- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.001
Ah arkadaşım, anlatsam dağ dayanmaz. Boşver. En iyisi böylesi.
Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...
Unutulmaz bir seçim oldu benim için
Beni buraya bağlayan bir şey yok. Onun için yer beğenmeye çalışıyorum şimdi. Mahkeme bittikten sonra giderim.
Yeni bir yaşam kurmak zor değil benim için. Yaş engelim olacak, bunca yıl çalışmamanın getirileri olacak. Yine de Rabbim rızkımı kesmediyse, bir yol açılacaktır. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi iyi hissediyorum...
Evet kuzum yaparsın ama sakın yıpratma kendini iş sana cok iyi gelecek umarım kolaylikla hallolur herseyyy
Bu işler belli olmaz yola cıkmakta zor yolda olmakta yarımda kalabilir yeterki ne istedigini bil.hormonlar beni biraz sarstı bende küsüm herife ama işte bizim durumlarda sabır sabır taşıyo yanii bu yolda umarım her adımın hayırlı olur antalyada olabilir bakk elimizden ne gelirse kuzum söyle yapalım canım
Sağol arkadaşım, desteğiniz paha biçilemez. Ben de sizleri tanıdığım için mutluyum. Öyle iyi geliyorsunuz ki bana.
Bazı şeylerin olup olmayacağı baştan belli oluyor ama emeklerim deniyor, belki düzelir deniyor, bir fırsat daha deniyor ve uzatılıyor.
İşin aslı kediler değilmiş. Birkaç gün önce, oğlu benimkiyle çalışan bir kadın, bir başka komşuyla birlikte hoşgeldine gelmişti ve yanında, ikinci eş olduğumdan, hem benim ailemin hem de onun ailesinin buraya henüz gelmediğinden falan konuştuk. Her kadının zaman zaman konuştuğu şeyler. Kadın erken kalktı ama daha yeri soğumadan önüne gelene benim ikinci eş olduğumu, benimkinin ilk evliliğinin benim yüzümden bittiğini, kimseyi eve sokmadığımı falan anlatmış. Tabi oğluna da. O da benimkine. Dün benimki gittikten sonra yan komşum geldi, uyardı. Daha önce de başkalarının evliliğini çomaklamış, kaç kişi onun yüzünden ayrılmış. Herkesin bildiği bir kadınmış. Ne bileyim? Akşam evin anahtarını bırakmak için uğradığında sordum. "Ben o adamla konuşmadım" dedi ama yüzünden belli konuştukları.
Neyse ne. Bu da yeterli bir bahane değil. Demir almak vakti gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan... Allah yolumu açık etsin. Belki böylesi çok daha iyidir.
çok teşekkürler...sağol...umarım senin bebeğinde çok sağlıklı olur...rahatlattın beni...belli ki annelik böyle bişey galiba?Canım çok çok tebrik ederim, çoook sevindirici bir haber.
Bence Beya değerin süper.. İnşallah böyle yükselmeye devam ederse 4-5 gün içinde keseyi görürsün. Bir 10 güne kadar da bebişi..
Tomografiyi çektirmiş olmana kafayı takma, genellikle gebeliğin ilk başındaki x ışını alımı bebeğe "ya hep, ya hiç" kuralına göre zarar verirmiş. Yani embriyon tutunmazdı ve hamile kalamazdın. Ama o tutunmuş ve hamilesin. Yani bir zarar söz konusu değildir. Kaybetme korkusuna gelince.. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Bu konuda da elinden bir şey gelmediğini, eğer Allah nasip etmişse devam edeceğini söyledim ben ilk üç ay boyunca kendime.. Allahım nasip etti binlerce kere hamd olsun ki, bak 6 aylık hamileyim. Dilerim herşey hep yolunda gider.
Vazgeçmek konusuna gelince.. Kesinlikle katılıyorum. Ben de artık çocuğum olmayacağı fikrini kabul ettiğim anda hamile kaldım. Olursa olur olmazsa kaderim böyleymiş dediğim anda hamileydim. Kesinlikle "olacak, olacak, olmak zorunda" diye direnç göstermek vücudun kimyasını bozuyor.. Bence relax olup teslim olmak en doğrusu.. Gerçekten çocuk sahibi olamamayı da göze alıp kabul ederek, o durumu da kutsiyetle, bilgelikle kabul ederek..
çok sağol canım...Allah cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...Merhaba, tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Bence Yaradan bir kez daha; "insancıklarım neyin ne zaman gerçekleşeceğini ben bilirim, benim takdirim, umudların tükendiği zamanda olmayacak bitti denildiğinde de, bakın sonuca." mesajını vermiş. Bundan sonrası da kader kısmet, geleceği var ise gelir, yok ise sen ne kadar çabalarsan çabala nafile olur. Hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim, bol şans ve sevgiler.
tahlil yaptırdım yarın doktora gidecem...bakalım umarım bebeşim sağlıklıdır...tüp bebek merkezim adanada...G gulcan3349 kuzum tüp bebek yaptırdıgın yeri ara sor bir ultrason kese görülür yani icin rahat eder hem
Verdiğin kıymetli bilgiler için teşekkürler canım.. Benim açlık kan şekerim iyi. Bana da 75'lik glikoz yüklemesi yapıldı. 1. saat kan şekerim normal çıktı ama 2. saatteki yüksek çıktı. Ben de diyet yapacağım. Protein ve sebze ağırlıklı besleneceğim ben de..Tarçını2220 ciğim de söylemişti. Ben zaten son zamanlarda çok yiyemez olmuştum, şekerim yüksek seyrettiği için belki de..
