- 16 Nisan 2015
- 44
- 54
- 3
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.981
KARAR:
2220 nin ölene kadar gülücüklerinin eksik olmamasına;
2220 yi üzenlerin ömür boyu mutsuzluğuna; tüm buradaki herkesin huzurunda temyizi mümkün olmamak üzere karar verilmiştir.
sağol canım...allah darısını size nasip etsin sizlere her zaman dua edicem...allah kuzucuklarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin en yakın zamanda...benden sonra sizden güzel haberler bekliyorum...Yazmıştım sana silinmiş, nedense!!
Maşallah harika bir değer.. Ve hamilesin.. Allah tamamına erdirsin ve evladın sağlıklı, hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.. Çok sevindim senin adına, darısı Başımızainşallah evladını sağlıkla kucağına al.. Neden Endişe ettin ki?
Canım çok çok tebrik ederim, çoook sevindirici bir haber.merhaba arkadaşlar...en son tüp bebek denemiştim negatif çıkınca psikolojim bozuldu...uzun bir süre buraya da bakamadım...çocuk fikrinden iyice kendimi uzaklaştırdım...kendimi çocuk almaya hazırladım içten içe...durumu kabullendim yani...derken ovulasyon döneminde çok kötü zatüre oldum...ölüme gittiğimi hissettim adeta...bir sürü ilaç kullandım....tmografi çektirdim...öksürük krizleri...nefes darlığı derken can çekiştim...o arada iyi ki çocuğum yokmuş yoksa bu halde ona nasıl bakarım dedim...iyileştim...yalnız çok kötü halsizliğim devam etti.sürekli uyku...derken bir türlü adet olamadım...2 gün önce eşimle konuştum 2 yaşında bir çocuk alamak istiyorum diye...sonra bir test yaptım beta hcg 727 küsur...son adet tarihim 4 mayıs...bu normal bir sonuç mu...yarın doktora gidicem...yardımcı olursanız sevenirim...tabi ilk duyduğumda havaya uçtum sevinçten...şimdi kaygılandım...sonuca takıldım...50-7400 lerde olması gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim...umut kesmek gerekiyormuş aslında...bende öyle oldu..
Sen en doğru kararı verirsin canım, bundan hiç şüphem yok.. Güzel günlerin kapıda belki de ve senin hamle yapmanı bekliyor, kim bilir ki... Dilerim bundan sonra herşey gönlünce olur canım, sen bunları hakeden bir kadınsın..O alıntıyı, geçen yıl gittiğim bioenerji uzmanı Cavit Çağ' ın sayfasından arakladımAma okumak isterim. Verici bir kitap gibi geldi.
Bahsettiğin umursamaz evlilik tipi benim de çevremde bol miktarda. Ama inanmadığım bir ürünün pazarlamasını bile yapamazken hayatımı bu şekilde sürdürmek bana göre değil. Bir yalanın içinde boğuluyormuşum gibi geliyor. Kaldı ki bugüne kadar yaşadığım şey tam olarak buydu. Artık silkinip özüme dönme zamanı geldi.
Ay kuzummgel gel ben sana iştah veremm hemde öyle zevkli yerimki dayanamaz sende yersin ayolll hahhh bide söyleme bariii agzına tıkarım bak yemeklerii o yemeklerr yenecek proteinler alınacakkk aaaaaaaAlllaaaaammmmm.. Fazladan 300 kalori daha yazıyor hamilelik takvimimde.
Nasıl yemek yiyeceğim ben Allahım yaaa... Yiyemiyorummm..
Merhaba, tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Bence Yaradan bir kez daha; "insancıklarım neyin ne zaman gerçekleşeceğini ben bilirim, benim takdirim, umudların tükendiği zamanda olmayacak bitti denildiğinde de, bakın sonuca." mesajını vermiş. Bundan sonrası da kader kısmet, geleceği var ise gelir, yok ise sen ne kadar çabalarsan çabala nafile olur. Hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim, bol şans ve sevgiler.merhaba arkadaşlar...en son tüp bebek denemiştim negatif çıkınca psikolojim bozuldu...uzun bir süre buraya da bakamadım...çocuk fikrinden iyice kendimi uzaklaştırdım...kendimi çocuk almaya hazırladım içten içe...durumu kabullendim yani...derken ovulasyon döneminde çok kötü zatüre oldum...ölüme gittiğimi hissettim adeta...bir sürü ilaç kullandım....tmografi çektirdim...öksürük krizleri...nefes darlığı derken can çekiştim...o arada iyi ki çocuğum yokmuş yoksa bu halde ona nasıl bakarım dedim...iyileştim...yalnız çok kötü halsizliğim devam etti.sürekli uyku...derken bir türlü adet olamadım...2 gün önce eşimle konuştum 2 yaşında bir çocuk alamak istiyorum diye...sonra bir test yaptım beta hcg 727 küsur...son adet tarihim 4 mayıs...bu normal bir sonuç mu...yarın doktora gidicem...yardımcı olursanız sevenirim...tabi ilk duyduğumda havaya uçtum sevinçten...şimdi kaygılandım...sonuca takıldım...50-7400 lerde olması gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim...umut kesmek gerekiyormuş aslında...bende öyle oldu..
Afiyet olsunnn kuzum bide bana söyle sütlü kayfe hahhhhEki Görüntüle 1554650 GUNAYDINNNNNNN
akupunktur u ektim şu saati kendime gel kefim gel yazdim herkesi bekliyorum (ekmegimin kusuruna bakmayin yaa dayanamadim)
Ah tatlin senin istedigin sütlü kahve olsun gel yeterki gel sen kahven hazirAfiyet olsunnn kuzum bide bana söyle sütlü kayfe hahhhh
Çok çalışmam lazım , çoooookkk..Ay kuzummgel gel ben sana iştah veremm hemde öyle zevkli yerimki dayanamaz sende yersin ayolll hahhh bide söyleme bariii agzına tıkarım bak yemeklerii o yemeklerr yenecek proteinler alınacakkk aaaaaaa
Teşekkürler canım afiyetle içtim ama yeşil çayyyyAh tatlin senin istedigin sütlü kahve olsun gel yeterki gel sen kahven hazir
Senin bu iştahsızlıgın sorun yaniii bebiş bari sana çekmese ayoll herşeyi yiyen çocuklara hastayım bende iştahsız bir dönemi evlilkten sonra kocam sayesinnde attım yani iştahlılara takıl azcıkkk farkı anlarsın kuzummm biide yemek fotoları iştah acarr yemek programlarına bakkk bak geliuorummm hemen yoksaaaÇok çalışmam lazım , çoooookkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?