- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.281
Hoş geldin aramıza... Bizler aynı sorunlarla boğuşan bir ekibiz. Bu forumda senin yaşında olan arkadaşlar da var, ama malum oruç ayındayız, meleklerim akşam giriş yapar.Merhaba Arkadaslar,
Ben sitenize yeni uye oldum. 45 yasindayim ve daha once 20'li yaslarda normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Yasim ilerledigi icin tup bebek denemek istiyorum. Aranizda benim yasimda tup bebek ile basari saglayip hamile kalan var mi?
Birde benim yasimda ki hastalarda tup bebek uygulamasinda IST'da en basarili Doktor/Merkez hangisi bu konuda bilginiz var mi?
Cok tesekkur ederim
Herkese hayirli Ramazanlar
Bilemezsin tabi gencsin daha, hayat acımasız yavrum ..ama ben annemi okadar seviyordumki hep kaybetme duygusu yaşadım kaybettimde bunu sadece rabbim bilir verende o alanda o..bizim yaşadiklarımizı yaşamaman dilegiyle yavrummbenim annemle aramda o kadar yaş farkı olsa onu birgün kaybedicem diye çok korkardım. bilemedim.
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim. TR'e gittigimde butun tetkikleri yaptiracagim. Daha once hic bir sorun yasamadim. Gecen hafta kan tahlilleri yaptirdim sonuclar yasima gore fena cikmadi. Yurt disinda yasiyorum ve Eylul basinda TR'e gitmeyi planliyorum. Fazla vaktim olmadigi icin cok iyi bir doktor ve merkez bulup hemen tedaviye baslamak istiyorum. Memorial Sisli Doktor Semra Kahraman hakkinda bilginiz var mi?Hoş geldin aramıza... Bizler aynı sorunlarla boğuşan bir ekibiz. Bu forumda senin yaşında olan arkadaşlar da var, ama malum oruç ayındayız, meleklerim akşam giriş yapar.
Öncelikle kadın doğum uzmanına giderek gerekli tetkikleri yaptırmanı tavsiye ederim. Malum yaşımız hızla ilerliyor, merkez konusunda da Ben Anadolu Sağlık Merk. Aydın Arıcıya gidiyorum. Benim 8 yıllık doktorum. Ancak ileri yaş sıkıntısını çözebildiğini düşünmüyorum. Aradığın merkezin Embriyoloji bölümünün çok iyi olması gerekiyor(bence).
Tekrar deneyeceğim merkez ise Florance Nightingale Tansel bey. Ama bir türlü gidemiyorum, kısmet artık ne diyeyim.
Sana hayırlı olanı diliyorum ve öpüyorum.
Hosgeldin hakkında haýırlı yerler dilerim.rabbim fazlada aratmasın en kısa zamanda bebek haberini alırız insallah ben antalyadayım ama arkadaşlar yardımcı olur sana[/QUOTE]OTE="Lesyaz, post: 41497074, member: 687260"]Merhaba Arkadaslar,
Ben sitenize yeni uye oldum. 45 yasindayim ve daha once 20'li yaslarda normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Yasim ilerledigi icin tup bebek denemek istiyorum. Aranizda benim yasimda tup bebek ile basari saglayip hamile kalan var mi?
Birde benim yasimda ki hastalarda tup bebek uygulamasinda IST'da en basarili Doktor/Merkez hangisi bu konuda bilginiz var mi?
Cok tesekkur ederim
Hosgeldin topige canim herseyin hayirlisi olsun yaş bakimindan cokda begenilen bir durumda degiliz malesef bende 44 sayilirim malesef her sey perfekte olsa yasa malediliyor cogu sorun neyse fazla korkutmayayim seni sana tavsiyem herseyini yurtdisinda ayarlayip Semra hanima mail at tam olarak ne var elinde bilmiyorum ama yinede önce bir nabiz yokla onlar seni yonlendiriyor nasilsaCevap verdigin icin cok tesekkur ederim. TR'e gittigimde butun tetkikleri yaptiracagim. Daha once hic bir sorun yasamadim. Gecen hafta kan tahlilleri yaptirdim sonuclar yasima gore fena cikmadi. Yurt disinda yasiyorum ve Eylul basinda TR'e gitmeyi planliyorum. Fazla vaktim olmadigi icin cok iyi bir doktor ve merkez bulup hemen tedaviye baslamak istiyorum. Memorial Sisli Doktor Semra Kahraman hakkinda bilginiz var mi?
