- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.141
Aynen, çoğu zaman göremiyoruz aslında.. Bu kadar dua demek ki en iyisini getirecek sana.. Bunu düşününce senin için endişelenmekten vazgeçtim.. Rab'bim Herşeyin bir kararını vermiştir.. Tıkır tıkır yoluna girecek ama biraz sabır gerekiyor.. Bir kapıyı kapayan Allah daha güzellerini açmış olsun sana. Bir bakmışsın, böyle olduğu için şükrediyorsun.. Denizli ile ilgili hiç bağlantım yok ama buraya yakın, kimbilir buluşuruz buralarda..
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım, ne güzel, ne şanslısın.canim senin esinle olan sorunlardan dolayi galiba yiyemiyorsun bilmiyorumda. yoksa kari-koca birlikte mutlu mesut yemek yemesi baska. kendimden biliyorum. ben kocamla ictigim kahvenin bile tadini hic biryerde hickimseyle bulamiyorum.
Hadi yaaa.. İçimi ferahlattın. Aynı iş yerinde 3 hamileyiz, hepsi şişti, bi ben kilo almadım. Başlarda aldığım 5 kiloyla sabitledim tartıyı.. Yemem gerekenleri hep yiyorum canım zaten. Hergün protein, meyve, süt-yoğurt mutlaka var öğünlerimde.. Ama bildiğin diyette önerilen miktarlarda.Kuzum bu kadar üzülme kilo konusunda. Annem bana 48 kiloyla hamile kalmış, 42 kiloyla doğuma girmiş. Boyu da 1,58 civarıydı gençliğinde. Ben aynı boyda 64 kiloyum şu anda. Gençliğimde de 50 nin altına düşmedim hiç.
3600 gr. doğmuşum. 6 ay da emzirmiş beni. Topaç gibi bir bebekmişim. Belki hamilelik metabolizmanı hızlandırmıştır. O yüzden kilo alamıyor olabilirsin. Acıkmaman da normal, bebek mideye baskı yapıyor ve mide kendini tok sanıyor. Meyve gibi, yoğurt gibi şeylerle oyala mideni. Hem rahatsız olmazsın, hem gereken besinleri almış olursun.
Hadi yaaa.. İçimi ferahlattın. Aynı iş yerinde 3 hamileyiz, hepsi şişti, bi ben kilo almadım. Başlarda aldığım 5 kiloyla sabitledim tartıyı.. Yemem gerekenleri hep yiyorum canım zaten. Hergün protein, meyve, süt-yoğurt mutlaka var öğünlerimde.. Ama bildiğin diyette önerilen miktarlarda.O bana mı yeter, cemreye mi? Fikirsizim.
Kızlarımmm 1305 olmuş beta hcg değeri ve her şey güzel dedi dr.. pıhtılaşma yatkınlığı içim coraspin devam diyabet için de insülin haftaya başlanacak yarın da ultrason var bakalım hayırlısıııı çooook öptüm çok... yeni geldim biraz dinleneceğim hepinizi seviyorum... canımsınıııız
Senin prolaktin kaç çıkıyor canım.. 15 Yıldır uğraşıyorum prolaktinle pardon 2,5 yıl öncesine kadar.. Dostinex de kullandım.. Parlodel de.. Hepsi prolaktinimi yükseltti, tam ters etki yaptı.. Sonra 2003 ya da 2004 de vazgeçtim ilaç kullanmaktan. 27 ile başladığım değer ilaçlar sayesinde 135'e kadar çıkmıştı ve doktorlar anlamıyor habire ilaç dayatmaya devam ediyordu. Bıraktım. 6 ayda bir tahlillerimi Yaptım hep.. Ve ilaç kullanmayınca 35-45 arası Değişti hep.. Ben farklı bir örneğim belki..Eua
Aynen bende 2 yıldır ani prolaktin cıktıgı icin dostinex kullanıyorum incir düşman ama 2 tane yenilirse bisey olmaz kür bize göre degil ama sogan kürü denedim 5 gün kasıklarım agrıdı korktum bıraktım ama tekrar deneyecem en azından herşeye faydalı bir kür biestron kullanıyormusun canım
