Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlarrrrr
2220 canım inşallah herşey gönlünce olsun kuzum bilge kadın sana sorum hayıt tohumu aldım akşam bi ezmeye çalıştım az bucuk neyse biraz karışık tozla çezvede bi tatlı kaşıgı klorlu suya yani önceden kaynamış sogumuş suya koydum kaynattım çok acı ya bogazım karabiber yemiş gibi yandı yani napayım nasıl içeyim bi tarif lütfen kuzum
kuddus canım kuzumm hahhhh olacak sıkıntın olmasın keyifle 9 ay diliyorum kuzuma
alpcemre hemşomda gelmiş ye ye yarasınnnnn hahhhh ben bi yesem bi ayda alırım ayol o kiloyuuuuu iştahsız seni ya hahhhh akşamdan kalan pizayı işe getirdim kahvaltı hahhhh bana takıl hayatını yaşa

Kız gel bacım antalyaya hahhh yemekleri komşulugu hoş kadınsın daha ne isteyimmm hahhhh
En güzel cevap gülüp geçmek ayol bide muhattap olma yani anlamayacaklar anlasılmayacaksın yani aynı silahla cevap verceksin tamam misafire bende elimi kolumu kaptırır gibi cok hürmet gösteririm ama senelerce bana yapmayanlara emegimi azaltıp gösteririm lafa lafla çakarım boşver koca hatırı onlar bizim kadar emek göstermiyo bekliyolar yani.tainin tez zamanda çıksın kuzummmm kurtul kurtlarından insallah

darisi basiniza bebegimmmmm sagol canimmm
Sen ne heyecanlısındır şimdi! Bir yandan dua ediyorsundur lütfen tamamına erdir allahım diye, bir yandan şükrediyorsundur, bir yandan şaşkınsındır, bir yandan içinde bir korku vardır.. Çok güzel bir süreç canım. Tadını çıkar mucizenin. Allahım tamamına erdirsin ve bu duyguyu isteyen her kadına yaşatsın.

Kuzzuuuuu.. Çok teşekkür ederim davetin için. Benim iştah hiç çok fazla değildi zaten ve hamur işini oldu bitti hiç sevmem. Ama gebe kalmaya çalışırken hamur işine düştüm ve kilo almıştım zaten biraz. Onun folik asit etkisiyle olduğunu düşünüyorum. Ben de pek frene basmadım açıkçası o dönemde, hamile kalmak için vücudun belki biraz yağa ihtiyacı var diye.. 1 yılda 7 kilo aldım, evlendikten sonra.. Muhtemelen onun için de şimdi kilo almıyorum. Kilo fazlam olmuştu zaten hamile kalmadan önce... Şimdi Folidoce kullanmıyorum ve iştahım iyi, hamur işinden yine hoşlanmıyorum. normale döndüm yani.

amin canım ne güzel olur Antalya taraflarına çıksa mesela yada izmire hayali bile güzel

bu arada seninde bebeğininde iyi olmasına sevindim canım
Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım. Gel, beklerim Antalyaya.. Çok sıcak gelir burası sana gerçi ama. Antalya çok güzel bir şehir! Hem uzak da olursunuz kaygana ile..

"Hayat, sadece hissettiğindir. Hissettiğini şekillendirmek senin elindedir. Yaşadığın deneyimler hissettiğin şeye şekil verir ama neyi yaşayıp neyi reddeceğini seçmek senin elindedir. Deneyimlerini seç! Kısaca, hayat işte bu yüzden bir seçimdir. Burası seçimlerinin sorumluluğunu üstlenip kendi hayatının direksiyonuna geçme cesareti olanlara göre tasarlanmıştır. Hayatın trafiğinden korkup bu cesareti zaman zaman içinde hissedemeyebilirsin, bu yenildiğin anlamına gelmez. Vazgeçmediğin sürece doğru seçimi yapmak için her zaman şansın vardır. Seçmekten vazgeçip hayatı akışına bırakmaya karar verdiğin anda bu binayı terk et. Vazgeçerek kendine ihanet eden birinin burada hiçbir işi olamaz."

