- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.541
Bu aksam bir suru yazi okudum, bizim yaşta yumurta kalitesizliği vs.
Kendimi bu yaşta ise yaramaz hissettim dogrusu, millet 3-5cocuk doğuruyor, etraf bana hadi dogursana diyor, hamile arkadaslarim gözümün icine baka baka ben senden daha ustunum der edalarinda, herkesi alttan almaya çalışıyorum, kocam bile destekten yoksun davranirken ben hangi amazon hissini harekete gecirecegim ki, etrafimdaki bu insanlardan yildim artik, eksikmiyim, sakatmiyim, başkasına muhtacmiyim, tovbe yarabbim aklima kotu şeyler geliyor, seytana uymaya ramak kaldi resmen
HANGİ AMA AMAZON YANINI ORTAYA ÇIKARACAKSIN CANIM BİLİYOR MUSUN?
MUTLU OLMAK VE KENDİNİ İSPATLAMAK İÇİN BİR ÇOCUGA İHTİYACIN OLMADIGINI KABULLENEN YANINI..
YANİ EVET ÇOCUK ÇOK DEĞERLİ VE HEPİMİZ İSTİYORUZ...
AMA ONLAR OLMAZSA BİZ DAHA DEĞERSİZ VE İŞE YARAMAZ DEĞİLİZ..
MESELA ARKADAŞLARIN İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ ŞEYLERİ YAPABİLECEK ÖZGÜRLÜĞE SAHİP DEĞİLLER AMA SEN SAHİPSİN..
NE EKSİKSİN
NE SAKATSIN
NE ŞANSSIZSIN
NE BAHTSIZSIN
NE MUHTAÇSIN
AKSİNE SEN FARKLI VE AYRICALIKLISIN..
ANNE OLMAYI DÜNYANIN EN MÜHİM ŞEYİ SANANLARI KINIYORUM... EN MÜHİM OLAN ŞEY İYİ İNSAN OLMAKTIR ONU DA ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ...
ONLAR SADECE ÇOCUKLARINA ANNELİK YAPARKEN SEN ONLARIN EKSİKLİKLERİNE VE HOŞGÖRÜSİZLİKLERİNE ANNELİK YAPIYORSUN... O YÜZDEN HİÇ ÜZÜLME CANIMM BENİMM
HANGİ AMA AMAZON YANINI ORTAYA ÇIKARACAKSIN CANIM BİLİYOR MUSUN?
MUTLU OLMAK VE KENDİNİ İSPATLAMAK İÇİN BİR ÇOCUGA İHTİYACIN OLMADIGINI KABULLENEN YANINI..
YANİ EVET ÇOCUK ÇOK DEĞERLİ VE HEPİMİZ İSTİYORUZ...
AMA ONLAR OLMAZSA BİZ DAHA DEĞERSİZ VE İŞE YARAMAZ DEĞİLİZ..
MESELA ARKADAŞLARIN İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ ŞEYLERİ YAPABİLECEK ÖZGÜRLÜĞE SAHİP DEĞİLLER AMA SEN SAHİPSİN..
NE EKSİKSİN
NE SAKATSIN
NE ŞANSSIZSIN
NE BAHTSIZSIN
NE MUHTAÇSIN
AKSİNE SEN FARKLI VE AYRICALIKLISIN..
ANNE OLMAYI DÜNYANIN EN MÜHİM ŞEYİ SANANLARI KINIYORUM... EN MÜHİM OLAN ŞEY İYİ İNSAN OLMAKTIR ONU DA ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ...
ONLAR SADECE ÇOCUKLARINA ANNELİK YAPARKEN SEN ONLARIN EKSİKLİKLERİNE VE HOŞGÖRÜSİZLİKLERİNE ANNELİK YAPIYORSUN... O YÜZDEN HİÇ ÜZÜLME CANIMM BENİMM
GÜN; Şafağa bırakılmış umuttur,
UMUT; Rüzgarla gelen tebessümdür,
TEBESSÜM; Yüreğinde açan mutluluktur,
SEVGİ; Yüreğinden dilediğin temennilerdir,
HAYAT; Sen de çoğalan huzurdur.
