Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yetercim sen güçlü kadınsın hepimiz ara ara diplere vuruyoruz ama yeniden ayağa kalkıyoruz eminim sende böyle bir süreçten geçiyorsun ama ayağa kalkacaksın ben inanıyorum Rabbim içini ferahlatsın yardımcın olsun bide şöyle düşün canım hayatta herşey evlat sahibi olmak değil olursa olur olmazsa herşeye verecek bir cevabımız vardır hayatımızı yaşayalım yeterki

Of ya noluyozzz bizde istiyoz ama tevekkül edip rabbimin bildiği var diyoruzzzz yok öyle kaptırmaca
Tamam bazen gelip giden duygular var WishhDuygu gibi hahhh yani sonra hormonlar cız oluyorelaxs olalımdimi ya hayat devammm ediyor herşeye ramenkızdırmayın beni (wishhduygu kızma espirik olsun didim di)

Hahahah espirine sesli güldümmmmm...
Olur öyle gel gitler.. Hormonlar oruçla bir olmuşlar can okuyor zorluyorlar ki sınav olsun...
Hahahah

Hahh hahh ne sapıgı yavvv...sanada güzellikler diliyorum

Naber kuzum nasıl bir yer, yerleştin mi? Insallah bi iş bulup yakın zamanda toparlarsın kuzumm
Yavrulara ne zaman kavuşacaksın zor oluyordur senin icin , yakin zamanda kavuşman dilegiyle,

Denizli bildiğim ve aslında yaşamak istemediğim bir yer malesef. Kendi memleketim ama sevemiyorum, ne yapayım? İş konusuna buraya yerleştikten sonra bakacağım. Şimdilik annemlerle kalıyorum. Hala ev arıyorum. Düzenimin adı belli olur olmaz gideceğim. Çok özledim yavrularımı. Gerçi buraya getirmek, hayvanlara eziyet olacak. Hem yol uzun, hem burası çok önyargılı bu konuda. Kime ne lazımsa birbirlerinin evinin içine kadar burnunu sokuyor insanlar. Çok gereksiz insanlarla gereksiz dialoglara gireceğim görünüşe göre.
Neyse. Beklemedeyim hala. Umarım çabuk biter, çünkü belirsizlik yoruyor...

Canim ya denizliden baska bir yere gidemezmisin buranin yarisi denizlili kaynanamin bütün arkadaslari denizlili erkekleri hem tembel hem huysuz Türkiyede heleki kücük yerlerde cok zor canim .Seni az cok taniyorum kendi basina üstesinden gelecegini biliyorum Allah yardimcin olsun canim

Umarım yaralar cabuk kapanir süprizlerde seni bulsun yakin zamanda insallah

Ben insanlarından ziyade şehrin kendisiyle sorun yaşıyorum. Çocukluk travmalarımı hatırlatıyor. İlginç tarafı, ne zaman artık bir daha dönmem desem, bir şekilde hayat beni buraya getiriyor. Anlamadım neden?
Başka şehir düşündüm elbette. Önceliğim Antalya ya da İzmir' di. Kiraları görünce Hatay' dan Dikili' ye kadar genişlettim alanı ama olmuyor. Elime geçecek sabit rakamla mümkün değil geçinemem. Burada hiç değilse mutfak masrafını yok edebiliyorum (Yine çıkarcıyım )
Bir iki yıllık bir sıkıntı görünüyor önümde. Sonrası Allah Kerim. Olur da iş bulamazsam elimdekiyle yetinebileceğim bir düzen kuracağım şimdilik. Gelişmelere göre, duruma uyarım. Tabi henüz o düzeni bile kuramadım ama ümitliyim, olacak

dualarim ve tum guzel dileklerimi sana yolluyorum tatlim...

dualarim ve tum guzel dileklerimi sana yolluyorum tatlim...

Günaydın. Güne bir hamile duasıyla başlamak ne kadar huzur verici. Allah razı olsun. Rabbim, ne sıkıntın varsa gidersin, ne derdin varsa çözülsün ve neye ihtiyacın varsa kolayca eline gelsin

Günaydın kızlar. Hepinize kocaman birer paket hazırladım. İçine size olan sevgimi, minnetimi, samimiyetimi ve tüm iyi dileklerimi koydum. İyi günlerde kullanın
Günaydın canım. Dualarımdasın.. Denizli seni kendine çekiyorsa, vardır bir bildiği mi desek.. Senin kaçmaya çalıştığın bir güzellik sunacak belki de sana, kimbilir.. Bazen olur ya öyle
Bir Arkadaşımın dediği gibi, sevgiyle kucakla madem sana kendini sunuyor:)
Allah bugününü aratmasın canımın içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…