- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.381
41 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim. Hem de doğal yoldan, tedavisiz..
Arkadaşlar, lütfen benim pilim bitmiş artık moduna girmeyin. En sinsi düşman o düşünce.. Vücuda format atıyor resmen o düşünce. Aman haaa..
Oyyy.. Kuşum, kıyamam. Niye ağlayacak ne var ki bu paragrafta? Ben bizi güçlendirip, seçimlerimize sıkı sıkıya sadık kalmamız için yazmıştım aslında onu. Zaten orada diyor ya, yenildiğin anlamına gelmez, vazgeçmediğin sürece şansın var diye..Beni niye ağlatıyorsun sabah sabahh yaaaa
Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım. Günlük almam gereken herşeyi almaya çalışıyorum. Omega3 takviyesine de başladım. Gerçi haftada minimum 1 kere balık yiyorum ama olsun, tablet olarak da kullanıyim dedim. Antalya çok sıcak olmaya başladı, iştah benim hepten gitti artık. Zorlaya zorlaya yiyorum. günde en az yarım litre süt içiyorum.Bu bile yeter gibi geliyor aslında bana.. Karbonhidrat ise çok zor işte.. Ekmek yiyemiyorum.
Oyyy.. Kuşum, kıyamam. Niye ağlayacak ne var ki bu paragrafta? Ben bizi güçlendirip, seçimlerimize sıkı sıkıya sadık kalmamız için yazmıştım aslında onu. Zaten orada diyor ya, yenildiğin anlamına gelmez, vazgeçmediğin sürece şansın var diye..
Canımmm. Seni çook iyi anlıyorum. Bu noktada biraz kadere, yazıya sığınmak mı gerekiyor, bilmiyorum yaa..Sanırım artık psikolog zamanım geldi canım...
Çok derin uykulara geçtim gece kalkıp camları kapamışım ve hiç haberim yok... Normalde dal kıpırdasa uyanırım..
Süreklü sürekli çocuk cocukkk sıyrılmak istiyorum ve artık olmadıgını kabul etmek istiyorummm çünkü böyle geçmiyor her umutlu olmakla... Unutmak istiyorum ve mutlu olmakk
İyiyim canım, çok şükür. Bebeğim de iyi maşallah..
Kesinlikle katılıyorum, çiftler anne-babadan başka bir şehirde yaşamalı bence.. Öyle daha kıymetli oluyorsun. İnşallah tayininiz çıkar canım. Şööööle güneye doğru bir yerlere..
Evet canım, bedenim konusunda gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Sınırları hep koyar vücudum. Çok şükür sağlıklı, güçlü bir bedenim var. Direncim iyidir.Elinden geleni yaptığını biliyorum kuzum. Üzme kendini. Emin ol bedenin gerekeni yapıyor. Karbonhidrat için ceviz yiyebilirsin. Ya da fındık. Günlük 5-6 ceviz ya da bir avuç fındık yeterli olacaktır. Süt için de çok zorlama kendini. Sütten alacağın besinleri, sevdiğin başka şeylerle ikame edebilirsin. Bedenin bir besinden hoşlanmıyorsa ya stoklar doludur ya da olumsuz bir etkisi vardır. Alternatif gıdalarla takviye yaparsın bu durumda. Ve kesinlikle çok şanslısın. Bedenin sana çok açık olarak bilgi veriyor. Farkına bile varmadan tükettiğimiz için zararını gördüğümüz o kadar çok şey var ki...
Canımmm. Seni çook iyi anlıyorum. Bu noktada biraz kadere, yazıya sığınmak mı gerekiyor, bilmiyorum yaa..
Günaydın kızlarrrrr
2220 canım inşallah herşey gönlünce olsun kuzum bilge kadın sana sorum hayıt tohumu aldım akşam bi ezmeye çalıştım az bucuk neyse biraz karışık tozla çezvede bi tatlı kaşıgı klorlu suya yani önceden kaynamış sogumuş suya koydum kaynattım çok acı ya bogazım karabiber yemiş gibi yandı yani napayım nasıl içeyim bi tarif lütfen kuzum
@kuddus canım kuzumm hahhhh olacak sıkıntın olmasın keyifle 9 ay diliyorum kuzuma
alpcemre hemşomda gelmiş ye ye yarasınnnnn hahhhh ben bi yesem bi ayda alırım ayol o kiloyuuuuu iştahsız seni ya hahhhh akşamdan kalan pizayı işe getirdim kahvaltı hahhhh bana takıl hayatını yaşa
"Hayat, sadece hissettiğindir. Hissettiğini şekillendirmek senin elindedir. Yaşadığın deneyimler hissettiğin şeye şekil verir ama neyi yaşayıp neyi reddeceğini seçmek senin elindedir. Deneyimlerini seç! Kısaca, hayat işte bu yüzden bir seçimdir. Burası seçimlerinin sorumluluğunu üstlenip kendi hayatının direksiyonuna geçme cesareti olanlara göre tasarlanmıştır. Hayatın trafiğinden korkup bu cesareti zaman zaman içinde hissedemeyebilirsin, bu yenildiğin anlamına gelmez. Vazgeçmediğin sürece doğru seçimi yapmak için her zaman şansın vardır. Seçmekten vazgeçip hayatı akışına bırakmaya karar verdiğin anda bu binayı terk et. Vazgeçerek kendine ihanet eden birinin burada hiçbir işi olamaz."
