Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine,Mikail’in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam’ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem’in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur’da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın!AMİNNNNNN AMİNNNNNN AMİNNNNNN İNŞALLAH. .

canım çok yorulmuşsun belli ki birde üstüne stres ...
rabbim eşine acil şifa versin.. seninde ne muradın varsa çifter çifter versin canım benimm

Bu gün had beklerken 5 6 yaşlarında oğlunu getirmiş bir anne ile muhabet ettik beyin mr icin oglunu getirmis (konustuk cocukla cok gizel gözleti olan bir paşa idi sana aşik oldum cok yakişiklisin dedim benide evine gotururmusun dedim yok sen cok buyuksun olmaz dedi bansa )kadın 7 yıl bebek için uğraşmış en sonunda adana başkent had tüp bebekle ikizlerine hamile kalmış erken doğumla 7 aylık doğum yapmış adana başkent has yoğun bakımda yer yok diye Tarsus a ( bizim buraya ki yetersizdir bu konularda burası)göndermişler bir kaç saat geçmiş ve kız beyin kanaması geçirmiş sonra hidrosefali oluşmuş ve epilepsi krizleri simdi yürümüyor oglundada beyin kanaması olmuş ama çok küçük bir kanama olduğu için atlatmış doyorki kadın ne olursa olsun Rabbime şükürler olsun bana anneli yaşattığı için

Selam kızlar, saat farkından abuk subuk saatlerde giriyorum size göre. Doğurmadım daha, ağzından yel alsın teyzesi, daha çok minnak:) Artı 10 kilom ve ben:)

Selam kızlar, saat farkından abuk subuk saatlerde giriyorum size göre. Doğurmadım daha, ağzından yel alsın teyzesi, daha çok minnak:)Eki Görüntüle 1563419 Artı 10 kilom ve ben:)
Kuzum ya ben kararlaştırdin sanki hemen doguma diye düşünmüştüm hahhh kalsın kalsin tontik bir paşa olsun tam kucaklara layık olsun alimiz .maşallah size cikolatam balım ya

Selam kızlar, saat farkından abuk subuk saatlerde giriyorum size göre. Doğurmadım daha, ağzından yel alsın teyzesi, daha çok minnak:)Eki Görüntüle 1563419 Artı 10 kilom ve ben:)

hahahaha ayyy sizi yerimmm maşallahh pek güzelsin canım...
Zaminin akışını resmen göbeğinde görüyorumm :))
Ali'ye selammm söyleeeee

Resmen insan hatasıı ahh bu ülke ahhhhh...
Allah sağlık versin...
Hepimiz de önce sağlıklı bireyler olalım, sonra sağlıklı hayırlı anneler olalım sağlıklı evlatlara inşallah

="portakales, post: 41489663, member: 629199"]Günaydınnn, gümbür gümbür bir sabahtannn....[/QUOTE]
Gümbür gümbür iyi oldu ben az düm tek düm tek dimmm hahhhh

herkese hayırlı ramazanlar benim sorunum üç normal yolla düşüğümdü. ve bu ay ilk kez tüp bebek denedim. yaşım 39 amh 3.56 rezerv iyiydi, önden çatlayanlara rağmen 16 yumurta toplandı 11 döllendi ama sadece iki tanesi 6. güne uluşıp cgh genetiğe gitti bekliyorum ama sayı az olduğu için umut edemiyorum sadece dua ediyorum. sizlerin bu yaşa bağılı kalite yada yumurta anamoli ile ilgili neler yaptınız ve durum çok iyi dendi üç doktora gittim hepsi 32 yaşında gibisin demelerine rağmen durum bu. sadece yaştan dolayı annelik şansının olmaması beni çok üzüyor sizler ne yaptınız nasıl tedaviler uygulandı.

herkese merhaba,
kısa süreliğine bi bakayım dedim. Herkese selamlarımı iletiyorum hayırlı ramazanlar diliyorum.
bir arkadaşım bugün gebelik testi yaptırdı, tüp bebek transferi ve 14.gün beta hcg değeri 8.
Sizce durum nedir? değerlendirir misiniz acilen

Merhaba arkadasim benimde 3 dusugum var kendiliginden yas 41 ve 2 de tup denedik negatif simdi 3.transfer icin bekliyoruz bahcecide ama bize genetik demedi mustafa hoca 5.gun blast transferi insallah 12 yumurta yoplandi 8 dollendi bakalim hayirlisi ne olcak sizede kolayliklar allah yardimcimiz olsun moralinizi bozmayin benim bir tanidigimin sadece 1 embriyosu saglikli geldi genetiktrn ve o transfer edildi kendiliginden bolunmus ve iki evladi var simdi eger allah yazdiysa olacak dua edlim yazmis olsun ve saglikli evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar yanlış bilgi vermişim 12. gün test yaptırdı, sonucu 8,9 . bilgisi olan varsa nolur yardımcı olun

ben bülent tıraşa gidiyorum cgh önerdi 6.güne gelenlerden iki tanesi gitti. sizde genetik istenmedimi? bizim yaşlarda nerdeyse fikir bellli hemen hüküm veriyorlar ileri yaş buda çok canımı sıkıyor anlıcan.

benim annemle aramda o kadar yaş farkı olsa onu birgün kaybedicem diye çok korkardım. bilemedim.
????????????????
Sanırım evlatsızlığın ne demek olduğunu net bilemedin. Sen diğer taraftan, yani evlat tarafından bakıyorsun konuya. Önemli olan insanların hayatları boyunca kazanımlarıdır, sevgileridir, sağlıklarıdır. 10 yıl sonra ne olacak sorusunu sorarak hiçbirimiz yaşayamayız. Şuan kazanımımız önemli bana göre. Gerisi hayatın getirecekleridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…