- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.801
Gidip koltukların ayaklarını takayım, onlar da çıksın aradan. Di mi?
Hahhh vallla arı maya yahuuuTabi tabi :)) Valla kocan kişisi senin gibisini bulmuş da sıkı sıkı tutsun, maşallahın var arı maya
Oyy Allah kolaylık versin canım :)
Beraber de yaparız çabucak biter canım, teşekkür ederim, şu okul kapansın, ben de özgürlüğümü ilan edeyim bir hafta sonu gelirim memnuniyetle
Tabi tabi :)) Valla kocan kişisi senin gibisini bulmuş da sıkı sıkı tutsun, maşallahın var arı maya
Ben de seni merak ediyordum. Cinsiyeti öğrenmek istemezken, isim bile konulmuş maşallah. Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim. Bel ağrısı için yoga çok iyi geliyor. Yapabilirsen haftada 2 gün yap derim. Ben de henüz hiç ağrı olmadı koca göbeğime rağmen. Gidemesen bile bir Sürü video var youtube da. SevgilerArkadaşlarım merhaba sizlere. Ne kadar çok yazişmalar kaçırmışım. Aralarda bir kaçını okudum sadece maalesef. Üzmeyin kendinizi hiç birşey için. Gerçi demesi kolay değilmi. Beni sorarsanız allahıma binlerce şükür, hamileliğim iyi gidiyor. Havin Bebek benimle birlikte çok yoruluyorki, bazen iki gün hissetmiyorum. İşe full tempo devam, ama bel ağrısı beni çok yıpratıyor. Terapıye gidiyorum. Maalesef doktorum, hamilelik hastalık değildir diyip, rapor vermiyor. İş yeride raporsuz işini azaltamayız diyor. Gavur işleri buna derler herhalde. Bu ay tekrar isticem, çünkü artık dayanamiyorum. Kiloya alışık olmayan vücudum isyan ediyor. Başka bir sıkıntı yok çok şükür. 15 sene sonra ikinci hamilelik olmasına rağmen, sanki ilkmiş gibi. Çok biliçli, günleri haftaları takip ederek geçiyor. Çok güzel. Doğumda güzel geçerse, valla iki yumoş daha var buzlukta, onları bile koymayı düşünür oldum şimdiden:)) kısmet tabiiki. Kendimize iyi bakın
canım ikinizinde sinirleri gergin biz duygularımızı belli edebiliyoruz lakin erkekler içinde yaşıyor..ben son dölenme olmayınca çook ağladım eşim sesiz kaldı..ama gözlerinde o üzüntüyü görebiliyordum..erkekler duygularını belli edemez biliyorsun kalbi ağlasada güçlü görünmeye çalışırlar..bizim yüzümüzden çook zor durumda kaldılar hem madi hem manevi yönden..biz güçlü kadınlarız destek olmasada geçicek bu günler..güneş bizim içinde doğacak canım..Allahım sabır versin hepimize..Keşke sizden gördüğüm desteği anlayisi bugün esimdende gorebilseydim. Birbirimize sarilmamiz gereken. Karar aşamasında olduğumuz bugünlerde birbirimizi yiyoruz... tamam erkekler anlayamaz bazı seyleri ama böyle olmamalı...
canım ikinizinde sinirleri gergin biz duygularımızı belli edebiliyoruz lakin erkekler içinde yaşıyor..ben son dölenme olmayınca çook ağladım eşim sesiz kaldı..ama gözlerinde o üzüntüyü görebiliyordum..erkekler duygularını belli edemez biliyorsun kalbi ağlasada güçlü görünmeye çalışırlar..bizim yüzümüzden çook zor durumda kaldılar hem madi hem manevi yönden..biz güçlü kadınlarız destek olmasada geçicek bu günler..güneş bizim içinde doğacak canım..Allahım sabır versin hepimize..
Annen keşke bana da deseymiş ya erkeğin iyisi olmaz kızım diye..Ben var zannediyordum da yıllar boyunca o ruh eşimi bulacağım diye evlenmediydim yaa. Bileydim hepsi aynıymış, 30'da evlenir, çocuğumu yapar, 38'de boşardım. Ohhhh...
