- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.461
gözün aydın canım sağlıkla devam etsin gebeliğin inşslm arkadaşlar...kuzumun kalp sesini duydum...çok güzel birduygu...6 haftalıkmış bebişim...umarım hepiniz bu duyguyu yaşarsınız...herkese bol şanslar...yaz mevsimi gebeliği arttırıyormuşş...güzel haberlerinizi bekliyorum....
Sorun yok canim önce sen söyle güzel bir rahatla canim kafayi dagit sornra zamanin olunca yazarsinCanim pacanga boregini yazmayi unuttum kusura bakma yarin yazarim söz bugun o kadar gergindimki kendimi iyi hissetmiyorum
Ayyy cok üzüldüm canim yaa kismeten öteye yol yok canim buna dahada kahrolur insan Allah yardimcisi olsun tez zamanda bir mucizede ona ,sana ,bana, portakalima sara28ime, w.duyguma, yeteeeerime, ensuma,yase07me,kese06ma, mey07me,Euama,2220me ve yeni gelen arkadaslarima bir mucize yarabbim
Tabii var canım neden sordum özel genetikciler var
Tabii var canım neden sordum özel genetikciler var
Birakmak pes etmektir bu ikinize verilmis bir imtahan senin bebisin olacak arkadasim sabret kendine zaman ver icini rahatlat biraz sonra gelsin bebisler iste bukadar
Bugün tekrar teste girdi, 8,9 olan beta hcg bugün maalesef 6ya düştü. İşin ilginç tarafı 2 tane 4.gün embriyosu transfer edildi. Ye ne diyebilirim ki, zamanı değilmiş diyebiliyorum ancak. Zor bi dürüm.
Bu arada Biosteronun hiç yan etkisiyle karşılaşmadım, şuan için takviyelerim iyi ama kaç tane yumurtam olacak hiç belli değil, belkide sıfırı göreceğim. Ama olsun denemeye değer :)
Ayyyy maşallahhh canım kucağına aldığın günleri de duyalım inşallahhhslm arkadaşlar...kuzumun kalp sesini duydum...çok güzel birduygu...6 haftalıkmış bebişim...umarım hepiniz bu duyguyu yaşarsınız...herkese bol şanslar...yaz mevsimi gebeliği arttırıyormuşş...güzel haberlerinizi bekliyorum....
Günaydınnn canlar...
ah topraaam benim yerme de gez yüz eğlennnnn"Eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" nur icinde yatsin babaannem boyle seslenirdi :)
Canli canli yolladigim fotodan anlasilacagi uzere deniz gunes o koy seni bu koy bizim seyyah modundayiz :) her sey harika tek sorun yarin geri donus var, bitti kacamak tatil... Yokluk gunlerinde kaotik isler olmadiysa onumuzdeki haftadan itibaren full mesaiyle birlikte buradayim...
Cooook operim pek cok operim... iyi haberleriniz coook olsun, keyfiniz daim olsun
Eki Görüntüle 1565476
günaydın pamuk elmaaaaam nedendir bilmem böyle geldi içimden; pamuk elmaGünaydınnn canlar...
günaydınnnnnnnn çiçişşşşgünaydın kuzum bugün nasılsın
Tabiki yönlendir yardımcı olurum ne demek şekerimBAŞKA TOPİKTE Bİ KIZ ARIYORDA O YÜZDEN TATLIM
BEN SANA YÖNLENDİREYİM Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?