- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.841
gel gel mersine güneşe gel ablaaaaaaaaaaa bir aralan bir bedava güneşimiz
hava burada da sabahtan öğlene kadar sıcak ve güneşli öğleden sonra kapalı ve sağanak yağmurlu gündüzler sıcak geceler soğuk Allah sonumuzu hayretsin yaz geldi ama havalar henüz buna inanmadı hala martmı haziranmı karar veremiyor
Oyyyyyy, hayırlı olsun canım, Analı babalı büyüsünler
Nisan. Bunlar da kırkikindi yağmurları. Ayı şaşırdı, saati de şaşırdı. Sabahtan başlıyor mübarek
KAÇ istiyorsan o kadar versin RABBİMvermeee tabikii hahaah
ayy inşallahhh öyle olurrr çift olur 3 olur farketmezzz ahahah 1 olmasın yeter :)))
Canım, dün görmemişim bunu, aslında ben dua ederken ben evlat lezzetini tattım, benim bir hakkım varsa hiç tatmamış olanlara ver rabbim, sonra olacaksa olsun diyorum :) böyle düşününce de bana b planı kalıyor :)
İyiyim canım, çok şükür. Ben hafta içi şık giyinince haftasonu evden çıkmak ve giyinmek gelmiyor içimden, hal böyle olunca da nasıl bulucam dimi, haklısınBu ikramiye çıkmadan canımı alma diye dua eden ama bilet almayan adamın işine benziyor
KAÇ istiyorsan o kadar versin RABBİM
Rabbimin hepimize verecek izzeti var nasıl olsa. Sen iste yeter
hahahaahhaha kırkikindi yağmuru ne kızz ilk duyuyorumm
Nisan yağmurları ortalama 40 gün, ikindi vakti yağar. -----Mış eskiden. Onun için kırkikindi yağmurları denir.
BURASI YAŞANILASI YERLER GÜZELİMBenim şirketten bi arkadaşın orada yazlıkları var... Sanırım 2 seneye oraya yerleşecekler..
(Emekli zaten yaşı fazla bakma arkadaş dediğime) gecen pazar da fotograf cekmişler ne kadar ucuzzz
oyhhh valla bende özendimm desem yeridir...
aaaa nereyeee nereyeee ? 2 hafta çok uzunn ama özleriz senii
Nisan. Bunlar da kırkikindi yağmurları. Ayı şaşırdı, saati de şaşırdı. Sabahtan başlıyor mübarek
Kuzum tatile mi cıkiyonn hahhh yarasın kuzuma bol neşeli bol enerjili olsun kuzumm insallahÇıktım benn hepinizz hoşçakalınn güzel kalpli insanlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?