Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sanada hayirli ramazanlar olsun rabbim ol desin olsun insallah dikkat et kendine sonucta herssey olacaga variyorr

Canım ya sen iyiki varsın hayatı güzeleştiren insan umarım bundan sonra en iyiler karşına cıkarda hayatta böyle insanlar varmıymış dersin kuzum, asıl biz sana cok şey borçluyuz herseyi bizimle paylaştın tüm bilgeliginden yararlandırdın özel kadınsın degerini bilmeyenler utansın

ESKİ TOPİĞİMİZ VARDI (kk ilk geldiğimde girdiğim topik) orada bir arkadaşım vardı eşini kaybetmiş daha 30 lu yaşlardalar 7 yılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktık çok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin

Eua Güzel niyetler güzel kalplerden çıkarmışş... Niyetini sevdiğimm rabbim seni de çok mutlu etsin...

2220 umut ediyoruz ki ve öyle de yapmak zorundayız her şey bir sonrakinden güzel olacak... Dün bi arkadaşımdan haber aldım.. Eski bi arkadaşımın dostu sehir dışında birine aşık oldu kimse istemedi evlenmesini.. Gel zaman git zaman evlendi neyse.. Sonra evlendiklten sonra kız aslında evlatlık oldugunu öğrendi.. hem ailesinden kısmen hem arkadaşımdan uzun bi süre koptu.. Bir kızı oldu... Neyse çok bilgim yok ama öğrendim ki bir gün babası bunların durumu görmeye gittiginde kızın psikolojısı mahfolmuş adam hem aldatıyor hem tipsizin teki çekmiş almış kızını..Utanmaz herif birde kayınpederinin aldıgı evde oturuyormuş madem evi vermeyeceksin bi araba ver demiş. HAhahah.. Neyse kız şimdi ailesiyle oturuyor ve yeniden evlenmek için hazırlık yapıyor.. Hemde çocukluk aşkıyla :) o da evlenmiş boşanmış ve 1 oğlu varmış...
Yanii aslında anlatmak istedigim hayatın bize ne getirecegi hiç belli değil.. Ama sen iyi yürekli ve temiz isen bil ki her zaman daha iyisi karşına geliyor.. O yüzdenn şimdiden gül canımm.. İnşallahh çok çok güzel haberler alacagız senden..

yase07 yeteeeeer allah kabul etsin oruçlarımızı inşallahhh...
Biraz zor olacaga benziyor bakalım kolaylık verir inşallah rabbim inşallah

Allah rahmet etsin canım çok üzüldüm

[QUOTE="yeteeeeer, post: 41427863, ik) orada bir arkadaşım vardı yaşlardalar 7 yyılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktık çok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin [/QUOTE]
Cok zor bi imtihan rabbim rahmet etsin insallah rabbim arkadasına saglıklı ömür versin

Sağol kuzum.
Neden bilmiyorum, hayatım boyunca yaşadıklarımı paylaşmayı görev saydım. İstedim ki ben yaşıyorum, başkaları da görsün. Ben konuşup anlatıyorum, anlatamayanlar da yalnız olmadığını bilsin. Alacakları ders varsa alsın, ya da görüşlerini geliştirsin. Kitap okurken, film izlerken yaptığımız da bu değil mi? Bizimkinin dışında bir hayatta, neler yaşanabileceğini, nasıl bir yol izleneceğini görmek, kişiliğimizde bir alternatifi daha rotaya sokmak... Ya da haline şükretmelerini sağlamak. Bir şekilde güç alışverişi...
Yarının ne getireceğini yarın gelmeden bilemiyoruz. Umarım güzel yüreklerinizden geçen iyi dilekleriniz gerçeğe dönüşür ve ben de bu sancılı süreci yaşadığımı bile unuturum...

Allah rahmet eylesin. Arkadaşın adına üzüldüm. Rabbim yazıyor sınavlarımızı. Güç versin ki onun yazısına uygun davranalım...

Bazı insanların iç dünyasını, geç kalmadan çözemiyoruz malesef. Rabbim öylelerine de akıl fikir versin. Kız için sevindim. Dilerim yaşadıklarının etkisini atar ve gerçekten mutluluğun tadına varır...

Insallah kuzum benim insallah

sağol canım zor geçmedi ilk gün benim için son bir kaç saat baş ağrım oldu biraz ama okadarda olsun artık

Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah bizimde yüzümüz gülsün evlerimiz cocuk sesleriyle dolsun saglıkla huzurla hayırla ömür gecsin amin
portakales kuzum rabbim kabul etsin antalya su an idare eder dısarı cıkmadan ofisteyimm hahh klimayada gerek kalmadı bugün ay bide barsak lar çalışmıyor ayol
Lulinda dogurdun mu canım nasıl gidiyorbi foto at ya gözümüzde şenlensin
WishhDuygu napıyon şekerim bi geliyon bi kayboluyon gene ortalıkta yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…