Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benim kendi ailem her zaman her konuda banada eşimede hep destek olmuştur bu yüzden onların yanında çok mutlu huzurluyum ama eşimin ailesi çok bencil hep herşeyi kendileri için isterler eşimi bile benimle paylaşamıyorlar düşünsene bir kereseinde ben annemlerdeyken eşim yanıma gelmişti karını gördün beni unutma diyen bir kaynanam var ki eşim ailesini günde iki üç kere arar aramazsa kıyameti koparırlar ve yürüme mesafesinde evlerimiz olduğu halde haftada bir iki muhakkak gider arada kendileride çağırırlar sadece eşimi beni değil ve geldilermide ille gece kalırlar biz gittikmi kalmamızı isterler kalmaınca surat asarlar sen olsan böyle kayganalarla aynı yerde kalmak istermisin ayyyyy yazdıkça bile ruhum daraldı valla

Hayır, yaaa.. öyle düşünme. Derdini paylaş, içini dök, boşalt kuzu. Biz bunun için buradayız çoğunlukla.. Acıyı da sevinci de paylaşmak için.
Geçeceğinden emin ol tatlım, geçecek..

Hayyyy o senin kaygananı ve görümcelerini varyaaa yolacagımmm şimdiiiii...........

hani sabahları kalbim çarparak uyanıyorum mide bulantılarım çok şiddetli demiştim bir ara bunların hepsi bursaya ailemin yanına gidince geçti hatta orada kaldığım sürece dayanamadığım kol ağrılarımda geçti buraya gelince yeniden başladı ve bu sabah yine kalp çarpıntısıyla uyandım

En depresif zamanımda bırakamadım burayı, bu saatten sonra hiç bırakmayı düşünmüyorum
Aşk bebek işleri ne olur bilemem ama benim hayatımda her zaman paylaşacağım şeyler vardır. İyi olur, kötü olur, bilemem. Zaman gösterecek. Ama sevginiz karşılıksız değil. En az sevildiğim kadar seviyorum sizleri.

Hayyyy o senin kaygananı ve görümcelerini varyaaa yolacagımmm şimdiiiii...........

biliyomusun sizlere yazdıkça rahatlıyorum iyiki varsınız

Sen de iyi ki varsın canımm benim...
O zaman geri dön diyecegim ama olmazz ...
Lütfen kendine bunu yaşatmaa inan bunu sen yapıyorsun onlar değill...
Şu tayin denen şey ne zaman çıkıyor nasıl isteniyor yaaa

bu arada lif örmeye başladım inanılmaz rahatlatıyor oya örmekten daha fazla stres attırıyor bitirince resimlerini eklerim

Sen de iyi ki varsın canımm benim...
O zaman geri dön diyecegim ama olmazz ...
Lütfen kendine bunu yaşatmaa inan bunu sen yapıyorsun onlar değill...
Şu tayin denen şey ne zaman çıkıyor nasıl isteniyor yaaa

biliyorum kendim apıyorum ama elimde değil takmamak işte

tayinmi o biraz zor hatta şimdilik hayal çünkü eşim ailesini asla bırakmaz bırakmak istesede onlar kene gibi yapışır bıraktırmazlar ama Allah büyük zorunlu rotasyon gibi bişey olsa diye umut ediyorum o zaman karışamazlarda hatta kudururlar çok güzel olur

Saygıdan ziyade, bizi oyuncak gibi görüp agucu gugucu şeklinde davranıyorlardı. Hatta geç oldu siz yatın cümleleri geziyordu evde Adamın sıkıntısı yoktu, ben bizimkilerle oldum olası geçemedim kişilik çatışmasını. Benden başka herkesin keyfi iyiydi. Yine de ev ev üstünde olmuyor. Herkes kapısını bilecek. Evliliğimin en güzel olması gereken zamanlarında tepemizde birileri vardı ve biz gereken samimiyeti kuramadık. Başbaşa kaldığımızda, ki iki yıldan fazla zaman geçmişti, hala iki yabancı gibiydik. Sonra da oturmadı bir türlü. Bir şeyler hep eksik, hep havada kaldı. Hani gelen misafirin çocuğuyla oynaman gereken durumlar vardır ya. Büyüklerin teşvikiyle zaman geçirirsin ama sokakta oynamaya yanaşmazsın. Öyle işte.
Neyse. Sorgulamıyorum artık. Birlikte yiyecek ekmeğimiz bu kadarmış. Bundan sonrası Allah Kerim...

