Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aydın' da, Nazilli' de, Söke taraflarında ailemin tanıdıkları var. Arasıra günübirlik geliyorlar oraya. Ben de takılırım peşlerine. Zaten 1,5 saatlik yol. Sizi de beklerim.

canim senin esinle olan sorunlardan dolayi galiba yiyemiyorsun bilmiyorumda. yoksa kari-koca birlikte mutlu mesut yemek yemesi baska. kendimden biliyorum. ben kocamla ictigim kahvenin bile tadini hic biryerde hickimseyle bulamiyorum.
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım, ne güzel, ne şanslısın.
Ama eşimle ilgisi olduğunu sanmıyorum canım, hamileliğimin başında da aramız limoniydi ama ben iştahlıydım o dönemde.

Hadi yaaa.. İçimi ferahlattın. Aynı iş yerinde 3 hamileyiz, hepsi şişti, bi ben kilo almadım. Başlarda aldığım 5 kiloyla sabitledim tartıyı.. Yemem gerekenleri hep yiyorum canım zaten. Hergün protein, meyve, süt-yoğurt mutlaka var öğünlerimde.. Ama bildiğin diyette önerilen miktarlarda. O bana mı yeter, cemreye mi? Fikirsizim.

Hamilelikte kilo almamak aslında iyi bir şey bence. Doğumdan sonra kalan kilo artıklarıyla uğraşman gerekmeyecek
Şaka bir yana pek çok hamilenin sana imrendiğine eminim. Tadını çıkar. İçinde bir can var ve sağlıkla gelişiyor. Bu ne büyük bir lütuf.
Bundan sonrası için gebelik diyetlerinden yardım almaya başlamanı tavsiye ederim. Şimdilik ikiniz paylaşıyor ve yetiniyor olsanız da sonrasında biriniz (büyük ihtimalle sen) eksiklikleri geleceğe de taşıyacaksınız. Vücudun bebeğe öncelik verecektir. Gebelik bitiminde süt üretimi için de ihtiyacın olacak o besinlere. Daha da zayıflamanın dışında eksilen maddelere bağlı sıkıntılar yaşayabilirsin. Sütün yeterince besleyici olmayabilir. Lezzeti Cemre' yi mutlu etmeyebilir. Mamaya yaslanmanı istemem açıkçası. Anne sütü en iyisi.
Biraz öcü bir tablo çizmiş olsam da endişelenmen için değil, hem bebeğinin hem senin sağlığınız için.

Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al annesi

Günaydın tüm topikkkkk
Eua kuzum suan düşük rakamlarda ama ani yükselme 49 du bende bisey yok da hamilelik engellemesin diye haftada yarım alıyorum ay kuzum herşey stresle benim ya napayım anlamadım dün guvatr ilaclarinı ayarlattım degerler iyi ama demekki yetmiyorr dedi bogazımdan sıkıyorlar gibi gerginlik varrr ahhh bi tatil yapsammm az kaldı cok iyii gelecekkkte fsh önemli bide benim 22 cıktı ilk defa bi adettim de tekrar baktıracam selenyum ve omega 3 bende solgar aldım balık cıkıyor icimdenn hahhh hafta 3 iyi dedi dr selenyum hergun
Benim kocamda morfoloji vardı kecıboynuzu kürü yaptım 3 ay gecmiş şimdi sıra bende sogan küründen başka denemem bide prolaktine baktırmadan bir gün önce aganigi yok yani oynamak süt hormonlarını yükseltiyormuş oda ay aydegişen hormonnyanii

Senin prolaktin kaç çıkıyor canım.. 15 Yıldır uğraşıyorum prolaktinle pardon 2,5 yıl öncesine kadar.. Dostinex de kullandım.. Parlodel de.. Hepsi prolaktinimi yükseltti, tam ters etki yaptı.. Sonra 2003 ya da 2004 de vazgeçtim ilaç kullanmaktan. 27 ile başladığım değer ilaçlar sayesinde 135'e kadar çıkmıştı ve doktorlar anlamıyor habire ilaç dayatmaya devam ediyordu. Bıraktım. 6 ayda bir tahlillerimi Yaptım hep.. Ve ilaç kullanmayınca 35-45 arası Değişti hep.. Ben farklı bir örneğim belki..
Annem meme kanserinden vefat ettiği ve babam da lösemi olduğu için, öylesine meme muayenemi yapan doktor bana; hergün balık yağı ve ayda bir D-vit 3kullanmamı önerdi.. (2008) D-vit 3 ampulü suya ya da soğuk bir içeçeğe karıştırarak içmemi önermişti. Kanserden korunmam içindi bunlar.. Ben de uydum balık yağı kullandım o günden beri ama D-vit 3'ü çok nadir kullandım, çünkü unutuyordum. Hatta Yazları kullanmana gerek yok Demişti.
Balık yağını GNC'den getirtiyordum arkadaşlara, Amerika'da daha ucuz diye.. Bir ara bitti ben de getirememiştim AVM nin birinden GNC'den alayım dedim. Çalışan kız bana resveratrollü balık yağını tavsiye etti. Resveratrolü ilk defa duymuştum ama kız çok övünce aldım ve kullandım. Kullanmaya başlayınca düzensiz olan adetim düzene girdi.. Önce ondan olduğunu anlamadım. Bir kaç ay üst üste düzenli adet olunca farkettim. Kontrole gittiğimde yıllardır yüksek seyreden prolaktinim 15 civarı bir değere inmişti.. Düzenli kullanmadığım halde prolaktin seviyem artık 12 civarı.. Ve ne zaman Alıp kullanmaya başlasam yumurtlamam artıyor hissediyorum.. Belki bu bana etkisidir ama bilemiyorum. Sonuçta doğal birşey. Başka bir takviye almıyordum. Şimdi qenzim q10 kullanmaya çalışıyorum.. Ve balık Yağı.. Başka birşey kullanmıyorum. Benim eşimde sperm problemi olduğu için[/QUOTE]

