Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım kırk ikindi yağmurlarımı kaldı hazirana geldik hem onlar saganak bırakıp geçer bu ne boyle ya az once bir gok gurleci simsek çaktı sel bir yagmur yagdiki sel cikacak sandım

Bana deme ayol, havalar kendini öyle sanıyor. Nisan- Mayıs boyunca sadece 1 kere yağan yağmur, 3 gündür neredeyse hiç durmadan yağıyor. Gerçi iyi oldu. Bahçe takır takır kurumaya başlamıştı. Taşıma suyla değirmen döner mi? Ben de dışarı çıkamayınca işler biraz daha hafifledi. Yoksa keyif yapmaktan, kışa kadar yerleşmeye niyetim yoktu

canım benim kendini suçlamana gerek yok hayat müşterek ve hangi gün hangimizin karşısına ne çıkacağını bilemeyiz.. ben eşimi hiç suçlamıyorum çünkü bu onun farkında olmadan yaşadığı bir sorundu ve evlenince öğrendi.. evlenmeden öncede farkında olup bana böyle bir sorunum var deseydi yinede evlenirdim.. çocuğu olduğu halde çok mutsuz olan eşini sevmeyen çiftlerde var o yüzden en azından mutlu olduğumuz sevdiğimiz insanlarla evliyiz bunada şükür.. inşallah bebeklerimizde olacak canım benim..

şık giyim derken bizdede ofis ortamıya hep gömlek,bluz, kumaş pantolon giymek gerekiyor, hafta sonuda bunları yıkayıp ütülemek:) hiç özlememişim bu durumu.. renklerine göre ayrı yıkamakta cabası..

Arkadaşlar merhaba ben de sizi takip ediyorum,Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin,iyi ki varsınız sizleri okuyunca yalnız olmadığımı anlıyor moral buluyorum.

Günaydın arkadaşlar, bugünümüzün, kızlarımızın okullu ve meslek sahibi olduğu, kadınların 2. Sınıf vatandaş, kılık kıyafeti, yürüyüşü, gezmesi, dekoltesi, yaşam tarzı, seçimleri, tercihleri üzerinde konuşma hakkı bulunmadığı halde eleştiriyi görev bilenlere yol verildiği, çocuk gelinlerin, kadına hertürlü şiddetin normal görülmediği, yönetimde söz sahibi olunduğu günlerin, gebeliğinin son günü olması ve Atatürk'ün kızlarının yeniden doğması,
Güneş'in, Ali'nin, Cemre'nin, Havin'in, Eylül'ün ve gelecek kuzenlerinin güven içinde, insanca yaşayabilecekleri günlere gebe olmasını diliyoruz, sevgiler gönderiyoruz.

Kalplerimiz bir....

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Merhaba, inş hakkınızda hayırlı olan kararı almışsınızdır. Mutlu olmanı dilerim, Aydın'a beklerim, yaşaması kolay, yerleşilenilibilecek şehirlerden biri. Fazla şaşırmadım desem de şaşırdım, Yaradan yardımcın olsun, buralarda elimden gelen konularda yanında olduğumu bilmeni isterim, sevgiler.

üzüldüm canım hani herşey düzelmeye başlamıştı huzurluydun mutluydun yeni evin enerjisi iyiydi ne oldu ki yine dilerim herşey gönlünce olsun biz herzaman yanındayız bunu biliyosun çok öpüyorum seni

of bilemiyorum ne diyecegimi... beynim durdu resmen... :-(

Sağol arkadaşım. Gelecek konusunda hiçbir fikrim yok şu anda. Önceliğim iş bulmak. Ona göre bir düzen belirlenecek. Nasip diyorum. Ne diyeyim?

Üzülme arkadaşım. Ben rahatladım.
Doğum yapan kedileri içeri almamı bahane etti. Köpekle birlikte yatıyoruz. Sanırım yeni birisi var. Neyse. Her şeyin hayırlısı. Yanımda olduğunuz için senin nezdinde tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Sağol arkadaşım. Gelecek konusunda hiçbir fikrim yok şu anda. Önceliğim iş bulmak. Ona göre bir düzen belirlenecek. Nasip diyorum. Ne diyeyim?
İş konusunda daha önce kafeterya işletmeciliği tecrüben olduğu için turizm bölgelerinde rahatlıkla iş bulabilirsin. Sakin sağduyulu birkaç gün geçince, vereceğin karar doğrultusunda yolunun açık olacağı ve mutlu olacağınıa inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…