Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın kuzum bugün nasılsın
günaydın canımm..
İyiyim çok şükürr biraz oruçdan uykusuzluk var ama geçer umarım :)
Sen nasılsın canım?

Tabiki yönlendir yardımcı olurum ne demek şekerim

günaydın pamuk elmaaaaam nedendir bilmem böyle geldi içimden; pamuk elma

Hahahah canım benim pamuk elma yakıştı bence maşallah tontik oldum artık ahahahah
Bebişimm nasıll sen nasılsın?

hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...

Hayırlı cumalar olsun..
Maşallahh ne güzell rabbim tutunmasını büyüyüp hayırlı evlat olmasını da nasip etsin :)

hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Maşşallah canim dur dahasi var o sana hayirli saglikli bir evlat olacak bizede tatli bir yegen herseyi pozitif düsünelim dualarin kabul olsun canim cokkk sevindim Allah sonuna kadar yüzünü hep böyle güldürsün

Eline saglik canim cok tesekür ederim mutlaka yapicam sen nasil oldun bugün ....iyi olnak icinbir sürü neden var insallah hep güzel nedenlerin olur burda mutlu görmek istiyorum seni

Maşşallah canim dur dahasi var o sana hayirli saglikli bir evlat olacak bizede tatli bir yegen herseyi pozitif düsünelim dualarin kabul olsun canim cokkk sevindim Allah sonuna kadar yüzünü hep böyle güldürsün
bu güzel satırlar için çok teşekkürler...amin inşallah teyzesi tutunur annesine sağlıkla hayırlı bir evlat olur, Rabbim cumaların Ramazan ayının hürmetine isteyen herkese evlat nasip eylesin. hepemizin yüzünü güldürsün

Eline saglik canim cok tesekür ederim mutlaka yapicam sen nasil oldun bugün ....iyi olnak icinbir sürü neden var insallah hep güzel nedenlerin olur burda mutlu görmek istiyorum seni

bugün daha iyiyim güneşte tam kendini gösteremese de göz kırpıyor bu bile beni mutlu etmeye yetiyor

bu böreği yapıp derin dondurucuya da atabilirsin canım misafirin geldiğinde yada yerli yersiz canın çektiğinde elin altında hazır olmuş olur ben öyle yapıyorum

Kızlar ben hiç iyi değilim ya yorgunum bikkinim çaresiz im bu duygu karmaşasının içinden çıkarıyorum kendinle celişmekten kendinle savaşmaktan Yoruldum aklım başka yüreğim başka konuşuyor nefesiz kalıyorum bir süre KK gelmeyeceğini(becerebilirsem) biraz uzak kalmaya çalışacağım sizler çok kiymetlisiniz degerlisiniz inş hepiniz anne olursunuz

Git canım gittt iyi gelecekse ....
Sen hiçç merak ete buraları yeter kiiii iyi ol...
Toparlanınca yine gelirsin kaldığın yerden...
offfff keşke elden bir şey gelse canım...

Canim yaa Allah yardimcin olsun nasil yüregini rahatlata bilirimki bilemedim arkadasim yilma diyorum icin evlat istiyorsa baska caresi vardir mutlaka nerde olursan ol dualarim seninle canim sana iyi gelecekse hic gelme buralara unutma biz Arkadayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…