Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

harikaaa harikaa şeker mi şeker bi kızın olur inşallahhh

Ta Amerikalardan yardım eli uzatıyorsun ya, Allah ne muradın varsa versin.
Tanışmak isterim. Bilgilerini iletirsen bu hafta gittiğimde bile mümkün olursa görüşebiliriz. Dediğin gibi en kötü ihtimalle arkadaş oluruz

Tamam canım ben ona senden bahsederim. Sana da daha sonrasında telefon numarasını yazarım. İletişin:) Öpüyorum.

Harika maşallah maşallah

Benim kullanmam riskli diye düşünüyorum. Yıllarca prolaktin yüksekliği ile mücadele ettim PCOSla birlikte.. Şimdi kendiliğinden düştü (ben kullandığım resveratrollü balık yağına bağlıyorum, tek yaptığım değişiklikti düşmesinde, bilmeden). Fakat şimdi incir kullanmaya korkuyorum tekrar yükselirse diye.. Bu konuda en faydalı besinden mahrum kalıyorum ama riske de giremem.. Prolaktin kendi başına hamileliği engelliyor çünkü.,

canım çok sevindim taşınmana ne güzel bi karar verdin, özendim şimdi sana..
İstanbul hiç çekilmiyor trafik sıcak stres.
yeni evinde güzel güle otur hayatım.
Ya evet, isterken isterken birden oluverdi ve 1 ay oldu bile.. Darısı bütün İstanbul'dan bunalanların başına.. Tatlım yeni işin nasıl, memnunmusun?

Aklıma ne geldi; hani biz hep bu evin sana hayırlı gelmesi ve güzel gelişmeler için dua etmiştik.. Demek ki hayat senin için guzelliklere gebe.. Her doğum sancılıdır ya hani, sen hayatının bundan sonraki güzelliklerine gebe kalmışsın meğer. Her şeyin Hayırlısı olsun ve inşallah bu karar sana hayır getirecek.

kuddus aklım sendeydi tatlım cok güzel ilerlesin herşey canım bol bol dinlen oraya buraya uzanma ev işi falan 3 ay önemli kuzum aman dikkat ben hamile kalsam hep yatarım hahh hah yani artık senin zamanın tadını çıkarta çıkarta 9 ay geçsin bencede kız gibii ayy öperim seni ve minagı l love you

Aynen kuzum. Bir de öteki evdeyken markete gelmiş 10 adet şans bambusu almıştım. 10 adet, tamamlanma ve mükemmellik getiriyormuş. Her şerde vardır bir hayır. Biz bazen o hayrı göremeyebiliyoruz. Açıkçası pek çok kişi, benim adıma gerçekten mutlu oldu. Elbette bir yuvanın dağılması hoş değil. Ben de zaman zaman düşüyorum o duygusallığa ama doğrusunun bu olduğunu da biliyorum. Tabi bunların doğruluğunu zaman gösterecek. Ve bunlar da geçecek. Neler geldi geçti, kimisi deldi geçti ama sonunda geçti. Bu da geçecek...

UOTE="Eua, post: 41394840, member: 582915"]Benim kullanmam riskli diye düşünüyorum. Yıllarca prolaktin yüksekliği ile mücadele ettim PCOSla birlikte.. Şimdi kendiliğinden düştü (ben kullandığım resveratrollü balık yağına bağlıyorum, tek yaptığım değişiklikti düşmesinde, bilmeden). Fakat şimdi incir kullanmaya korkuyorum tekrar yükselirse diye.. Bu konuda en faydalı besinden mahrum kalıyorum ama riske de giremem.. Prolaktin kendi başına hamileliği engelliyor çünkü.,[/QUOTE]
Eua
Aynen bende 2 yıldır ani prolaktin cıktıgı icin dostinex kullanıyorum incir düşman ama 2 tane yenilirse bisey olmaz kür bize göre degil ama sogan kürü denedim 5 gün kasıklarım agrıdı korktum bıraktım ama tekrar deneyecem en azından herşeye faydalı bir kür biestron kullanıyormusun canım

Evet kuzum herşey geçici bu hayatta umarım bundan sonra en güzeli seni bulur Allah iyilerle karşılaştırsın hayatta kuzum sen cok güçlüsün bunu unutmaa canım

ay yerim ben seni yeeer biz seni i love you datluuuum

Aynen, çoğu zaman göremiyoruz aslında.. Bu kadar dua demek ki en iyisini getirecek sana.. Bunu düşününce senin için endişelenmekten vazgeçtim.. Rab'bim Herşeyin bir kararını vermiştir.. Tıkır tıkır yoluna girecek ama biraz sabır gerekiyor.. Bir kapıyı kapayan Allah daha güzellerini açmış olsun sana. Bir bakmışsın, böyle olduğu için şükrediyorsun.. Denizli ile ilgili hiç bağlantım yok ama buraya yakın, kimbilir buluşuruz buralarda..

