- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.481
günaydın canımm..günaydın kuzum bugün nasılsın
Tabiki yönlendir yardımcı olurum ne demek şekerim
günaydın pamuk elmaaaaam nedendir bilmem böyle geldi içimden; pamuk elma
günaydın canımm..
İyiyim çok şükürr biraz oruçdan uykusuzluk var ama geçer umarım :)
Sen nasılsın canım?
Hahahah canım benim pamuk elma yakıştı bence maşallah tontik oldum artık ahahahah
Bebişimm nasıll sen nasılsın?
Eki Görüntüle 1566047 Cumaniz mübarek Dualariniz kabul olsun.
hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Günaydin Tatlim bugün seni birazdaha neseli hissetimAhhh canımmm amin inşallahh ne güzel bi dua
Maşşallah canim dur dahasi var o sana hayirli saglikli bir evlat olacak bizede tatli bir yegen herseyi pozitif düsünelim dualarin kabul olsun canim cokkk sevindim Allah sonuna kadar yüzünü hep böyle güldürsünhayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Eline saglik canim cok tesekür ederim mutlaka yapicam sen nasil oldun bugün ....iyi olnak icinbir sürü neden var insallah hep güzel nedenlerin olur burda mutlu görmek istiyorum seniveee geç kalmış paçanga böreği tarifi
malzemeler
10 adet üçgen yufka
yeşil biber
domates
pastırma ,sucuk
kuru soğan
hazırlanışı
biberleri soğanları ve domatesleri küp küp doğrayıp tencereye koyuyoruz yumuşayıp pişince suyunuda çekecek ondan sonra sucuk yada pastırmayı ekliyoruz bir iki çevirip ocaktan alıyoruz üçgen yufkalarımızın içine birer yemek kaşığı koyup genişçe sarıyoruz ve bol yağda kızartıyoruz ama ben fırın tepsisine dizip fırında kızartıyorum daha hafif oluyor
bunu bazen ıspanaklı peynirli harç, peynir maydanoz kuru soğanlı harç, patates püreli harçlada yapıyorum çok güzel oluyor yani elindeki her malzemeyle yapabilirsin bu böreği ama aslı pastırmalı olanı
bu güzel satırlar için çok teşekkürler...amin inşallah teyzesi tutunur annesine sağlıkla hayırlı bir evlat olur, Rabbim cumaların Ramazan ayının hürmetine isteyen herkese evlat nasip eylesin. hepemizin yüzünü güldürsünMaşşallah canim dur dahasi var o sana hayirli saglikli bir evlat olacak bizede tatli bir yegen herseyi pozitif düsünelim dualarin kabul olsun canim cokkk sevindim Allah sonuna kadar yüzünü hep böyle güldürsün
Eline saglik canim cok tesekür ederim mutlaka yapicam sen nasil oldun bugün ....iyi olnak icinbir sürü neden var insallah hep güzel nedenlerin olur burda mutlu görmek istiyorum seni
Eki Görüntüle 1566047 Cumaniz mübarek Dualariniz kabul olsun.
hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
Günaydin Tatlim bugün seni birazdaha neseli hissetimAhah topigin gülü hep böyle ol hayirin nerden gelecegi beli olmaz mutsuz oldugunda bize acil biz seni sirkeleriz no problem
Kızlar ben hiç iyi değilim ya yorgunum bikkinim çaresiz im bu duygu karmaşasının içinden çıkarıyorum kendinle celişmekten kendinle savaşmaktan Yoruldum aklım başka yüreğim başka konuşuyor nefesiz kalıyorum bir süre KK gelmeyeceğini(becerebilirsem) biraz uzak kalmaya çalışacağım sizler çok kiymetlisiniz degerlisinizinş hepiniz anne olursunuz
Canim yaa Allah yardimcin olsun nasil yüregini rahatlata bilirimki bilemedim arkadasim yilma diyorum icin evlat istiyorsa baska caresi vardir mutlaka nerde olursan ol dualarim seninle canim sana iyi gelecekse hic gelme buralara unutma biz ArkadayizKızlar ben hiç iyi değilim ya yorgunum bikkinim çaresiz im bu duygu karmaşasının içinden çıkarıyorum kendinle celişmekten kendinle savaşmaktan Yoruldum aklım başka yüreğim başka konuşuyor nefesiz kalıyorum bir süre KK gelmeyeceğini(becerebilirsem) biraz uzak kalmaya çalışacağım sizler çok kiymetlisiniz degerlisinizinş hepiniz anne olursunuz
Amin canim cümlemizinamin canım ne güzel bir dua bunu okumak bile içimi ferahlattı Allah ne muradın varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?