Yine ben geldiiiim :)
Hepinizi güzel yanacıklarınızdan öpüyorum.
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın :) Valla bekledim ama kapıya gelen olmadı gerçekten
Spor salonuna gidiyorum ama şimdilik bişey yok, işyerinde de umut yok, bankacıyım ben, şube müdürüyüm, zaten asla cilveli olmadım, yanıma gelenler de cesaret edemiyor. Pek umut yok gibi ama bakarsın cesur biri çıkar da malzeme aşamasına geliriz :)
Şu yumurta dondurma işi gerçekten süpermiş, geçen sene araştırmıştım, evli olma şartı kalktı mı, duymadım hiç, gelin teşekkür ediyor
Benim de emekliliğime 5 yılım kaldı, hayallerini tümüyle paylaşıyorum. Hafta sonu beni görseler eminim tanıyamazlar, o kadar döküntü giyiniyorum
Şeytanın bacağını kırıp ilk aşamayı geçsem gerisi gelecek inanıyorum :)
Ben de kocaman kocaman öpüyorum tatlı kadın
Canım ben Ağustos gibi düşünüyorum, nasipse.. Ramazan'dan sonra işte.. Arısütü kullan bence. Çok çok iyi ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Ve kullanması da kolay. Sabah kalkar kalkmaz nohut büyüklüğünde dilinin altına koyup bekletip yutuyorsun..
Selam kızlar, epeydir gelmedim topiğe. Yurtdışından bir arkadaşım geldi. Onunla zaman geçiriyorum. Dün gece 00.30 da eve geldim bu hâlimle, alemlerden eksik kalmıyorum:) Son demler ne yapalım. Ben haftaya salı günü Amerika ya uçuyorum doğum için. Inşallah herşey yolunda gider. Bir macera başlıyor benim için.
Bu hafta Ali nin ve benim eşyalarımızı hazırlayacağım. Gerilerde tavsiye ettiğiniz bazı kitapları aldım orası için. Biraz da yün ve tığ. Zaman geçirmek için örgü örmeyi düşünüyorum.
Evde internetim olacak. Yine ara ara haberleşiriz.
canım biliyorsun benim durumum farklı bebek konusunda eşim en büyük destekçim..zaten eşimin bir kızı varr birr kere çook paramız gitti tamam artık ben istemiyorum demedi..ben vazgeçiyorum o vazgeçmiycez madi dururmuz el verdiği sürece devam denemeye diyor herzaman..melek gibi bir kocam var sağolsun ben bebek konusunda kendimi suçluyorum nedense canım..Allahım inş boynumuz bükük bırakmaz..hayırlı sağlıklı evlat verir kızım çook kardeş istiyor..her akşam dua ediyoruz hep beraber..canım merhaba nasılsın, yaa çok iyimsersin.. ben erkeklerin bukadar düşünceli, üzgün, umursar takar olduğunu hiç düşünmüyorum.. çoğumuz tedavi sürecinde bir yandan hormon iğneleri bir yandanda eşlerimizin saçmalıklarıyla uğraşıyoruz:)) neden bizim yüzümüzden zor durumda kalsınlar gülnevacığım, bebeksizlik ortak sıkıntı ama tedavi olan bayanlar asıl biz neler yaşıyoruzz:)) bu süreçlerin manevi hiçbir sürecinde erkeğe hiçbirşey olmuyor..
öpüyorum canım benim..
Matematiksel hesaplasak hıım kafam yatmıyoo hahhah yakında nufus patlamsı olacak evde hahhh4 bebek daha geldiiiiiii.
Bebek savaşları yine başladı
4 bebek daha geldiiiiiii.
Bebek savaşları yine başladı
Teşekkür ederim canım. Senin de yeni işin hayırlı olsun. Herşey gönlünce olsun:)iyi yolculuklar cnm, orada herşeyin gönlünce geçmesini dilerim..
Matematiksel hesaplasak hıım kafam yatmıyoo hahhah yakında nufus patlamsı olacak evde hahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?