Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

HANGİ AMA AMAZON YANINI ORTAYA ÇIKARACAKSIN CANIM BİLİYOR MUSUN?
MUTLU OLMAK VE KENDİNİ İSPATLAMAK İÇİN BİR ÇOCUGA İHTİYACIN OLMADIGINI KABULLENEN YANINI..
YANİ EVET ÇOCUK ÇOK DEĞERLİ VE HEPİMİZ İSTİYORUZ...
AMA ONLAR OLMAZSA BİZ DAHA DEĞERSİZ VE İŞE YARAMAZ DEĞİLİZ..
MESELA ARKADAŞLARIN İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ ŞEYLERİ YAPABİLECEK ÖZGÜRLÜĞE SAHİP DEĞİLLER AMA SEN SAHİPSİN..
NE EKSİKSİN
NE SAKATSIN
NE ŞANSSIZSIN
NE BAHTSIZSIN
NE MUHTAÇSIN
AKSİNE SEN FARKLI VE AYRICALIKLISIN..
ANNE OLMAYI DÜNYANIN EN MÜHİM ŞEYİ SANANLARI KINIYORUM... EN MÜHİM OLAN ŞEY İYİ İNSAN OLMAKTIR ONU DA ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ...
ONLAR SADECE ÇOCUKLARINA ANNELİK YAPARKEN SEN ONLARIN EKSİKLİKLERİNE VE HOŞGÖRÜSİZLİKLERİNE ANNELİK YAPIYORSUN... O YÜZDEN HİÇ ÜZÜLME CANIMM BENİMM

GÜN; Şafağa bırakılmış umuttur,
UMUT; Rüzgarla gelen tebessümdür,
TEBESSÜM; Yüreğinde açan mutluluktur,
SEVGİ; Yüreğinden dilediğin temennilerdir,
HAYAT; Sen de çoğalan huzurdur.
HUZUR: Dosttan iletilen sevgi ve selamdır.
Kalbiniz hangi güzel şey için atıyorsa,
Allah gönlünüze onu versin.

Ben bu yasima kadar sizler gibi insanlarla cok ugrastim, haddimi hep korudum, isyanlarimi icimde tuttum, ama yoruldum,
Dedigin dogru bebek hersey demek degil, belkide baska mutsuzlugumu bebektege mal ediyorum. Baskalari yol haritami cizmis, koru körüne pesinden gidiyorum. Allahim bizi korusun hoşgörüsüzlukten,
Guzel sozlerin icin sagol canim, iyiki yanimdasiniz

amin canım ne güzel yazmışsın

dün iftara misafirlerim vardı menümü yazayım sizede fikir olur belki

tel şehriye çorbası
etli taze fasulye
arpa şehriyeli pirinç pilavı
karalahana sarması
yoğurtlu boncuk makarna
peynirli börek
salata
sütlaç
tulumba tatlısı
karpuz ve kiraz
iftariyelik olarak hurma ve zeytin

dün hava çok soğuktu bi ara balkona çıktık beş dakika duramadık soğuktan içeri girdik ama sanırım ben o arada üşttüm her yerim ağrıyor yorgunlukta var Allah yardımcım olsun

dün hava çok soğuktu bi ara balkona çıktık beş dakika duramadık soğuktan içeri girdik ama sanırım ben o arada üşttüm her yerim ağrıyor yorgunlukta var Allah yardımcım olsun
Günaydın canım aman dikkat et havalar gel gitli, ne güzel menün dünde hazır evdeyim diye bende misafir çağırdım
Mercimek corba
Zeytin yaglı yeşil fasulye
Pirinc pilavı
Fırında tavuk
İrmik helvasi dondurma
Karpuz kiraz hahhhh menüler aynı gibi

senin menünde çok güzel canım

bu sene yaz gelmeyecek gibi hava hep kapalı hep yağmurlu iyice soğududa oooof yaaaa

Günaydın herkesciklere, iyi haftalar :)

Ne güzel yazmışsın üşenmeden, beni de unutmadan, teşekkür ederim.

Henüz aday adayı bile yok ama bulduğum an görüşlerinize sunacağım

Reactions: Eua
Kızlar canlar off ya haftasonu bi akupuntur ve bitki uzmanı na gittik eşimde sorun dedi sperm hareketliligi hic yok dedi aynen tahlilleri her ay mı değişir bu spermin ya morfoloji biliyordum ama adam hareketlilik olmazsa sperm yumurtayı delemez diyo daha önce bu kadar herşeyi bilip anlatan görmedim benim en eski rahim filminede bakacak bugün doguştan özelligi cıkar zaten diyor adam 3 ayda sperm lere bakacak bana hastalarınin tahlilleri ni gösterdi baya bir artış oluyor bize tüp bebek yaptırmayın paranıza yazık dogal yolla olur diyor tabi ürünleri var kereviz cayi ısırgan karışımı giseng topu fazla bişey degil 90tl eşimde bıktım herkez bişey diyor tamam bunuda yapalım dedi ben napayım senelerce olur diye herseyı denedimm meger ileri hareket 40 dan az olursa zaten kendiliginden olması cok zor mus sonucta rabbim hertürlü vermeye kadir yeterki vermek istesin

Canım benim, herşey yoluna girecek. Haklısın tabi, o karar kesinleşsin bir, sonrası çok daha kolay olacak. Anlaşmalı ise daha kolay oluyor. Ben 13 Eylülde dilekçe vermiş 2 ekimde boşanmıştım.

Sen zorlukların içinden gelmişsin zaten, hepsinin üstesinden gelirsin. Hayat tüm güzellikleri sunsun bundan sonra sana. Bedelini önceden ödediğin mutlulukların olsun.

Seviyorum seni.

Canım, belki de dermanınız buradadır. Fiyatı da iyiymiş. Eşin de ne güzel biraz sıkılsa da denemekten vaz geçmemiş. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Tünaydın tünaydınnnn tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok özlediğimi biliyorsunuz...
Ama ofiste beni özlemiş!
En süratlisinden özlemini giderip geleceğim inşallah.
İstanbul puslu, hava bir enterasan ama olsun. Biz güzel olalım

Öperim kocaman, kıymetli hamilelerimizi 1.5 porsiyon

nisanduru nun mesajındaki alıntıları gördüm, mesajını okudum...
Neler oluyor? 2220 şifacım, bilge kadınım?
En serbest zamanımda gelip okuyabildiğim kadar okumalıyım, çok gerideyim çok şey kaçırmış gibi hissediyorum

erkek sorunundan nefret ediyorumm...
Bizde de sorun spermler yaa ne diyim inşallah faydasını görürsünn canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…