- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.881
Seçim günü böyle bir karar manidar olmuş. Vatana millete de radikal bir karar temenni ediyorum:) Senin için Hayırlısı ne ise o olsun. Biraz sinyallerini vermiştin. Çok şaşırmadım açıkçası. Yüreğinin götürdüğü yere git. Bulunduğun yerde mutluysan onu yolla. Hayat sana güzel olsun. MucukSelam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Üzülme arkadaşım. Ben rahatladım.
Doğum yapan kedileri içeri almamı bahane etti. Köpekle birlikte yatıyoruz. Sanırım yeni birisi var. Neyse. Her şeyin hayırlısı. Yanımda olduğunuz için senin nezdinde tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
mutlu olmani diliyorum... ben belki de cok duygusal biri oldugum icin boyle saskin kaldim... ve sonsuz deger ve sevgi gorcugum bir yuvamoldugu icin belki de kavramak istemedim.... coook mutlu ve iyi ki yapmisim dedirten kararlar alman temennim guzel arkadasimBeynin durmasın ayol. Eskiler biliyor zaten son demleri yaşıyorduk. Adı kondu, iyi oldu.
Allah Allaaaah koy kicina tekmeyi o vakit!Üzülme arkadaşım. Ben rahatladım.
Doğum yapan kedileri içeri almamı bahane etti. Köpekle birlikte yatıyoruz. Sanırım yeni birisi var. Neyse. Her şeyin hayırlısı. Yanımda olduğunuz için senin nezdinde tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Seçim günü böyle bir karar manidar olmuş. Vatana millete de radikal bir karar temenni ediyorum:) Senin için Hayırlısı ne ise o olsun. Biraz sinyallerini vermiştin. Çok şaşırmadım açıkçası. Yüreğinin götürdüğü yere git. Bulunduğun yerde mutluysan onu yolla. Hayat sana güzel olsun. Mucuk
Oysa kendiside veyeriner kedileri bahane etmesi sacma olmus neyse hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım bazen boşverip biraz geri durup hayatı seyretmek gerekiyor umarım bu süreci en az hasarla atlatirsin
2220 kuzum hakkında en güzeli olsun inan bende karışık bi haldeyim ama takma ve hedeflerini koy tek tek yapacaksın çünki sen çok güçlü bir kadınsın yeterki istee herşey gönlünce olsun kuzummm biz arkandayız unutmaaa
Canım daha önce yaşamış biri olarak, ortada çocuk yoksa ve iki tarafta istiyorsa hemen çözülüyor iş.Kaçınılmaz son. Mahkeme süreci yıpratıcı olacak. Çabuk bitmesini diliyorum...
Benim bir arkadaşım ve eşi Kaş a yerleşti ve 12 odalı bir otel işletmeye başladılar. Daha 2-3 ay oldu. Ben de pek severim orayı, düşünebilirsin. İş konusu da turistik yerlerde daha kolay çözülebilir. Bir de oralarda halk çok tembel oluyor. Azıcık çalışkan dışardan gelenler çok fark yaratıyorlar.Unutulmaz bir seçim oldu benim için
Beni buraya bağlayan bir şey yok. Onun için yer beğenmeye çalışıyorum şimdi. Mahkeme bittikten sonra giderim.
Canımmmmm içime hüzün çöktü.. VeSelam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Benim bir arkadaşım ve eşi Kaş a yerleşti ve 12 odalı bir otel işletmeye başladılar. Daha 2-3 ay oldu. Ben de pek severim orayı, düşünebilirsin. İş konusu da turistik yerlerde daha kolay çözülebilir. Bir de oralarda halk çok tembel oluyor. Azıcık çalışkan dışardan gelenler çok fark yaratıyorlar.
Bir de bir ara inşaat işinden bahsetmiştin. Kaş ta mesela otel düzenlenirken delirmişti bizimkiler. Ustalarla anlaşamamaktan, zaten tek tabanca adamlar falan. O da bir Seçenek:)
Ulu Bilge kadın evet üstesinden gelirsin sen Herşeyin.. Ben birden okuyunca kaynar su dökülmüş gibi oldum, bir de üstüne duygusal şarkı dinlerken olunca, şarkı sözleri duruma uyunca fena oldun.. Mesajları okuyunca rahatladım biraz.. Ama çok üzgün olduğunu hissediyorum.. Biz de Dalaman'dayız biliyorsun.Öyle yaptım zaten
Mantiginin sonuna kadar devrede olduguna eminim, bu yuzden hakkinda seni mutlu ve huzurlu edecek neticeler getirsin insallah diyebilirim ancak. Bazen yakindan göremediklerimizi uzaktan daha iyi ayirt edebiliyoruz.Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Evet kuzum yaparsın ama sakın yıpratma kendini iş sana cok iyi gelecek umarım kolaylikla hallolur herseyyy[QUOTE="2220, post: 41296612, member: 5]Yeni bir yaşam kurmak zor değil benim için. Yaş engelim olacak, bunca yıl çalışmamanın getirileri olacak. Yine de Rabbim rızkımı kesmediyse, bir yol açılacaktır. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi iyi hissediyorum...
Benim bir arkadaşım ve eşi Kaş a yerleşti ve 12 odalı bir otel işletmeye başladılar. Daha 2-3 ay oldu. Ben de pek severim orayı, düşünebilirsin. İş konusu da turistik yerlerde daha kolay çözülebilir. Bir de oralarda halk çok tembel oluyor. Azıcık çalışkan dışardan gelenler çok fark yaratıyorlar.
Bir de bir ara inşaat işinden bahsetmiştin. Kaş ta mesela otel düzenlenirken delirmişti bizimkiler. Ustalarla anlaşamamaktan, zaten tek tabanca adamlar falan. O da bir Seçenek:)
Canımmmmm içime hüzün çöktü.. Vekuddus Ün portakales için gönderdiği bu Şarkıyı dinliyordum.. Hepsi geçti canım.. Kuzum benim.. Acıyan yerlerine merhem sürüp iyileştirmeyi dilerdim, ama sadece zaman..
Sarılıyorum sana sımsıkı..
Ulu Bilge kadın evet üstesinden gelirsin sen Herşeyin.. Ben birden okuyunca kaynar su dökülmüş gibi oldum, bir de üstüne duygusal şarkı dinlerken olunca, şarkı sözleri duruma uyunca fena oldun.. Mesajları okuyunca rahatladım biraz.. Ama çok üzgün olduğunu hissediyorum.. Biz de Dalaman'dayız biliyorsun.Lulinda nın dediği gibi burada insanlar tembel.. Çalışkan insan fark yaratıyor, kısa sürede gözlemim öpüyorum
Mantiginin sonuna kadar devrede olduguna eminim, bu yuzden hakkinda seni mutlu ve huzurlu edecek neticeler getirsin insallah diyebilirim ancak. Bazen yakindan göremediklerimizi uzaktan daha iyi ayirt edebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?