Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Muckssss :)

Hünaydjn kızlar .. Muğla'da Üniversitedeyim.. Benim adamın sınavı vardı, onu getirdim bekliyorum çocuğunu getiren anne gibi durum tabii ki farklı, işimiz olduğu için ben de geldim.. Sanırım üniversite yıllarımı çok özlemişim.. Havası suyu bile farklı.. Gençlerle insan daha bi enerjik olur bence.. Biraz önce içimden geçen düşünce ; üniversiteye mi girsem hoca olup.. Sonra vazgeçtim tekrar şehir değiştiremem
Habire böyle değişik ayran Gönüllülük içindeyim bu aralar, hayırlısı ne görsem artık bunu mu yapsam diyorum:)
Şunu anladım ki; evlenirken artık iş yaşamımda bazı durumlardan elimi eteğimi çekeceğim demek, YANLIŞmış.. Insan "evleniyorum artık, çocuk doğurup bakacağım"dememeliymiş. Bak Allah ne isterse o oluyor.. Öyle hemen çocuk vermiyormuş :) bu idrake varmış olmam da fena değil.. Aman benim durumlar böyle işte.. Istanbul'dan ayrılış travması ara ara ciddi vuruyor.. Aynı durumu yaşayanlar 1 sene Sürer bu diyorlar.. Olan benim adama oluyor. Ben uykusuz ve aç olduğumda çok depresif olurum. Ramazan'da o yüzden çekilmez oluyorum.. Benim adamda aynı ben gibi olunca, her iftarı küs yapıyoruz .. Benden haberler böyle. Okuyorum ÇOĞU zaman, gıyabınızda duacınızım da yazamıyorum her zaman.. portakales im artık biraz daha iyi olmuşsundur inşallah . Hayatın sana verdiklerini sevgiyle karşıla ve kucakla.. Seni çok iyi Anlıyorum ama bence, (Allah bir, Allah bilir elbet) senin vakti geldiğinde güzel çocukların olacak. Biraz sabır gerekiyor sanırım.. ensu 'm senin işin iyi gitmesine çok seviniyorum.. Allah yardımcın olsun.. WishhDuygu 'm tatil kuşu.. Bizim buralara geldin di mi.. Tatil iyi geçmiştir inşallah. Meer7 sen nerelerdesin? Umarım hersey yolundadır. monkey sen de yoksun ortalarda.. Yolunda olsun hayatın, Fıstık gibim:)
D dnzdry alpcemre yeğenlerimize iyi bakın ha Lulinda Ali'miz nasıl? Amerikalı Ali kuzum ya.. Öpüyorum gebelerimiz hepinizin göbişinden.
sara_28 canım sen çok hassasın ve iyi yüreklisin. Ondan hep bunlar ama değişme.. Takma o koca kafalıları, dönüp kıçlarına baksın onlar. nisanduru sevgili adayı profilleri bekliyoruz senden, birlikte analiz edelim
leylayasemin üzme kendini, mucizene sarıl..
Ve çömezler, sizler de Hoşgeldiniz .. Burada fazla takılmadan bebekler gelsin göbişinize:)
Öpüyorum kucaklıyorum bir gıdıklasam mı acaba

yeteeeeer tatkım yazdıklarını okudum.. Rabbim kucağını sağlıklı ve senin doğurduğun bebeklerle doldursun.. Çok acı çekiyorsun ama ne olur yıpratma kendini bu kadar.. Allah'ım kalbine huzur, göbeğine bebiş versin..

Amin arkadaşım. Rabbim pişmanlık yaşatmasın...
Sanırım buradan kaçma isteğime o kadar odaklıyım ki, kuvvetli bir bağ kurmuşum burasıyla. O bağın kökenine inip kibrit suyu dökemedikçe dönüp duracağım. Neyse. Bir, sıfırdan büyüktür. Sevmesem de acil durumlarda gelebileceğim ve ne olursa olsun memleketim diyeceğim bir yer olması da iyi bir şey. Çekinerek geldim aslında. Malum iki yıldır uğramıyordum. Geçirdiğim depresyonları uzaktan izledi herkes. Bebekti, menapozdu, boşanmaydı... Milyonlarca soru bekliyor, yeniden bunalmamak için dua ediyordum. Neyse ki annem soru sormayın, yakıp geçiyor ortalığı demiş, şimdilik kimse konuları açmıyor.
Bir de milletin hikaye yazma merakını gidermekle uğraşamayacaktım. Ev arayışım sürekli uzasa da inancımı kaybetmiş değilim. Bulacağım. Az kaldı

Harikasin yaaa, günü birlik de olsa bu yolculuk iyi gelmis sana, yüzünün güldüğünü, ortamdan keyif aldigini hissedebiliyorum. Tüm bu enerji sana cok sey kazandirsin canim benim, cok optum seni

Reactions: Eua

Gönlünün tum guzelligi eninde sonunda seni ait oldugun yere cekecek eminim, ruhu guzel, yuzu guzel bitanemizzz, melegimiz

