Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ayyyyyyyyyyyy hamiş takviminide kurmuşşş maşallahhhh maşallahhhh

slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız

canımmm rabbimme emanet olun.. inşallahh güzel haberler alırsınız..
ahhh canım şu mübaret günlerde rabbim biliyor yaaa çok büyük bi kalbin var ... seni bu dünyada da mükafatlandırsın allahım..

canımmm rabbimme emanet olun.. inşallahh güzel haberler alırsınız..
ahhh canım şu mübaret günlerde rabbim biliyor yaaa çok büyük bi kalbin var ... seni bu dünyada da mükafatlandırsın allahım..
Canım sagol yüreği güzel olan güzel görür

Günaydın Günaydın ben hala uyuyor gibiyim 12.30 yattım 2.40 kalktım 04 yattım 7.30 kalktım serseme bagladım hesap işlerini karıştırmasamm bari gözlerim şaşı ekrana bakarken hahhh anlaşıldı iftardan sonra koltuga yapışacamm arada bi boşluk bulursam horluyacammm uyku oructanda agırbasıyor hahh hahhh dün pazar tabi 12ye kadar yatarsann sonun bu olurr

GÜnaydınnn benden bir tane daha buyrunn ahahahah..
Aynenn hafta sonu çok güzel geçti evde olmama rağmen.. Hiç kendimden geçmedim ahaha..
Ama bakalım bu hafta nasıl olcak...

slm kızlar nasılsınız PZRTS kocişin timörü için mr var çok gerginim ya stres oldum yine inşş iyi haberler alırız
Canim bu hayirlu günde hayirli haberlerle dönün daha Anne&Baba olacaksiniz heryes güzel gececek sen moralini bozma Allah sana ve esine saglik versin sonrafa saglikli bebekler.

Senden cok ümitliyim dedigim kisilerin hep bebegi oldu seninde olcak ben buna inaniyorum sende inan hic birakma zaten tam bitirmis olsan burda olmazsin herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun tatlim öperim seni ben

Ayniyiz sekerim Allah hepimize yardim etsin ibadetlerimizi kabul etsin Almayda saat 10 iftar bir corbayla doyuyorum aksamda yatsi teravi derken yat 3.38 sahur namaz hop yatak su aralar izinliyim hersey iyi aslinda haftaya is var nasil olcak o müalakta Allah herkese yardim etsin dualatiniz ibadetleriniz kabul olsun 4 günümüz bitti saglikla geri kalnda biter insallah ikindiden sonra ifrar nenusu isterim ona göre

Maşallah canım allah kabul etsin :)
Biz de 9 gibi açıyoruz sen iyi dayanıyorsun 10'a kadar maşallahh...

acm post: 41478418 .!.:
Heeer hepinizden 1 saat daha sevaba giriyorum saka bir yana da ise baslarsam nasil olcak onu düsünüyorum artik müsterileri dovermiyim kapidanmi kovarim bilemicem
Hhhhahhh ya oruçluyum tabelası as hahhh bak halimize şükür nice müslüman kardeşimiz aç biz bişey yapamiyoruz dahası bu mübarek günlerde zülum görenler var her türlü offff offffki ne offf rabbim kabul buyursun dualarımızi sabah işe giderken ayatel kursi oku ii gelir canım

Oruclzyum tabelasi gerekmiyo canim her halimden beli ediyorum heleki bu saatlerde asla asla aclik hisi yok da bazen ayaklarim bazen belim bugünde boynum agiriyor felan filan ...ah tatlim sükür ediyorum tabiki halime halimize bizden beterlerini bu mübarek günde Allahim görsün yardim etsin sagol tavsiyen icin mutlaka yaparim

kızlar teşekür ederim hepinize tek tek (portakalım telfonlada sordu sağolsun )mr çekildi sonuç haftaya çıkacak haftaya pzrst gidip dr görüşeceğiz yorucu bir gün oldu bizim aracımız omadığı için önce tren sonra otobüsle devam diyoruz 2.5 saat dan fazla yolculuk yapıyoruz yorcu oluyor bende yoruldum bu gün çok fazla

Senden cok ümitliyim dedigim kisilerin hep bebegi oldu seninde olcak ben buna inaniyorum sende inan hic birakma zaten tam bitirmis olsan burda olmazsin herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun tatlim öperim seni ben
canım ALLAH bilir tabiki ama bizim doğal şansımız yok gibi bir şey eşimin sperm durumu pek parlak değil ee zaten benim yumruta kalitemde oartada yaşımda var ilaki tedavi lazım ve çok iyi teknikler kulanılmalı bütün bunlarda olmayacağına göre KADER diyeceğiz SAĞLIK OLSUN diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…