- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.041
selam tatlim oncelikle oglusunu yerim benn ismi neydi tatlim oglunun unuttum galiba ben
ayrica emziriyorsan adet olamaman normal. ben emzirmedigim icin benim adet gunum hemen 4 haftada bir duzene girmisti. bende 43 yasindayim ben burda kizimdan once ilk doktora gittigimde klomen yani clomif zaten vermemisti cunku burda hormon degerleri normal kisilere asla verilmiyor. verdikleri tek vaka pkoslu hanimlar. yani anliycagin tatlim ben klomeni turkiyeden esime getirttim oylece duruyor dolapta. orda 10 liraya kutusu eczanelerde satiyorlarmis recetesiz
ne yapcagama karar veremedim gozum korktu biraz.
Ne güzel bir haber bu,Çok sevindim senin adına,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Arkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Arkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Canım benim Günümü aydınlattı bu haber.. Allah'ım sağlıklı, güzel, ince ruhlu, bahtı açık, Ömrü uzun, Rızkı bol hayırl bir evlat olarak getirsin şimdi minnak olan bebişi.. Nasıl sevindim anlatamam, haberi aldığımdan beri Yüzümden gülümseme eksik olmadı.. Bitkin halim gitti, enerji geldi.. Sağlıklı bir gebelik Süreci, mutlu geçsin.. ÖpüyorumArkadaşlar.......
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Canım iyiyim çok şükür. Güzel haberleri aldıkça daha da mutlu oluyorum
Ensum seninle hiç ilgilenemedim.. İşe başlamana çok sevindim.. Umarım Herşey yolundadır.. Ben taşındım artık istanbul da yapamıyorumçok güzell bi haber canım çok sevindim sesin adına harikaa
maşallah sağlıklı bi şekilde doğurmanı dişerim.. pempiş yazmışsın içimden kız gibi geçti..
Allah dularını kabul etsin hayatım..
Arkadaşlar.......
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Amin meleğim Amin... biraz sıkıntılı olacağını hissediyorum pıhtılaşmaya yatkınlık var ve tip 2 diyabet... hayırlısı... hiçç beklemiyordum ben hiç... İnşallah hepinize umut olurumçok güzell bi haber canım çok sevindim sesin adına harikaa
maşallah sağlıklı bi şekilde doğurmanı dişerim.. pempiş yazmışsın içimden kız gibi geçti..
Allah dularını kabul etsin hayatım..
sakınn umudunu kaybetme sakın... canım ben bu ay yatılı misafirlerle deli gibi koşturdum bi yandan işim eşim ev Allahım indir kaldır deli gibi koşturdum kendime hiiiç dikkat etmedim ama şu an için tutunan bir bebeğim var.... Asıl buna inanamıyorumAyy nasıl sevindim kendim gibi çok tebrik ederim.Rabbim bize de nasib etsin.Ama benim umudum pek yokocak ayındaki negatif tüpten beri kendinden olur diye bekliyorum ama olmuyor BU ay adet olursam tekrar tüp bebeğe başlıyoruz KEşke bir mucize olsa ahh ama bilmiyorum
Amin canımmm hepimizin İnşallahNe güzel bir haber bu,Çok sevindim senin adına,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ayyyy cannımsın sennnnn... cannımsın... çok teşekkür ederim hadi bakalım sırayaaaaaaaaCanım benim Günümü aydınlattı bu haber.. Allah'ım sağlıklı, güzel, ince ruhlu, bahtı açık, Ömrü uzun, Rızkı bol hayırl bir evlat olarak getirsin şimdi minnak olan bebişi.. Nasıl sevindim anlatamam, haberi aldığımdan beri Yüzümden gülümseme eksik olmadı.. Bitkin halim gitti, enerji geldi.. Sağlıklı bir gebelik Süreci, mutlu geçsin.. Öpüyorum
Kuzum iyiyim bende ..yaz moduna girdim iyice hahah denize gidiyooom gel beraber gidekkk sabah girdim şimdi arkadaşlardayım yine gidiyozzz güneş cok iyi gecen haftta sadece ayagımı soktumm güneşlenip bronzlanacamm d vitamini yaniiEnsum seninle hiç ilgilenemedim.. İşe başlamana çok sevindim.. Umarım Herşey yolundadır.. Ben taşındım artık istanbul da yapamıyorumtedavi için geleceğim.. Ama burası harika.. Zorlukları olsa da harika bir yer.. Nasılsın,?
Ensum seninle hiç ilgilenemedim.. İşe başlamana çok sevindim.. Umarım Herşey yolundadır.. Ben taşındım artık istanbul da yapamıyorumtedavi için geleceğim.. Ama burası harika.. Zorlukları olsa da harika bir yer.. Nasılsın,?
Selam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Eki Görüntüle 1556516
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMMerhaba kendiğinden geldi adetim ilaca gerek kalmadı. Yarın gıtcem bakalım. Drum transfer yapalım demişti ama halen kararsızım konuşcam yarın bi muayene olayım baksın folikül. Bugün tavuktan zehırlendim galiba hastanelik oldum serum yedim 3 şişe. Antibiyotik filan bsşladık foliküllere bir etkisi olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?