Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok güzel moral oldunuz benim üç doğal düşüğüm var 16 ayda inşallah sizin dedeğiniz gibi yapar kendimi güçlü hala getiririm.

Beni niye ağlatıyorsun sabah sabahh yaaaa
Oyyy.. Kuşum, kıyamam. Niye ağlayacak ne var ki bu paragrafta? Ben bizi güçlendirip, seçimlerimize sıkı sıkıya sadık kalmamız için yazmıştım aslında onu. Zaten orada diyor ya, yenildiğin anlamına gelmez, vazgeçmediğin sürece şansın var diye..

2220 senin için derin bi ohhhh çektim desem yeridirr....
Mutlu olmayı hak ediyorsun canım... Seni mutsuz edenlerden kurtulup yeni bi hayata başlayacak gücü buldugun için alkışlıyorum senii... Güzel ve bol güneşli günlerin olsun inşallahhh.. Hayırlı ve bereketli bir işle mutlulugun taçlansın:)
Güzel aşk haberleride senden gelecek muhtemell ben şimdiden heyecanlandımm

Elinden geleni yaptığını biliyorum kuzum. Üzme kendini. Emin ol bedenin gerekeni yapıyor. Karbonhidrat için ceviz yiyebilirsin. Ya da fındık. Günlük 5-6 ceviz ya da bir avuç fındık yeterli olacaktır. Süt için de çok zorlama kendini. Sütten alacağın besinleri, sevdiğin başka şeylerle ikame edebilirsin. Bedenin bir besinden hoşlanmıyorsa ya stoklar doludur ya da olumsuz bir etkisi vardır. Alternatif gıdalarla takviye yaparsın bu durumda. Ve kesinlikle çok şanslısın. Bedenin sana çok açık olarak bilgi veriyor. Farkına bile varmadan tükettiğimiz için zararını gördüğümüz o kadar çok şey var ki...

Ama ben vazgeçmek istiyorum sanırım

Canımmm. Seni çook iyi anlıyorum. Bu noktada biraz kadere, yazıya sığınmak mı gerekiyor, bilmiyorum yaa..

Hepsi aynı olmuyor yaw. Geriye baktığımda en mutlu zamanlarımı bizimkilerle yaşarken geçirdiğimi görüyorum. Başında dur- çüş diyecek birileri varken ihtimam göstermiş. Kendi başına kalınca rotası şaşırmış adamın
Yine de düşünene katılıyorum. Uzak olmak en iyisi.

Evet canım, bedenim konusunda gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Sınırları hep koyar vücudum. Çok şükür sağlıklı, güçlü bir bedenim var. Direncim iyidir. Zaten ben onu diline güvendiğim için hamilelikten önce yemek konusunda hiç frene basmadım. Çünkü gebeliğe hazırlandığını hissettim hep. Her adetten önce hamile gibi minik ayva göbekleri falan salmaya başlamıştım mesela.. Demek ki lazım diyerek yedim zaten o hamurları..

Canımmm. Seni çook iyi anlıyorum. Bu noktada biraz kadere, yazıya sığınmak mı gerekiyor, bilmiyorum yaa..

Bende bilmiyorum canım bir şeye sığınmak gerek ama ...
Sen üzme canını dertlendirdim şimdi senide kusura bakma lütfen... Aslında sevmem böyle konuşup kimseyi de üzmeyi ama öyle bi daraldım... Geçer elbet öğlene...

Ben hazır suyunu almıştım ama o da acı. Ben bir iki surat buruşturmadan sonra komik göründüğüm bir yol buldum. Yudum yudum değil, bir dikişte içiyordum ve hemen ardından ağzımı sonuna kadar açıp bir süre o şekilde nefes alıyordum. Yine de hoş gelmiyor tadı ama daha kolay içiliyor. Bir de onu dene istersen. Bir de tohumları ezmeden kaynatanlar var. Biraz daha geç fayda sağlıyor ama boğazına takılacak tortu olmuyor

Bana mı dedin bacım?

Ama ben vazgeçmek istiyorum sanırım
Tatlım, çocuktan vazgeçmek hayattan vazgeçmek demek değil ki... Düşündüğün gibi belki de umut etmekten vazgeçmen gerekiyordur. Bence önceliğinin ne olduğuna, hayattan en çok neyi almak istediğine karar vermelisin. Eğer bu bebekse, bebek sahibi olmak için vazgeçmen gereken şeylere göğüs gerebileceksen o yola baş koy. Hayır, hayatta bunlar da var, ben bunlara sahibim ve bunlar benim için daha kıymetli dersen, diğer defterleri kapatmak daha kolay olacak, inan bana..

ooooh iyi yapmışsın canım insan rahatlıyor hele karşındakinin renkten renge girdiğini görmek dahada keyifli oluyor

hep iyi ol canım bazen gereksiz yiklerden kurtulmak gerekiyor önce hafifliyorsun ve bu hafiflik sana tuhaf geliyor ama sonra oooh be dünya varmış diyorsun seninde hayatın güzel günlere gebe ben inanıyorum

bişey daha soracam bizi burayı bırakmayacaksın değilmi yani boşanmış olman bizi bırakman anlamına gelmez daha burada senin yeni aşklarını konuşup seni everecez sonra yine senin bebek haberlerini konuşacaz ben senden haber alamazsam merak ederim kendi adıma

evet canım haklısın... Hatta bu yazıyı not edip okuyacagım bol bol...
Teşekkür ederim iyi ki varsın..

Eğer senin özel hayatına saygı duyup mesafeyi koruyorlarsa tabii ki uzak kalmaya gerek yok. Aileden daha büyük bir nimet yok aslında bu hayatta. Ardında yaslanabileceğin ailen varsa, daha ne istersin ki.. Ama huzur vermiyorlarsa, kavga-gürültüyü engellemek için uzakta olmak daha makul geliyor bana.

Güç bulmamıştım aslında. Çarpışınca düştüm ama ayağa kalkmak zor değil.
Aşk haberleri için şimdilik böğyk modundayım. Önce şu üstümdeki tozları silkeleyeyim, canımın acısı geçsin. Ondan sonra bakarız.

Bana mı dedin bacım?

İkimiz için yazmıştım aslında bu paragrafı, hemen de çaktın köfteyi..
Ben de kendimle ilgili konularda düşünüyorum da sürekli.. Şu sıralar kendime "Hayat Güzeldir" filmindeki babanın rolünü biçtim. Çocuğu için dünyayı, yaşadıklarını farklı bir gerçeklikmiş gibi yansıtan babanın rolünü..

Hayırlısı olsun canım senin için... Güzel bi acıymış bence sana yenilikler getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…