- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.341
Ooo@sara_28 gelmiş özlettin kendini kuzumm evtt bende pacanga böreği tarifi istiyorum eline saglık
Gelir gelmez başladın mı misafir ooo beceriklidir kuzum
kuddus canım nasil bulantı falan başladımı
@portakales kuzum nerdesin2220 kuzum naptın haber ver merakta bırakma
Fsh düşmüş evet stresten akupunktur yaptıracagım hala var stres vücudum gergin biliyorumm
Sende hosgeldin canim nerelerdeydin neler yaptin merak ettim seni denizli nasildi halen ordamisin yoksa
Amin. Ben bugun Acupuncture icin doktorla gorusmeye gidecegim. Birde ureme organlarina masaj yapiyorlar gidecegim merkezde. Ikisini de donusumlu olarak deneyecegim. Az once Doktor Saracoglunun videolarini izledim kuru incir ve sogan kuru icin. Bugun Doktora test sonuclarimi gosterecegim. Onlar ayni zamanda bitkisel karisimlarda veriyorlar. Yapmam gereken neyse yapacagim, gerisi Allah'a havale. Umarim cocuk isteyen herkes cocuk sahibi olma dilegine kavusur cok yakin zamanda.
Amin, cumlemize Insallah.Merhaba. AMH sonucunu çok fazla takma kafana. O değer, kan verildiği andaki yumurtlama kapasiteni gösteriyor ve değişken. Kan alma ile test yapılma arasındaki pek çok şeyden de etkileniyor. FSH değerin çok güzel. Folikül varsa, yumurta elde edilirse hiç düşünme derim. DHEA için önce ölçüm yaptır. Yeterli ise dışarıdan takviye yapmana gerek yok çünkü çok fazla yan etkisi var.
Rabbim en kısa zamanda sorularını unutturacak evladını kucağına verir inşallah.
Tesekkur ederim, sag olun. En son 2 yil once vaginal ultrason yaptirmistim regly'i 3. gunu . O zaman doktor rahimde 3-4 ufak polip var ama zararsiz ve bir cok kadinda oluyor dedi. Onun disinda Her hangi bir anomali gormedigini soyledi. Onumuzde ki ay Regly'inin 3. Gunu yine ultrason yaptiricam ve Folikulleri sayacaklar. Umarim son 2 senede rahim de herhangi bir degisiklik olmamistir.Topiğin kocakarısı geldiiiii(Ben oluyorum o)
Eğer iltihap, miyom, polip gibi rahim iç dokusunda sorunun yoksa soğan kürüne bulaşma derim. Çünkü rahim zarını inceltip tutunmaya engel oluyor.
İnciri ne şekilde tüketirsen tüket, yumurtalıklar için çok faydalı. Bir de benim meşhur çörekotuyağı- yoğurt- bal karışımım vardır. Kendimde çok faydasını gördüm. 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotuyağı, damak zevkine göre iki tatlı kaşığı kadar bal karıştırıyorsun. Bu miktar, bir öğünde tüketeceğin miktar. Başlangıçta günde üç öğün, yemeklerden yarım saat önce tüketiyorsun. Sonrasında 15 günde bir, bir öğünü eksilterek devam ediyorsun. Haftada bir defaya düşene kadar. Bunu sürekli uygulayabilirsin. Genel sağlık için de çok faydalı. Hamilelikte de bebeğin gelişimine, doğum sonrası süt üretimine çok faydası var.
Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
bebegim azar azar basladi ama iyiyim cok sukurOoo@sara_28 gelmiş özlettin kendini kuzumm evtt bende pacanga böreği tarifi istiyorum eline saglık
Fsh düşmüş evet stresten akupunktur yaptıracagım hala var stres vücudum gergin biliyorumm
canim hosgeldiiin ne var ne yok valla ozledik seniiTopiğin kocakarısı geldiiiii(Ben oluyorum o)
Eğer iltihap, miyom, polip gibi rahim iç dokusunda sorunun yoksa soğan kürüne bulaşma derim. Çünkü rahim zarını inceltip tutunmaya engel oluyor.
İnciri ne şekilde tüketirsen tüket, yumurtalıklar için çok faydalı. Bir de benim meşhur çörekotuyağı- yoğurt- bal karışımım vardır. Kendimde çok faydasını gördüm. 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotuyağı, damak zevkine göre iki tatlı kaşığı kadar bal karıştırıyorsun. Bu miktar, bir öğünde tüketeceğin miktar. Başlangıçta günde üç öğün, yemeklerden yarım saat önce tüketiyorsun. Sonrasında 15 günde bir, bir öğünü eksilterek devam ediyorsun. Haftada bir defaya düşene kadar. Bunu sürekli uygulayabilirsin. Genel sağlık için de çok faydalı. Hamilelikte de bebeğin gelişimine, doğum sonrası süt üretimine çok faydası var.
Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
Vayyy annacim menü harika kizz hepsini yeyebiliyomusunuz ama orda birsaat erken yenir tabiki ben sade mercimek corbasini ve salatayi alayim yetiyor artiyor bile eline simdiden saglik iyiki geldin pacanga böregi tarifinide yarin yazi ver canim becerikli seniii
Kızsara_28 yavrum nerelerdesin özledim seni güzel yüreklim
Hoş geldin, tatilin nasıl geçti?
darisi basiniza bebegimmmmm sagol canimmm
Ooo@sara_28 gelmiş özlettin kendini kuzumm evtt bende pacanga böreği tarifi istiyorum eline saglık
canım yaa eve yeni gidiyorum öyle açımkii bunların hepsini canım çekti.. afiyet olsun.. yine döktürmüşsün.