Anlamıyorum ya hamur işi nasıl sevilmez neyseki bende 36 bedenim yani bu kadar iştahla idare ederim .dengesini tutuyorum yani bu da vucud hahhhh şuan 2 kilo versem benden iyisi yok hahhh tedavi öncesi ramazandan sonra artik sıcaklarad veririmm

Beni niye ağlatıyorsun sabah sabahh yaaaa

Günaydın kızlarr .....
Hoşgeldiniz vallahii nerelerdesinizzz..
Benim hiç keyfim yok, oruçluda değilim bugün nereye doğru gidiyorum izliyorum kendimi...

amin canım Rabbim sesini duysun inşallah hayırlısıyla çıksın tayinim şu anda hiç böyle bir umut yok ama bellimi olur ben niyet edeyim isteyeyim gerisi Allahın takdiri

Allah güzel gönlüne göre versin arkadaşım. Gel, beklerim Antalyaya.. Çok sıcak gelir burası sana gerçi ama. Antalya çok güzel bir şehir! Hem uzak da olursunuz kaygana ile..

amin sağol canım ben sıcağı güneşi denizi çok severim asıl yağışlı havaları güneşin olmadığı yerleri yani buraları sevmiyorum

Beni niye ağlatıyorsun sabah sabahh yaaaa

kıyamam niye ağlıyosun canım sen

Günaydın kızlarr .....
Hoşgeldiniz vallahii nerelerdesinizzz..
Benim hiç keyfim yok, oruçluda değilim bugün nereye doğru gidiyorum izliyorum kendimi...

niye keyfin yok önemli bişey yoktur inşallah

bende oruç değilim sabah ağrı kesici içtim yoksa ayakta duramıyordum şimdide midem bulanıyor

Sanırım artık psikolog zamanım geldi canım...
Çok derin uykulara geçtim gece kalkıp camları kapamışım ve hiç haberim yok... Normalde dal kıpırdasa uyanırım..
Süreklü sürekli çocuk cocukkk sıyrılmak istiyorum ve artık olmadıgını kabul etmek istiyorummm çünkü böyle geçmiyor her umutlu olmakla... Unutmak istiyorum ve mutlu olmakk

ben artık bu durumu kabullenmeye başladım olmuyorsa olmuyor diyorum geçen görümcemede bunu söyleyince dahada rahatladım bu kocamla ikimizin sorunu olursa olur olmazsa yapacak biey yok dedim Allah verirse verir vermezse dünyanın sonu değil dedim o kudurdu ben keyiflendim artık herkese hakettiği cevabı verince çok rahatlıyorum

sen daha çok gençsin umutsuzluğa kapılmadan hayatını yaşamaya bak eşinle mutlu olmaya bak biraz herşeyi boşverip kafana göre yaşamayı dene herşeyi herkesi boş vererek bu sana iyi gelecektir psikologda iyi fikir bir ara bende gittim sonra bıraktım ama arada gitsemmi diye düşünüyorum da iyi bir psikolog bulmak gerek

Haklısın canımm bakıcaz işte bi yol bakalım...

maşallah sağlıkla kucakla inşş canım
kız ben sana yıllardır söylüyorum atma içine diye bırak karşı taraf kudursun bak ben geçen ne yaptım köyde annemlerde oturyoruz (köy hayatında kendini bilmez insanla daha çok karşılaşıyorsun ) büyük annemin bir yeğeni var işte kendi aralarında konuşuyorlar çocuğu olmayan bumu falan şunu yapsabunu yapsa şöyle olsa olur bu saaten sonra olmaz vs vs (büyük anneme söylüyorlar direk bana değil ama aynı yerdeyiz oturyoruz duyuyorum) ben biraz duymamış gibi yaptım baktım olmuyor kalktım ayaga yaaaaaaaa evet o becerip çocuk yapamayan doğuramayan benim hayırdır neyi merak ettiniz dedim birazcık sesimi yükselterek bir bozuldular kız kardeşim abla ne yaptın sen diyor ohh dedim nasıl rahatladım

Allah razı olsun arkadaşım. İyiyim çok şükür. İlk şoku atlattıktan bir de memlekete geldikten sonra toparlandım epey. Rüyadan uyanmışım gibi geliyor şimdi. Hayvancıklarımı özledim. Onları geçici olarak bıraktım çünkü. Buradaki işlerimi yoluna koyunca gidip hem imzayı atacağım, hem kalan neyim varsa alacağım. Ondan sonra sen sağ, ben selamet

Sağol kuzum. Her şey bir şekilde yoluna giriyor hayatta. Hiç bir şey koyduğun gibi kalmıyor. Rabbim hayırlısını, bana da o hayrı görecek gönül gözünü versin yeter
Sizler de benim dualarımdasınız. İnşallah burada hepinizin teker teker, üçer beşer yavrularınıza kavuştuğunuzu görüp sizinle o mutluluğu paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…