Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Güzel bir Cuma diliyorumm kızlar...
Hepinize günaydınn...
2220 dünyamıza hoş gelmişler canımmm....
Vallahii bereketli bir ev oldu orasıı .. Bende mi gelsemmm nee

Sağolasın. Gerçekten bereketli oldu. Bir türlü hamile kalamayan kedim de hamile gibi. İnşallah öyledir.
Bereket konusunda maşallah diyeyim. İnşallah bize de geçer. Sen de gel, şansını dene bence

BİR ARKADAŞIMIN ELİNDE GONAL F VAR İHTİYACI OLAN BİRİSİNE ÜCRETSİZ VERMEK İSTİYOR

Yine cuma rehaveti çöktü. Hava da yağmurlu. Arap kızı olayım bari biraz

hava burada da sabahtan öğlene kadar sıcak ve güneşli öğleden sonra kapalı ve sağanak yağmurlu gündüzler sıcak geceler soğuk Allah sonumuzu hayretsin yaz geldi ama havalar henüz buna inanmadı hala martmı haziranmı karar veremiyor

ne güzel anlatmışsın havalarıyaa aslında böyle güzel ramazan geliyor serin serin orucumuzu tutsak ne iyi olur

ne güzel anlatmışsın havalarıyaa aslında böyle güzel ramazan geliyor serin serin orucumuzu tutsak ne iyi olur

serin olsunda canım yağmurlu olmasın yaaaa yağmur görmekten bıktım inanki güneşe hasret kaldım yaaaaa bişey değil de d vitaminim yine düşecek

Canım, dün görmemişim bunu, aslında ben dua ederken ben evlat lezzetini tattım, benim bir hakkım varsa hiç tatmamış olanlara ver rabbim, sonra olacaksa olsun diyorum :) böyle düşününce de bana b planı kalıyor :)

İyiyim canım, çok şükür. Ben hafta içi şık giyinince haftasonu evden çıkmak ve giyinmek gelmiyor içimden, hal böyle olunca da nasıl bulucam dimi, haklısın Bu ikramiye çıkmadan canımı alma diye dua eden ama bilet almayan adamın işine benziyor

iyi tatiller canım

bende tatile çıkıyorum iki hafta kadar yokum ara ara bakmaya çalışacam ama hiç uğramayabilirimde

tızım boşuna kaçıyorsun ben sana huzur vermem kiii gözüm üzerinde ohhhh mis gibi tadını çıkart canımmm dinlen bol bol ve tek git çift dön inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…