Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba Arkadaslar,
Ben sitenize yeni uye oldum. 45 yasindayim ve daha once 20'li yaslarda normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Yasim ilerledigi icin tup bebek denemek istiyorum. Aranizda benim yasimda tup bebek ile basari saglayip hamile kalan var mi?

Birde benim yasimda ki hastalarda tup bebek uygulamasinda IST'da en basarili Doktor/Merkez hangisi bu konuda bilginiz var mi?

Cok tesekkur ederim
Herkese hayirli Ramazanlar

Hoş geldin aramıza... Bizler aynı sorunlarla boğuşan bir ekibiz. Bu forumda senin yaşında olan arkadaşlar da var, ama malum oruç ayındayız, meleklerim akşam giriş yapar.
Öncelikle kadın doğum uzmanına giderek gerekli tetkikleri yaptırmanı tavsiye ederim. Malum yaşımız hızla ilerliyor, merkez konusunda da Ben Anadolu Sağlık Merk. Aydın Arıcıya gidiyorum. Benim 8 yıllık doktorum. Ancak ileri yaş sıkıntısını çözebildiğini düşünmüyorum. Aradığın merkezin Embriyoloji bölümünün çok iyi olması gerekiyor(bence).
Tekrar deneyeceğim merkez ise Florance Nightingale Tansel bey. Ama bir türlü gidemiyorum, kısmet artık ne diyeyim.
Sana hayırlı olanı diliyorum ve öpüyorum.

benim annemle aramda o kadar yaş farkı olsa onu birgün kaybedicem diye çok korkardım. bilemedim.
Bilemezsin tabi gencsin daha, hayat acımasız yavrum ..ama ben annemi okadar seviyordumki hep kaybetme duygusu yaşadım kaybettimde bunu sadece rabbim bilir verende o alanda o..bizim yaşadiklarımizı yaşamaman dilegiyle yavrumm

OTE="Lesyaz, post: 41497074, member: 687260"]Merhaba Arkadaslar,
Ben sitenize yeni uye oldum. 45 yasindayim ve daha once 20'li yaslarda normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Yasim ilerledigi icin tup bebek denemek istiyorum. Aranizda benim yasimda tup bebek ile basari saglayip hamile kalan var mi?

Birde benim yasimda ki hastalarda tup bebek uygulamasinda IST'da en basarili Doktor/Merkez hangisi bu konuda bilginiz var mi?

Cok tesekkur ederim
Herkese hayirli Ramazanlar[/QUOTE]
Hosgeldin hakkında haýırlı yerler dilerim.rabbim fazlada aratmasın en kısa zamanda bebek haberini alırız insallah ben antalyadayım ama arkadaşlar yardımcı olur sana

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim. TR'e gittigimde butun tetkikleri yaptiracagim. Daha once hic bir sorun yasamadim. Gecen hafta kan tahlilleri yaptirdim sonuclar yasima gore fena cikmadi. Yurt disinda yasiyorum ve Eylul basinda TR'e gitmeyi planliyorum. Fazla vaktim olmadigi icin cok iyi bir doktor ve merkez bulup hemen tedaviye baslamak istiyorum. Memorial Sisli Doktor Semra Kahraman hakkinda bilginiz var mi?

Hosgeldin hakkında haýırlı yerler dilerim.rabbim fazlada aratmasın en kısa zamanda bebek haberini alırız insallah ben antalyadayım ama arkadaşlar yardımcı olur sana[/QUOTE]
Tesekkur ederim.

Hosgeldin topige canim herseyin hayirlisi olsun yaş bakimindan cokda begenilen bir durumda degiliz malesef bende 44 sayilirim malesef her sey perfekte olsa yasa malediliyor cogu sorun neyse fazla korkutmayayim seni sana tavsiyem herseyini yurtdisinda ayarlayip Semra hanima mail at tam olarak ne var elinde bilmiyorum ama yinede önce bir nabiz yokla onlar seni yonlendiriyor nasilsa
Bende yurt disindayim gitmeden önce yapilacaklari yazisip öyle gidicem zamandan tasaruf yani sana bol şans canim hayirlisi olsun birde Semra Kahraman cok iyi bir secim

