Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok suratli sekilde yazmak icin cebellesiyorum tam tabiriyle.
Haber veremeden tatile kactiiiik biz. Once oy verdik takiben tuyduk, simdi boy verme durumundayim :)
Telefonumda bir ariza oldu henuz gecmedi ama en azindan 3G calismaya basladi. Wifi hala gormuyor.
Eski performansina donsun enerjimize yetissin.
Herkes iyidir umarim. Lulinda sagsalim gitti degil mi yolculamak icin gorusemedik... Alisi ile iyi olsun geldiginde tekrar gorusuruz. Ay sonuna dogru donuyorum herkesi cok cok opuyorum gebelerimizi ikiser ikiser opuyorum

Selam kızlaaar,

Bulutlu bir istanbuldan sevgiler ve öpücükler

Ah arkadaşım, anlatsam dağ dayanmaz. Boşver. En iyisi böylesi.

Selam kizlar. Zorla guzellik olmuyormus. Bugun itibariyla ayri yasamaya basladik. Hayirlisiyla islemler de biterse baska bir hayata dogru yelken acma zamani geldi. Ben gideyim haritadan yer begeneyim...

Unutulmaz bir seçim oldu benim için
Beni buraya bağlayan bir şey yok. Onun için yer beğenmeye çalışıyorum şimdi. Mahkeme bittikten sonra giderim.

Ben kendi içimde ve dışımda defalarca gel- git yaşadım ama bu defa ondan geldi. Atladım üstüne hemen Israrlıyım, fırsatçıyım.
Aklımda öncelikle Antalya ve İzmir var. Mahkeme bitene kadar da vaktim var, bakalım gün nelere gebe [/QUOTE]

Canım, öncelikle hayırlısı olsun diyorum.

Şu bir gerçek ki hiçbir erkek bir kadın kadar tüm seçenekleri, umutları tüketmeden bitirmeye uğraşmıyor. Sen bu kararı vermişsen mutlaka bunun zamanı gelmiştir. Ben de 3 yıl boyunca sürdürmeye çalıştım, ilk karar verdiğimde oğlumu babasız bırakmamak adına bir şans daha verdim. Tam bir yıl sonraoğlum 4,5 yaşındayken bir gecede karar verdim ve evi boşalttım ama bu bir yıl bana 50 bin TL borca maloldu. Tek tesellim de oğlum için sonuna kadar denedim demekti. Afalladı, inanmadı, sakince yaptığım uyarıları umursamadı, kavga etabı gelecek sanıyordu sanırım ama ben kavga etmem ki :) Sonradan çok pişman oldu ama iş işten geçmişti.

Uzattım canım arkadaşım ama sen zaten çok denedin ama bir arabayı sen ilerletmeye çalışırken yanındaki geri çekiyorsa zaten motor bir yerden sonra yanıyor. Bu kararı vermek zor ama aynı zamanda da kangren olan organın zararlarından kurtulman demek. Ben inanıyorum ki herşey çok daha güzel olacak. Hakkında herşeyin en güzeli, en hayırlısı olsun. Bu süreçte her anlamda desteğe hazır olduğumu bilmeni istiyorum.

Seni seviyorum güzel yürekli tatlı kadın

çok teşekkürler...sağol...umarım senin bebeğinde çok sağlıklı olur...rahatlattın beni...belli ki annelik böyle bişey galiba?

çok sağol canım...Allah cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

hic takma kafana bebek büyük olursa sezeryanla aliverirler nasilsa Türkiye'de moda. ama benim oglan 4 kilonun üzerinde olsaydi bile tibbi bir problem yoksa normal dogum pasalar gibi :)

fsh yüksek bencede hatta fsh 15'in üzerinde oldugunda tüp bebek bile yapmiyorlar bilgine. strese bagli degisebiliyor fsh o yüzden bitkisel kürler var uygularsan güzel degerlere inerler. fsh degeri menapozun ne kadar yakin veya uzak oldugunu gösteriyor. asil önemli deger amh ki bu ne kasar rezerv oldugunu gösteriyor. diyecegim benim mesela fsh degerim 7'lerdeyken amh degerim 0.2 civarindaydi ve bu nedenle de her ay cok az sayida yumurta üretiyordum. vücudum ekonomik davraniyordu. menapoza daha cok var ama rezerv az, bu nedenle azar azar yumurtlama :) gerci Marta dogum yaptim, Nisan sonu gibi bir adet oldum ama o zamandan bu yana tik yok. hayirlisi artik

fsh yuksek cikmis canm. evt en buyuk etken stres. klomen kullandin galiba. beni biraz bilgilendirir misin klomen hakkinda.
eehuumm bende kullanmak istiyorum sankim :)

