Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnan bizlerin ki de hiç farklı değil incir çekirdegini doldurmayan sebeplerden kavga ediyoruz.benim doktora ne zaman gittim ne dedi hiç sormaz bile dün gittim oradayken aradıda öyle hastanede oldugumu anladı.akşamda ne oldu diye sormadı bile bende hiç bişey yokmuş gibi davrandım .menogon 225 ünite başladım.cuma tekrar usg.erkekler bizden çok farklı kaçıyorlar.

İnan hepsi aynı o yüzden sen bebis hedefine odaklan tatlım hayırlı olsun tedavin bebisli olsun insallah

Merhaba, senin ayrılık konusu gündeme gelince benim hayalim yine depreşti. Hayalim; bahçe veya çiftlik gibi bir yer ve Nesin Vakfının çocuk köyünün kadınlarla ilgili versiyonu. Sorunlu evliliklerini iş ve aile desteği nedeniyle bitiremeyen kadınların gelip çalışıp üretip hayata atılmaları. Mesleği olmayanlara kapasitelerine göre eğitim verilmesi, psikolojik destek sağlanması. Sığınma evi -baba evi değil de, hayata yeniden başlamak için dayanışma-mola yeri, ama boş durmaca da yok. Tesis kendi kendini çevirecek, ziraat ve hayvancılık yapılacak. Güzel bir yer bulunabilirse de kafeterya, salaş lokanta işleticiliği, pazarda ürün satıcılığı, internette organik ürün pazarlaması vs. işler yapılacak. Kazanç ta paylaşılacak. Bir nevi sosyal destek programı. Eğitimci, psikologların, hayata sıfırdan başlayanların gönüllü katkıları olacak.
Hayalimi gerçekleştirmeye öncelikle bir bahçe satın alarak başlayacağım. Burada kalırsam merkeze çok yakın ulaşımı, manzarası, suyu olan bir mahalleyi (eski köyü) beğendim oradan Eylül-Ekim gibi borçlanarak bir yer alacağım. Tayin çıkarsa da gideceğim yerde düşünüyorum. Yanlış anlaşılmaz ise de, böyle bir işe birlikte başlamayı isterim.

Sen yeri al, ilk müşterin hazır. İsteyene pet bakımı, tesisat, hobi- inşaat eğitimi de verebilirim

Hep Yapıcı olmaya çalışan biriyimdir. O Yüzden çok yönlü düşünmeye ve bir kızgınlıkla karar verip, sonra pişman olmamanı isterim.. Biz burada biliyoruz ki sen istersen üstesinden gelirsin zorlukların. Yeter ki kararında kesin ve emin bir ruh halin olsun.. Keşkelerin kalmasın.. Biraz da olsun bencil olmakta fayda var diye düşünüyorum. Bize öğretilenin aksine biraz da insan kendine dönük yaşayabilmeli, Diğerlerini iyi edeyim derken kendini unutmamalı.. Bu denge belki çok zor ama yapabilmeye çalışmak Lazım..
Kimbilir bu kavşakta sen doğruyu seçip, kendin için en doğrusunu yapacaksın.. Dava aç istiyorsan.. hayatta Herşey mümkün.. Illa ki iyi Yönleri de var bu adamın.. Tanımadan bilmeden Yargısız infaz haksız olur bizim açımızdan.. Bir psikoloji sitesinde yıllar önce okumuştum.. Kocasından ayrılmak isteyen, dertli bir kadın yazmıştı.. Öneri şu olmuştu (ÇOĞU kararımda bunu uygulamaya çalışırım) ;
Bir kağıda ortadan bir çizgi çiz. Bir yanına ayrılmadığında, mücadele edip kalmaya karar verdiğinde ve böyle devam ettiğinde hayatında Olanları pozitif durumları yaz.. Öbür yanına ayrıldığında yaşama ihtimalin olan durumları yaz.. Aynısını negatif durumlar için de yap.. Hangisi ağır basıyor.. Bak.. Sana güzel fikirler verecektir.. Ki sen yazma konusunda gayet başarılısın.. Ve başka bir kağıda ya da aynısına hayallerini yaz.. Hangisi ile örtüşüyor..?
Ne karar verirsen ver, hakkında hayırlı olan olsun.
Ne karar verirsen ver, biz burdayız.. Ama unutma ki; elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz.. Sen kendine Önem vereceksin.. Ve kendine sahip çıkacaksın.. Ki bunları benden iyi bilirsin.. Benimki sadece hatırlamak ve kendinin bilip ama başkasından duymanın etkili olduğunu bilmek.. Haddimi aşmadım umarım.. Öperim seni

Evet o karar verme tekniğini biliyorum ve kağıda yazmasam da kafamın içinde o tartı hazır. Ama hep bir tarafa iniyor kefe. Pozitif kısmı uçuşta
Haddini aşmadın, merak etme. Hatırlamak için bazen başkalarının devreye girmesi iyi oluyor. Üzüldüğüm tek nokta, onunla bile mutlu olabilmeyi öğrenmeye başlamıştım. Son zamanlarda gücüm az olsa da yaptığım her şeyden aşka benzer bir keyif almaya başlamıştım. Öylesine saçma bir şeyle geldi ki karşıma ne kaldıysa sildi götürdü. Neyse, annem aradı bugün. Belki başka bir açıdan işe yaramıştır olanlar. Benim şartlarımda olmasa da hiç değilse desteklerini gösterdiler. Kedilerimi onlar da sorun edecek. Birlikte yaşamak isteyecek ve her adımda boşandığımı suratıma suratıma üfleyecekler. Yine de destek destektir. Yasal işlemler bitene kadar bakarsın başka çözüm yolları da bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…