- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.321
Hoş geldin, tatilin nasıl geçti?tatilim güzel geçti canım bende sizleri özledim
ramazan menüsü demişken akşama kaynanamları iftara çağırdım menümüde yazayım
mercimek çorbası
etli biber patlıcan dolması
fırında patates yemeği
sebzeli bulgur pilavı
salata
çayın yanınada tarçınlı kek
paçanga böreği
amin canimmmm cumleten aminnnÇok çok çok sevindim, muciZen ile 9 ay su gibi geçsin:)))
darisi basiniza bebegimmmmm sagol canimmmkuddus canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin
Tamam, Tesekkur ederim.amh konusunda ben yardimci olamiycam canm ben hic yaptirmadim gecenlerde yaptirmaya kalktim araya bitakim sorunlar girdi bende iptal ettirdim zaten doktorumda hic mi hic onermiyordu o testi. hollanda da o testi yapmiyorlar yapamiyorlar bile. ben istedim diye gittim kan verdim aradan 3 hafta gecti test yeni oldugu icin napcaklarini bilememisler ne oldugunu bile bilmiyorlardi cunku. bende iptal ettirdim. zaten pismanda olmustum istedigime isime geldi anliycagin.
benim bildigim Saracoglunun kuru var arastirabilirsin.
Selam tekrardan canim Ahm malesef bir care yok bitkisel kürlerde bizim gibilere yan etki yapabiliyor evet Ahm degerin düsük ama tek olsun senin olsun sanada bir yumi yeterki bu ahm ile üc dört olur ben sana daha öncede yazdim görmedin sanirim adetlerin düzenli olmasina dikkat et Semra hanim bana Qenzim 10 tavsiye etti baska bir doktor DHEA 25mg sabah aksam onerdi bol bol sebze meyve ye yani elinde olan yumi kaliteli olmasi icin elinden geleni yap sigara cizzz cok fazla kahve cizz aburcubur cizz saglikli beslenme cok önemli organik olursa daha iyi (DhEA cok iyi arastir semra hanim asla tavsiye etmiyor )Tamam, Tesekkur ederim.
Sanirim once ki yorumunu gormedim.Selam tekrardan canim Ahm malesef bir care yok bitkisel kürlerde bizim gibilere yan etki yapabiliyor evet Ahm degerin düsük ama tek olsun senin olsun sanada bir yumi yeterki bu ahm ile üc dört olur ben sana daha öncede yazdim görmedin sanirim adetlerin düzenli olmasina dikkat et Semra hanim bana Qenzim 10 tavsiye etti baska bir doktor DHEA 25mg sabah aksam onerdi bol bol sebze meyve ye yani elinde olan yumi kaliteli olmasi icin elinden geleni yap sigara cizzz cok fazla kahve cizz aburcubur cizz saglikli beslenme cok önemli organik olursa daha iyi (DhEA cok iyi arastir semra hanim asla tavsiye etmiyor )
Merhaba, histereskopiyi ben de yaptırmıştım. Uzman dr. ultrasondan da rahimde sorun olup olmadığını anlıyor ama histeroskopi ile tüpte tıkanıklık varsa açıyorlar birde rahme çizik atılıyor. Çizik atılmasının sonucunda vücut kendi kendini toparlamaya başladığı için tutunma oranının arttığını belirtiyorlar. Çizik atımı önemli bir konu, dr.una ne kadar güveniyorsun bilmiyorum da konusunun uzmanı prof'un dışında yaptırmamanı tavsiye ederim. Kendini kanıtlamaya çalışan dr.elinde deney aracı olmanı istemem. Herşey gönlünce olsun, bol şanslar.
