- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.961
Teşekkür ederim arkadaşım; Kamu Yönetimi...Tebrikler hangi bölüm merakettim
Cansın can...Tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
Teşekkür ederim canım, RABBİM hepimiz için en hayırlısını neyse onu nasip etsin inşallah !Tebrikler hayırlı ve uğurlu olsun..
Güzel ve çıtır anne; çok teşekkür ederim. Harikulade kızını ve seni öpüyorum.tebrikler canim..
KARAR:Hakim "KARAR" dediğinde daha mutlu olmayı diliyorum
yok be bebeğim be nerde tatil ne güzel olurdu bir kaç günlük tatil
Teşekkür ederim arkadaşım; Kamu Yönetimi...
Cansın can...
Çok teşekkür ederim. Senin ayrıca ifadeni alacağım; ben yokken ne kararlar almışsın öyle ( son 5 sayfaya bakabildim)!!!???
Kararın ne olursa olsun şunu sakın unutma: Sen üzüleceğine, bırak başkaları üzülsün.
Senin herkes memnun olsun diye özveride bulunduğun yeter artık !
Teşekkür ederim canım, RABBİM hepimiz için en hayırlısını neyse onu nasip etsin inşallah !
Güzel ve çıtır anne; çok teşekkür ederim. Harikulade kızını ve seni öpüyorum.
Kayınvalideliğinde hayırlı olsun. Torun gelmeden iyi çalış da 1 bebek daha yap bizlere ...
KARAR:
2220 nin ölene kadar gülücüklerinin eksik olmamasına;
2220 yi üzenlerin ömür boyu mutsuzluğuna; tüm buradaki herkesin huzurunda temyizi mümkün olmamak üzere karar verilmiştir.
DÜĞÜN BAHANE FESTİVAL ŞAHANEGüzel bir gün sanırım. Komşularımla sabah kahvesi içtik, pazara gittik, çorba içtik. Eve geldiğimde elektrikler kesikti, ben de fırsattan istifade kediciklerimle oynadım. Biraz uzandım, baktım elektrikler gelmiş, bir selam vereyim dedim. Biraz sonra bahçeye çamaşır sereceğim. Püfür püfür savrulsunlar şöööööle. Arkasından bir banyo keyfi, bir de akşam kahvesi... Ooooh misYarın da Tekirdağ' a gidiyoruz komşularla. Birisinin oğlu evleniyor. Sözde gelinin ailesini ziyaret edecek. Pazar gezip festival izleyeceğiz aslında. Çaktırmayın olur mu?
Tadını Çıkart canımAyyyynen
727 harika bir değer.. Hamilesinden Hayatım.. Hayırlı ve uğurlu olsun.. Neden endişelendin ki sen şimdi?? Çok sevindim senin adına..merhaba arkadaşlar...en son tüp bebek denemiştim negatif çıkınca psikolojim bozuldu...uzun bir süre buraya da bakamadım...çocuk fikrinden iyice kendimi uzaklaştırdım...kendimi çocuk almaya hazırladım içten içe...durumu kabullendim yani...derken ovulasyon döneminde çok kötü zatüre oldum...ölüme gittiğimi hissettim adeta...bir sürü ilaç kullandım....tmografi çektirdim...öksürük krizleri...nefes darlığı derken can çekiştim...o arada iyi ki çocuğum yokmuş yoksa bu halde ona nasıl bakarım dedim...iyileştim...yalnız çok kötü halsizliğim devam etti.sürekli uyku...derken bir türlü adet olamadım...2 gün önce eşimle konuştum 2 yaşında bir çocuk alamak istiyorum diye...sonra bir test yaptım beta hcg 727 küsur...son adet tarihim 4 mayıs...bu normal bir sonuç mu...yarın doktora gidicem...yardımcı olursanız sevenirim...tabi ilk duyduğumda havaya uçtum sevinçten...şimdi kaygılandım...sonuca takıldım...50-7400 lerde olması gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim...umut kesmek gerekiyormuş aslında...bende öyle oldu..