Benim bebeğimin gelişimi şimdiye kadar hep haftasıyla uyumluydu ama son kontrolde karın çevresi 10 gün büyük çıktı. Doktor +- 10 gün olabilir bu değerler çok takılma dediyse de acaba şekerden dolayı iri mi ki diye de düşünmekten kendimi alamadım. Bakıcaz artık...
Dün tüm akşam iş cıkışı dr daydım hahh 3 ay biestron kullan belki kendiligindende hamile kalırsın dedi pek ilaç önermiyorum dogal şeyler ye dedi bağzı degerler ilk defa gözüme çarptı fsh 22 mesala 5 gün yapıldı digerleri tsh falan iyi amh ve rezerv degerlerde azaldıgını gösteriyor rahim egrisi agrısı cekiyormuşum haberim yok bende idrar yolları zannediyorummm yahuu bi batıyodu üşüyünce mantar malesff hep varr az diyolar fitil başka bişeyy yokk mühimm selenyum ve omega 3 biestron önerdii eylülle kadar hamile kalmassan tüp yaparız dedi yani fsh önemli düşmesi lazım bunlar işte napalım biliyordumm herşey o kadar iyiyken bile olmadı şimdimi olacak ben kendimi biliyorum stres ve klomen beni 3, 4 ay dan sonra düzene girecegimm biliyorum 2 ay oldu daha ramazandan sonraya bıraktım herseyde var bir hayır , rahim flimi ve sperm tahlili var 15 güne tamamlarım yada ben ramazandan sonra daha yakın bi zamanda mi flim cektirsem daha iyi olur sizce kızlar
fsh yuksek cikmis canm. evt en buyuk etken stres. klomen kullandin galiba. beni biraz bilgilendirir misin klomen hakkinda.
eehuumm bende kullanmak istiyorum sankim :)
çok teşekkürler...sağol...umarım senin bebeğinde çok sağlıklı olur...rahatlattın beni...belli ki annelik böyle bişey galiba?
Sen en doğru kararı verirsin canım, bundan hiç şüphem yok.. Güzel günlerin kapıda belki de ve senin hamle yapmanı bekliyor, kim bilir ki... Dilerim bundan sonra herşey gönlünce olur canım, sen bunları hakeden bir kadınsın..
Selam kızlaaar,
Bulutlu bir istanbuldan sevgiler ve öpücükler
Ben kendi içimde ve dışımda defalarca gel- git yaşadım ama bu defa ondan geldi. Atladım üstüne hemenIsrarlıyım, fırsatçıyım.
Aklımda öncelikle Antalya ve İzmir var. Mahkeme bitene kadar da vaktim var, bakalım gün nelere gebe
maşallahh oğullarında eşleride çok hoşlarr canım.. çok yakışmışlar mutlulukları daim olsun..
minik kızınn nasıl hayatımm..
tahlil yaptırdım yarın doktora gidecem...bakalım umarım bebeşim sağlıklıdır...tüp bebek merkezim adanada...
klomen (ben Almanya'da Clomifen aldim ) bence uzak dur. sadece sinirlerini bozarsin. ben 6 ay boyunca sigorta sirketinin zoruyla kullandim. tüp bebek onayini vermeden önce bana kullandirdilar ve hicbir ise yaramadi. özellikle de eger yas biraz ileriyse (ben su anda 42 yasindayim, 2 sene önce kullandim) ve amh degeri düsükse faydasiz. bir kere hormon dengeni altüst ediyor ve kilo almana da neden olabiliyor. ben kullandigim dönemde esime yapmadigimi birakmamistim. alinganlik, sinir had safhada. hamileligimde hic eziyet etmedim ama bu klomen naleti yüzünden neredeyse bosanmanin esigine gelecektik))
hope73 kuzum maşallah dogurmuşsun darısı başımıza fsh ilk defa gördüm ama cok stresliydim 2 gün ondan olabilir tekrar baktıracagım kanda herşey normalken bile gebelik olmadı hayırlısı bakalım rabbim vermek istesin her türlü görüyoruzki veriyorrr
selam tatlim oncelikle oglusunu yerim benn ismi neydi tatlim oglunun unuttum galiba ben
ayrica emziriyorsan adet olamaman normal. ben emzirmedigim icin benim adet gunum hemen 4 haftada bir duzene girmisti. bende 43 yasindayim ben burda kizimdan once ilk doktora gittigimde klomen yani clomif zaten vermemisti cunku burda hormon degerleri normal kisilere asla verilmiyor. verdikleri tek vaka pkoslu hanimlar. yani anliycagin tatlim ben klomeni turkiyeden esime getirttim oylece duruyor dolapta. orda 10 liraya kutusu eczanelerde satiyorlarmis recetesiz
ne yapcagama karar veremedim gozum korktu biraz.
hayatim super haber sinsuz goz aydinligi diliyorummmmtahlil yaptırdım yarın doktora gidecem...bakalım umarım bebeşim sağlıklıdır...tüp bebek merkezim adanada...
Nasılsın canım?hayatim super haber sinsuz goz aydinligi diliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?