Tessekkurler ben daha önce 4 yıl önce histeroskopi yaptırdım şimdi gitmek istedigim yer istedi banada mantıklıgeldı baya oldu rahimfilmi istediler çektirmek için başka drgittimde o kafamı karıştırdı neyse önümüzdeki aya bıraktım tüp işini ...sen nasılsın kuzum nasıl gidiyorrMerhaba, histereskopiyi ben de yaptırmıştım. Uzman dr. ultrasondan da rahimde sorun olup olmadığını anlıyor ama histeroskopi ile tüpte tıkanıklık varsa açıyorlar birde rahme çizik atılıyor. Çizik atılmasının sonucunda vücut kendi kendini toparlamaya başladığı için tutunma oranının arttığını belirtiyorlar. Çizik atımı önemli bir konu, dr.una ne kadar güveniyorsun bilmiyorum da konusunun uzmanı prof'un dışında yaptırmamanı tavsiye ederim. Kendini kanıtlamaya çalışan dr.elinde deney aracı olmanı istemem. Herşey gönlünce olsun, bol şanslar.
Aynen canim biz cok harika bir aileyiz hepimizin derdi ayni nasil olsa seveseve yardimlasiriz bu topigin asil bilenleri şuan yok onlarda gelince sana cevap yazacaklardir malesef elimizden baskada birsey gelmiyor Bol bol dua edelim bu güzel ayin hürmetine mucizeler gelsin bizleri bulsun insallah sen bu arada dogalindanda dene birde Akupunktur cok iyi olurmu olur bakmisin hanilesin sansin benden daha yüksek canim birkere hamilelik yasamissin .Allah yardimcimiz olsun.Sanirim once ki yorumunu gormedim.
Ben Qenzim 10 kullanmaya 2 hafta once basladim. DHEA ile ilgili celiskili yorumlar gordugum icin henuz onu almiyorum. Testi yaptirdigim yerde ki doktorun soyledigine gore bu AMH ile bende 2-3 saglikli yumurtanin olabilecegi ihtimali varmis her cycle'da. Dedigin gibi ihtiyacimiz olan bir saglikli yumurta. Normalde cok saglikli beslenirim. Mumkun oldugunca organic aliyorum her seyi. Zaten sigara, alkol ve kahve hic kullanmam. Onerileriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Burada ki herkes gonulden yardimci olmak istiyor. Ne samimi ve buyuk bir aileniz var.
Canim yaa ben marta Semra hanima rahim filmi demistim oda gerek yok Elimizde histeroskopi var dedi eski dedim 6yill gecerli dir birdaha yapmak rahimi ve yumurtaliklari sarsar dedi ki rahim filmini bile tavsiye etmemisti ben gidip yaptirdim hakliymis filim temiz cikti yada yumurtalari dondur sonra yap kafam karisti tatlim yaa iyice arastir bence.Tessekkurler ben daha önce 4 yıl önce histeroskopi yaptırdım şimdi gitmek istedigim yer istedi banada mantıklıgeldı baya oldu rahimfilmi istediler çektirmek için başka drgittimde o kafamı karıştırdı neyse önümüzdeki aya bıraktım tüp işini ...sen nasılsın kuzum nasıl gidiyorr
Merhaba Arkadaslar,
Ben sitenize yeni uye oldum. 45 yasindayim ve daha once 20'li yaslarda normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Yasim ilerledigi icin tup bebek denemek istiyorum. Aranizda benim yasimda tup bebek ile basari saglayip hamile kalan var mi?
Birde benim yasimda ki hastalarda tup bebek uygulamasinda IST'da en basarili Doktor/Merkez hangisi bu konuda bilginiz var mi?
Cok tesekkur ederim
Herkese hayirli Ramazanlar
Ben tüp merkezine bırakacagım şuan acele yok aynen ya hahh olan kafamızıda bulantıyorlar sen akupunktur yaptırıyordun hatırladıgım kadarıyla ne kadr seyans iyi geliyor.hayıt tohumu aldım ona başlayacagım 2 ay da relax olmam lazım...umarım ramazan hürmetine rabbim bizim kucaklarımıza bebiş verir[/QUOTE]QUOTE="acmila, post: 41512865, member: 448970"]Canim yaa ben marta Semra hanima rahim filmi demistim oda gerek yok Elimizde histeroskopi var dedi eski dedim 6yill gecerli dir birdaha yapmak rahimi ve yumurtaliklari sarsar dedi ki rahim filmini bile tavsiye etmemisti ben gidip yaptirdim hakliymis filim temiz cikti yada yumurtalari dondur sonra yap kafam karisti tatlim yaa iyice arastir bence.
