Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşbulduk canımm..Halla halla yaaa hala inanamıyorumm..
Bitti yani şimdi hee... Ama senin için hayırlı olacağı kesin canım..,
Belki de yeni bir aşk çok yakındır..

Cemrem iyidir umarım yaa.. Kontrolüm haftaya.. İştahım yok pek ama kaliteli besleniyorum. 7 haftadır hiç kilo almadım. Umuyorum Cemrem kilo alıyordur.

toplamda kac kilo aldin tatlim. bebeklerden anneden besleniyor aliyordur insallah. zaten son haftalarda daha cok kilo alirsin. meyve ye canim meyve bebege kilo aldiriyor. ben toplamda 16 kilo aldim ki yasima gore cok cok iyi dediler.
kizim 3980 dogdu masallah. aslinda bmi'ne gore hesap ediliyor hamilelikte de. benim 20 kiloya kadar giderim vardi :)

ensucum senin avatardaki foto benim kizima cok benziyor

seninlede kocan sekerler sizi
h.geldin tekrardan bu arada canm. ayvalik cok guzeldir severim oralari bennn..

teşekkür ederiz canımm.. Ben pek sevemedim oraları.. Gelişemiyor bi türlü hep aynıı..
Ama denizi pahabiçilemez gerçekten :)

Cemrem iyidir umarım yaa.. Kontrolüm haftaya.. İştahım yok pek ama kaliteli besleniyorum. 7 haftadır hiç kilo almadım. Umuyorum Cemrem kilo alıyordur.

Şu streslerden bi kurtulsan her şey yoluna gidecektir.. Kilo almamak da iyi değil tabi az da olsa almalısın.. İştahını açacak aktiviteler yap lütfen ve Cemren için mutlu olmaya çalışş..
Oda bizde seni çok seviyoruz ve her şey olacagına varır sonunda.. O yüzden anlarda mutlu olmak lazım...

28. haftaya başlayacağız ve ben toplamda 5 kilo aldım. 20. haftadan bu yana ise hiç kilo almadım. Doktor benim kilo almamamın sorun olmadığını, önemli olan bebeğin normal ağırlıkta olması olduğunu söylüyor ama ben endişe ediyorum. Ben kilo veriyorum verdiğim kadarını Cemre alıyor galiba..

Haklısın kuzu.. Erkek kardeşimle yemek yemeye gayret gösteriyorum. Çok iştahlı yemek yer çünkü o.. Bana da bulaşıyor.

dogrudur canim bende gitmeyeli zaten cok uzun sure oldu. eger ki hafta sonu felan kacamak yapmak isterseniz size akcakoca'yi tavsiye ederim. istanbula 2-2.5 saat mesafede. harika bi kumsali var. kocamin memleketi

dogrudur canim bende gitmeyeli zaten cok uzun sure oldu. eger ki hafta sonu felan kacamak yapmak isterseniz size akcakoca'yi tavsiye ederim. istanbula 2-2.5 saat mesafede. harika bi kumsali var. kocamin memleketi

Bir şey kaybetmediğine emin ol :)) Hahahahha Akçakoca deyince bi kaldım..
Benim kuzenimin eşi polis tayini çıktı yıllar önce oraya yerleştiler.. Çok seviyor kuzenımde hatta geçen sene gittim bende güzel... Hatta bi hafta sonu yanına kaçmak istiyorum...
Demek koca Akçakoca'lı..

tesadufun boylesi
evet canim bende orali oldum artik

Haklısın kuzu.. Erkek kardeşimle yemek yemeye gayret gösteriyorum. Çok iştahlı yemek yer çünkü o.. Bana da bulaşıyor.

canim senin esinle olan sorunlardan dolayi galiba yiyemiyorsun bilmiyorumda. yoksa kari-koca birlikte mutlu mesut yemek yemesi baska. kendimden biliyorum. ben kocamla ictigim kahvenin bile tadini hic biryerde hickimseyle bulamiyorum.

Aaaa ben yokken neler olmuş,naptın arkadaş,neyse kararın hayırlı olsun,Yardıma ihtiyaçın olursa adres belli

Sağol arkadaşım. Konuşup konuşup bunalıma gireceğimize herkes kendi yoluna gidecek. Şimdilik iyi niyetli görünüyor, haklarımı teslim etmeye gönüllü gibi. Şartlarda anlaştık. Tek ihtiyacım sarılacak dostlar. Onun için de sizler varsınız. Allah ne muradınız varsa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…