Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yeni hayatın sana güzellik getirsin. Başlangıçlar zorlayıcıdır biraz, korkutucudur bazen ama dilerim sonunda "ohhhh bee, dünya varmış!" dedirtir sana.

Korkmuyorum desem yalan olur. Endişelerim var ama bu iş ailemle aramızı düzeltti hiç değilse. Destek olmaya karar verdiler. Ayrı evim olması gerektiğini kabullendiler. Bu bile yüreğimi ferahlatıyor. Geceler biraz zor geçiyor şimdilik. Yan odada onun da uyumadığını görmek te sinir bozuyor ama geçecek elbette. Bayramda şen dul olacağım sanırım

Hoşbulduk canımm..Halla halla yaaa hala inanamıyorumm..
Bitti yani şimdi hee... Ama senin için hayırlı olacağı kesin canım..,
Belki de yeni bir aşk çok yakındır..

Valla aşk konusunda fallar da öyle söylüyor
Geçen hafta Tekirdağ' daydım, festivale de kaldık. Orada falcı tavşanlar vardı. Pek sevdi sanırım beni, iki kağıt birden çekti. İlkinde hayatımda büyük bir değişiklik olacağı, ikincisinde de bana kendinden çok değer verecek birisinin yakında hayatıma gireceği yazıyordu. Tam konunun üstüne "bu ne yaw" dedim

Kuzum bu kadar üzülme kilo konusunda. Annem bana 48 kiloyla hamile kalmış, 42 kiloyla doğuma girmiş. Boyu da 1,58 civarıydı gençliğinde. Ben aynı boyda 64 kiloyum şu anda. Gençliğimde de 50 nin altına düşmedim hiç.
3600 gr. doğmuşum. 6 ay da emzirmiş beni. Topaç gibi bir bebekmişim. Belki hamilelik metabolizmanı hızlandırmıştır. O yüzden kilo alamıyor olabilirsin. Acıkmaman da normal, bebek mideye baskı yapıyor ve mide kendini tok sanıyor. Meyve gibi, yoğurt gibi şeylerle oyala mideni. Hem rahatsız olmazsın, hem gereken besinleri almış olursun.

Valla bacım kiralar çok yüksek geldi. Ama dayım oraya yerleşiyor. Fırsat buldukça kaçarım o tarafa. Kaç saatlik yol? Di mi?
Kuzum gel tabi bekleriz uygun müstakil evler şehirden uzak oluyor haklısın tabi..bekleriz gel misafirimiz oll yanii

Hadi bakalım inşallah...
Ailenin desteğine sevindim.. İnşallah her şey yolunda ve gönlüne göre olur canım..
Bizler hep buradayız merak etme...

merhaba bugün kontrolüm vardı,dr.muayne edip transfere hazırsın dedi ama ben 1 kez daha denemek istedim bu ay folikül yoktu,bu ayı geçtik önümüzdeki ay gidicem eğer 2-3 folikül olup birden fazla yumurta büyürse opuya gircem bi tane daha koyabilirmiyiz diye,eğer yumurta tek olursa opu ya girmem o zaman, önümüzdeki ay tek embriyoyu denicez bakalım.şimdi sizce o zamana kadar kendim ne yapsam bugün adetimin 2.günü ,incir kürümü denesem yada ne önerirsiniz,yumurta olsun yada sayısı için.

slm kızlar...nihayet doktora görünebildim...ancak randevu sıram geldi:)bu arada kese oluşmuş kalp sesi için erken sorun görünmüyor dedi...kullandığın ilaçların bebeğe asla zararı olmamıştır dedi...çünkü o dönemde bebekle anne arasında bir bağ oluşmadığı için bebek zarar görmez dedi...sevindim bu duruma...bu arada betahcg hormonu düzenli baktırdım iki kat olarak arttı..şimdlik herşey yolunda...umarım kalp sesinide duyarım en yakın zamanda...dualarınızı bekliyorum...Allahım bu süreci sizede yaşatsın inşallah...tedavi görenler,aşılama yaptıranlar,tüp bebek yaptıranlar Allah yar yardımcınız olsun...tatlı tatlı sağlıklı bebişleriniz olsun inşallahhh...dualarım sizinle...

İNCİR KÜRÜNÜ KESİNLİKLE DENE CANIM...

Maşallah canım rabbim sağlıklı bir gebelik, kolay bir doğum ve hayırlı, bereketli,sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip etsin

tamam nasıl ,kaç gün yapıcam,adetin kaçıncı günü başlıcam...
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Ah canımmm çok teşekkür ederim evvet umuyorum bebeğimmm

Kızlarımmm 1305 olmuş beta hcg değeri ve her şey güzel dedi dr.. pıhtılaşma yatkınlığı içim coraspin devam diyabet için de insülin haftaya başlanacak yarın da ultrason var bakalım hayırlısıııı çooook öptüm çok... yeni geldim biraz dinleneceğim hepinizi seviyorum... canımsınıııız

Valla bacım kiralar çok yüksek geldi. Ama dayım oraya yerleşiyor. Fırsat buldukça kaçarım o tarafa. Kaç saatlik yol? Di mi?
Canım en yakın arkadasım Denizli de yaşıyor. Eşi Prof Pamukkale üniversitesinde, kendi de bayan olarak mutahitlik yapıyor. Mutlaka tanışın, sana iş konusunda yardımcı olabilirler belki. En kötü arkadaş olursunuz:)

Çok çok sevindim, bütün hamileliğin hep böyle güzel geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…