Amin. Ben bugun Acupuncture icin doktorla gorusmeye gidecegim. Birde ureme organlarina masaj yapiyorlar gidecegim merkezde. Ikisini de donusumlu olarak deneyecegim. Az once Doktor Saracoglunun videolarini izledim kuru incir ve sogan kuru icin. Bugun Doktora test sonuclarimi gosterecegim. Onlar ayni zamanda bitkisel karisimlarda veriyorlar. Yapmam gereken neyse yapacagim, gerisi Allah'a havale. Umarim cocuk isteyen herkes cocuk sahibi olma dilegine kavusur cok yakin zamanda.Aynen canim biz cok harika bir aileyiz hepimizin derdi ayni nasil olsa seveseve yardimlasiriz bu topigin asil bilenleri şuan yok onlarda gelince sana cevap yazacaklardir malesef elimizden baskada birsey gelmiyor Bol bol dua edelim bu güzel ayin hürmetine mucizeler gelsin bizleri bulsun insallah sen bu arada dogalindanda dene birde Akupunktur cok iyi olurmu olur bakmisin hanilesin sansin benden daha yüksek canim birkere hamilelik yasamissin .Allah yardimcimiz olsun.
tatilim güzel geçti canım bende sizleri özledim
ramazan menüsü demişken akşama kaynanamları iftara çağırdım menümüde yazayım
mercimek çorbası
etli biber patlıcan dolması
fırında patates yemeği
sebzeli bulgur pilavı
salata
çayın yanınada tarçınlı kek
paçanga böreği
Ne kadar güzel haberler bunlar yaaa, içim açıldı resmen.
Kızlar bende bu ay tüp bebeğe başlayacaktım ancak hepimizin belini büken para meselesi beni tam vurdu. Bir ay daha beklemek bana çok zor geliyor.
Bu arada bir aydır kullandığım takviyelerimi tekrar yazmak istiyorum, belki işinize yarar.
- Vitamin B12,
- Omega 3,
- Koenzim q10,
- Biosteron 25mh. (Sabah-akşam, günde iki tane)
- Elevit,
- İki gündür de C vitamini alıyorum.
Doğal beslenmeye dikkat ediyorum ama sanki C vitamini ekstradan almam gerekiyordu diye düşündüm, malum sigara içiyorum (fazla abartmadan)
KISACASI "BEN DE BEBİŞŞŞŞ İSTİYORUMMM" ALLAHIM ŞU MÜBAREK AYDA DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAHH...
günaydın kızlar tatil bitti ve geldim herkesler iyidir umarım
Masallah. Cok umut verici. Benim AMH ile ilgili sorum olacak. Gecen hafta test yaptirdim ve 0.015 cikti. FSH 6.9 cikti. Acaba AMH benimki kadar dusuk olunca tup bebek sansi ne veriyorlar biliyormusunuz? AMH'i yukseltmek icin DHEA'in disinda faydasi olan baska bir sey varmi?
Sende hosgeldin canim nerelerdeydin neler yaptin merak ettim seni denizli nasildi halen ordamisin yoksaMerhaba. AMH sonucunu çok fazla takma kafana. O değer, kan verildiği andaki yumurtlama kapasiteni gösteriyor ve değişken. Kan alma ile test yapılma arasındaki pek çok şeyden de etkileniyor. FSH değerin çok güzel. Folikül varsa, yumurta elde edilirse hiç düşünme derim. DHEA için önce ölçüm yaptır. Yeterli ise dışarıdan takviye yapmana gerek yok çünkü çok fazla yan etkisi var.
Rabbim en kısa zamanda sorularını unutturacak evladını kucağına verir inşallah.
Kuzummm kiyamam yaa oruclu musun degilsen doyur karnini sen simdi isten sonra birde yemekle ugrasirsin offf yaaa yorgun yorgun azcik dinlen uzat ayaklarini söyle gel keyfimmmcanım yaa eve yeni gidiyorum öyle açımkii bunların hepsini canım çekti.. afiyet olsun.. yine döktürmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?