- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.861
Canım kırk ikindi yağmurlarımı kaldı hazirana geldik hem onlar saganak bırakıp geçer bu ne boyle ya az once bir gok gurleci simsek çaktı sel bir yagmur yagdiki sel cikacak sandım
Günaydın iyi haftasonları olsun inşallah
2220 kuzumm maşallah yeni ev bereketli .filli espirisi güzel di hahhh
sara_28 kuzum sendemi gidiyon anne Kucağı kutsal yer git doy annene kuzumm ana gibi yar olmazz rabbim ayırmasınn hem kafan dinlenirr
Valla benimde varr dinlenmeye ihtiyacım bi farklı atıyor kalbimm stestenmi neyy hormonlara kafa taktım adamı bi kaşıksuda bogasım geliyoo offf ya bide ilaclara başlasam ne olacak bakalım
Kız aynı ablam hahhh ekmek düşkünü bendeniz hahhh
canım biliyorsun benim durumum farklı bebek konusunda eşim en büyük destekçim..zaten eşimin bir kızı varr birr kere çook paramız gitti tamam artık ben istemiyorum demedi..ben vazgeçiyorum o vazgeçmiycez madi dururmuz el verdiği sürece devam denemeye diyor herzaman..melek gibi bir kocam var sağolsun ben bebek konusunda kendimi suçluyorum nedense canım..Allahım inş boynumuz bükük bırakmaz..hayırlı sağlıklı evlat verir kızım çook kardeş istiyor..her akşam dua ediyoruz hep beraber..
Canım, dün görmemişim bunu, aslında ben dua ederken ben evlat lezzetini tattım, benim bir hakkım varsa hiç tatmamış olanlara ver rabbim, sonra olacaksa olsun diyorum :) böyle düşününce de bana b planı kalıyor :)
İyiyim canım, çok şükür. Ben hafta içi şık giyinince haftasonu evden çıkmak ve giyinmek gelmiyor içimden, hal böyle olunca da nasıl bulucam dimi, haklısınBu ikramiye çıkmadan canımı alma diye dua eden ama bilet almayan adamın işine benziyor
ayyyy cannim ben deli gibi yogun evde var 5 yatili cannn... hepsi ayri can paresi ve is ev vs.... cok yorgunummmm ama yarin soz sarkini yolluyorum ve cok opuyorum portakal cicegim senii
Çıktım benn hepinizz hoşçakalınn güzel kalpli insanlarr
Kalplerimiz bir....Günaydın arkadaşlar, bugünümüzün, kızlarımızın okullu ve meslek sahibi olduğu, kadınların 2. Sınıf vatandaş, kılık kıyafeti, yürüyüşü, gezmesi, dekoltesi, yaşam tarzı, seçimleri, tercihleri üzerinde konuşma hakkı bulunmadığı halde eleştiriyi görev bilenlere yol verildiği, çocuk gelinlerin, kadına hertürlü şiddetin normal görülmediği, yönetimde söz sahibi olunduğu günlerin, gebeliğinin son günü olması ve Atatürk'ün kızlarının yeniden doğması,
Güneş'in, Ali'nin, Cemre'nin, Havin'in, Eylül'ün ve gelecek kuzenlerinin güven içinde, insanca yaşayabilecekleri günlere gebe olmasını diliyoruz, sevgiler gönderiyoruz.
Merhaba, inş hakkınızda hayırlı olan kararı almışsınızdır. Mutlu olmanı dilerim, Aydın'a beklerim, yaşaması kolay, yerleşilenilibilecek şehirlerden biri. Fazla şaşırmadım desem de şaşırdım, Yaradan yardımcın olsun, buralarda elimden gelen konularda yanında olduğumu bilmeni isterim, sevgiler.Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
of bilemiyorum ne diyecegimi... beynim durdu resmen... :-(Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Merhaba, inş hakkınızda hayırlı olan kararı almışsınızdır. Mutlu olmanı dilerim, Aydın'a beklerim, yaşaması kolay, yerleşilenilibilecek şehirlerden biri. Fazla şaşırmadım desem de şaşırdım, Yaradan yardımcın olsun, buralarda elimden gelen konularda yanında olduğumu bilmeni isterim, sevgiler.
üzüldüm canım hani herşey düzelmeye başlamıştı huzurluydun mutluydun yeni evin enerjisi iyiydi ne oldu ki yine dilerim herşey gönlünce olsun biz herzaman yanındayız bunu biliyosun çok öpüyorum seni
of bilemiyorum ne diyecegimi... beynim durdu resmen... :-(
İş konusunda daha önce kafeterya işletmeciliği tecrüben olduğu için turizm bölgelerinde rahatlıkla iş bulabilirsin. Sakin sağduyulu birkaç gün geçince, vereceğin karar doğrultusunda yolunun açık olacağı ve mutlu olacağınıa inanıyorum.Sağol arkadaşım. Gelecek konusunda hiçbir fikrim yok şu anda. Önceliğim iş bulmak. Ona göre bir düzen belirlenecek. Nasip diyorum. Ne diyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?