klomen (ben Almanya'da Clomifen aldim ) bence uzak dur. sadece sinirlerini bozarsin. ben 6 ay boyunca sigorta sirketinin zoruyla kullandim. tüp bebek onayini vermeden önce bana kullandirdilar ve hicbir ise yaramadi. özellikle de eger yas biraz ileriyse (ben su anda 42 yasindayim, 2 sene önce kullandim) ve amh degeri düsükse faydasiz. bir kere hormon dengeni altüst ediyor ve kilo almana da neden olabiliyor. ben kullandigim dönemde esime yapmadigimi birakmamistim. alinganlik, sinir had safhada. hamileligimde hic eziyet etmedim ama bu klomen naleti yüzünden neredeyse bosanmanin esigine gelecektik ))

kese06 yavruların çok güzel, çok mutlu olsunlar canım

ismihan_sultan tebrikler, kutlarım arkadaşım

çok teşekkürler...sağol...umarım senin bebeğinde çok sağlıklı olur...rahatlattın beni...belli ki annelik böyle bişey galiba?

Hayırlı uğurlu olsun canım, sonuna kadar sağlıkla geçsin

Umarım öyledir. Hamle için bana imza atmaktan başka iş kalmadı açıkçası. Herkes için her şeyin en hayırlısı olsun...

Canım, öncelikle hayırlısı olsun diyorum.

Şu bir gerçek ki hiçbir erkek bir kadın kadar tüm seçenekleri, umutları tüketmeden bitirmeye uğraşmıyor. Sen bu kararı vermişsen mutlaka bunun zamanı gelmiştir. Ben de 3 yıl boyunca sürdürmeye çalıştım, ilk karar verdiğimde oğlumu babasız bırakmamak adına bir şans daha verdim. Tam bir yıl sonraoğlum 4,5 yaşındayken bir gecede karar verdim ve evi boşalttım ama bu bir yıl bana 50 bin TL borca maloldu. Tek tesellim de oğlum için sonuna kadar denedim demekti. Afalladı, inanmadı, sakince yaptığım uyarıları umursamadı, kavga etabı gelecek sanıyordu sanırım ama ben kavga etmem ki :) Sonradan çok pişman oldu ama iş işten geçmişti.

Uzattım canım arkadaşım ama sen zaten çok denedin ama bir arabayı sen ilerletmeye çalışırken yanındaki geri çekiyorsa zaten motor bir yerden sonra yanıyor. Bu kararı vermek zor ama aynı zamanda da kangren olan organın zararlarından kurtulman demek. Ben inanıyorum ki herşey çok daha güzel olacak. Hakkında herşeyin en güzeli, en hayırlısı olsun. Bu süreçte her anlamda desteğe hazır olduğumu bilmeni istiyorum.

Seni seviyorum güzel yürekli tatlı kadın [/QUOTE]

Teşekkür ederim arkadaşım. Yüzyüze görüşmesek te desteğinizi hissetmek o kadar iyi geliyor ki. Umarım hayatımın bundan sonraki kısmını bugüne kadarki yaralarımı sarmış ve unutmuş olarak geçirebilirim. Umarım bundan sonrası gerçekten güzel olur. Bir şeyler şekillendikçe ürkmüyorum desem yalan olur. Ama böyle olacaksa, yapacak tek şey yeni hayatımı düzenlemek... İhtiyacım olduğunda fikir alabileceğim birilerinin olması en büyük avantajlarımdan...

klomen (ben Almanya'da Clomifen aldim ) bence uzak dur. sadece sinirlerini bozarsin. ben 6 ay boyunca sigorta sirketinin zoruyla kullandim. tüp bebek onayini vermeden önce bana kullandirdilar ve hicbir ise yaramadi. özellikle de eger yas biraz ileriyse (ben su anda 42 yasindayim, 2 sene önce kullandim) ve amh degeri düsükse faydasiz. bir kere hormon dengeni altüst ediyor ve kilo almana da neden olabiliyor. ben kullandigim dönemde esime yapmadigimi birakmamistim. alinganlik, sinir had safhada. hamileligimde hic eziyet etmedim ama bu klomen naleti yüzünden neredeyse bosanmanin esigine gelecektik ))[/QUOTE]

selam tatlim oncelikle oglusunu yerim benn ismi neydi tatlim oglunun unuttum galiba ben
ayrica emziriyorsan adet olamaman normal. ben emzirmedigim icin benim adet gunum hemen 4 haftada bir duzene girmisti. bende 43 yasindayim ben burda kizimdan once ilk doktora gittigimde klomen yani clomif zaten vermemisti cunku burda hormon degerleri normal kisilere asla verilmiyor. verdikleri tek vaka pkoslu hanimlar. yani anliycagin tatlim ben klomeni turkiyeden esime getirttim oylece duruyor dolapta. orda 10 liraya kutusu eczanelerde satiyorlarmis recetesiz
ne yapcagama karar veremedim gozum korktu biraz.

