Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoş geldin, tatilin nasıl geçti?

Tamam, Tesekkur ederim.

Tamam, Tesekkur ederim.
Selam tekrardan canim Ahm malesef bir care yok bitkisel kürlerde bizim gibilere yan etki yapabiliyor evet Ahm degerin düsük ama tek olsun senin olsun sanada bir yumi yeterki bu ahm ile üc dört olur ben sana daha öncede yazdim görmedin sanirim adetlerin düzenli olmasina dikkat et Semra hanim bana Qenzim 10 tavsiye etti baska bir doktor DHEA 25mg sabah aksam onerdi bol bol sebze meyve ye yani elinde olan yumi kaliteli olmasi icin elinden geleni yap sigara cizzz cok fazla kahve cizz aburcubur cizz saglikli beslenme cok önemli organik olursa daha iyi (DhEA cok iyi arastir semra hanim asla tavsiye etmiyor )

Sanirim once ki yorumunu gormedim.

Ben Qenzim 10 kullanmaya 2 hafta once basladim. DHEA ile ilgili celiskili yorumlar gordugum icin henuz onu almiyorum. Testi yaptirdigim yerde ki doktorun soyledigine gore bu AMH ile bende 2-3 saglikli yumurtanin olabilecegi ihtimali varmis her cycle'da. Dedigin gibi ihtiyacimiz olan bir saglikli yumurta. Normalde cok saglikli beslenirim. Mumkun oldugunca organic aliyorum her seyi. Zaten sigara, alkol ve kahve hic kullanmam. Onerileriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Burada ki herkes gonulden yardimci olmak istiyor. Ne samimi ve buyuk bir aileniz var.

Tessekkurler ben daha önce 4 yıl önce histeroskopi yaptırdım şimdi gitmek istedigim yer istedi banada mantıklıgeldı baya oldu rahimfilmi istediler çektirmek için başka drgittimde o kafamı karıştırdı neyse önümüzdeki aya bıraktım tüp işini ...sen nasılsın kuzum nasıl gidiyorr

Aynen canim biz cok harika bir aileyiz hepimizin derdi ayni nasil olsa seveseve yardimlasiriz bu topigin asil bilenleri şuan yok onlarda gelince sana cevap yazacaklardir malesef elimizden baskada birsey gelmiyor Bol bol dua edelim bu güzel ayin hürmetine mucizeler gelsin bizleri bulsun insallah sen bu arada dogalindanda dene birde Akupunktur cok iyi olurmu olur bakmisin hanilesin sansin benden daha yüksek canim birkere hamilelik yasamissin .Allah yardimcimiz olsun.

Canim yaa ben marta Semra hanima rahim filmi demistim oda gerek yok Elimizde histeroskopi var dedi eski dedim 6yill gecerli dir birdaha yapmak rahimi ve yumurtaliklari sarsar dedi ki rahim filmini bile tavsiye etmemisti ben gidip yaptirdim hakliymis filim temiz cikti yada yumurtalari dondur sonra yap kafam karisti tatlim yaa iyice arastir bence.

Ooo@sara_28 gelmiş özlettin kendini kuzumm evtt bende pacanga böreği tarifi istiyorum eline saglık
Gelir gelmez başladın mı misafir ooo beceriklidir kuzum
kuddus canım nasil bulantı falan başladımı
portakales kuzum nerdesin 2220 kuzum naptın haber ver merakta bırakma
Fsh düşmüş evet stresten akupunktur yaptıracagım hala var stres vücudum gergin biliyorumm

QUOTE="acmila, post: 41512865, member: 448970"]Canim yaa ben marta Semra hanima rahim filmi demistim oda gerek yok Elimizde histeroskopi var dedi eski dedim 6yill gecerli dir birdaha yapmak rahimi ve yumurtaliklari sarsar dedi ki rahim filmini bile tavsiye etmemisti ben gidip yaptirdim hakliymis filim temiz cikti yada yumurtalari dondur sonra yap kafam karisti tatlim yaa iyice arastir bence.[/QUOTE]
Ben tüp merkezine bırakacagım şuan acele yok aynen ya hahh olan kafamızıda bulantıyorlar sen akupunktur yaptırıyordun hatırladıgım kadarıyla ne kadr seyans iyi geliyor.hayıt tohumu aldım ona başlayacagım 2 ay da relax olmam lazım...umarım ramazan hürmetine rabbim bizim kucaklarımıza bebiş verir

