama tabii sen en doğru karar vereceksin.doktorum aradı tek dondurulmuşu transfer edelim dedi,bi bakalım.ilk adetle gel dedi hormonlara duruma bakcakmış,sizce ne yapayım ?1 -2 ay beklesemiydim yada ara verip tekrar bi toplamamı yaptırsam,napsam bilemedim.
Ahahhahaha canım benim bunlar yaşayanların gördükleri..
Bilirsin bazı şeyler yaşamadan görülmezz
O yüzden hiç üzülme hiçbir şey için geç değil.. Beğenmiyorsan, mutsuz oluyorsan yol ver
Ama sevgim çok alttan alır, sabrederim diyorsan sarıl gitsin..
Ne bilimm canımm iştee yaaa poffffff
Evet canımm hayırlısı gerçekten ilk önce..
Sonuçta gelecek evladın kız ve hayırlı olup olmayacagını bilemiyoruz..
Ama dilerim tam arzu ettigin gibi yaşamak nasip olur sana
İşte herkes dertli..canım beniiiim
Yaaaa zaten o kadar ikilemdeyim ki bu konuda, kız evlat istiyorum ben, bana yoldaş olsun istiyorum ama bir yandan da diyorum ki Allahım hayırlısı hangisi olacaksa o olsun :) Aşkımı bulup keyfini çıkarsam da olur, ama kız çocuk birini bulma, yalnız yaşlanmama konusundaki azmimi diri tutuyorÇocuğu olmayan birini bulursam zorlarım, ama onun da olursa zaten sefa sürmek en güzeli Bu yüzden once hayırlısı diyorum
İşte herkes dertli..
Evliler bekarlığa özeniyor, bekarlar biriyle birlikte yaşamaya.. Kadınlardaki şu "gerçek aşk, sonsuz aşk" beklentisini gerçekten araştırmak lazım gibi sanki.. Onca şeye rağmen yine de diri kalıyor ya bu beklenti. Açıkçası artık ütopik buluyorum. Aslında mümkün olmayan ama ummaktan vazgeçmediğimiz..
Ahhh, ahhh... Aşk mümkün müdür hala?
Hayırlısı nasılsa öyle olsun demek en iyisi sanırım.
Yine ben geldiiiim :)
Hepinizi güzel yanacıklarınızdan öpüyorum.
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın :) Valla bekledim ama kapıya gelen olmadı gerçekten
Spor salonuna gidiyorum ama şimdilik bişey yok, işyerinde de umut yok, bankacıyım ben, şube müdürüyüm, zaten asla cilveli olmadım, yanıma gelenler de cesaret edemiyor. Pek umut yok gibi ama bakarsın cesur biri çıkar da malzeme aşamasına geliriz :)
Şu yumurta dondurma işi gerçekten süpermiş, geçen sene araştırmıştım, evli olma şartı kalktı mı, duymadım hiç, gelin teşekkür ediyor
Benim de emekliliğime 5 yılım kaldı, hayallerini tümüyle paylaşıyorum. Hafta sonu beni görseler eminim tanıyamazlar, o kadar döküntü giyiniyorum
Şeytanın bacağını kırıp ilk aşamayı geçsem gerisi gelecek inanıyorum :)
Ben de kocaman kocaman öpüyorum tatlı kadın
Yok arkadaşım ben artık anneanneanneanneyim. Torunlarımın torunları bunlarAmanııın şeker arkadaşım sen şimdi anane mi oldun :) Allah bağışlasın inşallah
Kaç kişiler şimdi :) 2 hamile daha varsa daha çok merak ettim sayılarını :)
Nerdesin kız sen? Bir haftasonu gel bana. havan dağılsın azıcık. Hem bakalım kim daha döküntü giyiniyormuş
Yok arkadaşım ben artık anneanneanneanneyim. Torunlarımın torunları bunlar
Evden kaçan 4 taneyi saymazsam 20 adet nefes alan kedi var. Doğacaklar da sanırım 7-8 tane olur
canım beniiiim
Valla biraz nefes alınca geliyorum buraya :) Yerleştin mi sen canım, gelirim valla :) Defile yaparız o zaman
Oyyyyyy küçük bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüz :)) maşallahhhhh :)
Gel beraber nefes alalım biraz. Yerleşmeye çalışıyorum hala. Benim tembel hiçbir şeye elini sürmediği için her şey bana bakıyor. Yeri temizleniyor, yerleşecekler temizleniyor, gerekenler tamir ediliyor, dolaplar kuruluyor, onca kedi, köpek, komşular (sağolsunlar gelip gidiyorlar, bir de onlara yetişiyorum) bir de günlük kullanılanlar temizlenecek, yerleşecek, hazırlanacak derken sallanıyorum ama kolayladım. Bahçeyle de ilgileniyorum fırsat buldukça. Böyle işte. Dolu dolu geçiyor çok şükür. Sen geliyorum de, hepsini hallederim Allah' ın izniyle. Seninle keyif yapması kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?