- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.121
Kızlarımmm 1305 olmuş beta hcg değeri ve her şey güzel dedi dr.. pıhtılaşma yatkınlığı içim coraspin devam diyabet için de insülin haftaya başlanacak yarın da ultrason var bakalım hayırlısıııı çooook öptüm çok... yeni geldim biraz dinleneceğim hepinizi seviyorum... canımsınıııız
Canım en yakın arkadasım Denizli de yaşıyor. Eşi Prof Pamukkale üniversitesinde, kendi de bayan olarak mutahitlik yapıyor. Mutlaka tanışın, sana iş konusunda yardımcı olabilirler belki. En kötü arkadaş olursunuz:)
Kızlarımmm 1305 olmuş beta hcg değeri ve her şey güzel dedi dr.. pıhtılaşma yatkınlığı içim coraspin devam diyabet için de insülin haftaya başlanacak yarın da ultrason var bakalım hayırlısıııı çooook öptüm çok... yeni geldim biraz dinleneceğim hepinizi seviyorum... canımsınıııız
Tamam canım ben ona senden bahsederim. Sana da daha sonrasında telefon numarasını yazarım. İletişin:) Öpüyorum.Ta Amerikalardan yardım eli uzatıyorsun ya, Allah ne muradın varsa versin.
Tanışmak isterim. Bilgilerini iletirsen bu hafta gittiğimde bile mümkün olursa görüşebiliriz. Dediğin gibi en kötü ihtimalle arkadaş oluruz
Tamam canım ben ona senden bahsederim. Sana da daha sonrasında telefon numarasını yazarım. İletişin:) Öpüyorum.
Çok çok sevindim, bütün hamileliğin hep böyle güzel geçsin inşallah.
ah canimmmm guzel kalplim benim... saglikli hayirli olsun da nasil olursa olsun cannimsin cannimmmm darisi hepinize bol bol dua ediyorum pamukummmmmharikaaa harikaa şeker mi şeker bi kızın olur inşallahhh
HarikaKızlarımmm 1305 olmuş beta hcg değeri ve her şey güzel dedi dr.. pıhtılaşma yatkınlığı içim coraspin devam diyabet için de insülin haftaya başlanacak yarın da ultrason var bakalım hayırlısıııı çooook öptüm çok... yeni geldim biraz dinleneceğim hepinizi seviyorum... canımsınıııız
Benim kullanmam riskli diye düşünüyorum. Yıllarca prolaktin yüksekliği ile mücadele ettim PCOSla birlikte.. Şimdi kendiliğinden düştü (ben kullandığım resveratrollü balık yağına bağlıyorum, tek yaptığım değişiklikti düşmesinde, bilmeden). Fakat şimdi incir kullanmaya korkuyorum tekrar yükselirse diye.. Bu konuda en faydalı besinden mahrum kalıyorum ama riske de giremem.. Prolaktin kendi başına hamileliği engelliyor çünkü.,Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.
Ya evet, isterken isterken birden oluverdi ve 1 ay oldu bile.. Darısı bütün İstanbul'dan bunalanların başına.. Tatlım yeni işin nasıl, memnunmusun?canım çok sevindim taşınmana ne güzel bi karar verdin, özendim şimdi sana..
İstanbul hiç çekilmiyor trafik sıcak stres.
yeni evinde güzel güle otur hayatım.
Aklıma ne geldi; hani biz hep bu evin sana hayırlı gelmesi ve güzel gelişmeler için dua etmiştik.. Demek ki hayat senin için guzelliklere gebe.. Her doğum sancılıdır ya hani, sen hayatının bundan sonraki güzelliklerine gebe kalmışsın meğer. Her şeyin Hayırlısı olsun ve inşallah bu karar sana hayır getirecek.Hoşgeldin kuzum. Biz bugün anlaşma metnimizi hazırlayıp avukata gönderdik. Hafta içi Denizli' ye gideceğim ev bulmam, eşya almam ve evi hazırlamam lazım. Dönüşte dilekçeyi veriyoruz. Çabuk biteceğini düşünüyoruz. Malum küçük yer. Her gün boşanan olmuyordur. Zaten anlaşmalı olacak. Sonra da kalan eşyaları, hayvanlarımı ve arabayı alıp yeni bir hayata yelken açacağım
Aklıma ne geldi; hani biz hep bu evin sana hayırlı gelmesi ve güzel gelişmeler için dua etmiştik.. Demek ki hayat senin için guzelliklere gebe.. Her doğum sancılıdır ya hani, sen hayatının bundan sonraki güzelliklerine gebe kalmışsın meğer. Her şeyin Hayırlısı olsun ve inşallah bu karar sana hayır getirecek.
