- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.181
Ahhh canım inşallahh birgün gidersin yinee....
Rabbim suan bulundugun yerde mutlu mesut etsin seni...
Anneciğine de rahmet etsin yeri cennet olsun...
Kuzum naber süt vermiyon mu sen herseyi deneme öyle güvenli yerlerden al ne olur ne, olmaz yanii massalah sanaarkadaslar topikten maca kullanan vardi galiba. kimdi hatirlayamadim hatirlatirsaniz sevinirim.
hamile kalmak icin en cok o tavsiye ediliyor burda.
Bu tatil kısa idi o yüzden rahatsız etmedim yaz tatilin için süper fikirlerin var benimle tatile çıkmış gibi hissedeceksinizGünaydınnnnn günaydınnnn...
Asıl sen nerelerdesinnn.. Hani beni rahat bırakmıcaktın geçen haftaa
Neyse döndüm zaten hahahaha
Sen nasılsın canım
E niye bırakıp gittin...
Beni merak çukurlarına sokuyon bakkk... GEl ben götürürüm seni
Kuzum naber süt vermiyon mu sen herseyi deneme öyle güvenli yerlerden al ne olur ne, olmaz yanii massalah sana
Bu tatil kısa idi o yüzden rahatsız etmedim yaz tatilin için süper fikirlerin var benimle tatile çıkmış gibi hissedeceksiniz
sanada hayırlı ramazanlar canım Allah tüm sıkıntılarını alsın huzur versin sana gelecekte daha mutlu bir hayatın olsun inşallah kuzumKızlar, hayırlı ramazanlar dilerim. Bu ramazan benim için de dua edin olur mu? Çok ihtiyacım var.
aahh aahhh bana altinoluk demeyincok guzel gunlerim oldu orda benim. 6 senemi verdim. cok guzel evim vardi. gitmeyeli bi 6 sene daha oldu. cok ozledim ama kocami razi edemiyorum oralara tekrar gitmek icin
hahhaah süpermişş..
Tavsiyem Altınoluk'a gittiğinizde Assos'a uğramanız.. Behramkale tarafları ve Kadırga koyu harkuladedir..
Hele Hasan Boğuldu'nun suyu...
Güzel yapmışsın tatili anlaşmakla yoksa sıkıcı olur bir dahaki yaza kadar beklemek..
sanada hayırlı ramazanlar canım Allah tüm sıkıntılarını alsın huzur versin sana gelecekte daha mutlu bir hayatın olsun inşallah kuzum
Allah'ım ihtiyacın neyse onu versin canım.. 'Çok ihtiyacım var' demen çok duygulandırdı beni . Allah'ım yar be yardımcın olsun.. Herşeyi sana ve hepimize olduğu gibi göstersin. Kalplerimizi yumuşatsın. Herşeyin sahibinin Allah olduğunu her zaman bilerek, yumuşak kalpli olarak, sağlıklı ve huzurlu güzel uzun bir Ömrümüz olsun. Ne verirse Allah, hayırlısı ile nasip etsin..Kızlar, hayırlı ramazanlar dilerim. Bu ramazan benim için de dua edin olur mu? Çok ihtiyacım var.
Canım benimneden istemiyor canım çok güzel oralar.. helede altınoluk hastasıyım ben, tepede çınarın altında çay içmek gibisi yok.
Allah'ım ihtiyacın neyse onu versin canım.. 'Çok ihtiyacım var' demen çok duygulandırdı beni . Allah'ım yar be yardımcın olsun.. Herşeyi sana ve hepimize olduğu gibi göstersin. Kalplerimizi yumuşatsın. Herşeyin sahibinin Allah olduğunu her zaman bilerek, yumuşak kalpli olarak, sağlıklı ve huzurlu güzel uzun bir Ömrümüz olsun. Ne verirse Allah, hayırlısı ile nasip etsin..
Seni de bu darlıktan kurtarsın. Işlerini kolaylaştırıp, rızkını çoğaltıp, üzerine bulunan gönül dalgınlığı ve stresi gidersin. Hepimizin de inşallah.. Çok öpüyorum .. Kendine mukayyet ol.
Amin kuzum benim rabbim kabul etsin dualarimiziGÜNAYDINLAR hayırlı ramazanlar ALLAHIM bumübarek günlerin hürmetine katında mükafatlandırsın hepimizi sonsuz merhametiyle merhametlendirsin sayısız kapılarından hakımızda hayırlı olanları açsın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?