Eua
Aynen bende 2 yıldır ani prolaktin cıktıgı icin dostinex kullanıyorum incir düşman ama 2 tane yenilirse bisey olmaz kür bize göre degil ama sogan kürü denedim 5 gün kasıklarım agrıdı korktum bıraktım ama tekrar deneyecem en azından herşeye faydalı bir kür biestron kullanıyormusun canım[/QUOTE]
Senin prolaktin kaç çıkıyor canım.. 15 Yıldır uğraşıyorum prolaktinle pardon 2,5 yıl öncesine kadar.. Dostinex de kullandım.. Parlodel de.. Hepsi prolaktinimi yükseltti, tam ters etki yaptı.. Sonra 2003 ya da 2004 de vazgeçtim ilaç kullanmaktan. 27 ile başladığım değer ilaçlar sayesinde 135'e kadar çıkmıştı ve doktorlar anlamıyor habire ilaç dayatmaya devam ediyordu. Bıraktım. 6 ayda bir tahlillerimi Yaptım hep.. Ve ilaç kullanmayınca 35-45 arası Değişti hep.. Ben farklı bir örneğim belki..
Annem meme kanserinden vefat ettiği ve babam da lösemi olduğu için, öylesine meme muayenemi yapan doktor bana; hergün balık yağı ve ayda bir D-vit 3kullanmamı önerdi.. (2008) D-vit 3 ampulü suya ya da soğuk bir içeçeğe karıştırarak içmemi önermişti. Kanserden korunmam içindi bunlar.. Ben de uydum balık yağı kullandım o günden beri ama D-vit 3'ü çok nadir kullandım, çünkü unutuyordum. Hatta Yazları kullanmana gerek yok Demişti.
Balık yağını GNC'den getirtiyordum arkadaşlara, Amerika'da daha ucuz diye.. Bir ara bitti ben de getirememiştim AVM nin birinden GNC'den alayım dedim. Çalışan kız bana resveratrollü balık yağını tavsiye etti. Resveratrolü ilk defa duymuştum ama kız çok övünce aldım ve kullandım. Kullanmaya başlayınca düzensiz olan adetim düzene girdi.. Önce ondan olduğunu anlamadım. Bir kaç ay üst üste düzenli adet olunca farkettim. Kontrole gittiğimde yıllardır yüksek seyreden prolaktinim 15 civarı bir değere inmişti.. Düzenli kullanmadığım halde prolaktin seviyem artık 12 civarı.. Ve ne zaman Alıp kullanmaya başlasam yumurtlamam artıyor hissediyorum.. Belki bu bana etkisidir ama bilemiyorum. Sonuçta doğal birşey. Başka bir takviye almıyordum. Şimdi qenzim q10 kullanmaya çalışıyorum.. Ve balık Yağı.. Başka birşey kullanmıyorum. Benim eşimde sperm problemi olduğu için

Eua
Aynen bende 2 yıldır ani prolaktin cıktıgı icin dostinex kullanıyorum incir düşman ama 2 tane yenilirse bisey olmaz kür bize göre degil ama sogan kürü denedim 5 gün kasıklarım agrıdı korktum bıraktım ama tekrar deneyecem en azından herşeye faydalı bir kür biestron kullanıyormusun canım[/QUOTE]
Ben zaman zaman SOĞAN kürü yapıyorum ve iyi geliyor.. İçimi temizlediğini hissediyorum canım.. Buralarda incir bol ve Çıktığı zaman bol bol tüketmeyi düşünüyorum. Ama kürden korkarım, zor kurtuldum zaten prolaktinden
Seni yanlış yönlendirmek istemem canım sana dostinex iyi geliyorsa ve doktorun veriyorsa birşey diyemem. Ama beni mahveden ilaçlar verdiler düşürmek için, Yükseldi hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…