- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.161
Stres her şeyin kaynağı. Prolaktinin yüksek değilse bir kaç tane inciri her gün tüketebilirsin. Canan KARATAY'ın son kitabını bir kez daha önereyim. Eşler için hamileliğe hazırlık konusunda yiyecek içecekleri belirtiyor, bence faydalı. Kürler konusunda haklısın, örneğin soğan kürü bana yaramamıştı. Sağlıklı beslenme, kafaya fazla takmama, bol su içip, yürüyüş yapıyorsan vücud kendini kısa sürede toparlar. Hadi geçmiş olsun.amh:0.42 idi 1 yıl evvel,6 aydır aralıklı tedavi oluyorum 3-4 kez aldım hormon iğnelerinden,kürler için kimi iyi kimi kötü yorumlar okudum bende şaşırdım ne yapacağımı
canim hahh yani isten güçten cozturtacam zateee girdim bi bronzlastim yaniportakales .!.:Ama sonuçtaa iş çıkışı bi denize girip cozurta bilirsinn (cozurtmak=? şimdi uydurdum)
fsh stres demek ve rezerv azligi ayni durumdayizz canim rabbim yardimcimiz olsun biestron ise yarar dedi dr insallh iyi beslen stresten uzak dur corek otuna baslayacam bide of ki ne off yilmak yokmeben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2
fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
aminnnnn fistikimmmÇok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al annesi
ensucum senin avatardaki foto benim kizima cok benziyor
Ya evet, isterken isterken birden oluverdi ve 1 ay oldu bile.. Darısı bütün İstanbul'dan bunalanların başına.. Tatlım yeni işin nasıl, memnunmusun?
:)) sağol canımm iyiyimm herşey yolunda hiç ara vermemiş gibiyim..
sizleri fırsat buldukça okumaya çalışıyorum, çok yorucu geçiyor günler..
sen nasılsın canım herşey yolundamı.. tatile çıkmıyormusun..
Ayyy aadına çok sevindim canimm..
Tatile ciktim geldim. Ayvalik yaptik 5 gunlugune bir dahakine artik eylul basinda anca:))
Istanbul'a kaldıkk:))
evet bende farkettim bunu:)) inşallah doğacak kızımda benzeşir kızınla:))
Ayvalık, Altınoluk, Sarmısaklı bayılıyorum o taraflara her sene gitmeye çalışıyorum.. eşim dağ orman tatilini seviyor ben deniz kum tatilini.. günün yarısını plajda yarısını Kaz dağlarında geçiriyoruz ikimizde mutlu mesut oluyoruz:))
bende Temmuzun son haftası izne çıkacağım cnm:) daha işbaşı yapmadan iznimi yazdırmıştımda:)
gunaydin tatlimmmmgünaydınlarrrr canlar nasılsınız
slm kızlar...nihayet doktora görünebildim...ancak randevu sıram geldi:)bu arada kese oluşmuş kalp sesi için erken sorun görünmüyor dedi...kullandığın ilaçların bebeğe asla zararı olmamıştır dedi...çünkü o dönemde bebekle anne arasında bir bağ oluşmadığı için bebek zarar görmez dedi...sevindim bu duruma...bu arada betahcg hormonu düzenli baktırdım iki kat olarak arttı..şimdlik herşey yolunda...umarım kalp sesinide duyarım en yakın zamanda...dualarınızı bekliyorum...Allahım bu süreci sizede yaşatsın inşallah...tedavi görenler,aşılama yaptıranlar,tüp bebek yaptıranlar Allah yar yardımcınız olsun...tatlı tatlı sağlıklı bebişleriniz olsun inşallahhh...dualarım sizinle...
bu ne sesizlik kimse yok galibagunaydin tatlimmmm
Ayvalık, Altınoluk, Sarmısaklı bayılıyorum o taraflara her sene gitmeye çalışıyorum.. eşim dağ orman tatilini seviyor ben deniz kum tatilini.. günün yarısını plajda yarısını Kaz dağlarında geçiriyoruz ikimizde mutlu mesut oluyoruz:))
bende Temmuzun son haftası izne çıkacağım cnm:) daha işbaşı yapmadan iznimi yazdırmıştımda:)
günaydınlarrrr canlar nasılsınız
aahh aahhh bana altinoluk demeyincok guzel gunlerim oldu orda benim. 6 senemi verdim. cok guzel evim vardi. gitmeyeli bi 6 sene daha oldu. cok ozledim ama kocami razi edemiyorum oralara tekrar gitmek icin
Günaydınnnnn günaydınnnn...
Asıl sen nerelerdesinnn.. Hani beni rahat bırakmıcaktın geçen haftaa
Neyse döndüm zaten hahahaha
Sen nasılsın canım
E niye bırakıp gittin...
Beni merak çukurlarına sokuyon bakkk... GEl ben götürürüm seni
ev karsi tarafta kaldi mecburen. bana atilan kaziklardan dolayi daha dogrusu.
ayrica tam assos hayraniyim ben behramkale. kadirga sahilinde yuzdum. hasan bogulduda gezdim.
simdi de kader beni baska deniz kenarina goturdu biliyorsun. esimde o taraflari istemiyor gecmisteki durumlardan dolayi.
ama kimbilir gun gelir gideriz. kendi memleketim gibi oralar. annemle hatiralarim cok. rahmetli cok severdi gitmek istemezdi hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?