Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen güçlü bir kadınsın. Hayatı sıfırdan yeniden kurabileceğinden eminim. Ailenin sana çok destek olmadığından söz etmiştin bir ara... Her ne kadar aile dezavantajın olsa da destek olacak bizler varız. Yaşantını yeniden kurabilirsin, sende o güç olduğundan eminim. Seçimlerinin senin için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ben kendi içimde ve dışımda defalarca gel- git yaşadım ama bu defa ondan geldi. Atladım üstüne hemen Israrlıyım, fırsatçıyım.
Aklımda öncelikle Antalya ve İzmir var. Mahkeme bitene kadar da vaktim var, bakalım gün nelere gebe [/QUOTE]
tekrar söylüyorum, Antalya'da yaşamaya karar verirsen eğer bir destekçin olduğunu unutma lütfen.. Ben burdayım.

Seni çoook iyi anlıyorum canım. Benzer şeyler benim de başımda var çünkü.. Normal insan konuşunca anlar, dikkat eder, özen gösterir. Konuşup anlaşmaya çalışmaktan başka elimizden gelen hiçbir şey yok bizim. Karşıdaki kişi çaba göstermiyorsa eğer zorla yaptırtamıyorsun işte.. Ya saldım çayıra mevlam kayıra deyip ciddi umursamazlık geliştireceksin (ki çevremde öyle çok evlilik görüyorum, 40-45 yıldır evliliklerini bu şekilde sürdüren çiftler var. Garip ama gerçek ) ya da bunu yapamıyorsan kendi ruh sağılığını korumak, dünyanı temiz ve huzurlu tutmak adına onun bu çabasızlığına saygı gösterip kendi yolunu belirleyeceksin. Seçim senin..

Varolmanın Gücünü oluyorsun gördüğüm kadarıyla.. Sana iyi gelir. Dinginlik veriyor insana, antidepresan gibi gelmişti bana.. Bazen "olacak, olacak, olmalı, bir yolu olmalı" diye savaşmak gerçekten anlamsız. Her ne kadar bunu kabul etmesi zor olsa da..

Reactions: Eua
canımsın bu ne güzel bir yazı ya.... kesinlikle kendimden de yansımalarla dolu... eline sağlık tatlımmm

ya okudukça üzülüyorum.... lütfen bu yorucu gerici zamanlarınız geçsin bir an önce tatlı arkadaşlarım....

kuddus canişkomm gececek elbet sen nasılsın
alpcemre haklısın canişkom sende biz bu adamlarla kitap olduk napak oldugu yere kadar.senin durum lar nasıl
yeteeeeer geccc oldu ama sanada tünaydin canişkomm

Çok teşekkür ederim kuzum. Şimdilik iki alternatifim Antalya ve İzmir. Mahkeme bittikten sonra burada kalmak için bir nedenim yok çünkü. Yine adım adım ilerleyeceğim. Önce mahkeme bitsin. Anlaşmalı boşanmayı düşünmüyorum. Onun için uzayacak biraz. Ben de zaman kazanmış olacağım. Sonrasını da yine adım adım ilerleyeceğim. Her şeyi birden şimdi planlamaya çalışırsam ezilirim gibi geliyor. Net kararım ortaya çıktığında paylaşırım yine.

O alıntıyı, geçen yıl gittiğim bioenerji uzmanı Cavit Çağ' ın sayfasından arakladım Ama okumak isterim. Verici bir kitap gibi geldi.
Bahsettiğin umursamaz evlilik tipi benim de çevremde bol miktarda. Ama inanmadığım bir ürünün pazarlamasını bile yapamazken hayatımı bu şekilde sürdürmek bana göre değil. Bir yalanın içinde boğuluyormuşum gibi geliyor. Kaldı ki bugüne kadar yaşadığım şey tam olarak buydu. Artık silkinip özüme dönme zamanı geldi.

Üzerimden dağlar gibi bir yük kalktı sanki; ne bebek vardı aklımda ne de başka birşey.

Bundan sonra rahat rahat bebeği düşünebilirim artık, çok çalışmam lazım çok

Herkes umarım iyidir, fırsat bulsam da geçmişi sayfa sayfa okusam. inşallah ona da vakit bulacağım.
Hepinizi kocaamaaannn öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…