Hayyyy bu spermlerinnnn....
Bi şunlara çare bulamadılar yeminlenn.. Ama gene de proxeed kullansın eşin hemde hiç bırakmadan.. Sabah/akşam.. KEsinlikle sayıyı arttırmasa da güçlendiriyor.

Annen ve baban için çok üzüldüm... İnsanın burnu sızlıyor gerçekten.. Rabbim sana tez vakit anne olmayı nasio etsin canım..

Senin prolaktin kaç çıkıyor canım.. 15 Yıldır uğraşıyorum prolaktinle pardon 2,5 yıl öncesine kadar.. Dostinex de kullandım.. Parlodel de.. Hepsi prolaktinimi yükseltti, tam ters etki yaptı.. Sonra 2003 ya da 2004 de vazgeçtim ilaç kullanmaktan. 27 ile başladığım değer ilaçlar sayesinde 135'e kadar çıkmıştı ve doktorlar anlamıyor habire ilaç dayatmaya devam ediyordu. Bıraktım. 6 ayda bir tahlillerimi Yaptım hep.. Ve ilaç kullanmayınca 35-45 arası Değişti hep.. Ben farklı bir örneğim belki..
Annem meme kanserinden vefat ettiği ve babam da lösemi olduğu için, öylesine meme muayenemi yapan doktor bana; hergün balık yağı ve ayda bir D-vit 3kullanmamı önerdi.. (2008) D-vit 3 ampulü suya ya da soğuk bir içeçeğe karıştırarak içmemi önermişti. Kanserden korunmam içindi bunlar.. Ben de uydum balık yağı kullandım o günden beri ama D-vit 3'ü çok nadir kullandım, çünkü unutuyordum. Hatta Yazları kullanmana gerek yok Demişti.
Balık yağını GNC'den getirtiyordum arkadaşlara, Amerika'da daha ucuz diye.. Bir ara bitti ben de getirememiştim AVM nin birinden GNC'den alayım dedim. Çalışan kız bana resveratrollü balık yağını tavsiye etti. Resveratrolü ilk defa duymuştum ama kız çok övünce aldım ve kullandım. Kullanmaya başlayınca düzensiz olan adetim düzene girdi.. Önce ondan olduğunu anlamadım. Bir kaç ay üst üste düzenli adet olunca farkettim. Kontrole gittiğimde yıllardır yüksek seyreden prolaktinim 15 civarı bir değere inmişti.. Düzenli kullanmadığım halde prolaktin seviyem artık 12 civarı.. Ve ne zaman Alıp kullanmaya başlasam yumurtlamam artıyor hissediyorum.. Belki bu bana etkisidir ama bilemiyorum. Sonuçta doğal birşey. Başka bir takviye almıyordum. Şimdi qenzim q10 kullanmaya çalışıyorum.. Ve balık Yağı.. Başka birşey kullanmıyorum. Benim eşimde sperm problemi olduğu için[/QUOTE]
Günaydın, yeni şehrin bir kez daha hayırlı uğurlu olsun. Büyük şehrin başta trafiğinden, gürültüsünden, koşturmasından kurtulduğun için senin adına sevindim. Bana dr.un bir tanesi prolaktinin kişiye göre değiştiğini çan eğrisi örneğini vererek doruk noktası kişiden kişiye farklı olduğunu bu nedenle gelişigüzel ilaç kullanılmamasını, söylemişti. Hatta yarım dostineks kullanmıştım da tansiyonum yükselmişti. Ayda bir D'vit ampul, 200'lük qenzim q10 (günde 3 kez) ve 950'lik omega 3 vitamini iyi markalardan tüketmek gerçekten işe yarıyor. Bence erkekler için de benzeri vitaminler vardır. Daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum ama bir tane prof. eşime de vitamin vermişti ve etkisini görmüştü. Sessiz sakin huzurlu yeni şehrinde inş. bebişin de gelmeye karar verir. Ailen için üzüldüm, ilgilenirsen bebişler için genetik testi yapılan labaratuvarlarda kanser riski için de test yapıyorlar, gerçi devamlı kontrollerini yaptırıyorsundur ama yine de paylaşmak istedim. Herşer gönlünce olsun, sevgiler.

