Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

oglusumun adi Emir Osman. 14 haftalik oldu teyzesi. emzirmiyorum artik. ancak 2 ay emzirebildim. sütüm besleyici olmayinca ek mamaya gectik ve biberona alisan oglum tembellik edip emmek istemedi. önce pompaladim ama sonra ise baslayinca tekrar ondan da vazgectik.
Eki Görüntüle 1555503

canim benim sag olasin. darisi insallah tüm isteyenlere. ben cok ugrastim her yolu da denemeye hazirdim. buna donasyon bile dahil ama Yüce Rabbim bana kendi yumurtalarimla nasip etti. 4.tüp bebek denemesinde geldi melegimiz bize. Allahim hepinize nasip etsin insallah.[/QUOTE]
ALLAHIM bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin inş

Ne güzel bir haber bu,Çok sevindim senin adına,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

çok güzell bi haber canım çok sevindim sesin adına harikaa
maşallah sağlıklı bi şekilde doğurmanı dişerim.. pempiş yazmışsın içimden kız gibi geçti..
Allah dularını kabul etsin hayatım..

Canım benim Günümü aydınlattı bu haber.. Allah'ım sağlıklı, güzel, ince ruhlu, bahtı açık, Ömrü uzun, Rızkı bol hayırl bir evlat olarak getirsin şimdi minnak olan bebişi.. Nasıl sevindim anlatamam, haberi aldığımdan beri Yüzümden gülümseme eksik olmadı.. Bitkin halim gitti, enerji geldi.. Sağlıklı bir gebelik Süreci, mutlu geçsin.. Öpüyorum

Canım iyiyim çok şükür. Güzel haberleri aldıkça daha da mutlu oluyorum kuddus G gulcan3349
Yerleşik hayata geçmeye çalışıyorum. Yaban hayata alışma Süreci
Sen nasılsın tatlım?

Ensum seninle hiç ilgilenemedim.. İşe başlamana çok sevindim.. Umarım Herşey yolundadır.. Ben taşındım artık istanbul da yapamıyorum tedavi için geleceğim.. Ama burası harika.. Zorlukları olsa da harika bir yer.. Nasılsın,?

Ayy nasıl sevindim kendim gibi çok tebrik ederim.Rabbim bize de nasib etsin.Ama benim umudum pek yok ocak ayındaki negatif tüpten beri kendinden olur diye bekliyorum ama olmuyor BU ay adet olursam tekrar tüp bebeğe başlıyoruz KEşke bir mucize olsa ahh ama bilmiyorum

Amin meleğim Amin... biraz sıkıntılı olacağını hissediyorum pıhtılaşmaya yatkınlık var ve tip 2 diyabet... hayırlısı... hiçç beklemiyordum ben hiç... İnşallah hepinize umut olurum

sakınn umudunu kaybetme sakın... canım ben bu ay yatılı misafirlerle deli gibi koşturdum bi yandan işim eşim ev Allahım indir kaldır deli gibi koşturdum kendime hiiiç dikkat etmedim ama şu an için tutunan bir bebeğim var.... Asıl buna inanamıyorum yeteeeeer inde dediği gibi kısmet sadece kısmet ve evet her şeyin bir zamanı var... sorunlu bir dönem olacak tabi devam ederse... dualarınızı eksik etmeyin... benimkiler de sizinle :)

Ayyyy cannımsın sennnnn... cannımsın... çok teşekkür ederim hadi bakalım sırayaaaaaaaa

Kuzum iyiyim bende ..yaz moduna girdim iyice hahah denize gidiyooom gel beraber gidekkk sabah girdim şimdi arkadaşlardayım yine gidiyozzz güneş cok iyi gecen haftta sadece ayagımı soktumm güneşlenip bronzlanacamm d vitamini yanii

Merhaba kendiğinden geldi adetim ilaca gerek kalmadı. Yarın gıtcem bakalım. Drum transfer yapalım demişti ama halen kararsızım konuşcam yarın bi muayene olayım baksın folikül. Bugün tavuktan zehırlendim galiba hastanelik oldum serum yedim 3 şişe. Antibiyotik filan bsşladık foliküllere bir etkisi olurmuki

canım çok sevindim taşınmana ne güzel bi karar verdin, özendim şimdi sana..
İstanbul hiç çekilmiyor trafik sıcak stres.
yeni evinde güzel güle otur hayatım.

Reactions: Eua

Ayyy göbişini yediğimm maşallahh sana.. Ali'mize öpücüklerr :)))

ayyy ne güzel bi haber aldımm yaa çok sevindimm kuddus üm benim canımm
darısı hepimize olsunnn..
2220 kafamın bi yanında da sen ne oldu ne bitti anlamadım.. çok geçmişleri de okuyamadımm offff diyorumm..
Kafamda deli sorular ile biraz ütü yapayım

GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…