Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın arkadaşlar yeteeeeer iyi bir haftasonu dilerimmm herkese gezin tozun alış veriş yapın ayolll tatildekiler ooooooohhhhh sefanız olsunnn az kaldı banada gün sayıyorum yıllık izinee hahhh ama sesiz oldunuzkii
@ Eua caniskomm nabersin
kuddus okulda bitti artık gözün aydın

selam , tarlusal ile cyclo progynova nın farkı ne bilen varmı?adet olamayınca dr.bazen onu bazen öbürünü veriyor.

Arkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK

Hahhhhhh cok coo güzellllbir haberr ya rabbim büyüksünnn harika canımmmmmmmmmm insalllah bizede olur kuzumm rabbnim kolay bir 9 ay tadını cıkaracagın hamilelik ve saglıklı bir bebek versiiinnn a cok heyecanlandımmm ya

cok sagol canm. kizimda iyi teyzesi pek tatli pek masallah. dis cikartiyoruz simdi huysuzlasti iyice.
Canim bu ilaci sakin kendi basina kulanma sakin kas yapayim derken göz cikarmayalim hem sana ne oluyo canim 43
Bu haftanin en güzel ikinci haberi cokkkk sevindim allah yardim etsin canim hepp sabirla bu isler tebrik ederim sonuna kadar Hamileee kal insallah ve bizlerede hep dua et bizim duamizfa senin vr bebegin icin öptüm

sonsuz teşekkür ederim .... hala şokta gibiyim... diyorum ki acaba ben rüya falan mı görüyorum... yok... değil... offff Rabbimmm hepimizin yüzünü hayırlarla güldür İnşallah...

güzel kalplimmmm çok teşekkür ederim valla tam bir mucize benim için de.... İnşallah sonu da hayırlı gelir ve evveeeet dualarımdasınız ve devaaaaam

Ayy heycandan yarim kalmis mesajim KESE 06
43sen ne olmus yani ben neyapayim diye yazakattim 44oldum yaaa sen masallah 35 gösteriyorsun nazar deymesin totomu kasidim

kuddus dün konuştuğumuz ne demiştim ne demişti MEVLANA ..
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.

Kuddus ne guzel bi haber bu allah tamamina erdirsin darisi tum isteyenlerin basina olsun..

Ah nasıl sevindim bilemezsin. Mucizen 9 ay seninle olsun, sonra kucağına konsun.

Selam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür.

Eklentiler

• image.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 130
Ah nasıl sevindim bilemezsin. Mucizen 9 ay seninle olsun, sonra kucağına konsun.
Amin canımmmm teşekkür ederim Amerikadasın demek ne güzzel ne güzel en güzeli de doktorunu sevmiş olman canımsın... İnşallah hepimiz mutlu ebeveyinler olalım...

Cok Tatlisiniz siz ikiniz hep böyle sorunsuz gecsin surecin canim saglikli donun yurda hepinizi öptum

Amin canımmmm teşekkür ederim Amerikadasın demek ne güzzel ne güzel en güzeli de doktorunu sevmiş olman canımsın... İnşallah hepimiz mutlu ebeveyinler olalım...
Merhaba, hayırlı olsun. Güneş'e bir kardeş daha geliyor, çok sevindim. Gözünün sevinçten yaşarması eksik olmasın. Yaradan sağlıcakla kucağına almanı da nasip etsin. Müzik gibi keyifli bir hayatı olsun, sevgiler.

sağlıkla evladın kollarında dön memleketine canım
yeteeeeer canımsın çiçek kalplim... ve evet ayyynen öyle meleğim.
çiçek kalplim çok sevdim bunu vee senin adına ne çok sevindim tahmin edemezsin inşşş 9 ay göbüşünde bir koca ömür hayatında olsun kötü zor sıkıntılı özlem dolu günler geçmişte kalsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…