- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.201
Sanada hayirli ramazanlar olsun rabbim ol desin olsun insallah dikkat et kendine sonucta herssey olacaga variyorrHayirli ramazanlar kizlar ben de 40im beni de ekleyin
9 haziran sali gunu opu 9 yumurta toplandi
12 haziran cuma taze 2 embriyo transfer
hepsi dollendi ama kaliteli degillermis yani donduramadik
24 haziran test
bir kimyasal gebelik bir asilamdan sonra bu ilk tup
hepinize en hayirlisini dilerim iyi geceler
Canım ya sen iyiki varsın hayatı güzeleştiren insan umarım bundan sonra en iyiler karşına cıkarda hayatta böyle insanlar varmıymış dersin kuzum, asıl biz sana cok şey borçluyuz herseyi bizimle paylaştın tüm bilgeliginden yararlandırdın özel kadınsın degerini bilmeyenler utansınAllah razı olsun arkadaşım. Hani tırnağın ete batar da tedavi sırasında acı çekersin ya. Tam o haldeyim. Benim için en iyisinin bu olduğunu biliyorum ama bu acımadığı anlamına gelmiyor. Neyse ki son demler. Haftasonu Denizli' de olacağım. Yeni hayatım için ev bulunacak, eşya alınacak, temizlenip yerleştirilecek... O heyecanın içinde daha iyi olurum. O kısım da operasyon sonrası kalan sızlama olacak. Yani mahkeme bitmeden toparlanmış olacağım. Sizlerle olmak ta çok iyi geliyor bu süreçte. Son zamanlarda gerçek yaşamda o kadar izole olmuştum ki, hayatın akmaya devam ettiğini sizlerle hatırlıyorum. Yeterince kenardan baktım hayata. Su biraz soğuk gelse de artık yüzmeye başlamanın zamanı geldi. İyi ki varsınız. Hakkınızı ödeyemem hiçbirinizin. Rabbim bu güzel günün hatırına sizler için gönlümden geçen tüm güzellik ve hayırları yaşatsın sizlere...
ESKİ TOPİĞİMİZ VARDI (kk ilk geldiğimde girdiğim topik) orada bir arkadaşım vardı eşini kaybetmiş daha 30 lu yaşlardalar 7 yılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktıkçok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin
Canım ya sen iyiki varsın hayatı güzeleştiren insan umarım bundan sonra en iyiler karşına cıkarda hayatta böyle insanlar varmıymış dersin kuzum, asıl biz sana cok şey borçluyuz herseyi bizimle paylaştın tüm bilgeliginden yararlandırdın özel kadınsın degerini bilmeyenler utansın
ESKİ TOPİĞİMİZ VARDI (kk ilk geldiğimde girdiğim topik) orada bir arkadaşım vardı eşini kaybetmiş daha 30 lu yaşlardalar 7 yılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktıkçok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin
Eua Güzel niyetler güzel kalplerden çıkarmışş... Niyetini sevdiğimm rabbim seni de çok mutlu etsin...
2220 umut ediyoruz ki ve öyle de yapmak zorundayız her şey bir sonrakinden güzel olacak... Dün bi arkadaşımdan haber aldım.. Eski bi arkadaşımın dostu sehir dışında birine aşık oldu kimse istemedi evlenmesini.. Gel zaman git zaman evlendi neyse.. Sonra evlendiklten sonra kız aslında evlatlık oldugunu öğrendi.. hem ailesinden kısmen hem arkadaşımdan uzun bi süre koptu.. Bir kızı oldu... Neyse çok bilgim yok ama öğrendim ki bir gün babası bunların durumu görmeye gittiginde kızın psikolojısı mahfolmuş adam hem aldatıyor hem tipsizin teki çekmiş almış kızını..Utanmaz herif birde kayınpederinin aldıgı evde oturuyormuş madem evi vermeyeceksin bi araba ver demiş. HAhahah.. Neyse kız şimdi ailesiyle oturuyor ve yeniden evlenmek için hazırlık yapıyor.. Hemde çocukluk aşkıyla :) o da evlenmiş boşanmış ve 1 oğlu varmış...
