- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.261
canım çok yorulmuşsun belli ki birde üstüne stres ...kızlar teşekür ederim hepinize tek tek (portakalım telfonlada sordu sağolsun )mr çekildi sonuç haftaya çıkacak haftaya pzrst gidip dr görüşeceğiz yorucu bir gün oldu bizim aracımız omadığı için önce tren sonra otobüsle devam diyoruz 2.5 saat dan fazla yolculuk yapıyoruz yorcu oluyor bende yoruldum bu gün çok fazla
Canım benim için ne biliyorsan ALLAHIM kat ve kat fazlasını sana (hepinize) versin inscanım çok yorulmuşsun belli ki birde üstüne stres ...
rabbim eşine acil şifa versin.. seninde ne muradın varsa çifter çifter versin canım benimm
Selam kızlar, saat farkından abuk subuk saatlerde giriyorum size göre. Doğurmadım daha, ağzından yel alsın teyzesi, daha çok minnak:)Hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah bizimde yüzümüz gülsün evlerimiz cocuk sesleriyle dolsun saglıkla huzurla hayırla ömür gecsin amin
portakales kuzum rabbim kabul etsin antalya su an idare eder dısarı cıkmadan ofisteyimm hahh klimayada gerek kalmadı bugün ay bide barsak lar çalışmıyor ayol
Lulinda dogurdun mu canım nasıl gidiyorbi foto at ya gözümüzde şenlensin
@WishhDuygu napıyon şekerim bi geliyon bi kayboluyon gene ortalıkta yoksun
Kuzum ya ben kararlaştırdin sanki hemen doguma diye düşünmüştüm hahhh kalsın kalsin tontik bir paşa olsun tam kucaklara layık olsun alimiz .maşallah size cikolatam balım yaSelam kızlar, saat farkından abuk subuk saatlerde giriyorum size göre. Doğurmadım daha, ağzından yel alsın teyzesi, daha çok minnak:)Eki Görüntüle 1563419 Artı 10 kilom ve ben:)
Selam kızlar, saat farkından abuk subuk saatlerde giriyorum size göre. Doğurmadım daha, ağzından yel alsın teyzesi, daha çok minnak:)Eki Görüntüle 1563419 Artı 10 kilom ve ben:)
Bu gün had beklerken 5 6 yaşlarında oğlunu getirmiş bir anne ile muhabet ettik beyin mr icin oglunu getirmis (konustuk cocukla cok gizel gözleti olan bir paşa idi sana aşik oldum cok yakişiklisin dedim benide evine gotururmusun dedim yok sen cok buyuksun olmaz dedi bansa)kadın 7 yıl bebek için uğraşmış en sonunda adana başkent had tüp bebekle ikizlerine hamile kalmış erken doğumla 7 aylık doğum yapmış adana başkent has yoğun bakımda yer yok diye Tarsus a ( bizim buraya ki yetersizdir bu konularda burası)göndermişler bir kaç saat geçmiş ve kız beyin kanaması geçirmiş sonra hidrosefali oluşmuş ve epilepsi krizleri simdi yürümüyor oglundada beyin kanaması olmuş ama çok küçük bir kanama olduğu için atlatmış doyorki kadın ne olursa olsun Rabbime şükürler olsun bana anneli yaşattığı için
herkese hayırlı ramazanlar benim sorunum üç normal yolla düşüğümdü. ve bu ay ilk kez tüp bebek denedim. yaşım 39 amh 3.56 rezerv iyiydi, önden çatlayanlara rağmen 16 yumurta toplandı 11 döllendi ama sadece iki tanesi 6. güne uluşıp cgh genetiğe gitti bekliyorum ama sayı az olduğu için umut edemiyorum sadece dua ediyorum. sizlerin bu yaşa bağılı kalite yada yumurta anamoli ile ilgili neler yaptınız ve durum çok iyi dendi üç doktora gittim hepsi 32 yaşında gibisin demelerine rağmen durum bu. sadece yaştan dolayı annelik şansının olmaması beni çok üzüyor sizler ne yaptınız nasıl tedaviler uygulandı.
herkese merhaba,
kısa süreliğine bi bakayım dedim. Herkese selamlarımı iletiyorum hayırlı ramazanlar diliyorum.
bir arkadaşım bugün gebelik testi yaptırdı, tüp bebek transferi ve 14.gün beta hcg değeri 8.
Sizce durum nedir? değerlendirir misiniz acilen
Merhaba arkadasim benimde 3 dusugum var kendiliginden yas 41 ve 2 de tup denedik negatif simdi 3.transfer icin bekliyoruz bahcecide ama bize genetik demedi mustafa hoca 5.gun blast transferi insallah 12 yumurta yoplandi 8 dollendi bakalim hayirlisi ne olcak sizede kolayliklar allah yardimcimiz olsun moralinizi bozmayin benim bir tanidigimin sadece 1 embriyosu saglikli geldi genetiktrn ve o transfer edildi kendiliginden bolunmus ve iki evladi var simdi eger allah yazdiysa olacak dua edlim yazmis olsun ve saglikli evlatlar nasip etsin
Masallah canim benim bildigim 5 üstü hamilelik oluyor tebrik ederim arkadasini insalah günbe gün yukselir darisi basimizaArkadaşlar yanlış bilgi vermişim 12. gün test yaptırdı, sonucu 8,9 . bilgisi olan varsa nolur yardımcı olun
inşallah gebedir canım. maddi manevi bizler gibi yıprandı arkadaşlarım. iki embriyo transfer ettiler, inşallah tutmuşturMasallah canim benim bildigim 5 üstü hamilelik oluyor tebrik ederim arkadasini insalah günbe gün yukselir darisi basimiza
????????????????benim annemle aramda o kadar yaş farkı olsa onu birgün kaybedicem diye çok korkardım. bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?