Mrb.ben de daha önce normal doğum yaptım.şimdi tüp bebek tedavisiyle 24 haftalık gebeyimMerhaba Arkadaslar,
Cok tesekkur ederim
Ileri yaş değilsin ki, ben de aynı yaştayım. Doktorlar bir takmış ileri yaşa. Benim de 22 den 2 tane kalmıştı 1 tanesi tuttu. Hiç moralini bozma. Inşallah gönlüne göre olur hersey.ben bülent tıraşa gidiyorum cgh önerdi 6.güne gelenlerden iki tanesi gitti. sizde genetik istenmedimi? bizim yaşlarda nerdeyse fikir bellli hemen hüküm veriyorlar ileri yaş buda çok canımı sıkıyor anlıcan.
valla kuzum kendini bos yere yipratiyorsun... ben de 41 yasindayim ve daha once tup bebek denemelerindeki husrani yasayanlardanim simdi ise dogal yolla hamileyimherkese hayırlı ramazanlar benim sorunum üç normal yolla düşüğümdü. ve bu ay ilk kez tüp bebek denedim. yaşım 39 amh 3.56 rezerv iyiydi, önden çatlayanlara rağmen 16 yumurta toplandı 11 döllendi ama sadece iki tanesi 6. güne uluşıp cgh genetiğe gitti bekliyorum ama sayı az olduğu için umut edemiyorum sadece dua ediyorum. sizlerin bu yaşa bağılı kalite yada yumurta anamoli ile ilgili neler yaptınız ve durum çok iyi dendi üç doktora gittim hepsi 32 yaşında gibisin demelerine rağmen durum bu. sadece yaştan dolayı annelik şansının olmaması beni çok üzüyor sizler ne yaptınız nasıl tedaviler uygulandı.
Mrb.ben de daha önce normal doğum yaptım.şimdi tüp bebek tedavisiyle 24 haftalık gebeyim
Hosgeldin topige canim herseyin hayirlisi olsun yaş bakimindan cokda begenilen bir durumda degiliz malesef bende 44 sayilirim malesef her sey perfekte olsa yasa malediliyor cogu sorun neyse fazla korkutmayayim seni sana tavsiyem herseyini yurtdisinda ayarlayip Semra hanima mail at tam olarak ne var elinde bilmiyorum ama yinede önce bir nabiz yokla onlar seni yonlendiriyor nasilsa
Bende yurt disindayim gitmeden önce yapilacaklari yazisip öyle gidicem zamandan tasaruf yani sana bol şans canim hayirlisi olsun birde Semra Kahraman cok iyi bir secim
kızlar teşekür ederim hepinize tek tek (portakalım telfonlada sordu sağolsun )mr çekildi sonuç haftaya çıkacak haftaya pzrst gidip dr görüşeceğiz yorucu bir gün oldu bizim aracımız omadığı için önce tren sonra otobüsle devam diyoruz 2.5 saat dan fazla yolculuk yapıyoruz yorcu oluyor bende yoruldum bu gün çok fazla
Merhaba Arkadaslar,
Cok tesekkur ederim
Merhaba, yaşa yani sayılara takılmayalım arkadaşım. Nasip kısmet, sen elinden geleni yapta gerisini boş ver. Trasnfer hazırlığı için dr.un vitamin önermiştir. Önermedi ise bu forumu inceleyip yaş grubuna göre tavsiye edilen vitamin ve arı sütünü kullanabilirsin. Moralini bozman sana fayda sağlamayacak. Dualara devam, hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını diliyorum. Sevgiler.herkese hayırlı ramazanlar benim sorunum üç normal yolla düşüğümdü. ve bu ay ilk kez tüp bebek denedim. yaşım 39 amh 3.56 rezerv iyiydi, önden çatlayanlara rağmen 16 yumurta toplandı 11 döllendi ama sadece iki tanesi 6. güne uluşıp cgh genetiğe gitti bekliyorum ama sayı az olduğu için umut edemiyorum sadece dua ediyorum. sizlerin bu yaşa bağılı kalite yada yumurta anamoli ile ilgili neler yaptınız ve durum çok iyi dendi üç doktora gittim hepsi 32 yaşında gibisin demelerine rağmen durum bu. sadece yaştan dolayı annelik şansının olmaması beni çok üzüyor sizler ne yaptınız nasıl tedaviler uygulandı.
