Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amh:0.42 idi 1 yıl evvel,6 aydır aralıklı tedavi oluyorum 3-4 kez aldım hormon iğnelerinden,kürler için kimi iyi kimi kötü yorumlar okudum bende şaşırdım ne yapacağımı
Stres her şeyin kaynağı. Prolaktinin yüksek değilse bir kaç tane inciri her gün tüketebilirsin. Canan KARATAY'ın son kitabını bir kez daha önereyim. Eşler için hamileliğe hazırlık konusunda yiyecek içecekleri belirtiyor, bence faydalı. Kürler konusunda haklısın, örneğin soğan kürü bana yaramamıştı. Sağlıklı beslenme, kafaya fazla takmama, bol su içip, yürüyüş yapıyorsan vücud kendini kısa sürede toparlar. Hadi geçmiş olsun.

meben adet 3.günü test yaptırdım ,
fsh : 22.5
e2:67
prolaktin:15.2

fsh 3 ay evvel 10.6 çıkmıştı bu ay folikülde yoktu zaten,napcam ben yaaa ,menapozamı giriyorumki?napmam gerek?
fsh stres demek ve rezerv azligi ayni durumdayizz canim rabbim yardimcimiz olsun biestron ise yarar dedi dr insallh iyi beslen stresten uzak dur corek otuna baslayacam bide of ki ne off yilmak yok

Ya evet, isterken isterken birden oluverdi ve 1 ay oldu bile.. Darısı bütün İstanbul'dan bunalanların başına.. Tatlım yeni işin nasıl, memnunmusun?

bende bütün gün fırsat buldukça ınstegramdan tatil beldelerini takip ediyorum.. gidemiyoruz bari resimleri ile yetinelim:)
sana çok özeniyorum cnm bizim yapamadığımızı yaptın..
ben memnunum cnm aynı aslında hep alışkın olduğum şeyler ama daha huzurluyum şükürler olsun kimse karışmıyor kafam daha rahat..
tedavi için nezaman geleceksin cnm..

Ayyy aadına çok sevindim canimm..
Tatile ciktim geldim. Ayvalik yaptik 5 gunlugune bir dahakine artik eylul basinda anca:))
Istanbul'a kaldıkk:))

Ayyy aadına çok sevindim canimm..
Tatile ciktim geldim. Ayvalik yaptik 5 gunlugune bir dahakine artik eylul basinda anca:))
Istanbul'a kaldıkk:))

Ayvalık, Altınoluk, Sarmısaklı bayılıyorum o taraflara her sene gitmeye çalışıyorum.. eşim dağ orman tatilini seviyor ben deniz kum tatilini.. günün yarısını plajda yarısını Kaz dağlarında geçiriyoruz ikimizde mutlu mesut oluyoruz:))
bende Temmuzun son haftası izne çıkacağım cnm:) daha işbaşı yapmadan iznimi yazdırmıştımda:)

aahh aahhh bana altinoluk demeyin cok guzel gunlerim oldu orda benim. 6 senemi verdim. cok guzel evim vardi. gitmeyeli bi 6 sene daha oldu. cok ozledim ama kocami razi edemiyorum oralara tekrar gitmek icin

bende seni merak ediyordum canm. cok cok sevindim. gozun aydin olsun kucagina almakda nasip olsun insallah canm.

hahhaah süpermişş..
Tavsiyem Altınoluk'a gittiğinizde Assos'a uğramanız.. Behramkale tarafları ve Kadırga koyu harkuladedir..
Hele Hasan Boğuldu'nun suyu...
Güzel yapmışsın tatili anlaşmakla yoksa sıkıcı olur bir dahaki yaza kadar beklemek..

günaydınlarrrr canlar nasılsınız

Günaydınnnnn günaydınnnn...
Asıl sen nerelerdesinnn.. Hani beni rahat bırakmıcaktın geçen haftaa
Neyse döndüm zaten hahahaha
Sen nasılsın canım

aahh aahhh bana altinoluk demeyin cok guzel gunlerim oldu orda benim. 6 senemi verdim. cok guzel evim vardi. gitmeyeli bi 6 sene daha oldu. cok ozledim ama kocami razi edemiyorum oralara tekrar gitmek icin

E niye bırakıp gittin...
Beni merak çukurlarına sokuyon bakkk... GEl ben götürürüm seni

ev karsi tarafta kaldi mecburen. bana atilan kaziklardan dolayi daha dogrusu.
ayrica tam assos hayraniyim ben behramkale. kadirga sahilinde yuzdum. hasan bogulduda gezdim.
simdi de kader beni baska deniz kenarina goturdu biliyorsun. esimde o taraflari istemiyor gecmisteki durumlardan dolayi.
ama kimbilir gun gelir gideriz. kendi memleketim gibi oralar. annemle hatiralarim cok. rahmetli cok severdi gitmek istemezdi hic.

Ahhh canım inşallahh birgün gidersin yinee....
Rabbim suan bulundugun yerde mutlu mesut etsin seni...
Anneciğine de rahmet etsin yeri cennet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…