Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Seçim günü böyle bir karar manidar olmuş. Vatana millete de radikal bir karar temenni ediyorum:) Senin için Hayırlısı ne ise o olsun. Biraz sinyallerini vermiştin. Çok şaşırmadım açıkçası. Yüreğinin götürdüğü yere git. Bulunduğun yerde mutluysan onu yolla. Hayat sana güzel olsun. Mucuk

Oysa kendiside veyeriner kedileri bahane etmesi sacma olmus neyse hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım bazen boşverip biraz geri durup hayatı seyretmek gerekiyor umarım bu süreci en az hasarla atlatirsin

2220 kuzum hakkında en güzeli olsun inan bende karışık bi haldeyim ama takma ve hedeflerini koy tek tek yapacaksın çünki sen çok güçlü bir kadınsın yeterki istee herşey gönlünce olsun kuzummm biz arkandayız unutmaaa

Beynin durmasın ayol. Eskiler biliyor zaten son demleri yaşıyorduk. Adı kondu, iyi oldu.
mutlu olmani diliyorum... ben belki de cok duygusal biri oldugum icin boyle saskin kaldim... ve sonsuz deger ve sevgi gorcugum bir yuvamoldugu icin belki de kavramak istemedim.... coook mutlu ve iyi ki yapmisim dedirten kararlar alman temennim guzel arkadasim

Allah Allaaaah koy kicina tekmeyi o vakit!

Unutulmaz bir seçim oldu benim için
Beni buraya bağlayan bir şey yok. Onun için yer beğenmeye çalışıyorum şimdi. Mahkeme bittikten sonra giderim.

Oysa kendiside veyeriner kedileri bahane etmesi sacma olmus neyse hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım bazen boşverip biraz geri durup hayatı seyretmek gerekiyor umarım bu süreci en az hasarla atlatirsin

Kaçınılmaz son. Mahkeme süreci yıpratıcı olacak. Çabuk bitmesini diliyorum...

Yeni bir yaşam kurmak zor değil benim için. Yaş engelim olacak, bunca yıl çalışmamanın getirileri olacak. Yine de Rabbim rızkımı kesmediyse, bir yol açılacaktır. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi iyi hissediyorum...

[QUOTE="2220, post: 41296612, member: 5]Yeni bir yaşam kurmak zor değil benim için. Yaş engelim olacak, bunca yıl çalışmamanın getirileri olacak. Yine de Rabbim rızkımı kesmediyse, bir yol açılacaktır. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi iyi hissediyorum...[/QUOTE]
Evet kuzum yaparsın ama sakın yıpratma kendini iş sana cok iyi gelecek umarım kolaylikla hallolur herseyyy

Bu işler belli olmaz yola cıkmakta zor yolda olmakta yarımda kalabilir yeterki ne istedigini bil.hormonlar beni biraz sarstı bende küsüm herife ama işte bizim durumlarda sabır sabır taşıyo yanii bu yolda umarım her adımın hayırlı olur antalyada olabilir bakk elimizden ne gelirse kuzum söyle yapalım canım

Unutulmaz bir seçim oldu benim için
Beni buraya bağlayan bir şey yok. Onun için yer beğenmeye çalışıyorum şimdi. Mahkeme bittikten sonra giderim.
Benim bir arkadaşım ve eşi Kaş a yerleşti ve 12 odalı bir otel işletmeye başladılar. Daha 2-3 ay oldu. Ben de pek severim orayı, düşünebilirsin. İş konusu da turistik yerlerde daha kolay çözülebilir. Bir de oralarda halk çok tembel oluyor. Azıcık çalışkan dışardan gelenler çok fark yaratıyorlar.
Bir de bir ara inşaat işinden bahsetmiştin. Kaş ta mesela otel düzenlenirken delirmişti bizimkiler. Ustalarla anlaşamamaktan, zaten tek tabanca adamlar falan. O da bir Seçenek:)

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Canımmmmm içime hüzün çöktü.. Ve kuddus Ün portakales için gönderdiği bu Şarkıyı dinliyordum.. Hepsi geçti canım.. Kuzum benim.. Acıyan yerlerine merhem sürüp iyileştirmeyi dilerdim, ama sadece zaman..
Sarılıyorum sana sımsıkı..
portakales geç kalmadım umarım... gülegüle dinleeee

Öyle yaptım zaten
Ulu Bilge kadın evet üstesinden gelirsin sen Herşeyin.. Ben birden okuyunca kaynar su dökülmüş gibi oldum, bir de üstüne duygusal şarkı dinlerken olunca, şarkı sözleri duruma uyunca fena oldun.. Mesajları okuyunca rahatladım biraz.. Ama çok üzgün olduğunu hissediyorum.. Biz de Dalaman'dayız biliyorsun. Lulinda nın dediği gibi burada insanlar tembel.. Çalışkan insan fark yaratıyor, kısa sürede gözlemim öpüyorum

Mantiginin sonuna kadar devrede olduguna eminim, bu yuzden hakkinda seni mutlu ve huzurlu edecek neticeler getirsin insallah diyebilirim ancak. Bazen yakindan göremediklerimizi uzaktan daha iyi ayirt edebiliyoruz.

Evet kuzum yaparsın ama sakın yıpratma kendini iş sana cok iyi gelecek umarım kolaylikla hallolur herseyyy

Bu işler belli olmaz yola cıkmakta zor yolda olmakta yarımda kalabilir yeterki ne istedigini bil.hormonlar beni biraz sarstı bende küsüm herife ama işte bizim durumlarda sabır sabır taşıyo yanii bu yolda umarım her adımın hayırlı olur antalyada olabilir bakk elimizden ne gelirse kuzum söyle yapalım canım[/QUOTE]

Ben kendi içimde ve dışımda defalarca gel- git yaşadım ama bu defa ondan geldi. Atladım üstüne hemen Israrlıyım, fırsatçıyım.
Aklımda öncelikle Antalya ve İzmir var. Mahkeme bitene kadar da vaktim var, bakalım gün nelere gebe

Antalya alternatiflerim arasında. Mahkeme bitene kadar buralardayım. Sonrası Allah Kerim

Hüzünlenme yaw. Ben rahatladım. Son defa deneyelim demek bile yükmüş içimde. Hafifledim. Şimdi prosedürler için oyalanacağım biraz. Sonra gelsin yeni yaşam.

Üzgün değilim kız
Biraz kızgınım. 6 ay önce konuşmuştuk daha. İyi tarafı, soğukları atlattık, yağmur var arasıra ama olsun. Yerleşmek için o kadar emek harcadım, bahçeye çiçek diktim, otlarını yolmaya başladım, şimdi toplanmak için emek harcayacağım. Bilseydim buraya yerleşmeden doğruca yeni hayatıma giderdim. Neyse, böylesi uygunmuş. Hayırlısı...
Dalaman' ı da düşünebilirim bak. Aklımda olsun.

Mantiginin sonuna kadar devrede olduguna eminim, bu yuzden hakkinda seni mutlu ve huzurlu edecek neticeler getirsin insallah diyebilirim ancak. Bazen yakindan göremediklerimizi uzaktan daha iyi ayirt edebiliyoruz.

Valla iş mantıkla olsaydı 5 yıl önce bitmişti, ben geç kaldım
Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…