Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tabi tabi :)) Valla kocan kişisi senin gibisini bulmuş da sıkı sıkı tutsun, maşallahın var arı maya

Yok ayol ne arı mayası? Maya, kedim
Eski gücüm yok. Bu ev şimdiye kadar beklemezdi eskiden. Gece demez, gündüz demez bitirirdim. Şimdi nerdeeee?

Ben de seni merak ediyordum. Cinsiyeti öğrenmek istemezken, isim bile konulmuş maşallah. Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim. Bel ağrısı için yoga çok iyi geliyor. Yapabilirsen haftada 2 gün yap derim. Ben de henüz hiç ağrı olmadı koca göbeğime rağmen. Gidemesen bile bir Sürü video var youtube da. Sevgiler

canım ikinizinde sinirleri gergin biz duygularımızı belli edebiliyoruz lakin erkekler içinde yaşıyor..ben son dölenme olmayınca çook ağladım eşim sesiz kaldı..ama gözlerinde o üzüntüyü görebiliyordum..erkekler duygularını belli edemez biliyorsun kalbi ağlasada güçlü görünmeye çalışırlar..bizim yüzümüzden çook zor durumda kaldılar hem madi hem manevi yönden..biz güçlü kadınlarız destek olmasada geçicek bu günler..güneş bizim içinde doğacak canım..Allahım sabır versin hepimize..

canım merhaba nasılsın, yaa çok iyimsersin.. ben erkeklerin bukadar düşünceli, üzgün, umursar takar olduğunu hiç düşünmüyorum.. çoğumuz tedavi sürecinde bir yandan hormon iğneleri bir yandanda eşlerimizin saçmalıklarıyla uğraşıyoruz:)) neden bizim yüzümüzden zor durumda kalsınlar gülnevacığım, bebeksizlik ortak sıkıntı ama tedavi olan bayanlar asıl biz neler yaşıyoruzz:)) bu süreçlerin manevi hiçbir sürecinde erkeğe hiçbirşey olmuyor..
öpüyorum canım benim..

aynı kafadayız canım:)) çok seviyorum eşimi ama erkek ve ruh eşi kavramını hiç bir arada düşünemiyorum:)

canım benim merhaba:) nasılsın... neden döküntü giyiniyorsun..
bekar annesin her en her kapıdan bir talip çıkabilir karşına.. önce kendin için sonrada ilk aşamayı geçmek için hafta sonu bile olsa güzel giyin, bakımlı ol dahada mutlu olursun..

Son düzenleme:

canım seninle ilgili son gelişmeleri takip etmeye çalıştım ama bazılarınıda arada kaçırdım.. taşınıyorsun sanırım ege kasabasına.. yeni yuvanda mutlulukla huzurla bebişli oturmanı dilerim..

iyi yolculuklar cnm, orada herşeyin gönlünce geçmesini dilerim..

canım biliyorsun benim durumum farklı bebek konusunda eşim en büyük destekçim..zaten eşimin bir kızı varr birr kere çook paramız gitti tamam artık ben istemiyorum demedi..ben vazgeçiyorum o vazgeçmiycez madi dururmuz el verdiği sürece devam denemeye diyor herzaman..melek gibi bir kocam var sağolsun ben bebek konusunda kendimi suçluyorum nedense canım..Allahım inş boynumuz bükük bırakmaz..hayırlı sağlıklı evlat verir kızım çook kardeş istiyor..her akşam dua ediyoruz hep beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…