Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Selam Arkadasim, sana ne yazsam bilemedim simdi...
keske böyle olmasaydi canim tabiki sen herseyin üstesinden gelirsin hic şüpem yok yok da ne gerek vardi bukadar sıkıntıya gögüs germisken böyle olmamaliydi heleki bahane kedi hic olmamaliydi ama ,oldu ben buna hazirim diyosan helal arkadasim yürü kimse tutmasin seni
her seyde vardir bir hayir biraz zaman tani kendine sonrasi gelir nasilsa
Senin gibi güclü saglam karakterli birini burda sanal bile olsa tanidigima okadar seviniyorum ki kaybeden utansin
sana ve hayvan sevgine hayran bir dost elimden geldigince yanindayim söz .

Ayyy heee ben kacak yaa kocam zorladi suç onun canim yaa yoksa burdan uzaklasmak be mümkün ara ara gizli sakli yazarim yine canim gel bende bir kocaman öpeyim seni barisalim

Sağol arkadaşım, desteğiniz paha biçilemez. Ben de sizleri tanıdığım için mutluyum. Öyle iyi geliyorsunuz ki bana.
Bazı şeylerin olup olmayacağı baştan belli oluyor ama emeklerim deniyor, belki düzelir deniyor, bir fırsat daha deniyor ve uzatılıyor.
İşin aslı kediler değilmiş. Birkaç gün önce, oğlu benimkiyle çalışan bir kadın, bir başka komşuyla birlikte hoşgeldine gelmişti ve yanında, ikinci eş olduğumdan, hem benim ailemin hem de onun ailesinin buraya henüz gelmediğinden falan konuştuk. Her kadının zaman zaman konuştuğu şeyler. Kadın erken kalktı ama daha yeri soğumadan önüne gelene benim ikinci eş olduğumu, benimkinin ilk evliliğinin benim yüzümden bittiğini, kimseyi eve sokmadığımı falan anlatmış. Tabi oğluna da. O da benimkine. Dün benimki gittikten sonra yan komşum geldi, uyardı. Daha önce de başkalarının evliliğini çomaklamış, kaç kişi onun yüzünden ayrılmış. Herkesin bildiği bir kadınmış. Ne bileyim? Akşam evin anahtarını bırakmak için uğradığında sordum. "Ben o adamla konuşmadım" dedi ama yüzünden belli konuştukları.
Neyse ne. Bu da yeterli bir bahane değil. Demir almak vakti gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan... Allah yolumu açık etsin. Belki böylesi çok daha iyidir.

Ben kendi içimde ve dışımda defalarca gel- git yaşadım ama bu defa ondan geldi. Atladım üstüne hemen Israrlıyım, fırsatçıyım.
Aklımda öncelikle Antalya ve İzmir var. Mahkeme bitene kadar da vaktim var, bakalım gün nelere gebe [/QUOTE]
Hayırlısı olsun kuzum insallah hakkında

slm tatlim sana yazacam ama kelimeleri toparlamaya calisiyorum yazdim sildim yazdim sildim. Ama sunu soylemek istiyorum oncelikle. bizim medeni avrupalilar gibi olmamiz icin cok firin ekmek yememiz gerekiyor cok
cuma oglumun dugunu vardi biliyorsunuz. gelin hanimin annesi babasi zamaninda ayrilmis. adamin simdi sevgilisi var gerci bu kacinci da ayrildiktan sonra. annesi ondan sonra bi kere daha evlenmis ama esi genc yasta kanserden vefat etmis.
adam once eski karisini piste cekti dans etti. sonra sevgilisiyle. butun aksam sevgilisi gelinle damatin fotograflarini cekti. kosturdu. size nasil anlatayim ki ben gormeniz gerekirdi. oglumun babasi esiyle de vardi ama biz selamlasmadik bile. bi ara diger oglum esimin yanina geldi yalniz kalmasin diye babasi azarliyarak cagirdi yanina. senin o komsun benim nefret ettigim turlerin arasinda luzumsuz insan.

Her insan bir değil. O komşudan geldiğimiz ilçede de vardı. Ne olduğunu anlayınca görüşmeyi kesmiştim. Ama insan bir dedikoduya kanıp evliliğini bitiriyorsa, yapacak bir şey kalmamış demektir. Benden uzak, Allah' ına yakın olsun. Ben bakarım başımın çaresine...

canim sen haklisin ama erkeklerin kimyasi farkli. kirildi belki sana. keske konusmayi bi deneseydiniz.
hakkinizda hayirlis neyse o olsun. ama dilerim ki tekrar konusup guzel sonuca gidersiniz. yuvaniz yikilmasin.
sen en iyi karari vereceksindir.

canim sen haklisin ama erkeklerin kimyasi farkli. kirildi belki sana. keske konusmayi bi deneseydiniz.
hakkinizda hayirlis neyse o olsun. ama dilerim ki tekrar konusup guzel sonuca gidersiniz. yuvaniz yikilmasin.
sen en iyi karari vereceksindir.

Ah arkadaşım, anlatsam dağ dayanmaz. Boşver. En iyisi böylesi.