Sanırım erkek anneleri öyle arkadaşım yaa.. Bak, benim kendi annem bile gelinimizi 10 yıldan sonra kabullendi sanırım. Baştan istemedi kardeşimin onunla evlenmesini, sinmedi içine.. Hala da sevmez ama artık saygı duyuyor. Anneler oğullarını kıskanıyorlar sanırım. Özellikle erkek annesinin kocası yoksa.. Oğlunu özgür bırakması daha fazla zaman alıyor.

Eşin sanırım biraz bencil.. Ailenden kop gel benim memlekete yerleş ve ailemin ızdarabına göz yum beni de çok sev diyor..
Tam sopalıkk ama sen seviyorsun diye kıymayacağım sözz ahahah
Çok iyi kalplisin canım dilerim ama biraz da kendine iyi olsan keşke...
Çok strese sokuyorlar seni bence sırf bu bile anne olmana engel olabilir.. Lütfenn onlara davranışları konusunda artık ayna ol.. Alttan alma bırak biraz da onların seni alttan alma vakti olsun

Bacım, bak şimdi. Ben köfteyi severim. Gördüğüm yerde dayanamam, sonra böyle aynalı sazan gibi atlarım
Sen şu düşünme işini ertele bakayım. Hiç sırası değil senin için. Çok önemli bir görevin var şimdi. Onu tamamla, ondan sonra.

Hayırlısı olsun canım senin için... Güzel bi acıymış bence sana yenilikler getirdi

Bebekler de çok tatlıdır, çok güzeldir. Bir de doğuranın çektikleri vardır. Aslında sezaryen istemiştim ama acısı daha uzun sürüyor dediler, vazgeçtim. Normal doğum olsun ki bir an önce toparlanıp işime bakayım dedim. İyi yapmış mıyım?

Arkadaşım, fiziksel sıkıntılarının duygusal kaynaklı olması normal. Hayatında hoşlanmadığın ama uzak ta tutamadığın sıkıntılar var. Hani bazı evlerde olur ya tesisat eskidir ve evde sürekli ağır bir hava vardır. Kapı pencere açmak ta işe yaramaz. Kapattığın anda kokmasa da hissedersin o ağır havayı... Seninki de ona benziyor. Ya tesisat değişecek, ya evi değiştireceksin. İkisini de yapamadığın için o ağır havayı soluyarak beklediğinde elbet sağlık sorunları da çıkacak... Mümkün olduğunca, ruhunu havalandırmaya çalış. Bakarsın bir gün belediye alt yapıda düzeltmeler yapmaya karar verir...
Yine de çok takılma. Gider borusu bu. İçinden atık sular geçiyor. Eninde sonunda kokacak

Benim de gidelim deyip te yolların kapalı olduğunu sandığım zamanlar oldu. Hem de kaç kere. Annesiyle yaşarken, Denizli' de kendi evimize çıktıktan sonra, Lalapaşa' da sorunlar arttığında, bir önceki evi beğenmediğimde... Bir anda kendimi "Allah' ım kurtar bizi buradan" diye dua ederken bulurdum. Hani öyle namaza durmak falan değil. Ev süpürürken, otururken, bilincim kendi derinliklerine dalmışken... Rabbim hep duydu sesimi, hep bir kapı açtı şükürler olsun. Sen yine de iyi niyetini kaybetme, Allah' a sığın. Gerçekten bunaldığında elinden tutacaktır. O arada bizimle paylaş ki, biz de senin için dua edelim. Bakarsın Rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…