Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim arkadasim hayata nelerin bizi bekledigini bilmiyoruz malesef umarim bir an önce bütün sıkıntılarindan kurtulursun canim hayat seni umut ettigin güzelikleri kucakladigin kiyilara götürsün bir an önce rahat etmeni bir an önce huzura kavusmani dilerim Allahtan öptüm seni canim

ahhh kızlar hayırlı geceler olsun...
hayalet gibi geziyorum 2 gündür... her şey fluu ahahah
telefonumda bozuldu iletişimden uzağım:))
hepiniziii çok çokkk öpüyorummm

ahhh kızlar hayırlı geceler olsun...
hayalet gibi geziyorum 2 gündür... her şey fluu ahahah
telefonumda bozuldu iletişimden uzağım:))
hepiniziii çok çokkk öpüyorummm
Gunaydın hayırdır caniskom ya demirmi düştü yoksa ,gözlük kullanıyormusun ....aman dikkat et oruçtan bakar körlük var bendede
Herkese cok cok güzel hafta sonları oyyy oyyy yeni hamişlerimiz hamilelerimiz dogum yapanlarımızz hayata cızgi cekip yeniden başlayanlarımız, umudu hep var olanlarımız iyiki varsınızz

gunaydinnnnnn oprim seniiiii ahanda bak

guzeller herkese gunaydinnnnn dun keseyi gorduk kalbim. nasil atiyordu o an anlatamam.., ey guzel Allahim bana nasip ettigin bu ani ne olur sana yalvariyorum dunyada ebeveyin olmak isteyen tummmmm insanlara tummm canlilara hayir ve mutluluklarla nasip et İnsallah aminnnn

ah canimmmmAllah sabir versin... ben cok etkilendim :-( ne okur Rbbim sinavlarimizi zor kilma insallah ne olur...

Amin canim cok sevindim insallah sonuna kadarda hersey böyle yolunda gider bizler teyze olmaktanda cokk mutluyuz insallah günün birinde anne de oluruz güzel dileklerin icin sagol canim ramazanda sen hep böyle dus et bizlere öptüm ikinizide

balim bebegim tabi ederim hic etmez miyim hepinizi ne cok seviyorum ve cok iyi anliyorum...

Ayyy nasil bir haber bu cok üzüldüm yaa Allah kadincagiza sabir versin cokta genc Allah rahmet eylesin yapcak birsey yok kuzum geride kslanlara Allah hayirli ömürler versin de ordaki Ve biraktik lafini hic begenmedim kuzum olcak insallsh kim bilir belki siradaki sensin hayirlisi olsun diye dua edelim hic birakmayalim

Merhaba, önceden yazmıştım yineleyeyim çok sevindim, kutlarım, inş sağlıcakla kalp atışını duyarsın, gelişmelerini izlersin, kucağına alırsın, yaşadığın çarpıntı hiç bir şeye benzemiyor değil mi? Gözüm yine yaşardı, Yaradanım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin, sevgiler.

amin canimmmmm bizden de sevgiler...

cok ama cok uzuldum.... Allahim rahmet eylesin esine de buyuuuk sabirlar versin insallah...

slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız

aslında bende sevmiyorum o bıraktık vazgeçtik sözünü ama gerçekler bu canım malesef içim evlat özlemi ile yanarken bırakmak bırakmak zorunda kalmak canımı yakıyor son bir yıldır artık bebek hayali bile kurmadığımı fark ettim nasıl tükenmişse umutlarım nasıl pes ettirmişşse hayat beni içim cayır cayır yanarken kader diyorum başka bir söz dökülmüyor dudakalrımdan

slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
Canım rabbim büyük inşallah şifanızı versin saglıklı güzel haberler almanı dilerim gecmiş bitmiş olsun hastalıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…