Maşallah, Rabbim ağızlarının tadını bozmasın, çok yakışmışlar
Dediğin gibi bir dedikoduya kanıyor ve konuşmuyorsa sal gitsin.. Geri gelip konuşup anlamak isterse o zaman düşünürsün.. Insanlar bazen hiç de etik olmayan, mantıklı da olmayan hareketler yapabilirler.. Herkes 2. Şansı hakeder.. Senin de mantıklı ve güzel düşünmeni ve hayırlı olan ne ise onun olması için savaşmanı temenni ederim.. Bizler senin anlattıklarını bilebiliyoruz ancak, yaşayan sensin.. En doğru kararı da kendin vereceksin elbette.. O da biraz sakin düşündüğünde hatasını anlayacak ya da hiç anlamayacak.. Kaderini bundan sonra güzel yazmış olsun Rabb'im.. Yolun ve bahtın açık olsun.. Sen bize her zaman desteksin.. Biz de senin yanında ve senin tarafındayız..

Şans konusunda haklısın herkes ikinci şansı hakeder ama ben zaten onun ikinci şansıydım. Kaldi ki 8 yıldır verdiğim kaçıncı şanstı bu. 6 ay önce son defa deneyeceğiz diye konuştuk, burada da paylaşmıştım. Ben ona şans verdikçe hep öyle olacak sanmaya başladı. Ciddi kişilik bozuklukları var ve ben artık ona yardım edebilecek noktada değilim. Kendime yardım edecek enerjim bile olmuyor bazen. Kendimi ayağa kaldırmak öyle zor geliyor ki. Bu hafta içinde davayı açmazsa ben açacağım. Ne olacaksa olsun artık...

Acı beden, çoğu insanın içinde yaşayan yarı otonom bir enerji biçimidir ve duygulardan oluşan bir varlıktır
Acıktığında ve kendini yenileme zamanı geldiğinde, uykusundan uyanır
Buna ek olarak, herhangi bir zamanda herhangi bir olayla tetiklenerek de harekete geçebilir
En önemsiz olayı, birinin söylediği ya da yaptığı bir şeyi ve hatta bir düşünceyi tetik olarak kullanabilir
Eğer yalnız yaşıyorsanız ya da o sırada yakınınızda kimse yoksa, acı beden sizin düşüncelerinizle beslenir
Aniden, düşünce sisteminiz belirgin bir şekilde olumsuz hale gelir
Genellikle, bu olumsuz düşünce krizi başlamadan önce zihninize olumsuz bir duygu dalgasının girdiğini fark etmezsiniz; endişe ya da öfke gibi
Bütün düşünceler enerjidir ve acı beden şimdi düşüncelerinizin enerjisiyle besleniyordur
Olumlu -olumsuz düşünceler; aynı enerjidir ama farklı bir frekansa sahiptir Acı beden, mutlu ve olumlu bir düşünceyi hazmedemez

Her şey, sürekli hareket halinde olan enerji alanlarıyla titreşirler
Düşüncelerin kendilerine ait bir frekans alanı vardır ve olumsuz düşünceler daha alt seviyelerde kalırken, olumlu düşünceler daha üst seviyelere çıkar
Acı bedenin titreşim hızı, olumsuz düşüncelerin titreşim hızıyla aynıdır ve acı bedenin sadece olumsuz düşüncelerle ve duygularla beslenebilmesinin nedeni de budur
Acı bedenden yayılan duygu, kısa süre içinde düşünce sisteminizi etkisi altına alır ve zihniniz acı bedenin kontrolü altına geçtiğinde, düşünce sisteminiz de olumsuz hale gelir
Kendinizi tamamen o sesin söyledikleriyle tanımlar, bütün bozuk düşüncelerine inanırsınız O noktada, mutsuzluk bağımlılığı yerleşir
Sorun olumsuz düşünce trenini durduramamanız değildir; durdurmak istememenizdir
Acı beden için, acı zevktir
Bütün olumsuz düşünceleri iştahla yutar
Aslında, şimdi zihninizdeki ses, acı bedenin sesidir
Acı beden ve düşünce sisteminiz arasında kötücül bir döngü oluşur
Birkaç saat ya da birkaç gün sonra, kendini tazeleyip beslenmesini tamamlayarak uykusuna geri döner ve arkasında enerjisi tükenmiş bir organizma ve hastalıklara karşı daha açık bir fiziksel beden bırakır
Eğer bu size psişik bir asalak gibi göründüyse, haklısınız, çünkü gerçekten öyledir

ECKHART TOLLE – Var Olmanın Gücü

Günaydın tüm topikkkk
2220 Kararlılık iyidir canım artık sen degil seni üzenler üzülsün öyle artık yetti diyorsun da eger bag güclüyse
hersey degisebilir belli olmaz yani bir cok kez başına gelmiş biri olarak diyorum kuzumm ayrılık şimdilik iyi gelir sonra anlaşılır ben bir ay resmen ayrıldım en uzunundan bahsediyorum yanii adamlar daha bi değer anlıyor seni kararlı gördükçe resmen olmadan hiçbir şeyin sonu gelmemiştir sen sadece kafa dinle ve umutlan gelecege dair kendini düşün en önemlisi bu önce benlik gelir ki kendine deger vermezsen başkasından ne beklersinki sana sarılıp öpüyorum kuzummm gel kahve icek cuvara tüttürekk kafa yapak yavvv

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Canııımm.. Bazen kanayan uzvu kesip atmak gerçekten çare oluyor. Düzeleceğine dair beklentin olduğu sürece kestirip atamıyorsun. Ama umudu tükettiğin noktada yeni bir hayata yelken açmak ferahlatıcı ve hayata bağlayıcı olabiliyor. Hakkında hayırlısı olduğundan eminim. Umuyorum mutlu olacağın yaşamı bir an önce kurarsın. Antalyaya gelmeyi düşünür müsün? Gelirsen her daim başımın üstünde yerin var. Düzenini kuruncaya kadar da elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum bilge kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…