Hoş geldin. Ben de Mustafa by. gitmiştim, transferi beklerken Güneş'im "ben geliyorum" dedi. Bahçeci de akapunkturu da tavsiye ederim. Hakkında Hayırlısı olsun, sevgiler.Merhaba arkadasim benimde 3 dusugum var kendiliginden yas 41 ve 2 de tup denedik negatif simdi 3.transfer icin bekliyoruz bahcecide ama bize genetik demedi mustafa hoca 5.gun blast transferi insallah 12 yumurta yoplandi 8 dollendi bakalim hayirlisi ne olcak sizede kolayliklar allah yardimcimiz olsun moralinizi bozmayin benim bir tanidigimin sadece 1 embriyosu saglikli geldi genetiktrn ve o transfer edildi kendiliginden bolunmus ve iki evladi var simdi eger allah yazdiysa olacak dua edlim yazmis olsun ve saglikli evlatlar nasip etsin
Merhaba, korkularında çok haklısın, babamı küçük yaşta kaybetmiştim annemi de kaybedeceğim korkusunu yıllarca yaşadım, yani seni çok iyi anlıyorum. Zamanın kattığı birikimle -yaş ile-; kimin ne zaman hayata veda edeceğini bilemiyoruz, bu durum bizim elimizde değil, genç anne-babaların kaybı olmuyor mu yada çocukların? Yine zamanla anı dolu dolu yaşamaya çalıştığınız için yarını düşünmeden gelecek olan emanet meleğe en iyi şekilde bakma, eşlik etme görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Çocuk-büyük her insan kaderini yaşar, kadere müdahale etme gücümüz kudretimiz yok, ayrıca bizim için en güzeli en hayırlısı ne ise zaten onu yaşıyoruz. Sonuç, her konu bilinmez, üzülme-dert etme, gönlünden geçenleri zamanında hayırlısıyla yaşamanı dilerim.benim annemle aramda o kadar yaş farkı olsa onu birgün kaybedicem diye çok korkardım. bilemedim.
Günaydın, hoş geldin, ne hastalığı arkadaşım? Forumu incelediğinde genel kabul görmüş merkezleri, uygulama öncesi yapılacak testleri, öneri niteliğindeki vitamin ve katkıları okuyabilirsin. Yaradan gönlüne göre versin, bol şanslar.Merhaba Arkadaslar,
Cok tesekkur ederim
amin canım inşcanm ya insallah guzel sonuclar alirsiniz Allahim yardimciniz olsun.
Gunaydin,Günaydın hanımlar, sağlıklı, huzurlu, neşeli ve verimli bir gün dilerim.
Merhaba, yaşa yani sayılara takılmayalım arkadaşım. Nasip kısmet, sen elinden geleni yapta gerisini boş ver. Trasnfer hazırlığı için dr.un vitamin önermiştir. Önermedi ise bu forumu inceleyip yaş grubuna göre tavsiye edilen vitamin ve arı sütünü kullanabilirsin. Moralini bozman sana fayda sağlamayacak. Dualara devam, hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını diliyorum. Sevgiler.
Hoş geldin. Ben de Mustafa by. gitmiştim, transferi beklerken Güneş'im "ben geliyorum" dedi. Bahçeci de akapunkturu da tavsiye ederim. Hakkında Hayırlısı olsun, sevgiler.
Merhaba, korkularında çok haklısın, babamı küçük yaşta kaybetmiştim annemi de kaybedeceğim korkusunu yıllarca yaşadım, yani seni çok iyi anlıyorum. Zamanın kattığı birikimle -yaş ile-; kimin ne zaman hayata veda edeceğini bilemiyoruz, bu durum bizim elimizde değil, genç anne-babaların kaybı olmuyor mu yada çocukların? Yine zamanla anı dolu dolu yaşamaya çalıştığınız için yarını düşünmeden gelecek olan emanet meleğe en iyi şekilde bakma, eşlik etme görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Çocuk-büyük her insan kaderini yaşar, kadere müdahale etme gücümüz kudretimiz yok, ayrıca bizim için en güzeli en hayırlısı ne ise zaten onu yaşıyoruz. Sonuç, her konu bilinmez, üzülme-dert etme, gönlünden geçenleri zamanında hayırlısıyla yaşamanı dilerim.
Günaydın, hoş geldin, ne hastalığı arkadaşım? Forumu incelediğinde genel kabul görmüş merkezleri, uygulama öncesi yapılacak testleri, öneri niteliğindeki vitamin ve katkıları okuyabilirsin. Yaradan gönlüne göre versin, bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?