Günaydın kızlar..
6 gün kaçtım 3 gündür alışamadım İstanbul'a...
Trafik felç, oksijen yok, sıcak çok, zaman yetmiyor...
Allah kolaylık versin bize gerçekten...

Günaydın kızlar..
6 gün kaçtım 3 gündür alışamadım İstanbul'a...
Trafik felç, oksijen yok, sıcak çok, zaman yetmiyor...
Allah kolaylık versin bize gerçekten...
Hoş geldin, Ayvalığın bol oksijenini depolamışsındır. Yazdığın gibi mis gibi doğayı bırakıp İst. dönmek insanı rahatsız eder. Sarımsaklı'nın denizi güzeldir. Turkuaz rengi denizde yüzmek de başka. Özlemişim oraları. Akçay'da güzel, denize girilecek çok güzel kumsalı yok ama, sabah deniz öğleden sonra Kaz dağlarında çok güzel vakit geçirilebiliyor. Hadi size kolay gelsin, ist. stresine çabuk adapete olasınız ki, bünye alerji göstermesin. Sevgiler.

Merhaba, ne güzel yazmışsın "neler neler geçti bunlar da geçer", geriye bakmanın da bir anlamı yok, düşünüp taşınıp karar aldıktan sonra, yeni başlangıçlarının en güzeli olması için ne yapılabilire odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. İçimden bir seste çok güzel gelişmeler olacağını ve mutsuz evliliği sürdürmeye çalışan kadınlara örnek olacağını söylüyor. Denizli'ye gelince Aydın'a da beklerim. Her şey gönlünce olsun, bol şanslar.

Merhaba, bebişinin kilosu iyi ise dert etmeye değmez. Demir ilaçlarını almaya başladın mı? Dr.lar rezerv iyi olsa da sonrası için alınmasını öneriyor. Sevgiler.

Tam duruma uygun iki şey var elimde. Ancak bu kadar ifade edilebilirdi

sara_28 kuzum anneciginden gelmedinmi hala sesin cıkmıyor ooo anneni iyi kokla doy , anaya doyulmazki gerci rabbim saglik versin selamlar
Eua işte kuzum anne baba erken kaybetmenin vucutta etkisi seninki ama gecmis rabbim senden esirgesin hastaliklari bende göguste polikist var ondan kullaniyorum ilacı etkisi oluyor
portakales antalya yaniyorrrr istanbuldaki sicaklilk nekiii piştimmm bennn

merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2

fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?

ahhh canım sormaa ayneeenn...
Şimdi Assos da Kadırga Koyunda yüzmekk vardıı... Buz gibiiii...
Neysee İstanbul da güzell fazla kurcalamasam iyi olacak hahaha :)
Öperim seni de Güneş'imide ...

Ama sonuçtaa iş çıkışı bi denize girip cozurta bilirsinn (cozurtmak=? şimdi uydurdum )

merhaba ben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2

fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
Merhaba, önce sakin olacaksınnn, daha önce rezerv tespiti ile ilgili bir test vardı sanırım AMH yaptırmış mıydın? Kaç aydan beri hormon alıyorsun, olumsuz sonuçlanınca da strese girdiğin için değerlerin yükselmiştir. Fsh düşürücü bitkiler daha önce de bu forumda paylaşılmıştı, değerli bilgiler gibi bir başlığın altında belirtiliyordu. Yine yanlış hatırlamıyorsam hayıt fsh'ı düşürüyordu. Olumsuz çağrışımlarda bulunup daha da moralini bozmanın sana faydası olmayacak. Yaradan'dan hayırlısını dileyelim, bir çok kişi daha 20'li yaşlarında menepoza giriyor, bir gün zamanı geldiğinde ona da gireceksin. Olumlu düşünmeni, tatile çıkma yada en azından bir kaç gün kaçamak yapma fırsatın varsa değerlendirerek moral toplamanı dilerim. Bol şanslar.

amh:0.42 idi 1 yıl evvel,6 aydır aralıklı tedavi oluyorum 3-4 kez aldım hormon iğnelerinden,kürler için kimi iyi kimi kötü yorumlar okudum bende şaşırdım ne yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…