- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.241
guzeller herkese gunaydinnnnn dun keseyi gorduk kalbim. nasil atiyordu o an anlatamam.., ey guzel Allahim bana nasip ettigin bu ani ne olur sana yalvariyorum dunyada ebeveyin olmak isteyen tummmmm insanlara tummm canlilara hayir ve mutluluklarla nasip et İnsallah aminnnn
slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
Canım sagol yüreği güzel olan güzel görürcanımmm rabbimme emanet olun.. inşallahh güzel haberler alırsınız..
ahhh canım şu mübaret günlerde rabbim biliyor yaaa çok büyük bi kalbin var ... seni bu dünyada da mükafatlandırsın allahım..
ALLAH razı olsun canım AminCanım rabbim büyük inşallah şifanızı versin saglıklı güzel haberler almanı dilerim gecmiş bitmiş olsun hastalıklar
Günaydın, inş. güzel haberlerle dönersiniz.slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
ayyyyyyyyyyyy hamiş takviminide kurmuşşş maşallahhhh maşallahhhh
Günaydın Günaydın ben hala uyuyor gibiyim 12.30 yattım 2.40 kalktım 04 yattım 7.30 kalktım serseme bagladım hesap işlerini karıştırmasamm bari gözlerim şaşı ekrana bakarken hahhh anlaşıldı iftardan sonra koltuga yapışacamm arada bi boşluk bulursam horluyacammm uyku oructanda agırbasıyor hahh hahhh dün pazar tabi 12ye kadar yatarsann sonun bu olurr
Günaydın kızlar has gidiyoruz
Canim bu hayirlu günde hayirli haberlerle dönün daha Anne&Baba olacaksiniz heryes güzel gececek sen moralini bozma Allah sana ve esine saglik versin sonrafa saglikli bebekler.slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
Senden cok ümitliyim dedigim kisilerin hep bebegi oldu seninde olcak ben buna inaniyorum sende inan hic birakma zaten tam bitirmis olsan burda olmazsin herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun tatlim öperim seni benaslında bende sevmiyorum o bıraktık vazgeçtik sözünüama gerçekler bu canım malesef içim evlat özlemi ile yanarken bırakmak bırakmak zorunda kalmak canımı yakıyor son bir yıldır artık bebek hayali bile kurmadığımı fark ettim nasıl tükenmişse umutlarım nasıl pes ettirmişşse hayat beni içim cayır cayır yanarken kader diyorum başka bir söz dökülmüyor dudakalrımdan
Ayniyiz sekerim Allah hepimize yardim etsin ibadetlerimizi kabul etsin Almayda saat 10 iftar bir corbayla doyuyorum aksamda yatsi teravi derken yat 3.38 sahur namaz hop yatak su aralar izinliyim hersey iyi aslinda haftaya is var nasil olcak o müalakta Allah herkese yardim etsin dualatiniz ibadetleriniz kabul olsun 4 günümüz bitti saglikla geri kalnda biter insallah ikindiden sonra ifrar nenusu isterim ona göreGünaydın Günaydın ben hala uyuyor gibiyim 12.30 yattım 2.40 kalktım 04 yattım 7.30 kalktım serseme bagladım hesap işlerini karıştırmasamm bari gözlerim şaşı ekrana bakarken hahhh anlaşıldı iftardan sonra koltuga yapışacamm arada bi boşluk bulursam horluyacammm uyku oructanda agırbasıyor hahh hahhh dün pazar tabi 12ye kadar yatarsann sonun bu olurr
Ayniyiz sekerim Allah hepimize yardim etsin ibadetlerimizi kabul etsin Almayda saat 10 iftar bir corbayla doyuyorum aksamda yatsi teravi derken yat 3.38 sahur namaz hop yatak su aralar izinliyim hersey iyi aslinda haftaya is var nasil olcak o müalakta Allah herkese yardim etsin dualatiniz ibadetleriniz kabul olsun 4 günümüz bitti saglikla geri kalnda biter insallah ikindiden sonra ifrar nenusu isterim ona göre
Heeer hepinizden 1 saat daha sevaba giriyorum saka bir yana da ise baslarsam nasil olcak onu düsünüyorum artik müsterileri dovermiyim kapidanmi kovarim bilemicemMaşallah canım allah kabul etsin :)
Biz de 9 gibi açıyoruz sen iyi dayanıyorsun 10'a kadar maşallahh...
Hhhhahhh ya oruçluyum tabelası as hahhh bak halimize şükür nice müslüman kardeşimiz aç biz bişey yapamiyoruz dahası bu mübarek günlerde zülum görenler var her türlü offff offffki ne offf rabbim kabul buyursun dualarımızi sabah işe giderken ayatel kursi oku ii gelir canımacm post: 41478418 .!.:Heeer hepinizden 1 saat daha sevaba giriyorum saka bir yana da ise baslarsam nasil olcak onu düsünüyorum artik müsterileri dovermiyim kapidanmi kovarim bilemicem
Oruclzyum tabelasi gerekmiyo canim her halimden beli ediyorum heleki bu saatlerde asla asla aclik hisi yok da bazen ayaklarim bazen belim bugünde boynum agiriyor felan filan ...ah tatlim sükür ediyorum tabiki halime halimize bizden beterlerini bu mübarek günde Allahim görsün yardim etsin sagol tavsiyen icin mutlaka yaparimHhhhahhh ya oruçluyum tabelası as hahhh bak halimize şükür nice müslüman kardeşimiz aç biz bişey yapamiyoruz dahası bu mübarek günlerde zülum görenler var her türlü offff offffki ne offf rabbim kabul buyursun dualarımızi sabah işe giderken ayatel kursi oku ii gelir canım
Merak etim seni canim nasilsiniz hersey yolunda mi.?Canım sagol yüreği güzel olan güzel görür
canım ALLAH bilir tabiki ama bizim doğal şansımız yok gibi bir şey eşimin sperm durumu pek parlak değil ee zaten benim yumruta kalitemde oartada yaşımda var ilaki tedavi lazım ve çok iyi teknikler kulanılmalı bütün bunlarda olmayacağına göre KADER diyeceğiz SAĞLIK OLSUN diyeceğizSenden cok ümitliyim dedigim kisilerin hep bebegi oldu seninde olcak ben buna inaniyorum sende inan hic birakma zaten tam bitirmis olsan burda olmazsin herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun tatlim öperim seni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?