- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.081
Hoşgeldin kuzum. Biz bugün anlaşma metnimizi hazırlayıp avukata gönderdik. Hafta içi Denizli' ye gideceğim ev bulmam, eşya almam ve evi hazırlamam lazım. Dönüşte dilekçeyi veriyoruz. Çabuk biteceğini düşünüyoruz. Malum küçük yer. Her gün boşanan olmuyordur. Zaten anlaşmalı olacak. Sonra da kalan eşyaları, hayvanlarımı ve arabayı alıp yeni bir hayata yelken açacağım
Ooo kücügümüz gelmiş tatilden inşallah iyi gelir tatilden dönen hamile kalıyorr hadii bakalım
Hoş geldin tatlımmm.. Biz de seni çook özledik. Döner dönmez enerjin hemen yayıldı topiğe kuşum bitanem... Mucuk..
Selam kızlar,
Salı günü itibarıyla Amerika ya geldik. Dün de doktorumuzla tanıştık. Çok sevdim, hiç Türkiye deki doktorlar gibi değil. Arkadaş gibi yaklaşıyor, cıvıl cıvıl. 1 saat konuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Eki Görüntüle 1556516
senle bebişin de öyle amasende gobusunde cok tatlisiniz
senle bebişin de öyle ama
Cemrem iyidir umarım yaa.. Kontrolüm haftaya.. İştahım yok pek ama kaliteli besleniyorum. 7 haftadır hiç kilo almadım. Umuyorum Cemrem kilo alıyordur.Hoşbulduk canım benım...
O enerji sizi sevdiğimdenn yoksaa tırtımm vallahi
Cemremnasıl her şey yolunda mı?
Cemrem iyidir umarım yaa.. Kontrolüm haftaya.. İştahım yok pek ama kaliteli besleniyorum. 7 haftadır hiç kilo almadım. Umuyorum Cemrem kilo alıyordur.
çok güzell bi haber canım çok sevindim sesin adına harikaa
maşallah sağlıklı bi şekilde doğurmanı dişerim.. pempiş yazmışsın içimden kız gibi geçti..
Allah dularını kabul etsin hayatım..
seninlede kocan sekerler sizi
h.geldin tekrardan bu arada canm. ayvalik cok guzeldir severim oralari bennn..
Cemrem iyidir umarım yaa.. Kontrolüm haftaya.. İştahım yok pek ama kaliteli besleniyorum. 7 haftadır hiç kilo almadım. Umuyorum Cemrem kilo alıyordur.
28. haftaya başlayacağız ve ben toplamda 5 kilo aldım. 20. haftadan bu yana ise hiç kilo almadım. Doktor benim kilo almamamın sorun olmadığını, önemli olan bebeğin normal ağırlıkta olması olduğunu söylüyor ama ben endişe ediyorum. Ben kilo veriyorum verdiğim kadarını Cemre alıyor galiba..toplamda kac kilo aldin tatlim. bebeklerden anneden besleniyor aliyordur insallah. zaten son haftalarda daha cok kilo alirsin. meyve ye canim meyve bebege kilo aldiriyor. ben toplamda 16 kilo aldim ki yasima gore cok cok iyi dediler.
kizim 3980 dogdu masallah. aslinda bmi'ne gore hesap ediliyor hamilelikte de. benim 20 kiloya kadar giderim vardi :)
Haklısın kuzu.. Erkek kardeşimle yemek yemeye gayret gösteriyorum. Çok iştahlı yemek yer çünkü o.. Bana da bulaşıyor.teşekkür ederiz canımm.. Ben pek sevemedim oraları.. Gelişemiyor bi türlü hep aynıı..
Ama denizi pahabiçilemez gerçekten :)
Şu streslerden bi kurtulsan her şey yoluna gidecektir.. Kilo almamak da iyi değil tabi az da olsa almalısın.. İştahını açacak aktiviteler yap lütfen ve Cemren için mutlu olmaya çalışş..
Oda bizde seni çok seviyoruz ve her şey olacagına varır sonunda.. O yüzden anlarda mutlu olmak lazım...
teşekkür ederiz canımm.. Ben pek sevemedim oraları.. Gelişemiyor bi türlü hep aynıı..
Ama denizi pahabiçilemez gerçekten :)
Şu streslerden bi kurtulsan her şey yoluna gidecektir.. Kilo almamak da iyi değil tabi az da olsa almalısın.. İştahını açacak aktiviteler yap lütfen ve Cemren için mutlu olmaya çalışş..
Oda bizde seni çok seviyoruz ve her şey olacagına varır sonunda.. O yüzden anlarda mutlu olmak lazım...
Haklısın kuzu.. Erkek kardeşimle yemek yemeye gayret gösteriyorum. Çok iştahlı yemek yer çünkü o.. Bana da bulaşıyor.
dogrudur canim bende gitmeyeli zaten cok uzun sure oldu. eger ki hafta sonu felan kacamak yapmak isterseniz size akcakoca'yi tavsiye ederim. istanbula 2-2.5 saat mesafede. harika bi kumsali var. kocamin memleketi
Bir şey kaybetmediğine emin ol :)) Hahahahha Akçakoca deyince bi kaldım..
Benim kuzenimin eşi polis tayini çıktı yıllar önce oraya yerleştiler.. Çok seviyor kuzenımde hatta geçen sene gittim bende güzel... Hatta bi hafta sonu yanına kaçmak istiyorum...
Demek koca Akçakoca'lı..
Haklısın kuzu.. Erkek kardeşimle yemek yemeye gayret gösteriyorum. Çok iştahlı yemek yer çünkü o.. Bana da bulaşıyor.
Kız hani antalyay gelecem dedin noldu denizliyemi karar verdin hayırlısı olsun kuzumm insallah herseyy güzel ve gönlüne göre olur
Aaaa ben yokken neler olmuş,naptın arkadaş,neyse kararın hayırlı olsun,Yardıma ihtiyaçın olursa adres belli
Valla bacım kiralar çok yüksek geldi. Ama dayım oraya yerleşiyor. Fırsat buldukça kaçarım o tarafa. Kaç saatlik yol? Di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?