Senin prolaktin kaç çıkıyor canım.. 15 Yıldır uğraşıyorum prolaktinle pardon 2,5 yıl öncesine kadar.. Dostinex de kullandım.. Parlodel de.. Hepsi prolaktinimi yükseltti, tam ters etki yaptı.. Sonra 2003 ya da 2004 de vazgeçtim ilaç kullanmaktan. 27 ile başladığım değer ilaçlar sayesinde 135'e kadar çıkmıştı ve doktorlar anlamıyor habire ilaç dayatmaya devam ediyordu. Bıraktım. 6 ayda bir tahlillerimi Yaptım hep.. Ve ilaç kullanmayınca 35-45 arası Değişti hep.. Ben farklı bir örneğim belki..Eua
Aynen bende 2 yıldır ani prolaktin cıktıgı icin dostinex kullanıyorum incir düşman ama 2 tane yenilirse bisey olmaz kür bize göre degil ama sogan kürü denedim 5 gün kasıklarım agrıdı korktum bıraktım ama tekrar deneyecem en azından herşeye faydalı bir kür biestron kullanıyormusun canım
Hoş geldin, Ayvalığın bol oksijenini depolamışsındır. Yazdığın gibi mis gibi doğayı bırakıp İst. dönmek insanı rahatsız eder. Sarımsaklı'nın denizi güzeldir. Turkuaz rengi denizde yüzmek de başka. Özlemişim oraları. Akçay'da güzel, denize girilecek çok güzel kumsalı yok ama, sabah deniz öğleden sonra Kaz dağlarında çok güzel vakit geçirilebiliyor. Hadi size kolay gelsin, ist. stresine çabuk adapete olasınız ki, bünye alerji göstermesin. Sevgiler.Günaydın kızlar..
6 gün kaçtım 3 gündür alışamadım İstanbul'a...
Trafik felç, oksijen yok, sıcak çok, zaman yetmiyor...
Allah kolaylık versin bize gerçekten...
Merhaba, ne güzel yazmışsın "neler neler geçti bunlar da geçer", geriye bakmanın da bir anlamı yok, düşünüp taşınıp karar aldıktan sonra, yeni başlangıçlarının en güzeli olması için ne yapılabilire odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. İçimden bir seste çok güzel gelişmeler olacağını ve mutsuz evliliği sürdürmeye çalışan kadınlara örnek olacağını söylüyor. Denizli'ye gelince Aydın'a da beklerim. Her şey gönlünce olsun, bol şanslar.Aynen kuzum. Bir de öteki evdeyken markete gelmiş 10 adet şans bambusu almıştım. 10 adet, tamamlanma ve mükemmellik getiriyormuş. Her şerde vardır bir hayır. Biz bazen o hayrı göremeyebiliyoruz. Açıkçası pek çok kişi, benim adıma gerçekten mutlu oldu. Elbette bir yuvanın dağılması hoş değil. Ben de zaman zaman düşüyorum o duygusallığa ama doğrusunun bu olduğunu da biliyorum. Tabi bunların doğruluğunu zaman gösterecek. Ve bunlar da geçecek. Neler geldi geçti, kimisi deldi geçti ama sonunda geçti. Bu da geçecek...
Merhaba, bebişinin kilosu iyi ise dert etmeye değmez. Demir ilaçlarını almaya başladın mı? Dr.lar rezerv iyi olsa da sonrası için alınmasını öneriyor. Sevgiler.Hadi yaaa.. İçimi ferahlattın. Aynı iş yerinde 3 hamileyiz, hepsi şişti, bi ben kilo almadım. Başlarda aldığım 5 kiloyla sabitledim tartıyı.. Yemem gerekenleri hep yiyorum canım zaten. Hergün protein, meyve, süt-yoğurt mutlaka var öğünlerimde.. Ama bildiğin diyette önerilen miktarlarda.O bana mı yeter, cemreye mi? Fikirsizim.
