- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.361
Kız gel bacım antalyaya hahhh yemekleri komşulugu hoş kadınsın daha ne isteyimmm hahhhhbiz istesekte kötü olamıyoruz ama artık onlara gidince bende onların yaptığı gibi davranmaya karar verdim hoş anlamazlar o zamanda başka türlü laf sokmaya çalışırlar ama olsun benim içim rahat eder en azından
Sen ne heyecanlısındır şimdi!darisi basiniza bebegimmmmm sagol canimmm
Günaydın kızlarrrrr
2220 canım inşallah herşey gönlünce olsun kuzum bilge kadın sana sorum hayıt tohumu aldım akşam bi ezmeye çalıştım az bucuk neyse biraz karışık tozla çezvede bi tatlı kaşıgı klorlu suya yani önceden kaynamış sogumuş suya koydum kaynattım çok acı ya bogazım karabiber yemiş gibi yandı yani napayım nasıl içeyim bi tarif lütfen kuzum
kuddus canım kuzumm hahhhh olacak sıkıntın olmasın keyifle 9 ay diliyorum kuzuma
alpcemre hemşomda gelmiş ye ye yarasınnnnn hahhhh ben bi yesem bi ayda alırım ayol o kiloyuuuuu iştahsız seni ya hahhhh akşamdan kalan pizayı işe getirdim kahvaltı hahhhh bana takıl hayatını yaşa
Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım. Gel, beklerim Antalyaya.. Çok sıcak gelir burası sana gerçi ama. Antalya çok güzel bir şehir! Hem uzak da olursunuz kaygana ile..amin canım ne güzel olur Antalya taraflarına çıksa mesela yada izmire hayali bile güzel
bu arada seninde bebeğininde iyi olmasına sevindim canım
Anlamıyorum ya hamur işi nasıl sevilmez neyseki bende 36 bedenim yani bu kadar iştahla idare ederim .dengesini tutuyorum yani bu da vucud hahhhh şuan 2 kilo versem benden iyisi yok hahhh tedavi öncesi ramazandan sonra artik sıcaklarad veririmmKuzzuuuuu.. Çok teşekkür ederim davetin için. Benim iştah hiç çok fazla değildi zaten ve hamur işini oti hiç sevmem. Ama gebe kalmaya çalışırken hamur işine düştüm ve kilo almıştım zaten biraz. Onun folik asit etkisiyle olduğunu düşünüyorum. Ben de pek frene basmadım açıkçası o dönemde, hamile kalmak için vücudun belki biraz yağa ihtiyacı var diye.. 1 yılda 7 kilo aldım, evlendikten sonra.. Muhtemelen onun için de şimdi kilo almıyorum. Kilo fazlam olmuştu zaten hamile kalmadan önce... Şimdi Folidoce kullanmıyorum ve iştahım iyi, hamur işinden yine hoşlanmıyorum. normale döndüm yani.
"Hayat, sadece hissettiğindir. Hissettiğini şekillendirmek senin elindedir. Yaşadığın deneyimler hissettiğin şeye şekil verir ama neyi yaşayıp neyi reddeceğini seçmek senin elindedir. Deneyimlerini seç! Kısaca, hayat işte bu yüzden bir seçimdir. Burası seçimlerinin sorumluluğunu üstlenip kendi hayatının direksiyonuna geçme cesareti olanlara göre tasarlanmıştır. Hayatın trafiğinden korkup bu cesareti zaman zaman içinde hissedemeyebilirsin, bu yenildiğin anlamına gelmez. Vazgeçmediğin sürece doğru seçimi yapmak için her zaman şansın vardır. Seçmekten vazgeçip hayatı akışına bırakmaya karar verdiğin anda bu binayı terk et. Vazgeçerek kendine ihanet eden birinin burada hiçbir işi olamaz."
Kız gel bacım antalyaya hahhh yemekleri komşulugu hoş kadınsın daha ne isteyimmm hahhhh
En güzel cevap gülüp geçmek ayol bide muhattap olma yani anlamayacaklar anlasılmayacaksın yani aynı silahla cevap verceksin tamam misafire bende elimi kolumu kaptırır gibi cok hürmet gösteririm ama senelerce bana yapmayanlara emegimi azaltıp gösteririm lafa lafla çakarım boşver koca hatırı onlar bizim kadar emek göstermiyo bekliyolar yani.tainin tez zamanda çıksın kuzummmm kurtul kurtlarından insallah
Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım. Gel, beklerim Antalyaya.. Çok sıcak gelir burası sana gerçi ama. Antalya çok güzel bir şehir! Hem uzak da olursunuz kaygana ile..
Beni niye ağlatıyorsun sabah sabahh yaaaa
Günaydın kızlarr .....
Hoşgeldiniz vallahii nerelerdesinizzz..
