- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.021
Hahhhhhh cok coo güzellllbir haberr ya rabbim büyüksünnn harika canımmmmmmmmmm insalllah bizede olur kuzumm rabbnim kolay bir 9 ay tadını cıkaracagın hamilelik ve saglıklı bir bebek versiiinnn a cok heyecanlandımmm yaArkadaşlar.......
4 günlük geciknan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Canim bu ilaci sakin kendi basina kulanma sakin kas yapayim derken göz cikarmayalim hem sana ne oluyo canim 43cok sagol canm. kizimda iyi teyzesi pek tatli pek masallah. dis cikartiyoruz simdi huysuzlasti iyice.
Bu haftanin en güzel ikinci haberi cokkkk sevindim allah yardim etsin canim hepp sabirla bu isler tebrik ederim sonuna kadar Hamileee kal insallah ve bizlerede hep dua et bizim duamizfa senin vr bebegin icin öptümArkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Canim bu ilaci sakin kendi basina kulanma sakin kas yapayim derken göz cikarmayalim hem sana ne oluyo canim 43
Bu haftanin en güzel ikinci haberi cokkkk sevindim allah yardim etsin canim hepp sabirla bu isler tebrik ederim sonuna kadar Hamileee kal insallah ve bizlerede hep dua et bizim duamizfa senin vr bebegin icin öptüm
güzel kalplimmmm çok teşekkür ederim valla tam bir mucize benim için de.... İnşallah sonu da hayırlı gelir ve evveeeet dualarımdasınız ve devaaaaamHahhhhhh cok coo güzellllbir haberr ya rabbim büyüksünnn harika canımmmmmmmmmm insalllah bizede olur kuzumm rabbnim kolay bir 9 ay tadını cıkaracagın hamilelik ve saglıklı bir bebek versiiinnn a cok heyecanlandımmm ya
Canim bu ilaci sakin kendi basina kulanma sakin kas yapayim derken göz cikarmayalim hem sana ne oluyo canim 43
Bu haftanin en güzel ikinci haberi cokkkk sevindim allah yardim etsin canim hepp sabirla bu isler tebrik ederim sonuna kadar Hamileee kal insallah ve bizlerede hep dua et bizim duamizfa senin vr bebegin icin öptüm
Arkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Amin kuzummm aminnnnnnnKuddus ne guzel bi haber bu allah tamamina erdirsin darisi tum isteyenlerin basina olsun..
Ah nasıl sevindim bilemezsin. Mucizen 9 ay seninle olsun, sonra kucağına konsun.Arkadaşlar.......
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Amin canımmmm teşekkür ederimAh nasıl sevindim bilemezsin. Mucizen 9 ay seninle olsun, sonra kucağına konsun.
Cok Tatlisiniz siz ikiniz hep böyle sorunsuz gecsin surecin canim saglikli donun yurda hepinizi öptumSelam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Eki Görüntüle 1556516
Merhaba, hayırlı olsun. Güneş'e bir kardeş daha geliyor, çok sevindim. Gözünün sevinçten yaşarması eksik olmasın. Yaradan sağlıcakla kucağına almanı da nasip etsin. Müzik gibi keyifli bir hayatı olsun, sevgiler.Amin canımmmm teşekkür ederimAmerikadasın demek ne güzzel ne güzel en güzeli de doktorunu sevmiş olman canımsın... İnşallah hepimiz mutlu ebeveyinler olalım...
Ali'nle seni sağlıcakla bekliyoruz.Selam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Eki Görüntüle 1556516
Selam kızlar,
çiçek kalplim çok sevdim bunuyeteeeeer canımsın çiçek kalplim... ve evet ayyynen öyle meleğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?