Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kuzummmm sen niye böyle yazdinki .... köftede cok severimde cakmadim niye..orucluyum ondan mi...neyse gel senide nazar boncugunuda öpem bugün yasadiniz herkesi sirayla öpcem bugün

Cok dogru bizi anlatmis ....kimbilir bir gün bizde Anne oluruz hayirlisi olsun Arkadasim Umudumuz hep olsun

"Eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" nur icinde yatsin babaannem boyle seslenirdi :)
Canli canli yolladigim fotodan anlasilacagi uzere deniz gunes o koy seni bu koy bizim seyyah modundayiz :) her sey harika tek sorun yarin geri donus var, bitti kacamak tatil... Yokluk gunlerinde kaotik isler olmadiysa onumuzdeki haftadan itibaren full mesaiyle birlikte buradayim...

Cooook operim pek cok operim... iyi haberleriniz coook olsun, keyfiniz daim olsun

Birakmak pes etmektir bu ikinize verilmis bir imtahan senin bebisin olacak arkadasim sabret kendine zaman ver icini rahatlat biraz sonra gelsin bebisler iste bukadar

Ay allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dogru goruyorum degil miiiiiiiiiiii degil miiiiiiiiiiii (dogru dogruuuuu teyit ettim simdi dort defa bakarak)
Yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi haberlerin ilkini hemen aldim (evreeen sagol canim)

kuddusssss kuddussss "ortmenimmmm" "ruh gidacimiz" canimm nasil sevindigimi anlatamam harika bir haberle beni mest ettin :)))))))))) Bikinisi ile heyyooo diye dolanan deli kadin benim! cok da memnunum :) Tum gelismeleri gelince almak uzere gonulden, en guzelinden cooooooooooooook ama cok tebrik ediyorumm. Azicik evhamin disinda keyfini kaciracak hicbir gelisme olmadan sihhatleeeeeeee buyusun kuzucuk.

Ay gider ayak, donecegimizi dusundukce keyfim kaciyordu nasil guzel oldum simdi nasil :) lalalalaaalay
1.5 porsiyon operim seni gobeginden.

Eyyyyyyyyyyýyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sanada canim hayat sana güzel be tatlim cikar keyfini eee gel gelde calis biraz özlemisindir
ben cok özledim isimi yaa ...
bizde öptük yarin dan sonra burdasin ona göre

insallah canim. d vitaminide ihmal etme bence. neden tupbebek? birde galiba bir evladin vardi senin dimi?
Canım benim, eşim doğuştan Kleinfelter sendromlu, yani kısaca sprem yok, micro tese yöntemiyle çok şükür sperm bulundu. Evet benim ilk tüp bebek denememden bir oğlum var, Allahım bana bağışlasın.

Günaydın arkadaşlarrrr dr gittim kafam karıştı yani rahim filmi yerine histereskopi yapıyım dedi dr , daha iyi polip varsa alınır dedi, aynen kamera ile girilip yapılandan sizce tüp öncesi hangisi daha iyi,
bence histereskopi önemli ama iki defa olduğum için söylüyorum, tüp bebek meselesini ileriki tarihe ertelettiriyor. Sen bilirsin, inşallah tertemiz çıkar da yavruna kavuşursun.

Bugün tekrar teste girdi, 8,9 olan beta hcg bugün maalesef 6ya düştü. İşin ilginç tarafı 2 tane 4.gün embriyosu transfer edildi. Ye ne diyebilirim ki, zamanı değilmiş diyebiliyorum ancak. Zor bi dürüm.

Bu arada Biosteronun hiç yan etkisiyle karşılaşmadım, şuan için takviyelerim iyi ama kaç tane yumurtam olacak hiç belli değil, belkide sıfırı göreceğim. Ama olsun denemeye değer :)

Ayyy cok üzüldüm canim yaa kismeten öteye yol yok canim buna dahada kahrolur insan Allah yardimcisi olsun tez zamanda bir mucizede ona ,sana ,bana, portakalima sara28ime, w.duyguma, yeteeeerime, ensuma,yase07me,kese06ma, mey07me,Euama,2220me ve yeni gelen arkadaslarima bir mucize yarabbim

Üzme kendini arkadaşım. Evet, burada yazılanlara sonuna kadar katılıyorum. Ve bir de benim durumumu düşün diyorum. Onca özlem, onca gözyaşı, onca acı üstüne bir de inanarak sarıldığın, her şeyini arkada bırakıp peşine takıldığın evlilik kurumu sonlanıveriyor. Dün deli gibi ağladığım şeye bugün şükrediyorum ben. Her şey bizim için...

Ah arkadaşım, Allah razı olsun senden. Bu topik beni Meryem Ana yapacak diyorum kimse inanmıyor. Artık kazara, tesadüfen, istem dışı mucize şeklinde bile olması olası değil. Belki bir dahaki evlilikte. O da olursa...

Öyle deme canim oraya herkesi yazarken seni yazmadan edemedim bir mucize hamile kalmak degil canim hicbirimizin yarini belli degil ne olur ne olmaz seni sınırdışı edemedim
belki baska bir mucize seni bulur hic mutlu olmadiginkadar mutlu olursun vee ahada buraya yazdigim aklina gelir iste ozaman beni öpmeyi unutma ok.gel ben seni öpeyim

Canim pacanga boregini yazmayi unuttum kusura bakma yarin yazarim söz bugun o kadar gergindimki kendimi iyi hissetmiyorum

Arkadaşım, Allah ne muradın varsa versin. Hiçbirinizin desteğini unutmam mümkün değil. Dilerim hepimiz içimizde mutluluktan gelen o harika coşkuyu hisseder, onları da burada paylaşırız

Allah sana bagislasin minik pit pit ini canim kucagina almayuda nasip etsin
Ne diyosun yazin yani ,Cok güzel bir haber de ramatanda bakcez artik Amin Amin Amin sen bize hep böyle dua et canim cokk sagol

Ben de senden çaldım, fb de paylaştım. Önceden haber vermedim, o zaman hırkızlık olmazdı
İyi yapmışsın KK nin eski günlerinde bizim geyik topiğimiz vardı ben oraya büyük harflerle ALINTI DEĞİLDİR ÇALINTIDIR YAZARDIM NE GÜLERDİK NE EĞLENİRDİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…