Yazmıştım sana silinmiş, nedense!!merhaba arkadaşlar...en son tüp bebek denemiştim negatif çıkınca psikolojim bozuldu...uzun bir süre buraya da bakamadım...çocuk fikrinden iyice kendimi uzaklaştırdım...kendimi çocuk almaya hazırladım içten içe...durumu kabullendim yani...derken ovulasyon döneminde çok kötü zatüre oldum...ölüme gittiğimi hissettim adeta...bir sürü ilaç kullandım....tmografi çektirdim...öksürük krizleri...nefes darlığı derken can çekiştim...o arada iyi ki çocuğum yokmuş yoksa bu halde ona nasıl bakarım dedim...iyileştim...yalnız çok kötü halsizliğim devam etti.sürekli uyku...derken bir türlü adet olamadım...2 gün önce eşimle konuştum 2 yaşında bir çocuk alamak istiyorum diye...sonra bir test yaptım beta hcg 727 küsur...son adet tarihim 4 mayıs...bu normal bir sonuç mu...yarın doktora gidicem...yardımcı olursanız sevenirim...tabi ilk duyduğumda havaya uçtum sevinçten...şimdi kaygılandım...sonuca takıldım...50-7400 lerde olması gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim...umut kesmek gerekiyormuş aslında...bende öyle oldu..
Ay maşallah ya çok çok güzel bir haber canım inşallah rabbim tamamına erdirsin kuzum kuzum ya işte zamanı var ve rabbim biliyor zamanını inşallah bizede böyle mucizeler olur sonuç deger güzel bir haftaya kese ve kalp atışınıda duyarsın inşallah bizide bırakma habersiz bizde mutluluguna kat canım beraber sevinelim her zamanmerhaba arkadaşlar...en son tüp bebek denemiştim negatif çıkınca psikolojim bozuldu...uzun bir süre buraya da bakamadım...çocuk fikrinden iyice kendimi uzaklaştırdım...kendimi çocuk almaya hazırladım içten içe...durumu kabullendim yani...derken ovulasyon döneminde çok kötü zatüre oldum...ölüme gittiğimi hissettim adeta...bir sürü ilaç kullandım....tmografi çektirdim...öksürük krizleri...nefes darlığı derken can çekiştim...o arada iyi ki çocuğum yokmuş yoksa bu halde ona nasıl bakarım dedim...iyileştim...yalnız çok kötü halsizliğim devam etti.sürekli uyku...derken bir türlü adet olamadım...2 gün önce eşimle konuştum 2 yaşında bir çocuk alamak istiyorum diye...sonra bir test yaptım beta hcg 727 küsur...son adet tarihim 4 mayıs...bu normal bir sonuç mu...yarın doktora gidicem...yardımcı olursanız sevenirim...tabi ilk duyduğumda havaya uçtum sevinçten...şimdi kaygılandım...sonuca takıldım...50-7400 lerde olması gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim...umut kesmek gerekiyormuş aslında...bende öyle oldu..
allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu...aslan pençesi ballı polen keçi boynuzu içtim...eşim gising diye bir karışım içti..üç günde bir...Ay maşallah ya çok çok güzel bir haber canım inşallah rabbim tamamına erdirsin kuzum kuzum ya işte zamanı var ve rabbim biliyor zamanını inşallah bizede böyle mucizeler olur sonuç deger güzel bir haftaya kese ve kalp atışınıda duyarsın inşallah bizide bırakma habersiz bizde mutluluguna kat canım beraber sevinelim her zaman
allahım hepinize yaşatsı canım...çok sağol..varol...allah size daha iyisini daha güzelini nasip etsin...Ay maşallah ya çok çok güzel bir haber canım inşallah rabbim tamamına erdirsin kuzum kuzum ya işte zamanı var ve rabbim biliyor zamanını inşallah bizede böyle mucizeler olur sonuç deger güzel bir haftaya kese ve kalp atışınıda duyarsın inşallah bizide bırakma habersiz bizde mutluluguna kat canım beraber sevinelim her zaman
Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?