Yanii aslında anlatmak istedigim hayatın bize ne getirecegi hiç belli değil.. Ama sen iyi yürekli ve temiz isen bil ki her zaman daha iyisi karşına geliyor.. O yüzdenn şimdiden gül canımm.. İnşallahh çok çok güzel haberler alacagız senden..
yase07 yeteeeeer allah kabul etsin oruçlarımızı inşallahhh...
Biraz zor olacaga benziyor bakalım kolaylık verir inşallah rabbim inşallah
Insallah kuzum benim insallahSağol kuzum.
Neden bilmiyorum, hayatım boyunca yaşadıklarımı paylaşmayı görev saydım. İstedim ki ben yaşıyorum, başkaları da görsün. Ben konuşup anlatıyorum, anlatamayanlar da yalnız olmadığını bilsin. Alacakları ders varsa alsın, ya da görüşlerini geliştirsin. Kitap okurken, film izlerken yaptığımız da bu değil mi? Bizimkinin dışında bir hayatta, neler yaşanabileceğini, nasıl bir yol izleneceğini görmek, kişiliğimizde bir alternatifi daha rotaya sokmak... Ya da haline şükretmelerini sağlamak. Bir şekilde güç alışverişi...
Yarının ne getireceğini yarın gelmeden bilemiyoruz. Umarım güzel yüreklerinizden geçen iyi dilekleriniz gerçeğe dönüşür ve ben de bu sancılı süreci yaşadığımı bile unuturum...
sağol canım zor geçmedi ilk gün benim için son bir kaç saat baş ağrım oldu biraz ama okadarda olsun artıkEua Güzel niyetler güzel kalplerden çıkarmışş... Niyetini sevdiğimm rabbim seni de çok mutlu etsin...
2220 umut ediyoruz ki ve öyle de yapmak zorundayız her şey bir sonrakinden güzel olacak... Dün bi arkadaşımdan haber aldım.. Eski bi arkadaşımın dostu sehir dışında birine aşık oldu kimse istemedi evlenmesini.. Gel zaman git zaman evlendi neyse.. Sonra evlendiklten sonra kız aslında evlatlık oldugunu öğrendi.. hem ailesinden kısmen hem arkadaşımdan uzun bi süre koptu.. Bir kızı oldu... Neyse çok bilgim yok ama öğrendim ki bir gün babası bunların durumu görmeye gittiginde kızın psikolojısı mahfolmuş adam hem aldatıyor hem tipsizin teki çekmiş almış kızını..Utanmaz herif birde kayınpederinin aldıgı evde oturuyormuş madem evi vermeyeceksin bi araba ver demiş. HAhahah.. Neyse kız şimdi ailesiyle oturuyor ve yeniden evlenmek için hazırlık yapıyor.. Hemde çocukluk aşkıyla :) o da evlenmiş boşanmış ve 1 oğlu varmış...
Yanii aslında anlatmak istedigim hayatın bize ne getirecegi hiç belli değil.. Ama sen iyi yürekli ve temiz isen bil ki her zaman daha iyisi karşına geliyor.. O yüzdenn şimdiden gül canımm.. İnşallahh çok çok güzel haberler alacagız senden..
yase07 yeteeeeer allah kabul etsin oruçlarımızı inşallahhh...
Biraz zor olacaga benziyor bakalım kolaylık verir inşallah rabbim inşallah
sanada çok sevindimmmm...sağlıkla kucağına al inşallah...hayatim super haber sinsuz goz aydinligi diliyorummmm
sağol canım...teşekkür ederim...inşallah tüm topikte gebe sayısında büyük patlama olur...umudum ve dualarım bu yönde...bende seni merak ediyordum canm. cok cok sevindim. gozun aydin olsun kucagina almakda nasip olsun insallah canm.
Amin Amin Amin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?