Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaslar topikten maca kullanan vardi galiba. kimdi hatirlayamadim hatirlatirsaniz sevinirim.
hamile kalmak icin en cok o tavsiye ediliyor burda.

arkadaslar topikten maca kullanan vardi galiba. kimdi hatirlayamadim hatirlatirsaniz sevinirim.
hamile kalmak icin en cok o tavsiye ediliyor burda.
Kuzum naber süt vermiyon mu sen herseyi deneme öyle güvenli yerlerden al ne olur ne, olmaz yanii massalah sana

Bu tatil kısa idi o yüzden rahatsız etmedim yaz tatilin için süper fikirlerin var benimle tatile çıkmış gibi hissedeceksiniz

Kuzum naber süt vermiyon mu sen herseyi deneme öyle güvenli yerlerden al ne olur ne, olmaz yanii massalah sana

yok kuzum ben hic emzirmedim emziremedim daha dogrusu. henuz bisey almadim tatlim cok seyler okudumda burda ondan merak ettim. hollanda da heryer guvenilir tatlim. bizim burda oyle bi sorunumuz yok cok sukur.

Kızlar, hayırlı ramazanlar dilerim. Bu ramazan benim için de dua edin olur mu? Çok ihtiyacım var.
sanada hayırlı ramazanlar canım Allah tüm sıkıntılarını alsın huzur versin sana gelecekte daha mutlu bir hayatın olsun inşallah kuzum

Kızlar hayırlı ramazanlar rabbim hepimizin muradını versin hepimizin dualarını rabbim kabul etsin hepiniz dualarımdasınız
tez zamanda hayırlar bizim olsun ramazan tüm bereketiyle evinize dolsun tüm sıkıntılar son bulsun ...RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN

aahh aahhh bana altinoluk demeyin cok guzel gunlerim oldu orda benim. 6 senemi verdim. cok guzel evim vardi. gitmeyeli bi 6 sene daha oldu. cok ozledim ama kocami razi edemiyorum oralara tekrar gitmek icin

neden istemiyor canım çok güzel oralar.. helede altınoluk hastasıyım ben, tepede çınarın altında çay içmek gibisi yok.

Reactions: Eua

evet cnm oralara çok gittik o yüzden egeyi çok seviyorum.. eşimle hayalimiz emekli olunca ege kasabasına taşınmak...

sanada hayırlı ramazanlar canım Allah tüm sıkıntılarını alsın huzur versin sana gelecekte daha mutlu bir hayatın olsun inşallah kuzum

Allah razı olsun arkadaşım. İyi geldi.
Rabbim sana da mutluluktan kabına sığamayacağın kadar büyük mutluluklar yaşatsın.

Kızlar, hayırlı ramazanlar dilerim. Bu ramazan benim için de dua edin olur mu? Çok ihtiyacım var.
Allah'ım ihtiyacın neyse onu versin canım.. 'Çok ihtiyacım var' demen çok duygulandırdı beni . Allah'ım yar be yardımcın olsun.. Herşeyi sana ve hepimize olduğu gibi göstersin. Kalplerimizi yumuşatsın. Herşeyin sahibinin Allah olduğunu her zaman bilerek, yumuşak kalpli olarak, sağlıklı ve huzurlu güzel uzun bir Ömrümüz olsun. Ne verirse Allah, hayırlısı ile nasip etsin..
Seni de bu darlıktan kurtarsın. Işlerini kolaylaştırıp, rızkını çoğaltıp, üzerine bulunan gönül dalgınlığı ve stresi gidersin. Hepimizin de inşallah.. Çok öpüyorum .. Kendine mukayyet ol.

Hayirli ramazanlar kizlar ben de 40im beni de ekleyin
9 haziran sali gunu opu 9 yumurta toplandi
12 haziran cuma taze 2 embriyo transfer
hepsi dollendi ama kaliteli degillermis yani donduramadik
24 haziran test
bir kimyasal gebelik bir asilamdan sonra bu ilk tup
hepinize en hayirlisini dilerim iyi geceler

Allah razı olsun arkadaşım. Hani tırnağın ete batar da tedavi sırasında acı çekersin ya. Tam o haldeyim. Benim için en iyisinin bu olduğunu biliyorum ama bu acımadığı anlamına gelmiyor. Neyse ki son demler. Haftasonu Denizli' de olacağım. Yeni hayatım için ev bulunacak, eşya alınacak, temizlenip yerleştirilecek... O heyecanın içinde daha iyi olurum. O kısım da operasyon sonrası kalan sızlama olacak. Yani mahkeme bitmeden toparlanmış olacağım. Sizlerle olmak ta çok iyi geliyor bu süreçte. Son zamanlarda gerçek yaşamda o kadar izole olmuştum ki, hayatın akmaya devam ettiğini sizlerle hatırlıyorum. Yeterince kenardan baktım hayata. Su biraz soğuk gelse de artık yüzmeye başlamanın zamanı geldi. İyi ki varsınız. Hakkınızı ödeyemem hiçbirinizin. Rabbim bu güzel günün hatırına sizler için gönlümden geçen tüm güzellik ve hayırları yaşatsın sizlere...

GÜNAYDINLAR hayırlı ramazanlar ALLAHIM bumübarek günlerin hürmetine katında mükafatlandırsın hepimizi sonsuz merhametiyle merhametlendirsin sayısız kapılarından hakımızda hayırlı olanları açsın inşşş

Son düzenleme:
Amin kuzum benim rabbim kabul etsin dualarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…