Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gel gel mersine güneşe gel ablaaaaaaaaaaa bir aralan bir bedava güneşimiz

Benim şirketten bi arkadaşın orada yazlıkları var... Sanırım 2 seneye oraya yerleşecekler..
(Emekli zaten yaşı fazla bakma arkadaş dediğime) gecen pazar da fotograf cekmişler ne kadar ucuzzz
oyhhh valla bende özendimm desem yeridir...

Nisan. Bunlar da kırkikindi yağmurları. Ayı şaşırdı, saati de şaşırdı. Sabahtan başlıyor mübarek

Rabbimin hepimize verecek izzeti var nasıl olsa. Sen iste yeter

BURASI YAŞANILASI YERLER GÜZELİM

Nisan. Bunlar da kırkikindi yağmurları. Ayı şaşırdı, saati de şaşırdı. Sabahtan başlıyor mübarek

Canım kırk ikindi yağmurlarımı kaldı hazirana geldik hem onlar saganak bırakıp geçer bu ne boyle ya az once bir gok gurleci simsek çaktı sel bir yagmur yagdiki sel cikacak sandım

Günaydın iyi haftasonları olsun inşallah
2220 kuzumm maşallah yeni ev bereketli .filli espirisi güzel di hahhh
sara_28 kuzum sendemi gidiyon anne Kucağı kutsal yer git doy annene kuzumm ana gibi yar olmazz rabbim ayırmasınn hem kafan dinlenirr
Valla benimde varr dinlenmeye ihtiyacım bi farklı atıyor kalbimm stestenmi neyy hormonlara kafa taktım adamı bi kaşıksuda bogasım geliyoo offf ya bide ilaclara başlasam ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…