Merhaba, ne güzel yazmışsın "neler neler geçti bunlar da geçer", geriye bakmanın da bir anlamı yok, düşünüp taşınıp karar aldıktan sonra, yeni başlangıçlarının en güzeli olması için ne yapılabilire odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. İçimden bir seste çok güzel gelişmeler olacağını ve mutsuz evliliği sürdürmeye çalışan kadınlara örnek olacağını söylüyor. Denizli'ye gelince Aydın'a da beklerim. Her şey gönlünce olsun, bol şanslar.
Günaydın kızlar..
6 gün kaçtım 3 gündür alışamadım İstanbul'a...
Trafik felç, oksijen yok, sıcak çok, zaman yetmiyor...
Allah kolaylık versin bize gerçekten...
Tam duruma uygun iki şey var elimde. Ancak bu kadar ifade edilebilirdi
Hoş geldin, Ayvalığın bol oksijenini depolamışsındır. Yazdığın gibi mis gibi doğayı bırakıp İst. dönmek insanı rahatsız eder. Sarımsaklı'nın denizi güzeldir. Turkuaz rengi denizde yüzmek de başka. Özlemişim oraları. Akçay'da güzel, denize girilecek çok güzel kumsalı yok ama, sabah deniz öğleden sonra Kaz dağlarında çok güzel vakit geçirilebiliyor. Hadi size kolay gelsin, ist. stresine çabuk adapete olasınız ki, bünye alerji göstermesin. Sevgiler.
sara_28 kuzum anneciginden gelmedinmi hala sesin cıkmıyor ooo anneni iyi kokla doy , anaya doyulmazki gerci rabbim saglik versin selamlar
Eua işte kuzum anne baba erken kaybetmenin vucutta etkisi seninki ama gecmis rabbim senden esirgesin hastaliklari bende göguste polikist var ondan kullaniyorum ilacı etkisi oluyor
portakales antalya yaniyorrrr istanbuldaki sicaklilk nekiii piştimmm bennn
Merhaba, önce sakin olacaksınnn, daha önce rezerv tespiti ile ilgili bir test vardı sanırım AMH yaptırmış mıydın? Kaç aydan beri hormon alıyorsun, olumsuz sonuçlanınca da strese girdiğin için değerlerin yükselmiştir. Fsh düşürücü bitkiler daha önce de bu forumda paylaşılmıştı, değerli bilgiler gibi bir başlığın altında belirtiliyordu. Yine yanlış hatırlamıyorsam hayıt fsh'ı düşürüyordu. Olumsuz çağrışımlarda bulunup daha da moralini bozmanın sana faydası olmayacak. Yaradan'dan hayırlısını dileyelim, bir çok kişi daha 20'li yaşlarında menepoza giriyor, bir gün zamanı geldiğinde ona da gireceksin. Olumlu düşünmeni, tatile çıkma yada en azından bir kaç gün kaçamak yapma fırsatın varsa değerlendirerek moral toplamanı dilerim. Bol şanslar.merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2
fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
amh:0.42 idi 1 yıl evvel,6 aydır aralıklı tedavi oluyorum 3-4 kez aldım hormon iğnelerinden,kürler için kimi iyi kimi kötü yorumlar okudum bende şaşırdım ne yapacağımıMerhaba, önce sakin olacaksınnn, daha önce rezerv tespiti ile ilgili bir test vardı sanırım AMH yaptırmış mıydın? Kaç aydan beri hormon alıyorsun, olumsuz sonuçlanınca da strese girdiğin için değerlerin yükselmiştir. Fsh düşürücü bitkiler daha önce de bu forumda paylaşılmıştı, değerli bilgiler gibi bir başlığın altında belirtiliyordu. Yine yanlış hatırlamıyorsam hayıt fsh'ı düşürüyordu. Olumsuz çağrışımlarda bulunup daha da moralini bozmanın sana faydası olmayacak. Yaradan'dan hayırlısını dileyelim, bir çok kişi daha 20'li yaşlarında menepoza giriyor, bir gün zamanı geldiğinde ona da gireceksin. Olumlu düşünmeni, tatile çıkma yada en azından bir kaç gün kaçamak yapma fırsatın varsa değerlendirerek moral toplamanı dilerim. Bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?