Tatlım, çocuktan vazgeçmek hayattan vazgeçmek demek değil ki... Düşündüğün gibi belki de umut etmekten vazgeçmen gerekiyordur. Bence önceliğinin ne olduğuna, hayattan en çok neyi almak istediğine karar vermelisin. Eğer bu bebekse, bebek sahibi olmak için vazgeçmen gereken şeylere göğüs gerebileceksen o yola baş koy. Hayır, hayatta bunlar da var, ben bunlara sahibim ve bunlar benim için daha kıymetli dersen, diğer defterleri kapatmak daha kolay olacak, inan bana..Ama ben vazgeçmek istiyorum sanırım
maşallah sağlıkla kucakla inşş canım
kız ben sana yıllardır söylüyorumatma içine diye bırak karşı taraf kudursun bak ben geçen ne yaptım köyde annemlerde oturyoruz (köy hayatında kendini bilmez insanla daha çok karşılaşıyorsun ) büyük annemin bir yeğeni var işte kendi aralarında konuşuyorlar çocuğu olmayan bumu falan şunu yapsa bunu yapsa şöyle olsa olur bu saaten sonra olmaz vs vs (büyük anneme söylüyorlar direk bana değil ama aynı yerdeyiz oturyoruz duyuyorum) ben biraz duymamış gibi yaptım baktım olmuyor kalktım ayaga yaaaaaaaa evet o becerip çocuk yapamayan doğuramayan benim hayırdır neyi merak ettiniz dedim birazcık sesimi yükselterek bir bozuldular kız kardeşim abla ne yaptın sen diyor ohh dedim nasıl rahatladım
Allah razı olsun arkadaşım. İyiyim çok şükür. İlk şoku atlattıktan bir de memlekete geldikten sonra toparlandım epey. Rüyadan uyanmışım gibi geliyor şimdi. Hayvancıklarımı özledim. Onları geçici olarak bıraktım çünkü. Buradaki işlerimi yoluna koyunca gidip hem imzayı atacağım, hem kalan neyim varsa alacağım. Ondan sonra sen sağ, ben selamet
Tatlım, çocuktan vazgeçmek hayattan vazgeçmek demek değil ki... Düşündüğün gibi belki de umut etmekten vazgeçmen gerekiyordur. Bence önceliğinin ne olduğuna, hayattan en çok neyi almak istediğine karar vermelisin. Eğer bu bebekse, bebek sahibi olmak için vazgeçmen gereken şeylere göğüs gerebileceksen o yola baş koy. Hayır, hayatta bunlar da var, ben bunlara sahibim ve bunlar benim için daha kıymetli dersen, diğer defterleri kapatmak daha kolay olacak, inan bana..
Eğer senin özel hayatına saygı duyup mesafeyi koruyorlarsa tabii ki uzak kalmaya gerek yok. Aileden daha büyük bir nimet yok aslında bu hayatta. Ardında yaslanabileceğin ailen varsa, daha ne istersin ki.. Ama huzur vermiyorlarsa, kavga-gürültüyü engellemek için uzakta olmak daha makul geliyor bana.Hepsi aynı olmuyor yaw. Geriye baktığımda en mutlu zamanlarımı bizimkilerle yaşarken geçirdiğimi görüyorum. Başında dur- çüş diyecek birileri varken ihtimam göstermiş. Kendi başına kalınca rotası şaşırmış adamın
Yine de düşünene katılıyorum. Uzak olmak en iyisi.
2220 senin için derin bi ohhhh çektim desem yeridirr....
Mutlu olmayı hak ediyorsun canım... Seni mutsuz edenlerden kurtulup yeni bi hayata başlayacak gücü buldugun için alkışlıyorum senii... Güzel ve bol güneşli günlerin olsun inşallahhh.. Hayırlı ve bereketli bir işle mutlulugun taçlansın:)
Güzel aşk haberleride senden gelecek muhtemell ben şimdiden heyecanlandımm
Bana mı dedin bacım?
Güç bulmamıştım aslında. Çarpışınca düştüm ama ayağa kalkmak zor değil.
Aşk haberleri için şimdilik böğyk modundayım. Önce şu üstümdeki tozları silkeleyeyim, canımın acısı geçsin. Ondan sonra bakarız.
Ama ben vazgeçmek istiyorum sanırım
evet canım haklısın... Hatta bu yazıyı not edip okuyacagım bol bol...
Teşekkür ederim iyi ki varsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?