Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol kuzum. İyiyim diyelim, iyi olalım. Denizli' ye geldim cumartesi günü. Netin şifresini bulamadığımız için giremiyordum, bugün çözdüm, artık aranızdayım fırsat buldukça

Sende hosgeldin canim nerelerdeydin neler yaptin merak ettim seni denizli nasildi halen ordamisin yoksa

Denizli' deyim. Ev arıyorum, eşya arıyorum, iş bakıyorum ama o daha sonra asılacağım bir konu. Yine de her halükarda ilk bir iki yıl sıkıntılı geçecek gibi. Allah büyük. Vardır elbet bir bildiği. Sizler için duacıyım. İnşallah hayallerinize en kısa zamanda kavuşursunuz

Topiğin kocakarısı geldiiiii (Ben oluyorum o)
Eğer iltihap, miyom, polip gibi rahim iç dokusunda sorunun yoksa soğan kürüne bulaşma derim. Çünkü rahim zarını inceltip tutunmaya engel oluyor.
İnciri ne şekilde tüketirsen tüket, yumurtalıklar için çok faydalı. Bir de benim meşhur çörekotuyağı- yoğurt- bal karışımım vardır. Kendimde çok faydasını gördüm. 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotuyağı, damak zevkine göre iki tatlı kaşığı kadar bal karıştırıyorsun. Bu miktar, bir öğünde tüketeceğin miktar. Başlangıçta günde üç öğün, yemeklerden yarım saat önce tüketiyorsun. Sonrasında 15 günde bir, bir öğünü eksilterek devam ediyorsun. Haftada bir defaya düşene kadar. Bunu sürekli uygulayabilirsin. Genel sağlık için de çok faydalı. Hamilelikte de bebeğin gelişimine, doğum sonrası süt üretimine çok faydası var.
Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

Amin, cumlemize Insallah.
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. DHEA'e baktirmak hic aklima gelmemisti dogrusu. Bugun Doktoruma soylerim ve test icin istek kagidini alirim.

Tesekkur ederim, sag olun. En son 2 yil once vaginal ultrason yaptirmistim regly'i 3. gunu . O zaman doktor rahimde 3-4 ufak polip var ama zararsiz ve bir cok kadinda oluyor dedi. Onun disinda Her hangi bir anomali gormedigini soyledi. Onumuzde ki ay Regly'inin 3. Gunu yine ultrason yaptiricam ve Folikulleri sayacaklar. Umarim son 2 senede rahim de herhangi bir degisiklik olmamistir.

bebegim azar azar basladi ama iyiyim cok sukur sen nasilsinguzelciim

canim hosgeldiiin ne var ne yok valla ozledik senii

yok anacım hepsi yenmiyor ama davet sofrası olunca özeniyorum işte ama benim kaynanamlar şahsına münhasır cins olduklarından herşeyden bir kaşık yediler yemekler olduğu gibi kaldı neymiş patates yemeği acı olmuşmuş hiç acı koymadım halbuki ve kızları bile şaşırdı annelerinin yemeğe acı demesine tuhaf insan yemeyeceksen yeme ama yemeğimede çamur atma hemde bu insan kendi evinde yemeğine acı süs biberini çekip toz biber yapıp katarak yiyen bi insan olmasa bu kadar kızmayacam ya neyse

paçanga böreğinin tarifini yazarım birazdan canım

Kız sara_28 yavrum nerelerdesin özledim seni güzel yüreklim

annemlere gitmiştim canım kızkardeşimi nişanladık çok güzel geçti tatil hiç bitmesin istedim ama bitti maalesef

seninde eşine geçmiş olsun canım inşallah pazartesi günü güzel haberler alırsınız ondan sonra gelsin bebekler kıymetlim benim

Hoş geldin, tatilin nasıl geçti?

hoşbulduk canım güzel geçti sen nasılsın güneş bebeğimiz nasıl ?

darisi basiniza bebegimmmmm sagol canimmm

amin canım inşallah Rabbim senin sesini duyar hamilelerin duası kabul olur ya inşallah bu sene hepimiz hamile olup anneliği tadacaz

bende sizi özledim burası alışkanlık yapıyor sen nasılsın canım

canım yaa eve yeni gidiyorum öyle açımkii bunların hepsini canım çekti.. afiyet olsun.. yine döktürmüşsün.