Hoşgeldinnnnnn
41 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim. Hem de doğal yoldan, tedavisiz..ne güzel bise hep 35 sonrası okadar kötü tablo çiziyorki doktorlar insan kötü oluyor ben 38 yaşındayım üç ay sonra 39 olucam şimdiden pes ettirdiler
Canım, yeni yaşantın yüzünü güldürsün inşallahhh.. İçimden bir ses herşeyin yoluna gireceğini söylüyor. Güzelliklere sıkıntısız ulaşmak zor değil zaten, diliyorum bu yolun sonunda ferahlık olur. Dualarımda olduğunu bilmeni isterim.Denizli' deyim. Ev arıyorum, eşya arıyorum, iş bakıyorum ama o daha sonra asılacağım bir konu. Yine de her halükarda ilk bir iki yıl sıkıntılı geçecek gibi. Allah büyük. Vardır elbet bir bildiği. Sizler için duacıyım. İnşallah hayallerinize en kısa zamanda kavuşursunuz
Günaydın Saracım, hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı valla, özlettin kendini.günaydın arkadaşlar hava kapalı hatta ara ara yağışlı buda zaten yorgun ve sıkkın olan canımı daha da sıkıyor ama kendimizi bırakmak yok herşey güzel olacak şu anda buna inanmasamda güzel olacak olmak zorunda
Merhaba canım. Ben demir ilacını hamilelikten önceki düşüğümden sonra kullanmaya başlamıştım zaten. Demir seviyesi ve hemoglobinim düşüktü biraz çünkü.. 9. hafta oldu, hala aynı kilodayım. Gebeliğin başından beri 5 kilo aldım. Sanırım 8 kilo ile falan tamamlayacağım gebeliği.Merhaba, bebişinin kilosu iyi ise dert etmeye değmez. Demir ilaçlarını almaya başladın mı? Dr.lar rezerv iyi olsa da sonrası için alınmasını öneriyor. Sevgiler.
Günaydın Saracım, hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı valla, özlettin kendini.
Kaynanalarını çok da kafana takma diyeceğim ama olmuyor, biliyorum. İyi ki arada eşinin hatırı var tatlım, bir de o da olmasa, düşünsene...
Canım ya aynı beni sende görüyorum .işte olmuyor deger bilmez adamlar sen otura kal bi dene onlar el atsın ya, yada onlara gidince aynısını yap olmuyor kötü olamıyoruz dimi sonuçta kendine ediyorsun ya hormonlar etkileniyor yaniiiçok yorgunum zira kaynanamlar gecede bizde kalınca sahurada sofra hazırlamak sonrasında mutfağı toparlamak yeterince uyuyamamak ve sabahda işe gelmek çok kötü birde hepsi oturup hiç yardım etmeyince iki kat fazla yoruluyorsun bu kız işten gelmiş bi işin ucundanda ben tutayım diyen olmadığı gibi sinir sinir konuşmalarına çelik gibi sinir olsa dayanmaz eşimin hatırı olmasa yüzlerini dahi görmek istemiyorum
Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım. Günlük almam gereken herşeyi almaya çalışıyorum. Omega3 takviyesine de başladım. Gerçi haftada minimum 1 kere balık yiyorum ama olsun, tablet olarak da kullanıyim dedim. Antalya çok sıcak olmaya başladı, iştah benim hepten gitti artık. Zorlaya zorlaya yiyorum. günde en az yarım litre süt içiyorum.Hamilelikte kilo almamak aslında iyi bir şey bence. Doğumdan sonra kalan kilo artıklarıyla uğraşman gerekmeyecek
Şaka bir yana pek çok hamilenin sana imrendiğine eminim. Tadını çıkar. İçinde bir can var ve sağlıkla gelişiyor. Bu ne büyük bir lütuf.
Bundan sonrası için gebelik diyetlerinden yardım almaya başlamanı tavsiye ederim. Şimdilik ikiniz paylaşıyor ve yetiniyor olsanız da sonrasında biriniz (büyük ihtimalle sen) eksiklikleri geleceğe de taşıyacaksınız. Vücudun bebeğe öncelik verecektir. Gebelik bitiminde süt üretimi için de ihtiyacın olacak o besinlere. Daha da zayıflamanın dışında eksilen maddelere bağlı sıkıntılar yaşayabilirsin. Sütün yeterince besleyici olmayabilir. Lezzeti Cemre' yi mutlu etmeyebilir. Mamaya yaslanmanı istemem açıkçası. Anne sütü en iyisi.
Biraz öcü bir tablo çizmiş olsam da endişelenmen için değil, hem bebeğinin hem senin sağlığınız için.
İyiyim canım, çok şükür. Bebeğim de iyi maşallah..hoşbulduk canım nasılsın bebeğimiz nasıl kayganalardan tek kurtuluş burdan tayinimizin çıkması gibi görünüyor o zaman sinirden kudururlar inşallah Rabbim duyar sesimide burdan çok uzaklara çok güzel bir yere tayinimiz çıkar onların yüzünü görmek zorunda kalmam
İyiyim canım, çok şükür. Bebeğim de iyi maşallah..
Kesinlikle katılıyorum, çiftler anne-babadan başka bir şehirde yaşamalı bence.. Öyle daha kıymetli oluyorsun. İnşallah tayininiz çıkar canım. Şööööle güneye doğru bir yerlere..
Canım ya aynı beni sende görüyorum .işte olmuyor deger bilmez adamlar sen otura kal bi dene onlar el atsın ya, yada onlara gidince aynısını yap olmuyor kötü olamıyoruz dimi sonuçta kendine ediyorsun ya hormonlar etkileniyor yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?