Evet kuzum herşey geçici bu hayatta umarım bundan sonra en güzeli seni bulur Allah iyilerle karşılaştırsın hayatta kuzum sen cok güçlüsün bunu unutmaa canımAynen kuzum. Bir de öteki evdeyken markete gelmiş 10 adet şans bambusu almıştım. 10 adet, tamamlanma ve mükemmellik getiriyormuş. Her şerde vardır bir hayır. Biz bazen o hayrı göremeyebiliyoruz. Açıkçası pek çok kişi, benim adıma gerçekten mutlu oldu. Elbette bir yuvanın dağılması hoş değil. Ben de zaman zaman düşüyorum o duygusallığa ama doğrusunun bu olduğunu da biliyorum. Tabi bunların doğruluğunu zaman gösterecek. Ve bunlar da geçecek. Neler geldi geçti, kimisi deldi geçti ama sonunda geçti. Bu da geçecek...
ay yerim ben seni yeeer biz seni i love you datluuuumkuddus aklım sendeydi tatlım cok güzel ilerlesin herşey canım bol bol dinlen oraya buraya uzanma ev işi falan 3 ay önemli kuzum aman dikkat ben hamile kalsam hep yatarım hahh hah yani artık senin zamanın tadını çıkarta çıkarta 9 ay geçsin bencede kız gibii ayy öperim seni ve minagı l love you
Aynen, çoğu zaman göremiyoruz aslında.. Bu kadar dua demek ki en iyisini getirecek sana.. Bunu düşününce senin için endişelenmekten vazgeçtim.. Rab'bim Herşeyin bir kararını vermiştir.. Tıkır tıkır yoluna girecek ama biraz sabır gerekiyor.. Bir kapıyı kapayan Allah daha güzellerini açmış olsun sana. Bir bakmışsın, böyle olduğu için şükrediyorsun.. Denizli ile ilgili hiç bağlantım yok ama buraya yakın, kimbilir buluşuruz buralarda..Aynen kuzum. Bir de öteki evdeyken markete gelmiş 10 adet şans bambusu almıştım. 10 adet, tamamlanma ve mükemmellik getiriyormuş. Her şerde vardır bir hayır. Biz bazen o hayrı göremeyebiliyoruz. Açıkçası pek çok kişi, benim adıma gerçekten mutlu oldu. Elbette bir yuvanın dağılması hoş değil. Ben de zaman zaman düşüyorum o duygusallığa ama doğrusunun bu olduğunu da biliyorum. Tabi bunların doğruluğunu zaman gösterecek. Ve bunlar da geçecek. Neler geldi geçti, kimisi deldi geçti ama sonunda geçti. Bu da geçecek...
UOTE="Eua, post: 41394840, member: 582915"]Benim kullanmam riskli diye düşünüyorum. Yıllarca prolaktin yüksekliği ile mücadele ettim PCOSla birlikte.. Şimdi kendiliğinden düştü (ben kullandığım resveratrollü balık yağına bağlıyorum, tek yaptığım değişiklikti düşmesinde, bilmeden). Fakat şimdi incir kullanmaya korkuyorum tekrar yükselirse diye.. Bu konuda en faydalı besinden mahrum kalıyorum ama riske de giremem.. Prolaktin kendi başına hamileliği engelliyor çünkü.,
UOTE="Eua, post: 41394840, member: 582915"]Benim kullanmam riskli diye düşünüyorum. Yıllarca prolaktin yüksekliği ile mücadele ettim PCOSla birlikte.. Şimdi kendiliğinden düştü (ben kullandığım resveratrollü balık yağına bağlıyorum, tek yaptığım değişiklikti düşmesinde, bilmeden). Fakat şimdi incir kullanmaya korkuyorum tekrar yükselirse diye.. Bu konuda en faydalı besinden mahrum kalıyorum ama riske de giremem.. Prolaktin kendi başına hamileliği engelliyor çünkü.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?