kıyamam yaaaa keşke aynı şehirde olsak bize gelseydin iftara ne güzel olurdu

hoşbulduk canım sen nasılsın inanırmısın hep aklımdaydın şimdi nasıl ne yapıyor diye Allah yardımcın olsun arkadaşım kalbininin güzelliği mutlaka önüne çıkacak ve çok mutlu olacaksın inşallah

günaydın arkadaşlar hava kapalı hatta ara ara yağışlı buda zaten yorgun ve sıkkın olan canımı daha da sıkıyor ama kendimizi bırakmak yok herşey güzel olacak şu anda buna inanmasamda güzel olacak olmak zorunda

çok yorgunum zira kaynanamlar gecede bizde kalınca sahurada sofra hazırlamak sonrasında mutfağı toparlamak yeterince uyuyamamak ve sabahda işe gelmek çok kötü birde hepsi oturup hiç yardım etmeyince iki kat fazla yoruluyorsun bu kız işten gelmiş bi işin ucundanda ben tutayım diyen olmadığı gibi sinir sinir konuşmalarına çelik gibi sinir olsa dayanmaz eşimin hatırı olmasa yüzlerini dahi görmek istemiyorum

ne güzel bise hep 35 sonrası okadar kötü tablo çiziyorki doktorlar insan kötü oluyor ben 38 yaşındayım üç ay sonra 39 olucam şimdiden pes ettirdiler
41 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim. Hem de doğal yoldan, tedavisiz..
Arkadaşlar, lütfen benim pilim bitmiş artık moduna girmeyin. En sinsi düşman o düşünce.. Vücuda format atıyor resmen o düşünce. Aman haaa..

Canım, yeni yaşantın yüzünü güldürsün inşallahhh.. İçimden bir ses herşeyin yoluna gireceğini söylüyor. Güzelliklere sıkıntısız ulaşmak zor değil zaten, diliyorum bu yolun sonunda ferahlık olur. Dualarımda olduğunu bilmeni isterim.

Günaydın Saracım, hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı valla, özlettin kendini.
Kaynanalarını çok da kafana takma diyeceğim ama olmuyor, biliyorum. İyi ki arada eşinin hatırı var tatlım, bir de o da olmasa, düşünsene...

Merhaba, bebişinin kilosu iyi ise dert etmeye değmez. Demir ilaçlarını almaya başladın mı? Dr.lar rezerv iyi olsa da sonrası için alınmasını öneriyor. Sevgiler.
Merhaba canım. Ben demir ilacını hamilelikten önceki düşüğümden sonra kullanmaya başlamıştım zaten. Demir seviyesi ve hemoglobinim düşüktü biraz çünkü.. 9. hafta oldu, hala aynı kilodayım. Gebeliğin başından beri 5 kilo aldım. Sanırım 8 kilo ile falan tamamlayacağım gebeliği.

hoşbulduk canım nasılsın bebeğimiz nasıl kayganalardan tek kurtuluş burdan tayinimizin çıkması gibi görünüyor o zaman sinirden kudururlar inşallah Rabbim duyar sesimide burdan çok uzaklara çok güzel bir yere tayinimiz çıkar onların yüzünü görmek zorunda kalmam

Canım ya aynı beni sende görüyorum .işte olmuyor deger bilmez adamlar sen otura kal bi dene onlar el atsın ya, yada onlara gidince aynısını yap olmuyor kötü olamıyoruz dimi sonuçta kendine ediyorsun ya hormonlar etkileniyor yaniii

Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım. Günlük almam gereken herşeyi almaya çalışıyorum. Omega3 takviyesine de başladım. Gerçi haftada minimum 1 kere balık yiyorum ama olsun, tablet olarak da kullanıyim dedim. Antalya çok sıcak olmaya başladı, iştah benim hepten gitti artık. Zorlaya zorlaya yiyorum. günde en az yarım litre süt içiyorum. Bu bile yeter gibi geliyor aslında bana.. Karbonhidrat ise çok zor işte.. Ekmek yiyemiyorum.

İyiyim canım, çok şükür. Bebeğim de iyi maşallah..
Kesinlikle katılıyorum, çiftler anne-babadan başka bir şehirde yaşamalı bence.. Öyle daha kıymetli oluyorsun. İnşallah tayininiz çıkar canım. Şööööle güneye doğru bir yerlere..

amin canım ne güzel olur Antalya taraflarına çıksa mesela yada izmire hayali bile güzel

bu arada seninde bebeğininde iyi olmasına sevindim canım

biz istesekte kötü olamıyoruz ama artık onlara gidince bende onların yaptığı gibi davranmaya karar verdim hoş anlamazlar o zamanda başka türlü laf sokmaya çalışırlar ama olsun benim içim rahat eder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…