- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.221
Canim arkadasim hayata nelerin bizi bekledigini bilmiyoruz malesef umarim bir an önce bütün sıkıntılarindan kurtulursun canim hayat seni umut ettigin güzelikleri kucakladigin kiyilara götürsün bir an önce rahat etmeni bir an önce huzura kavusmani dilerim Allahtan öptüm seni canimSağol kuzum.
Neden bilmiyorum, hayatım boyunca yaşadıklarımı paylaşmayı görev saydım. İstedim ki ben yaşıyorum, başkaları da görsün. Ben konuşup anlatıyorum, anlatamayanlar da yalnız olmadığını bilsin. Alacakları ders varsa alsın, ya da görüşlerini geliştirsin. Kitap okurken, film izlerken yaptığımız da bu değil mi? Bizimkinin dışında bir hayatta, neler yaşanabileceğini, nasıl bir yol izleneceğini görmek, kişiliğimizde bir alternatifi daha rotaya sokmak... Ya da haline şükretmelerini sağlamak. Bir şekilde güç alışverişi...
Yarının ne getireceğini yarın gelmeden bilemiyoruz. Umarım güzel yüreklerinizden geçen iyi dilekleriniz gerçeğe dönüşür ve ben de bu sancılı süreci yaşadığımı bile unuturum...
Gunaydın hayırdır caniskom ya demirmi düştü yoksa ,gözlük kullanıyormusun ....aman dikkat et oruçtan bakar körlük var bendedeahhh kızlar hayırlı geceler olsun...
hayalet gibi geziyorum 2 gündür... her şey fluu ahahah
telefonumda bozuldu iletişimden uzağım:))
hepiniziii çok çokkk öpüyorummm
gunaydinnnnnn oprim seniiiii ahanda bakGunaydın hayırdır caniskom ya demirmi düştü yoksa ,gözlük kullanıyormusun ....aman dikkat et oruçtan bakar körlük var bendede
Herkese cok cok güzel hafta sonları oyyy oyyy yeni hamişlerimiz hamilelerimiz dogum yapanlarımızz hayata cızgi cekip yeniden başlayanlarımız, umudu hep var olanlarımız iyiki varsınızz
ah canimmmmAllah sabir versin... ben cok etkilendim :-( ne okur Rbbim sinavlarimizi zor kilma insallah ne olur...ESKİ TOPİĞİMİZ VARDI (kk ilk geldiğimde girdiğim topik) orada bir arkadaşım vardı eşini kaybetmiş daha 30 lu yaşlardalar 7 yılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktıkçok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin
Amin canim cok sevindim insallah sonuna kadarda hersey böyle yolunda gider bizler teyze olmaktanda cokk mutluyuz insallah günün birinde anne de oluruz güzel dileklerin icin sagol canim ramazanda sen hep böyle dus et bizlere öptüm ikinizideguzeller herkese gunaydinnnnn dun keseyi gorduk kalbim. nasil atiyordu o an anlatamam.., ey guzel Allahim bana nasip ettigin bu ani ne olur sana yalvariyorum dunyada ebeveyin olmak isteyen tummmmm insanlara tummm canlilara hayir ve mutluluklarla nasip et İnsallah aminnnn
balim bebegim tabi ederim hic etmez miyim hepinizi ne cok seviyorum ve cok iyi anliyorum...Amin canim cok sevindim insallah sonuna kadarda hersey böyle yolunda gider bizler teyze olmaktanda cokk mutluyuz insallah günün birinde anne de oluruz güzel dileklerin icin sagol canim ramazanda sen hep böyle dus et bizlere öptüm ikinizide
Ayyy nasil bir haber bu cok üzüldüm yaa Allah kadincagiza sabir versin cokta genc Allah rahmet eylesin yapcak birsey yok kuzum geride kslanlara Allah hayirli ömürler versin de ordaki Ve biraktik lafini hic begenmedim kuzum olcak insallsh kim bilir belki siradaki sensin hayirlisi olsun diye dua edelim hic birakmayalimESKİ TOPİĞİMİZ VARDI (kk ilk geldiğimde girdiğim topik) orada bir arkadaşım vardı eşini kaybetmiş daha 30 lu yaşlardalar 7 yılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktıkçok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin
Oyyy öperim bende ikinizigunaydinnnnnn oprim seniiiii ahanda bak
Merhaba, önceden yazmıştım yineleyeyim çok sevindim, kutlarım, inş sağlıcakla kalp atışını duyarsın, gelişmelerini izlersin, kucağına alırsın, yaşadığın çarpıntı hiç bir şeye benzemiyor değil mi? Gözüm yine yaşardı, Yaradanım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin, sevgiler.guzeller herkese gunaydinnnnn dun keseyi gorduk kalbim. nasil atiyordu o an anlatamam.., ey guzel Allahim bana nasip ettigin bu ani ne olur sana yalvariyorum dunyada ebeveyin olmak isteyen tummmmm insanlara tummm canlilara hayir ve mutluluklarla nasip et İnsallah aminnnn
amin canimmmmm bizden de sevgiler...Merhaba, önceden yazmıştım yineleyeyim çok sevindim, kutlarım, inş sağlıcakla kalp atışını duyarsın, gelişmelerini izlersin, kucağına alırsın, yaşadığın çarpıntı hiç bir şeye benzemiyor değil mi? Gözüm yine yaşardı, Yaradanım hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin, sevgiler.
cok ama cok uzuldum.... Allahim rahmet eylesin esine de buyuuuk sabirlar versin insallah...ESKİ TOPİĞİMİZ VARDI (kk ilk geldiğimde girdiğim topik) orada bir arkadaşım vardı eşini kaybetmiş daha 30 lu yaşlardalar 7 yılık evliler yıllarca bebek için çabladık birlikte ve bıraktıkçok üzüldüm yaaaaa ALLAHIM sabır versin
aslında bende sevmiyorum o bıraktık vazgeçtik sözünüAyyy nasil bir haber bu cok üzüldüm yaa Allah kadincagiza sabir versin cokta genc Allah rahmet eylesin yapcak birsey yok kuzum geride kslanlara Allah hayirli ömürler versin de ordaki Ve biraktik lafini hic begenmedim kuzum olcak insallsh kim bilir belki siradaki sensin hayirlisi olsun diye dua edelim hic birakmayalim
slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
Canım rabbim büyük inşallah şifanızı versin saglıklı güzel haberler almanı dilerim gecmiş bitmiş olsun hastalıklarslm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
Sarı cicekler benim en sevdigimmm ne güzel çiçekler değilmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?