- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.501
Kızlar ben hiç iyi değilim ya yorgunum bikkinim çaresiz im bu duygu karmaşasının içinden çıkarıyorum kendinle celişmekten kendinle savaşmaktan Yoruldum aklım başka yüreğim başka konuşuyor nefesiz kalıyorum bir süre KK gelmeyeceğini(becerebilirsem) biraz uzak kalmaya çalışacağım sizler çok kiymetlisiniz degerlisinizinş hepiniz anne olursunuz
Of ya noluyozzz bizde istiyoz ama tevekkül edip rabbimin bildiği var diyoruzzzz yok öyle kaptırmaca
Tamam bazen gelip giden duygular varWishhDuygu gibi hahhh yani sonra hormonlar cız oluyo relaxs olalım dimi ya hayat devammm ediyor herşeye ramen kızdırmayın beni (wishhduygu kızma espirik olsun didim di)
Oruçta ben daha dingin oluyorummm evet ters te tepebilir rabbime sıgınıyoruz başka yol yokkkHahahah espirine sesli güldümmmmm...
Olur öyle gel gitler.. Hormonlar oruçla bir olmuşlar can okuyor zorluyorlar ki sınav olsun...
Hahahah
Naber kuzum nasıl bir yer, yerleştin mi? Insallah bi iş bulup yakın zamanda toparlarsın kuzummGünaydınnnnnnn :)
Hahh hahh ne sapıgı yavvv...sanada güzellikler diliyorumCe eeeee,
Ben geldim, hepinizi öpüyorum kokluyorum(başka bişey daha dicektim de sapık dersiniz diye demedim )
Hepinize bu mübarek ramazan ve cuma günü huzur diliyorum, tüm içinizden geçenler en hayırlısıyla kabul olsun. İyi haftasonları
Naber kuzum nasıl bir yer, yerleştin mi? Insallah bi iş bulup yakın zamanda toparlarsın kuzumm
Yavrulara ne zaman kavuşacaksın zor oluyordur senin icin , yakin zamanda kavuşman dilegiyle,
Canim ya denizliden baska bir yere gidemezmisin buranin yarisi denizlili kaynanamin bütün arkadaslari denizlili erkekleri hem tembel hem huysuz Türkiyede heleki kücük yerlerde cok zor canim .Seni az cok taniyorum kendi basina üstesinden gelecegini biliyorum Allah yardimcin olsun canimDenizli bildiğim ve aslında yaşamak istemediğim bir yer malesef. Kendi memleketim ama sevemiyorum, ne yapayım? İş konusuna buraya yerleştikten sonra bakacağım. Şimdilik annemlerle kalıyorum. Hala ev arıyorum. Düzenimin adı belli olur olmaz gideceğim. Çok özledim yavrularımı. Gerçi buraya getirmek, hayvanlara eziyet olacak. Hem yol uzun, hem burası çok önyargılı bu konuda. Kime ne lazımsa birbirlerinin evinin içine kadar burnunu sokuyor insanlar. Çok gereksiz insanlarla gereksiz dialoglara gireceğim görünüşe göre.
Neyse. Beklemedeyim hala. Umarım çabuk biter, çünkü belirsizlik yoruyor...
Umarım yaralar cabuk kapanir süprizlerde seni bulsun yakin zamanda insallahDenizli bildiğim ve aslında yaşamak istemediğim bir yer malesef. Kendi memleketim ama sevemiyorum, ne yapayım? İş konusuna buraya yerleştikten sonra bakacağım. Şimdilik annemlerle kalıyorum. Hala ev arıyorum. Düzenimin adı belli olur olmaz gideceğim. Çok özledim yavrularımı. Gerçi buraya getirmek, hayvanlara eziyet olacak. Hem yol uzun, hem burası çok önyargılı bu konuda. Kime ne lazımsa birbirlerinin evinin içine kadar burnunu sokuyor insanlar. Çok gereksiz insanlarla gereksiz dialoglara gireceğim görünüşe göre.
Canim ya denizliden baska bir yere gidemezmisin buranin yarisi denizlili kaynanamin bütün arkadaslari denizlili erkekleri hem tembel hem huysuz Türkiyede heleki kücük yerlerde cok zor canim .Seni az cok taniyorum kendi basina üstesinden gelecegini biliyorum Allah yardimcin olsun canim
Umarım yaralar cabuk kapanir süprizlerde seni bulsun yakin zamanda insallah
dualarim ve tum guzel dileklerimi sana yolluyorum tatlim...Denizli bildiğim ve aslında yaşamak istemediğim bir yer malesef. Kendi memleketim ama sevemiyorum, ne yapayım? İş konusuna buraya yerleştikten sonra bakacağım. Şimdilik annemlerle kalıyorum. Hala ev arıyorum. Düzenimin adı belli olur olmaz gideceğim. Çok özledim yavrularımı. Gerçi buraya getirmek, hayvanlara eziyet olacak. Hem yol uzun, hem burası çok önyargılı bu konuda. Kime ne lazımsa birbirlerinin evinin içine kadar burnunu sokuyor insanlar. Çok gereksiz insanlarla gereksiz dialoglara gireceğim görünüşe göre.
dualarim ve tum guzel dileklerimi sana yolluyorum tatlim...
Günaydın canım. Dualarımdasın.. Denizli seni kendine çekiyorsa, vardır bir bildiği mi desek.. Senin kaçmaya çalıştığın bir güzellik sunacak belki de sana, kimbilir.. Bazen olur ya öyleGünaydın kızlar. Hepinize kocaman birer paket hazırladım. İçine size olan sevgimi, minnetimi, samimiyetimi ve tüm iyi dileklerimi koydum. İyi günlerde kullanın
Günaydın kuzum.. Yeğenimin annesidualarim ve tum guzel dileklerimi sana yolluyorum tatlim...
Bond Yase Bond..Oruçta ben daha dingin oluyorummm evet ters te tepebilir rabbime sıgınıyoruz başka yol yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?