Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hos buldum, tesekkur ederim. Sakincasi yoksa yasinizi sorabilirmiyim?

tabiiki yok canm. ben 43 yasindayim. ikinci bebegi dusunuyoruz bizde ama dusunmekle kaliyoruz bu aralar :)
benim mesai arkadasimin esi ilk bebegine 44 ikinci bebegine 46 yasinda dogal yoldan kazara hamile kalmis.
benim bi tanidigimda 44 yasinda dogal yoldan bebegini kucagina aldi. kizi simdi 23 yasinda...
yukardaki 24 haftalik gebe arkadasimizda 45 yasinda

Ne kadar güzel haberler bunlar yaaa, içim açıldı resmen.
Kızlar bende bu ay tüp bebeğe başlayacaktım ancak hepimizin belini büken para meselesi beni tam vurdu. Bir ay daha beklemek bana çok zor geliyor.
Bu arada bir aydır kullandığım takviyelerimi tekrar yazmak istiyorum, belki işinize yarar.
- Vitamin B12,
- Omega 3,
- Koenzim q10,
- Biosteron 25mh. (Sabah-akşam, günde iki tane)
- Elevit,
- İki gündür de C vitamini alıyorum.
Doğal beslenmeye dikkat ediyorum ama sanki C vitamini ekstradan almam gerekiyordu diye düşündüm, malum sigara içiyorum (fazla abartmadan)

KISACASI "BEN DE BEBİŞŞŞŞ İSTİYORUMMM" ALLAHIM ŞU MÜBAREK AYDA DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAHH...

Günaydın arkadaşlarrrr dr gittim kafam karıştı yani rahim filmi yerine histereskopi yapıyım dedi dr , daha iyi polip varsa alınır dedi, aynen kamera ile girilip yapılandan sizce tüp öncesi hangisi daha iyi,

insallah canim. d vitaminide ihmal etme bence. neden tupbebek? birde galiba bir evladin vardi senin dimi?

Masallah. Cok umut verici. Benim AMH ile ilgili sorum olacak. Gecen hafta test yaptirdim ve 0.015 cikti. FSH 6.9 cikti. Acaba AMH benimki kadar dusuk olunca tup bebek sansi ne veriyorlar biliyormusunuz? AMH'i yukseltmek icin DHEA'in disinda faydasi olan baska bir sey varmi?

Çok çok çok sevindim, muciZen ile 9 ay su gibi geçsin:)))

Günaydın arkadaşlarrrr dr gittim kafam karıştı yani rahim filmi yerine histereskopi yapıyım dedi dr , daha iyi polip varsa alınır dedi, aynen kamera ile girilip yapılandan sizce tüp öncesi hangisi daha iyi,
Merhaba, histereskopiyi ben de yaptırmıştım. Uzman dr. ultrasondan da rahimde sorun olup olmadığını anlıyor ama histeroskopi ile tüpte tıkanıklık varsa açıyorlar birde rahme çizik atılıyor. Çizik atılmasının sonucunda vücut kendi kendini toparlamaya başladığı için tutunma oranının arttığını belirtiyorlar. Çizik atımı önemli bir konu, dr.una ne kadar güveniyorsun bilmiyorum da konusunun uzmanı prof'un dışında yaptırmamanı tavsiye ederim. Kendini kanıtlamaya çalışan dr.elinde deney aracı olmanı istemem. Herşey gönlünce olsun, bol şanslar.

amh konusunda ben yardimci olamiycam canm ben hic yaptirmadim gecenlerde yaptirmaya kalktim araya bitakim sorunlar girdi bende iptal ettirdim zaten doktorumda hic mi hic onermiyordu o testi. hollanda da o testi yapmiyorlar yapamiyorlar bile. ben istedim diye gittim kan verdim aradan 3 hafta gecti test yeni oldugu icin napcaklarini bilememisler ne oldugunu bile bilmiyorlardi cunku. bende iptal ettirdim. zaten pismanda olmustum istedigime isime geldi anliycagin.
benim bildigim Saracoglunun kuru var arastirabilirsin.

Ayyyy kiyamam ben sana tatlim nede guzel takviyeler oh oh gelsin bebisler Allahin izniyle olur insallah canim
Vallahi tuketi bu veletler biui biran önce gelselerde madi manevi rahatlasak herseyin hayirlisi arkadasim insallah tez zamanda mutlu oluruz bebeklerimizle
vitamin takviyen harika yanliz su omega3 Antioksidantla almamiz gerekiyormus birde kansulandirici aliyorsan doktoruna sormaliymisin bir arastir Biosteren icin kimi doktor onermiyor marta Türkiyede Selman lacin onu kulan dedi bana Almanyada hicbir doktor tavsiye etmiyor dikkat et derim bir cokta yan etkisini topikte okumustum korktum bu ilactan boll sans diliyorum canim
Sahi arkadasindan ne haber bizede bildir pozitif/negatif ...?

ne güzel bise hep 35 sonrası okadar kötü tablo çiziyorki doktorlar insan kötü oluyor ben 38 yaşındayım üç ay sonra 39 olucam şimdiden pes ettirdiler

ne güzel bise hep 35 sonrası okadar kötü tablo çiziyorki doktorlar insan kötü oluyor ben 38 yaşındayım üç ay sonra 39 olucam şimdiden pes ettirdiler
Onu hep yapuyorlar canim sakin pes etme burda bunun aksini cok gördük yola devam daha cokk gencsin canim biz napalim yani umrumda degil dedikleri moral bozmak yok hep pozitif

Ayyy kimler gelmiss özletin kendini canim nasilsin tatilin nasil gecti dedim nerde bu hatun ramazan menusu de kimse vermiyor...eee geldi hamaratimiz

tatilim güzel geçti canım bende sizleri özledim

ramazan menüsü demişken akşama kaynanamları iftara çağırdım menümüde yazayım

mercimek çorbası
etli biber patlıcan dolması
fırında patates yemeği
sebzeli bulgur pilavı
salata

çayın yanınada tarçınlı kek
paçanga böreği

Vayyy annacim menü harika kizz hepsini yeyebiliyomusunuz ama orda birsaat erken yenir tabiki ben sade mercimek corbasini ve salatayi alayim yetiyor artiyor bile eline simdiden saglik iyiki geldin pacanga böregi tarifinide yarin yazi ver canim becerikli seniii

gayet güzel bir menü canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…