- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.101
Yeni hayatın sana güzellik getirsin. Başlangıçlar zorlayıcıdır biraz, korkutucudur bazen ama dilerim sonunda "ohhhh bee, dünya varmış!" dedirtir sana.
Hoşbulduk canımm..Halla halla yaaa hala inanamıyorumm..
Bitti yani şimdi hee... Ama senin için hayırlı olacağı kesin canım..,
Belki de yeni bir aşk çok yakındır..
28. haftaya başlayacağız ve ben toplamda 5 kilo aldım. 20. haftadan bu yana ise hiç kilo almadım. Doktor benim kilo almamamın sorun olmadığını, önemli olan bebeğin normal ağırlıkta olması olduğunu söylüyor ama ben endişe ediyorum. Ben kilo veriyorum verdiğim kadarını Cemre alıyor galiba..
Allah kolaylik versin canm hersey guzel olcak insallah.
Kuzum gel tabi bekleriz uygun müstakil evler şehirden uzak oluyor haklısın tabi..bekleriz gel misafirimiz oll yaniiValla bacım kiralar çok yüksek geldi. Ama dayım oraya yerleşiyor. Fırsat buldukça kaçarım o tarafa. Kaç saatlik yol? Di mi?
Valla aşk konusunda fallar da öyle söylüyor
Geçen hafta Tekirdağ' daydım, festivale de kaldık. Orada falcı tavşanlar vardı. Pek sevdi sanırım beni, iki kağıt birden çekti. İlkinde hayatımda büyük bir değişiklik olacağı, ikincisinde de bana kendinden çok değer verecek birisinin yakında hayatıma gireceği yazıyordu. Tam konunun üstüne "bu ne yaw" dedim
merhaba bugün kontrolüm vardı,dr.muayne edip transfere hazırsın dedi ama ben 1 kez daha denemek istedim bu ay folikül yoktu,bu ayı geçtik önümüzdeki ay gidicem eğer 2-3 folikül olup birden fazla yumurta büyürse opuya gircem bi tane daha koyabilirmiyiz diye,eğer yumurta tek olursa opu ya girmem o zaman, önümüzdeki ay tek embriyoyu denicez bakalım.şimdi sizce o zamana kadar kendim ne yapsam bugün adetimin 2.günü ,incir kürümü denesem yada ne önerirsiniz,yumurta olsun yada sayısı için.
slm kızlar...nihayet doktora görünebildim...ancak randevu sıram geldi:)bu arada kese oluşmuş kalp sesi için erken sorun görünmüyor dedi...kullandığın ilaçların bebeğe asla zararı olmamıştır dedi...çünkü o dönemde bebekle anne arasında bir bağ oluşmadığı için bebek zarar görmez dedi...sevindim bu duruma...bu arada betahcg hormonu düzenli baktırdım iki kat olarak arttı..şimdlik herşey yolunda...umarım kalp sesinide duyarım en yakın zamanda...dualarınızı bekliyorum...Allahım bu süreci sizede yaşatsın inşallah...tedavi görenler,aşılama yaptıranlar,tüp bebek yaptıranlar Allah yar yardımcınız olsun...tatlı tatlı sağlıklı bebişleriniz olsun inşallahhh...dualarım sizinle...
tamam nasıl ,kaç gün yapıcam,adetin kaçıncı günü başlıcam...İNCİR KÜRÜNÜ KESİNLİKLE DENE CANIM...
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcıtamam nasıl ,kaç gün yapıcam,adetin kaçıncı günü başlıcam...
sağol tatlımmmmmm çoook teşekkür ederimmmmKuddus tatlım mesajdan Anladığım kadarıyla hamilesin sanırım kutlarım nasıl sevindim ve mutlu oldum izah edemem sağlıkla hayırla gelsin tontişimiz
Ah canımmm çok teşekkür ederim evvet umuyorum bebeğimmmYuppiiiiiiiiiiiiii.....Muhteşem bir haber!! Topicte gebişler çoğaldı, ne güzel!
Canım umarım sağlıkla sıhhatle devam eder gider tüm süreç. Sadece şimdilik değil, 9 ay boyuncaOlmandır dileğimiz. Allah nasip ettiyse diyabet ne ki, kanserli hastaların bile anne olduğunu hepimiz duyuyoruz basından. Umarım herşey yolunda gidecek tatlım, içini ferah tut lütfen.
Eveeeeetttt, sen şimdilik hamilesin, ilerde annesin.
Amin kuzummm hepimiz inşallah :)
ne kadar guzel bi haber bu. tebrikler kuddus. Allahim tamamina erdirsin insallah. kucagina aldigin gunleride gorursun.
ben senin yasinida hic ama hic hatirlamiyorum
Canım en yakın arkadasım Denizli de yaşıyor. Eşi Prof Pamukkale üniversitesinde, kendi de bayan olarak mutahitlik yapıyor. Mutlaka tanışın, sana iş konusunda yardımcı olabilirler belki. En kötü arkadaş olursunuz:)Valla bacım kiralar çok yüksek geldi. Ama dayım oraya yerleşiyor. Fırsat buldukça kaçarım o tarafa. Kaç saatlik yol? Di mi?
Çok çok sevindim, bütün hamileliğin hep böyle güzel geçsin inşallah.Kızlarımmm 1305 olmuş beta hcg değeri ve her şey güzel dedi dr.. pıhtılaşma yatkınlığı içim coraspin devam diyabet için de insülin haftaya başlanacak yarın da ultrason var bakalım hayırlısıııı çooook öptüm çok... yeni geldim biraz dinleneceğim hepinizi seviyorum... canımsınıııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?