Günaydın tatlım,iyiyim canım,Türkiye'den misafirlerim gelmişti uzun zaman giremedim biara girdim foruma ardından Ramazan geldi derken bugün oldu,sen nasılsın,alışamamışsın sanırım zamanla herşey yerine oturur,eşine başarılar dilerim inşallah sınavı kazanır,niyeyse ramazanda erkekler daha bi höt höt oluyorlar neyseki benimki insülin kullandığı için Oruç tutamıyor uzun zamandır, bende az da olsa rahatım,çok sık giremesemde buraya dualarım kalbim sizlerle

Günaydın kızlar. Hepinize kocaman birer paket hazırladım. İçine size olan sevgimi, minnetimi, samimiyetimi ve tüm iyi dileklerimi koydum. İyi günlerde kullanın
Sagol canim cokkk Danke ne güzel dilekler bunlar okur okumaz coştum tatlim bizdende sana kucak dolusu mutluluk saglik ve suprizlerle dolu bir yill öyle bir yil olsunki seni burda mutluluktan cildirmis bulalim canim Denizlide seni rahat Birakmayacaklar ben deyi verem sana gayri en hayirlisi gelip seni bulsun .isinde hayirlisi, dostunda hayirlisi, ev tutacaksan onunda hayirlisi, başka sehirse onunda hayirlusi , Aşksada onunda hayirlisi gelip bizim tatli bilmis hanim hanimcik hamarat kizimizi , bacimizi, gülümüzü, canimizi bulsun Herkes bu duama Amin desin lütfen Amin

canımm günaydınn, topiği gecikmelide olsa takip ediyorum ama çok yazamıyorum fırsat olmuyor..
nasılsın canım, eşinin sonuçları nasıl çıktı..
Ay canim seni cokk iyi anliyorum iznimin son günü bugün ,pazartesinden sonra bende senin gibi olcam isten sonra yemekti dinlenmeydi insanin cani yazmak istemiyor ara sira bizde ceee deriz napalim halden herkes anlar tatlim

Günaydınnnnnnnn kuzucumm..
İyiyim çok şükür.. Dün evlilik yıldönümümüzdü ve relgiminde ilk günüydü :))
Napalımm hayatt sürekli yasla geçmez durumları kabullenip başka alanlara odaklanmak lazımmış..
Biz de şiimdi kendimizi toparlanmaya odakladık manevi olarak kaybettiklerimizi 5 yılda geri toplama dönemi de diyebiliriz..
Üniversite'ye geçiş fikrini sevdim bence neden olmasın? Eğer daha mutlu olacaksann...
Oluyor öyle kırgınlıklar takılma hepimiz aynıyız canım... Dilerim tez vakit bebeğinde aranıza katılır..

Amin arkadaşım

gulneva77 bebişim nerelerdesin sen ensu ya sen nerelerdesin
canım çalışıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya her zman takipteyim sizleri yeni hamişlerimiz varr Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sanada çook geçmiş olsun canım Allahım şifa versin..tedavimde gelişme yook geçen ay klomenle büyümeyen tek yumoşum vardı bu adete hiç yumoş görülmedi..iki ay sonra tek dondurulmuş emriyom transferi için tedavi başlıycaz inş..

Günaydın tatlım.. Naber ?

canım benim merhaba sağol iyiyim sen nasılsın, bugün bayram için hep tatil yerlerine baktım sürede kısa 3 günde nereye gitsen gidişi dönüşü sıkıntılı, aklıma sen geldin ne güzel şimdi hem işin hem evin tatil gibi bi ortamda.. Allah ağzınızın tadını bozmasın canım..

Reactions: Eua
Ay canim seni cokk iyi anliyorum iznimin son günü bugün ,pazartesinden sonra bende senin gibi olcam isten sonra yemekti dinlenmeydi insanin cani yazmak istemiyor ara sira bizde ceee deriz napalim halden herkes anlar tatlim

evet canım bende okuyorum araya bir şey giriyor yazamıyorum ama akşamları fırsat buldukça bakıyorum..
sen nasılsın canım işbaşı var yarın tatilden sonra zor oluyor dimi ilk günler..

Bu aksam bir suru yazi okudum, bizim yaşta yumurta kalitesizliği vs.
Kendimi bu yaşta ise yaramaz hissettim dogrusu, millet 3-5cocuk doğuruyor, etraf bana hadi dogursana diyor, hamile arkadaslarim gözümün icine baka baka ben senden daha ustunum der edalarinda, herkesi alttan almaya çalışıyorum, kocam bile destekten yoksun davranirken ben hangi amazon hissini harekete gecirecegim ki, etrafimdaki bu insanlardan yildim artik, eksikmiyim, sakatmiyim, başkasına muhtacmiyim, tovbe yarabbim aklima kotu şeyler geliyor, seytana uymaya ramak kaldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…