Oncelikle sunu soylemeliyimki ne mutlu cok genc yaslarda evlat sahibi olmussun bu belki stresini azaltir,hangi doktora gxideesen git yasin diyorlar,kendimden soyleleyim gittigim butun doktorlar tedavi oncesinde aaa degerlerin yasina gore cok guzel olunsuz sonuctaa ee tabi yasiniz var insan bir sure sonra cok bikiyor bu tur soylemlerden,41 yasindayim bende 3 kendiliginden dusuk 2 negatif tup var aimdi bahcecide 3.tup transfer icin bekliyoruz hayirlisi bakalim,sanada hayirlisi arkadasim allahim herkesin hepimizin gonlune gore versin,bendee elevit,omega 3 ve qenzim10,coraspirin kullaniyorum 40 yas ustunde kullanmak gerekli sanorim...

Ben tüp merkezine bırakacagım şuan acele yok aynen ya hahh olan kafamızıda bulantıyorlar sen akupunktur yaptırıyordun hatırladıgım kadarıyla ne kadr seyans iyi geliyor.hayıt tohumu aldım ona başlayacagım 2 ay da relax olmam lazım...umarım ramazan hürmetine rabbim bizim kucaklarımıza bebiş verir[/QUOTE]
Canim ben akupuntura 4 seans gitim doktor transfer öncesi iki seans yapariz transfer sonrasida iki seans yapalim demisti simdi ramazan gecsinde yine basliyicam en iyisi akupunktur yarari var zarari yok hayit tohumu bana iyi gelmedi ama türkiyede hayit suyu icmistim fs düsürüyor cok iyi gelmisti sen niye hayit tohumu iciyorsunki regil mi düzensiz

Amin. Ben bugun Acupuncture icin doktorla gorusmeye gidecegim. Birde ureme organlarina masaj yapiyorlar gidecegim merkezde. Ikisini de donusumlu olarak deneyecegim. Az once Doktor Saracoglunun videolarini izledim kuru incir ve sogan kuru icin. Bugun Doktora test sonuclarimi gosterecegim. Onlar ayni zamanda bitkisel karisimlarda veriyorlar. Yapmam gereken neyse yapacagim, gerisi Allah'a havale. Umarim cocuk isteyen herkes cocuk sahibi olma dilegine kavusur cok yakin zamanda.

canım yaa eve yeni gidiyorum öyle açımkii bunların hepsini canım çekti.. afiyet olsun.. yine döktürmüşsün.

Amin canım inşallah kabul edecek hepimizii..

Merhaba. AMH sonucunu çok fazla takma kafana. O değer, kan verildiği andaki yumurtlama kapasiteni gösteriyor ve değişken. Kan alma ile test yapılma arasındaki pek çok şeyden de etkileniyor. FSH değerin çok güzel. Folikül varsa, yumurta elde edilirse hiç düşünme derim. DHEA için önce ölçüm yaptır. Yeterli ise dışarıdan takviye yapmana gerek yok çünkü çok fazla yan etkisi var.
Rabbim en kısa zamanda sorularını unutturacak evladını kucağına verir inşallah.

Sende hosgeldin canim nerelerdeydin neler yaptin merak ettim seni denizli nasildi halen ordamisin yoksa

canım yaa eve yeni gidiyorum öyle açımkii bunların hepsini canım çekti.. afiyet olsun.. yine döktürmüşsün.
Kuzummm kiyamam yaa oruclu musun degilsen doyur karnini sen simdi isten sonra birde yemekle ugrasirsin offf yaaa yorgun yorgun azcik dinlen uzat ayaklarini söyle gel keyfimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…