Mrb.ben de daha önce normal doğum yaptım.şimdi tüp bebek tedavisiyle 24 haftalık gebeyim

ben bülent tıraşa gidiyorum cgh önerdi 6.güne gelenlerden iki tanesi gitti. sizde genetik istenmedimi? bizim yaşlarda nerdeyse fikir bellli hemen hüküm veriyorlar ileri yaş buda çok canımı sıkıyor anlıcan.
Ileri yaş değilsin ki, ben de aynı yaştayım. Doktorlar bir takmış ileri yaşa. Benim de 22 den 2 tane kalmıştı 1 tanesi tuttu. Hiç moralini bozma. Inşallah gönlüne göre olur hersey.

valla kuzum kendini bos yere yipratiyorsun... ben de 41 yasindayim ve daha once tup bebek denemelerindeki husrani yasayanlardanim simdi ise dogal yolla hamileyim yani hayatin daha dogrusu yaradanin bizlere nasil suprizler yapacagini asla bilemeyiz ve sadece ona guvenip umu kaybetmeden tevekkul halinde olmaliyiz... İnsallah yaradan hic yarattigini dusunmez mi.... canini hiiic sikma ve yola devaaaaam

anaaaaaammmmm avatardadaki bebek gibi gibi bi bebegin olsun insallah kuzzuuuuummmmm

canm ya insallah guzel sonuclar alirsiniz Allahim yardimciniz olsun.

topigimize h.geldin bende yurtdisindayim. 20li yaslarda dogum yapanlardanim :) suan 10 aylik kizim var Allahim bagislarsa. tupbebek konusunda arkadaslarim yardimci olacaktir sana.

Günaydın hanımlar, sağlıklı, huzurlu, neşeli ve verimli bir gün dilerim.

Merhaba, yaşa yani sayılara takılmayalım arkadaşım. Nasip kısmet, sen elinden geleni yapta gerisini boş ver. Trasnfer hazırlığı için dr.un vitamin önermiştir. Önermedi ise bu forumu inceleyip yaş grubuna göre tavsiye edilen vitamin ve arı sütünü kullanabilirsin. Moralini bozman sana fayda sağlamayacak. Dualara devam, hakkında Hayırlı gelişmeler olmasını diliyorum. Sevgiler.

Hoş geldin. Ben de Mustafa by. gitmiştim, transferi beklerken Güneş'im "ben geliyorum" dedi. Bahçeci de akapunkturu da tavsiye ederim. Hakkında Hayırlısı olsun, sevgiler.

benim annemle aramda o kadar yaş farkı olsa onu birgün kaybedicem diye çok korkardım. bilemedim.
Merhaba, korkularında çok haklısın, babamı küçük yaşta kaybetmiştim annemi de kaybedeceğim korkusunu yıllarca yaşadım, yani seni çok iyi anlıyorum. Zamanın kattığı birikimle -yaş ile-; kimin ne zaman hayata veda edeceğini bilemiyoruz, bu durum bizim elimizde değil, genç anne-babaların kaybı olmuyor mu yada çocukların? Yine zamanla anı dolu dolu yaşamaya çalıştığınız için yarını düşünmeden gelecek olan emanet meleğe en iyi şekilde bakma, eşlik etme görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Çocuk-büyük her insan kaderini yaşar, kadere müdahale etme gücümüz kudretimiz yok, ayrıca bizim için en güzeli en hayırlısı ne ise zaten onu yaşıyoruz. Sonuç, her konu bilinmez, üzülme-dert etme, gönlünden geçenleri zamanında hayırlısıyla yaşamanı dilerim.

Günaydın, hoş geldin, ne hastalığı arkadaşım? Forumu incelediğinde genel kabul görmüş merkezleri, uygulama öncesi yapılacak testleri, öneri niteliğindeki vitamin ve katkıları okuyabilirsin. Yaradan gönlüne göre versin, bol şanslar.

D dnzdry çok güzel söylüyorsunuz keşke transfere gelebilsem Rabbim inşallah 2 embiryo temiz çıkarda sağlıkla kucağıma alırım. İnşallah temiz gelirse Bülent Hoca Histerokopi yapıcak Rabbim bu mübarak ayların yüzü suyu hürmetine herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Gunaydin,
Tesekkur ederim. Benim bir hastaligim yok, sadece yasim 45 oldugu icin tup bebek benim icin daha uygundur diye dusundum. 45 yasinda normal yoldan hamile kalan pek fazla vakaya rastlamadim, o yuzden vakit kaybetmeden tup bebek deneyeyim diye dusundum. Formun degisik konu basliklarini inceliyorum ve bir hayli bilgi var, cok guzel bir platform bilgi alis verisi icin. Herkese katkilarindan dolayi cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…