Benim hiç keyfim yok, oruçluda değilim bugün nereye doğru gidiyorum izliyorum kendimi...
amin canım Rabbim sesini duysun inşallah hayırlısıyla çıksın tayinim şu anda hiç böyle bir umut yok ama bellimi olur ben niyet edeyim isteyeyim gerisi Allahın takdiri
amin sağol canım ben sıcağı güneşi denizi çok severim asıl yağışlı havaları güneşin olmadığı yerleri yani buraları sevmiyorum
kıyamam niye ağlıyosun canım sen
niye keyfin yok önemli bişey yoktur inşallah
bende oruç değilim sabah ağrı kesici içtim yoksa ayakta duramıyordum şimdide midem bulanıyor
Sanırım artık psikolog zamanım geldi canım...
Çok derin uykulara geçtim gece kalkıp camları kapamışım ve hiç haberim yok... Normalde dal kıpırdasa uyanırım..
Süreklü sürekli çocuk cocukkk sıyrılmak istiyorum ve artık olmadıgını kabul etmek istiyorummm çünkü böyle geçmiyor her umutlu olmakla... Unutmak istiyorum ve mutlu olmakk
ben artık bu durumu kabullenmeye başladım olmuyorsa olmuyor diyorum geçen görümcemede bunu söyleyince dahada rahatladım bu kocamla ikimizin sorunu olursa olur olmazsa yapacak biey yok dedim Allah verirse verir vermezse dünyanın sonu değil dedim o kudurdu ben keyiflendim artık herkese hakettiği cevabı verince çok rahatlıyorum
sen daha çok gençsin umutsuzluğa kapılmadan hayatını yaşamaya bak eşinle mutlu olmaya bak biraz herşeyi boşverip kafana göre yaşamayı dene herşeyi herkesi boş vererek bu sana iyi gelecektir psikologda iyi fikir bir ara bende gittim sonra bıraktım ama arada gitsemmi diye düşünüyorum da iyi bir psikolog bulmak gerek
günaydınlarr
sara_28 canım hayırlı olsunn ir yastıkda kocasınlar musmutlu bir ömür yaşasınlar sağol bebem inşş pzrts her şey yolunda der dr
maşallah sağlıkla kucakla inşş canım41 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim. Hem de doğal yoldan, tedavisiz..
Arkadaşlar, lütfen benim pilim bitmiş artık moduna girmeyin. En sinsi düşman o düşünce.. Vücuda format atıyor resmen o düşünce. Aman haaa..
kız ben sana yıllardır söylüyorumben artık bu durumu kabullenmeye başladım olmuyorsa olmuyor diyorum geçen görümcemede bunu söyleyince dahada rahatladım bu kocamla ikimizin sorunu olursa olur olmazsa yapacak biey yok dedim Allah verirse verir vermezse dünyanın sonu değil dedim o kudurdu ben keyiflendim artık herkese hakettiği cevabı verince çok rahatlıyorum
sen daha çok gençsin umutsuzluğa kapılmadan hayatını yaşamaya bak eşinle mutlu olmaya bak biraz herşeyi boşverip kafana göre yaşamayı dene herşeyi herkesi boş vererek bu sana iyi gelecektir psikologda iyi fikir bir ara bende gittim sonra bıraktım ama arada gitsemmi diye düşünüyorum da iyi bir psikolog bulmak gerek
canim hosgeldiiin ne var ne yok valla ozledik senii
yok anacım hepsi yenmiyor ama davet sofrası olunca özeniyorum işte ama benim kaynanamlar şahsına münhasır cins olduklarından herşeyden bir kaşık yediler yemekler olduğu gibi kaldı neymiş patates yemeği acı olmuşmuş hiç acı koymadım halbuki ve kızları bile şaşırdı annelerinin yemeğe acı demesine tuhaf insan yemeyeceksen yeme ama yemeğimede çamur atma hemde bu insan kendi evinde yemeğine acı süs biberini çekip toz biber yapıp katarak yiyen bi insan olmasa bu kadar kızmayacam ya neyse
paçanga böreğinin tarifini yazarım birazdan canım
annemlere gitmiştim canım kızkardeşimi nişanladık çok güzel geçti tatil hiç bitmesin istedim ama bitti maalesef
seninde eşine geçmiş olsun canım inşallah pazartesi günü güzel haberler alırsınız ondan sonra gelsin bebekler kıymetlim benim
hoşbulduk canım güzel geçti sen nasılsın güneş bebeğimiz nasıl ?
amin canım inşallah Rabbim senin sesini duyar hamilelerin duası kabul olur ya inşallah bu sene hepimiz hamile olup anneliği tadacaz
bende sizi özledim burası alışkanlık yapıyor sen nasılsın canım
kıyamam yaaaa keşke aynı şehirde olsak bize gelseydin iftara ne güzel olurdu
hoşbulduk canım sen nasılsın inanırmısın hep aklımdaydın şimdi nasıl ne yapıyor diye Allah yardımcın olsun arkadaşım kalbininin güzelliği mutlaka önüne çıkacak ve çok mutlu olacaksın inşallah
Canım, yeni yaşantın yüzünü güldürsün inşallahhh.. İçimden bir ses herşeyin yoluna gireceğini söylüyor. Güzelliklere sıkıntısız ulaşmak zor değil zaten, diliyorum bu yolun sonunda ferahlık olur. Dualarımda olduğunu bilmeni isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?