Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin kuzum. Biz bugün anlaşma metnimizi hazırlayıp avukata gönderdik. Hafta içi Denizli' ye gideceğim ev bulmam, eşya almam ve evi hazırlamam lazım. Dönüşte dilekçeyi veriyoruz. Çabuk biteceğini düşünüyoruz. Malum küçük yer. Her gün boşanan olmuyordur. Zaten anlaşmalı olacak. Sonra da kalan eşyaları, hayvanlarımı ve arabayı alıp yeni bir hayata yelken açacağım

Amin meleğim Amin... biraz sıkıntılı olacağını hissediyorum pıhtılaşmaya yatkınlık var ve tip 2 diyabet... hayırlısı... hiçç beklemiyordum ben hiç... İnşallah hepinize umut olurum

Tebrik ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Aklına kötü şeyler getirmeden sakin sakin bir gebelik geçir inşallah...

Kız hani antalyay gelecem dedin noldu denizliyemi karar verdin hayırlısı olsun kuzumm insallah herseyy güzel ve gönlüne göre olur

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ................
Döndümmm bennn ...........
Hepinizi pek özledimmm ...
Ooo kücügümüz gelmiş tatilden inşallah iyi gelir tatilden dönen hamile kalıyorr hadii bakalım

Aaaa ben yokken neler olmuş,naptın arkadaş,neyse kararın hayırlı olsun,Yardıma ihtiyaçın olursa adres belli

Geçmiş olsun aman dikkat et.

Ohh maşallah,kolay doğum dilerim tatlım,dualarımız seninle

Yuppiiiiiiiiiiiiii.....Muhteşem bir haber!! Topicte gebişler çoğaldı, ne güzel!
Canım umarım sağlıkla sıhhatle devam eder gider tüm süreç. Sadece şimdilik değil, 9 ay boyunca Olmandır dileğimiz. Allah nasip ettiyse diyabet ne ki, kanserli hastaların bile anne olduğunu hepimiz duyuyoruz basından. Umarım herşey yolunda gidecek tatlım, içini ferah tut lütfen.
Eveeeeetttt, sen şimdilik hamilesin, ilerde annesin.

Herşey yolunda gitmeye devam etsin.. Kolay bir doğumla Aliyi kucağına al da gel canım.

Yeni hayatın sana güzellik getirsin. Başlangıçlar zorlayıcıdır biraz, korkutucudur bazen ama dilerim sonunda "ohhhh bee, dünya varmış!" dedirtir sana.

oglusumun adi Emir Osman. 14 haftalik oldu teyzesi. emzirmiyorum artik. ancak 2 ay emzirebildim. sütüm besleyici olmayinca ek mamaya gectik ve biberona alisan oglum tembellik edip emmek istemedi. önce pompaladim ama sonra ise baslayinca tekrar ondan da vazgectik.
Eki Görüntüle 1555503

canim benim sag olasin. darisi insallah tüm isteyenlere. ben cok ugrastim her yolu da denemeye hazirdim. buna donasyon bile dahil ama Yüce Rabbim bana kendi yumurtalarimla nasip etti. 4.tüp bebek denemesinde geldi melegimiz bize. Allahim hepinize nasip etsin insallah.[/QUOTE]

ooyy oooyyy masallah masallah oglusunu emir osmana
benim kizimi da cok zorladilar canm emmeye ama o biturlu emmek istemedi zaten sutum de yoktu. kucuk prensesim fazlasiyla kilo kaybi yasadi halen kiziyor uzuluyorum niye zorladilar niye zorladim diye. sonra kendileri mamaya gecmemi onerdiler. bende dunden hazirdim zaten. ama o kadar cok zorlandiki bebegim sutten tiksindi resmen. halen sevmiyor zorla iciyoruz. Allah nasip eder bi bebegim daha olursa hic zorlamadan mama vercem. cunku ben cocuklarimda hep ayni seyi yasadim. ayrica ben anne sutunun bu kadar abartilmasina da karsiyim. bebegin yeterli beslenip buyumesi daha onemli benim icin.

ne kadar guzel bi haber bu. tebrikler kuddus. Allahim tamamina erdirsin insallah. kucagina aldigin gunleride gorursun.
ben senin yasinida hic ama hic hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…