Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tebrikler hangi bölüm merakettim
Teşekkür ederim arkadaşım; Kamu Yönetimi...

Tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
Cansın can...
Çok teşekkür ederim. Senin ayrıca ifadeni alacağım; ben yokken ne kararlar almışsın öyle ( son 5 sayfaya bakabildim)!!!???
Kararın ne olursa olsun şunu sakın unutma: Sen üzüleceğine, bırak başkaları üzülsün.
Senin herkes memnun olsun diye özveride bulunduğun yeter artık !

Tebrikler hayırlı ve uğurlu olsun..
Teşekkür ederim canım, RABBİM hepimiz için en hayırlısını neyse onu nasip etsin inşallah !

tebrikler canim..
Güzel ve çıtır anne; çok teşekkür ederim. Harikulade kızını ve seni öpüyorum.
Kayınvalideliğinde hayırlı olsun. Torun gelmeden iyi çalış da 1 bebek daha yap bizlere ...

Al arkadaşım ifademi
Bu defa kararı ben almadım. Teklif geldi, değerlendirdim sadece
İzel' in bir şarkısı vardı bilirsin; "Hiç kimse üstüne bir şey alınmasın/ Biraz da kendime yaşayacağım..."
Bu mudur? Budur

KARAR:
2220 nin ölene kadar gülücüklerinin eksik olmamasına;

2220 yi üzenlerin ömür boyu mutsuzluğuna; tüm buradaki herkesin huzurunda temyizi mümkün olmamak üzere karar verilmiştir.

Kararın ilk ifadesine bayıldım. İkinci kısmını boşver, herkes yerinde sağolsun. Kimsenin mutluluğunda gözümüz yok çok şükür. Bir daha yoluma çıkmasınlar yeter

Güzel bir gün sanırım. Komşularımla sabah kahvesi içtik, pazara gittik, çorba içtik. Eve geldiğimde elektrikler kesikti, ben de fırsattan istifade kediciklerimle oynadım. Biraz uzandım, baktım elektrikler gelmiş, bir selam vereyim dedim. Biraz sonra bahçeye çamaşır sereceğim. Püfür püfür savrulsunlar şöööööle. Arkasından bir banyo keyfi, bir de akşam kahvesi... Ooooh mis Yarın da Tekirdağ' a gidiyoruz komşularla. Birisinin oğlu evleniyor. Sözde gelinin ailesini ziyaret edecek. Pazar gezip festival izleyeceğiz aslında. Çaktırmayın olur mu?

DÜĞÜN BAHANE FESTİVAL ŞAHANE olacak desene

merhaba arkadaşlar...en son tüp bebek denemiştim negatif çıkınca psikolojim bozuldu...uzun bir süre buraya da bakamadım...çocuk fikrinden iyice kendimi uzaklaştırdım...kendimi çocuk almaya hazırladım içten içe...durumu kabullendim yani...derken ovulasyon döneminde çok kötü zatüre oldum...ölüme gittiğimi hissettim adeta...bir sürü ilaç kullandım....tmografi çektirdim...öksürük krizleri...nefes darlığı derken can çekiştim...o arada iyi ki çocuğum yokmuş yoksa bu halde ona nasıl bakarım dedim...iyileştim...yalnız çok kötü halsizliğim devam etti.sürekli uyku...derken bir türlü adet olamadım...2 gün önce eşimle konuştum 2 yaşında bir çocuk alamak istiyorum diye...sonra bir test yaptım beta hcg 727 küsur...son adet tarihim 4 mayıs...bu normal bir sonuç mu...yarın doktora gidicem...yardımcı olursanız sevenirim...tabi ilk duyduğumda havaya uçtum sevinçten...şimdi kaygılandım...sonuca takıldım...50-7400 lerde olması gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim...umut kesmek gerekiyormuş aslında...bende öyle oldu..

727 harika bir değer.. Hamilesinden Hayatım.. Hayırlı ve uğurlu olsun.. Neden endişelendin ki sen şimdi?? Çok sevindim senin adına..

Yazmıştım sana silinmiş, nedense!!
Maşallah harika bir değer.. Ve hamilesin.. Allah tamamına erdirsin ve evladın sağlıklı, hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.. Çok sevindim senin adına, darısı Başımıza inşallah evladını sağlıkla kucağına al.. Neden Endişe ettin ki?

Ay maşallah ya çok çok güzel bir haber canım inşallah rabbim tamamına erdirsin kuzum kuzum ya işte zamanı var ve rabbim biliyor zamanını inşallah bizede böyle mucizeler olur sonuç deger güzel bir haftaya kese ve kalp atışınıda duyarsın inşallah bizide bırakma habersiz bizde mutluluguna kat canım beraber sevinelim her zaman

ya ben 28 .günde test ettim negatifti.37.gün 727 çıktı.benim arkadaşım benden 10 gün önce test etti onun k,i yüksek...7000 lerde olunca.acaba ilaç falan tomografi embriyoyu etkiledi mi...bu değer düşük mü?kaygılandım...

allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu...aslan pençesi ballı polen keçi boynuzu içtim...eşim gising diye bir karışım içti..üç günde bir...

allahım hepinize yaşatsı canım...çok sağol..varol...allah size daha iyisini daha güzelini nasip etsin...

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...

hayırlısı olsun hepimiz için herşey için her konuda cnm..
sonlar hep hüzünlü olur ama belkide hayat sana daha güzel günleri gösterecek o yüzden bu hüznü yaşatıyordur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…