tahlil yaptırdım yarın doktora gidecem...bakalım umarım bebeşim sağlıklıdır...tüp bebek merkezim adanada...

tebrik ederim canm gozun aydin. gec dollenme olmustur belki ki oyle gibi gorunuyor. ben burda bi forumda okumustum.
kadin tam 2 hafta sonra pozitifi gormus sebebi ise adet olcagi gun hamile kalmasiymis. o ay iki hafta gec yumurtlamis.
umarim guzel haberlerle gelirsin bize.

hope73 kuzum maşallah dogurmuşsun darısı başımıza fsh ilk defa gördüm ama cok stresliydim 2 gün ondan olabilir tekrar baktıracagım kanda herşey normalken bile gebelik olmadı hayırlısı bakalım rabbim vermek istesin her türlü görüyoruzki veriyorrr

selam tatlim oncelikle oglusunu yerim benn ismi neydi tatlim oglunun unuttum galiba ben
ayrica emziriyorsan adet olamaman normal. ben emzirmedigim icin benim adet gunum hemen 4 haftada bir duzene girmisti. bende 43 yasindayim ben burda kizimdan once ilk doktora gittigimde klomen yani clomif zaten vermemisti cunku burda hormon degerleri normal kisilere asla verilmiyor. verdikleri tek vaka pkoslu hanimlar. yani anliycagin tatlim ben klomeni turkiyeden esime getirttim oylece duruyor dolapta. orda 10 liraya kutusu eczanelerde satiyorlarmis recetesiz
ne yapcagama karar veremedim gozum korktu biraz.[/QUOTE]

oglusumun adi Emir Osman. 14 haftalik oldu teyzesi. emzirmiyorum artik. ancak 2 ay emzirebildim. sütüm besleyici olmayinca ek mamaya gectik ve biberona alisan oglum tembellik edip emmek istemedi. önce pompaladim ama sonra ise baslayinca tekrar ondan da vazgectik.

canim benim sag olasin. darisi insallah tüm isteyenlere. ben cok ugrastim her yolu da denemeye hazirdim. buna donasyon bile dahil ama Yüce Rabbim bana kendi yumurtalarimla nasip etti. 4.tüp bebek denemesinde geldi melegimiz bize. Allahim hepinize nasip etsin insallah.

oglusumun adi Emir Osman. 14 haftalik oldu teyzesi. emzirmiyorum artik. ancak 2 ay emzirebildim. sütüm besleyici olmayinca ek mamaya gectik ve biberona alisan oglum tembellik edip emmek istemedi. önce pompaladim ama sonra ise baslayinca tekrar ondan da vazgectik.
Eki Görüntüle 1555503

canim benim sag olasin. darisi insallah tüm isteyenlere. ben cok ugrastim her yolu da denemeye hazirdim. buna donasyon bile dahil ama Yüce Rabbim bana kendi yumurtalarimla nasip etti. 4.tüp bebek denemesinde geldi melegimiz bize. Allahim hepinize nasip etsin insallah.[/QUOTE]
Ayyy masallah Aslan parcasi cokk tatli yerim benseni tatli sey yaa Masallah
Canim cok tatli bir oglun var allah sevdiklerine bagislasin darisi bizlerin basina olsun .
Üc tedavimde klomen le oldu vede cok iyi sonuclar aldim burda 40 yaslara baska tedavi önermiyor doktorlar bir bakima iyi bir bakima kötü sonuca bakinca klomen lede 4 /3 yumi elde edildi bende, türkiyede onca igneye 2 yumi elde etmisti Selman bey hepside negatif yani ne iyi ne kötü bilemedim kizmaya basladim ben yavas yavas tedavim eylül sonu
Semra hanimin verdigi ceylo ile aldigim kilolarari nasil vercem diye düsünüyorum ben hic bukadar kilo almamistim şok tayim yaa

hope73 cok tadlu emir osman maşallah tu tu
acmila canım verirsin kiloları dertetme kuzum yavf ben ramazanda oructa zaten eririm yani diye herseyiii yiyomm hahhhhh antalyanın sıcagında bide hahhhh gecen sene erimiştim resmen zaten 2 kilo versem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…