Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar dualarım sizinle...inşallah allah sizede çok güzel sevinçler yaşatır...ilk duyduğumda işyerim çığlıklarımla inledi....ama şimdi ne olacak ne bitecek...düşecek mi? sağlıklı mı? inanın galiba hiçrahat olamayacağım...kaybetme korkusu yaşıyorum...falan...ben sizi haberdar ederim...sanırım mesele kafayı çok istemekten boşaltmak....bu tarz muhabetlerden uzaklaşmak...çok isteme psikolojisi hormonlarımızıda etkiliyor arkadaşlar...hem hastalık hemde bahar temizliği yaptım...çok yorucu bir süreçte oldu...oysa bir yıldır iş yapmıyorum beslenmeme dikkat ediyordum tutmadı...önemsemediğim ay özensiz davrandığımda tutku...çünkü ben anne olmamayı kabullendim...

sağol canım...allah darısını size nasip etsin sizlere her zaman dua edicem...allah kuzucuklarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin en yakın zamanda...benden sonra sizden güzel haberler bekliyorum...

Canım çok çok tebrik ederim, çoook sevindirici bir haber.
Bence Beya değerin süper.. İnşallah böyle yükselmeye devam ederse 4-5 gün içinde keseyi görürsün. Bir 10 güne kadar da bebişi..
Tomografiyi çektirmiş olmana kafayı takma, genellikle gebeliğin ilk başındaki x ışını alımı bebeğe "ya hep, ya hiç" kuralına göre zarar verirmiş. Yani embriyon tutunmazdı ve hamile kalamazdın. Ama o tutunmuş ve hamilesin. Yani bir zarar söz konusu değildir. Kaybetme korkusuna gelince.. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Bu konuda da elinden bir şey gelmediğini, eğer Allah nasip etmişse devam edeceğini söyledim ben ilk üç ay boyunca kendime.. Allahım nasip etti binlerce kere hamd olsun ki, bak 6 aylık hamileyim. Dilerim herşey hep yolunda gider.
Vazgeçmek konusuna gelince.. Kesinlikle katılıyorum. Ben de artık çocuğum olmayacağı fikrini kabul ettiğim anda hamile kaldım. Olursa olur olmazsa kaderim böyleymiş dediğim anda hamileydim. Kesinlikle "olacak, olacak, olmak zorunda" diye direnç göstermek vücudun kimyasını bozuyor.. Bence relax olup teslim olmak en doğrusu.. Gerçekten çocuk sahibi olamamayı da göze alıp kabul ederek, o durumu da kutsiyetle, bilgelikle kabul ederek..

Sen en doğru kararı verirsin canım, bundan hiç şüphem yok.. Güzel günlerin kapıda belki de ve senin hamle yapmanı bekliyor, kim bilir ki... Dilerim bundan sonra herşey gönlünce olur canım, sen bunları hakeden bir kadınsın..

Alllaaaaammmmm.. Fazladan 300 kalori daha yazıyor hamilelik takvimimde.
Nasıl yemek yiyeceğim ben Allahım yaaa... Yiyemiyorummm..

Alllaaaaammmmm.. Fazladan 300 kalori daha yazıyor hamilelik takvimimde.
Nasıl yemek yiyeceğim ben Allahım yaaa... Yiyemiyorummm..
Ay kuzummgel gel ben sana iştah veremm hemde öyle zevkli yerimki dayanamaz sende yersin ayolll hahhh bide söyleme bariii agzına tıkarım bak yemeklerii o yemeklerr yenecek proteinler alınacakkk aaaaaaa

Merhaba, tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Bence Yaradan bir kez daha; "insancıklarım neyin ne zaman gerçekleşeceğini ben bilirim, benim takdirim, umudların tükendiği zamanda olmayacak bitti denildiğinde de, bakın sonuca." mesajını vermiş. Bundan sonrası da kader kısmet, geleceği var ise gelir, yok ise sen ne kadar çabalarsan çabala nafile olur. Hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim, bol şans ve sevgiler.

Çok çalışmam lazım , çoooookkk..
Senin bu iştahsızlıgın sorun yaniii bebiş bari sana çekmese ayoll herşeyi yiyen çocuklara hastayım bende iştahsız bir dönemi evlilkten sonra kocam sayesinnde attım yani iştahlılara takıl azcıkkk farkı anlarsın kuzummm biide yemek fotoları iştah acarr yemek programlarına bakkk bak geliuorummm hemen yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…