- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.401
Benim de 2 düşüğüm vardı, doğal yoldan..çok güzel moral oldunuz benim üç doğal düşüğüm var 16 ayda inşallah sizin dedeğiniz gibi yapar kendimi güçlü hala getiririm.
Eğer senin özel hayatına saygı duyup mesafeyi koruyorlarsa tabii ki uzak kalmaya gerek yok. Aileden daha büyük bir nimet yok aslında bu hayatta. Ardında yaslanabileceğin ailen varsa, daha ne istersin ki.. Ama huzur vermiyorlarsa, kavga-gürültüyü engellemek için uzakta olmak daha makul geliyor bana.
Canımmm, kuzum benim. Seni seviyorum tatlım..
Sen de iyi ki varsın.
Hayır, yaaa.. öyle düşünme. Derdini paylaş, içini dök, boşalt kuzu. Biz bunun için buradayız çoğunlukla.. Acıyı da sevinci de paylaşmak için.Bende bilmiyorum canım bir şeye sığınmak gerek ama ...
Sen üzme canını dertlendirdim şimdi senide kusura bakma lütfen... Aslında sevmem böyle konuşup kimseyi de üzmeyi ama öyle bi daraldım... Geçer elbet öğlene...
benim kendi ailem her zaman her konuda banada eşimede hep destek olmuştur bu yüzden onların yanında çok mutlu huzurluyum ama eşimin ailesi çok bencil hep herşeyi kendileri için isterler eşimi bile benimle paylaşamıyorlar düşünsene bir kereseinde ben annemlerdeyken eşim yanıma gelmişti karını gördün beni unutma diyen bir kaynanam var ki eşim ailesini günde iki üç kere arar aramazsa kıyameti koparırlar ve yürüme mesafesinde evlerimiz olduğu halde haftada bir iki muhakkak gider arada kendileride çağırırlar sadece eşimi beni değil ve geldilermide ille gece kalırlar biz gittikmi kalmamızı isterler kalmaınca surat asarlar sen olsan böyle kayganalarla aynı yerde kalmak istermisin ayyyyy yazdıkça bile ruhum daraldı valla
ooooh iyi yapmışsın canım insan rahatlıyor hele karşındakinin renkten renge girdiğini görmek dahada keyifli oluyor
hep iyi ol canım bazen gereksiz yiklerden kurtulmak gerekiyor önce hafifliyorsun ve bu hafiflik sana tuhaf geliyor ama sonra oooh be dünya varmış diyorsun seninde hayatın güzel günlere gebe ben inanıyorum
bişey daha soracam bizi burayı bırakmayacaksın değilmi yani boşanmış olman bizi bırakman anlamına gelmez daha burada senin yeni aşklarını konuşup seni everecez sonra yine senin bebek haberlerini konuşacaz ben senden haber alamazsam merak ederim kendi adıma
Hayyyy o senin kaygananı ve görümcelerini varyaaa yolacagımmm şimdiiiii...........
En depresif zamanımda bırakamadım burayı, bu saatten sonra hiç bırakmayı düşünmüyorum
Aşk bebek işleri ne olur bilemem ama benim hayatımda her zaman paylaşacağım şeyler vardır. İyi olur, kötü olur, bilemem. Zaman gösterecek. Ama sevginiz karşılıksız değil. En az sevildiğim kadar seviyorum sizleri.
hani sabahları kalbim çarparak uyanıyorum mide bulantılarım çok şiddetli demiştim bir ara bunların hepsi bursaya ailemin yanına gidince geçti hatta orada kaldığım sürece dayanamadığım kol ağrılarımda geçti buraya gelince yeniden başladı ve bu sabah yine kalp çarpıntısıyla uyandım
Sen de iyi ki varsın canımm benim...
O zaman geri dön diyecegim ama olmazz ...
Lütfen kendine bunu yaşatmaa inan bunu sen yapıyorsun onlar değill...
Şu tayin denen şey ne zaman çıkıyor nasıl isteniyor yaaa
Eğer senin özel hayatına saygı duyup mesafeyi koruyorlarsa tabii ki uzak kalmaya gerek yok. Aileden daha büyük bir nimet yok aslında bu hayatta. Ardında yaslanabileceğin ailen varsa, daha ne istersin ki.. Ama huzur vermiyorlarsa, kavga-gürültüyü engellemek için uzakta olmak daha makul geliyor bana.
benim kendi ailem her zaman her konuda banada eşimede hep destek olmuştur bu yüzden onların yanında çok mutlu huzurluyum ama eşimin ailesi çok bencil hep herşeyi kendileri için isterler eşimi bile benimle paylaşamıyorlar düşünsene bir kereseinde ben annemlerdeyken eşim yanıma gelmişti karını gördün beni unutma diyen bir kaynanam var ki eşim ailesini günde iki üç kere arar aramazsa kıyameti koparırlar ve yürüme mesafesinde evlerimiz olduğu halde haftada bir iki muhakkak gider arada kendileride çağırırlar sadece eşimi beni değil ve geldilermide ille gece kalırlar biz gittikmi kalmamızı isterler kalmaınca surat asarlar sen olsan böyle kayganalarla aynı yerde kalmak istermisin ayyyyy yazdıkça bile ruhum daraldı valla
biliyorum kendim apıyorum ama elimde değil takmamak işte
tayinmi o biraz zor hatta şimdilik hayal çünkü eşim ailesini asla bırakmaz bırakmak istesede onlar kene gibi yapışır bıraktırmazlar ama Allah büyük zorunlu rotasyon gibi bişey olsa diye umut ediyorum o zaman karışamazlarda hatta kudururlar çok güzel olur
İkimiz için yazmıştım aslında bu paragrafı, hemen de çaktın köfteyi..
Ben de kendimle ilgili konularda düşünüyorum da sürekli.. Şu sıralar kendime "Hayat Güzeldir" filmindeki babanın rolünü biçtim. Çocuğu için dünyayı, yaşadıklarını farklı bir gerçeklikmiş gibi yansıtan babanın rolünü..
Hayırlısı olsun canım senin için... Güzel bi acıymış bence sana yenilikler getirdi
hani sabahları kalbim çarparak uyanıyorum mide bulantılarım çok şiddetli demiştim bir ara bunların hepsi bursaya ailemin yanına gidince geçti hatta orada kaldığım sürece dayanamadığım kol ağrılarımda geçti buraya gelince yeniden başladı ve bu sabah yine kalp çarpıntısıyla uyandım
biliyorum kendim apıyorum ama elimde değil takmamak işte
tayinmi o biraz zor hatta şimdilik hayal çünkü eşim ailesini asla bırakmaz bırakmak istesede onlar kene gibi yapışır bıraktırmazlar ama Allah büyük zorunlu rotasyon gibi bişey olsa diye umut ediyorum o zaman karışamazlarda hatta kudururlar çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?