- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.821
gözün aydın canım bu ev bayağı bereketli geldi size darısı başına
Güzel bir Cuma diliyorumm kızlar...
Hepinize günaydınn...
2220 dünyamıza hoş gelmişler canımmm....
Vallahii bereketli bir ev oldu orasıı .. Bende mi gelsemmm nee
Sağol arkadaşım. Bereketi kedilerle ölçersek haklısın. Bize de bulaşır inşallah
Allah razı olsun.Okumama vesile olduğunuz için.Rabbim inşaallah bu mübarek cuma hürmetine gönlünüzde herne varsa tez zamanda nasip etsin.
Yine cuma rehaveti çöktü. Hava da yağmurlu. Arap kızı olayım bari biraz
ne güzel anlatmışsın havalarıhava burada da sabahtan öğlene kadar sıcak ve güneşli öğleden sonra kapalı ve sağanak yağmurlu gündüzler sıcak geceler soğuk Allah sonumuzu hayretsin yaz geldi ama havalar henüz buna inanmadı hala martmı haziranmı karar veremiyor
4 bebek daha geldiiiiiii.
Bebek savaşları yine başladı
ne güzel anlatmışsın havalarıyaa aslında böyle güzel ramazan geliyor serin serin orucumuzu tutsak ne iyi olur
Hmm. Sen daha isteğin konusunda net değilsin. Kararında netleştiğinde gelecek isteklerin. Her halükarda sefanı sür. Kendi mutluluğunu engelleme. Zamanı gelince yanında olanlar paylaşır ve çoğaltır o mutluluğu, merak etme...
canım benim merhaba:) nasılsın... neden döküntü giyiniyorsun..
bekar annesin her en her kapıdan bir talip çıkabilir karşına.. önce kendin için sonrada ilk aşamayı geçmek için hafta sonu bile olsa güzel giyin, bakımlı ol dahada mutlu olursun..
gel gel mersine güneşe gel ablaaaaaaaaaaa bir aralan bir bedava güneşimizserin olsunda canım yağmurlu olmasın yaaaa yağmur görmekten bıktım inanki güneşe hasret kaldım yaaaaa bişey değil de d vitaminim yine düşecek
"kızlarrrr kızlarr sizi görünce yüreğim sızlarr" annemin lafıdır bende size söyleyeyim dedim hahahah
Kızlar oyumu kullanıp ver elini Ayvalık sahilleri diye yola koyulacagım.. 1 hafta kadar buralara giremem internetim de yok zaten.. Beni özleyin anacığımmm :)))
tızım boşuna kaçıyorsun ben sana huzur vermem kiii"kızlarrrr kızlarr sizi görünce yüreğim sızlarr" annemin lafıdır bende size söyleyeyim dedim hahahah
Kızlar oyumu kullanıp ver elini Ayvalık sahilleri diye yola koyulacagım.. 1 hafta kadar buralara giremem internetim de yok zaten.. Beni özleyin anacığımmm :)))
iyi tatiller canım
bende tatile çıkıyorum iki hafta kadar yokum ara ara bakmaya çalışacam ama hiç uğramayabilirimde
tızım boşuna kaçıyorsun ben sana huzur vermem kiiigözüm üzerinde ohhhh mis gibi tadını çıkart canımmm dinlen bol bol ve tek git çift dön inş
hepinizzzz nereye yaffffffffffiyi tatiller canım
bende tatile çıkıyorum iki hafta kadar yokum ara ara bakmaya çalışacam ama hiç uğramayabilirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?