- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.061
Amin meleğim Amin... biraz sıkıntılı olacağını hissediyorum pıhtılaşmaya yatkınlık var ve tip 2 diyabet... hayırlısı... hiçç beklemiyordum ben hiç... İnşallah hepinize umut olurum
Kız hani antalyay gelecem dedin noldu denizliyemi karar verdin hayırlısı olsun kuzumm insallah herseyy güzel ve gönlüne göre olurHoşgeldin kuzum. Biz bugün anlaşma metnimizi hazırlayıp avukata gönderdik. Hafta içi Denizli' ye gideceğim ev bulmam, eşya almam ve evi hazırlamam lazım. Dönüşte dilekçeyi veriyoruz. Çabuk biteceğini düşünüyoruz. Malum küçük yer. Her gün boşanan olmuyordur. Zaten anlaşmalı olacak. Sonra da kalan eşyaları, hayvanlarımı ve arabayı alıp yeni bir hayata yelken açacağım
Ooo kücügümüz gelmiş tatilden inşallah iyi gelir tatilden dönen hamile kalıyorr hadii bakalımHeyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ................
Döndümmm bennn ...........
Hepinizi pek özledimmm ...
sagol melegimmmm simdi diyabet icin gidiyorum ve ikinci beta hcg yapilacak kismet kuxummm seni cok ozledik hosgeldiiiinkuddus neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süperrrrrrrrrrrrrr bi haberrr yaaaaaaaaa çok sevindimmm
Rabbimeee emanett ol canım benimmm...
canimsinnnnn sagol guzelimmmm hastane icin cikiyorum hepinizi cok seviyorummmmmTebrik ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Aklına kötü şeyler getirmeden sakin sakin bir gebelik geçir inşallah...
Kuddus tatlım mesajdan Anladığım kadarıyla hamilesin sanırım kutlarım nasıl sevindim ve mutlu oldum izah edemem sağlıkla hayırla gelsin tontişimizsagol melegimmmm simdi diyabet icin gidiyorum ve ikinci beta hcg yapilacak kismet kuxummm seni cok ozledik hosgeldiiiin
Aaaa ben yokken neler olmuş,naptın arkadaş,neyse kararın hayırlı olsun,Yardıma ihtiyaçın olursa adres belliHoşgeldin kuzum. Biz bugün anlaşma metnimizi hazırlayıp avukata gönderdik. Hafta içi Denizli' ye gideceğim ev bulmam, eşya almam ve evi hazırlamam lazım. Dönüşte dilekçeyi veriyoruz. Çabuk biteceğini düşünüyoruz. Malum küçük yer. Her gün boşanan olmuyordur. Zaten anlaşmalı olacak. Sonra da kalan eşyaları, hayvanlarımı ve arabayı alıp yeni bir hayata yelken açacağım
Eua tatlım taşınmışsın hayırlı olsun,Gül'e Gül'e otur.Canım iyiyim çok şükür. Güzel haberleri aldıkça daha da mutlu oluyorumkuddus @gulcan3349
Yerleşik hayata geçmeye çalışıyorum. Yaban hayata alışma Süreci
Sen nasılsın tatlım?
Geçmiş olsun aman dikkat et.Merhaba kendiğinden geldi adetim ilaca gerek kalmadı. Yarın gıtcem bakalım. Drum transfer yapalım demişti ama halen kararsızım konuşcam yarın bi muayene olayım baksın folikül. Bugün tavuktan zehırlendim galiba hastanelik oldum serum yedim 3 şişe. Antibiyotik filan bsşladık foliküllere bir etkisi olurmuki
Ohh maşallah,kolay doğum dilerim tatlım,dualarımız seninleSelam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Eki Görüntüle 1556516
Yuppiiiiiiiiiiiiii.....Arkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
Herşey yolunda gitmeye devam etsin..Selam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Eki Görüntüle 1556516
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ................
Döndümmm bennn ...........
Hepinizi pek özledimmm ...
Yeni hayatın sana güzellik getirsin. Başlangıçlar zorlayıcıdır biraz, korkutucudur bazen ama dilerim sonunda "ohhhh bee, dünya varmış!" dedirtir sana.Hoşgeldin kuzum. Biz bugün anlaşma metnimizi hazırlayıp avukata gönderdik. Hafta içi Denizli' ye gideceğim ev bulmam, eşya almam ve evi hazırlamam lazım. Dönüşte dilekçeyi veriyoruz. Çabuk biteceğini düşünüyoruz. Malum küçük yer. Her gün boşanan olmuyordur. Zaten anlaşmalı olacak. Sonra da kalan eşyaları, hayvanlarımı ve arabayı alıp yeni bir hayata yelken açacağım
selam tatlim oncelikle oglusunu yerim benn ismi neydi tatlim oglunun unuttum galiba ben
ayrica emziriyorsan adet olamaman normal. ben emzirmedigim icin benim adet gunum hemen 4 haftada bir duzene girmisti. bende 43 yasindayim ben burda kizimdan once ilk doktora gittigimde klomen yani clomif zaten vermemisti cunku burda hormon degerleri normal kisilere asla verilmiyor. verdikleri tek vaka pkoslu hanimlar. yani anliycagin tatlim ben klomeni turkiyeden esime getirttim oylece duruyor dolapta. orda 10 liraya kutusu eczanelerde satiyorlarmis recetesiz
ne yapcagama karar veremedim gozum korktu biraz.
Arkadaşlar.......
4 günlük gecikme... alınan bir test... çift çizgii... az önce yapılan kan tahlili 460 çıktı 3-4hafta civarı hamileyimmmmmmmm deli gibiyim... dr iki gün sonra gel tekrar ölçüm yapacağız ikiye katlamalı değer dedi... sıkıntı görünmüyor dedi.... fakat tip 2 diyabetim ve pazartesi sabah hemen endokrine gidip testler yapılacak ağızdan alınan haplar yerine insülin daha korumacı oluyormuş bebek için... valla ben size UMUT olayım inşallah ve inşallah devamı gelir hamileliğimin... İnanın sabah ezanlarında namazlarla ağlayarak ettiğim dualar hepimiz içindi!!! Sdece zamaı varmış ve kendi kendine oldu ve şeker hastasıysanız öyle zordur ki hamile kalabilmek.... ALLAHIMMM SEN SONSUZZZ BÜYÜK TEK BÜYÜKSÜN! VE SEN VARSIN GAM YOOOOK! sadece sabırla bekleyip kanaatkar olmak gerekiyormuş bin şükür Rabbimmm!
şu an yaşadığım duygular sonsuz karmakarışık alık bir ifade ile dolaşıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum başka bir değişiklik yok.... hepiniz için dualarım ve az sonra namaz kılıp şükür edeceğim ve hepimiz için de dua....
EVEEEET BEN ŞİMDİLİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?