HUZUR: Dosttan iletilen sevgi ve selamdır.
Kalbiniz hangi güzel şey için atıyorsa,
Allah gönlünüze onu versin.
Günaydın canım aman dikkat et havalar gel gitli, ne güzel menün dünde hazır evdeyim diye bende misafir çağırdımdün hava çok soğuktu bi ara balkona çıktık beş dakika duramadık soğuktan içeri girdik ama sanırım ben o arada üşttüm her yerim ağrıyor yorgunlukta var Allah yardımcım olsun
Günaydın canım aman dikkat et havalar gel gitli, ne güzel menün dünde hazır evdeyim diye bende misafir çağırdım
Mercimek corba
Zeytin yaglı yeşil fasulye
Pirinc pilavı
Fırında tavuk
İrmik helvasi dondurma
Karpuz kiraz hahhhh menüler aynı gibi
Antalya sıcak canim bizdede yagmur serinlik getiriyor hic degilse oruc tutabiliyoruzz rabbim kolaylik versinsenin menünde çok güzel canım
bu sene yaz gelmeyecek gibi hava hep kapalı hep yağmurlu iyice soğududa oooof yaaaa
Antalya sıcak canim bizdede yagmur serinlik getiriyor hic degilse oruc tutabiliyoruzz rabbim kolaylik versin
Hünaydjn kızlar .. Muğla'da Üniversitedeyim.. Benim adamın sınavı vardı, onu getirdimbekliyorum çocuğunu getiren anne gibi durum tabii ki farklı, işimiz olduğu için ben de geldim.. Sanırım üniversite yıllarımı çok özlemişim.. Havası suyu bile farklı.. Gençlerle insan daha bi enerjik olur bence.. Biraz önce içimden geçen düşünce ; üniversiteye mi girsem hoca olup.. Sonra vazgeçtim tekrar şehir değiştiremem
Habire böyle değişik ayran Gönüllülük içindeyim bu aralar, hayırlısıne görsem artık bunu mu yapsam diyorum:)
Şunu anladım ki; evlenirken artık iş yaşamımda bazı durumlardan elimi eteğimi çekeceğim demek, YANLIŞmış.. Insan "evleniyorum artık, çocuk doğurup bakacağım"dememeliymiş. Bak Allah ne isterse o oluyor.. Öyle hemen çocuk vermiyormuş :) bu idrake varmış olmam da fena değil.. Aman benim durumlar böyle işte.. Istanbul'dan ayrılış travması ara ara ciddi vuruyor.. Aynı durumu yaşayanlar 1 sene Sürer bu diyorlar.. Olan benim adama oluyor. Ben uykusuz ve aç olduğumda çok depresif olurum. Ramazan'da o yüzden çekilmez oluyorum.. Benim adamda aynı ben gibi olunca, her iftarı küs yapıyoruz .. Benden haberler böyle. Okuyorum ÇOĞU zaman, gıyabınızda duacınızım da yazamıyorum her zaman..portakales im artık biraz daha iyi olmuşsundur inşallah . Hayatın sana verdiklerini sevgiyle karşıla ve kucakla.. Seni çok iyi Anlıyorum ama bence, (Allah bir, Allah bilir elbet) senin vakti geldiğinde güzel çocukların olacak. Biraz sabır gerekiyor sanırım.. @ensu 'm senin işin iyi gitmesine çok seviniyorum.. Allah yardımcın olsun.. WishhDuygu 'm tatil kuşu.. Bizim buralara geldin di mi.. Tatil iyi geçmiştir inşallah. @Meer7 sen nerelerdesin? Umarım hersey yolundadır. @monkey sen de yoksun ortalarda.. Yolunda olsun hayatın, Fıstık gibim:)
@dnzdry @alpcemre yeğenlerimize iyi bakın ha@Lulinda Ali'miz nasıl? Amerikalı Ali kuzum ya.. Öpüyorum gebelerimiz hepinizin göbişinden.
sara_28 canım sen çok hassasın ve iyi yüreklisin. Ondan hep bunlar ama değişme.. Takma o koca kafalıları, dönüp kıçlarına baksın onlar. nisanduru sevgili adayı profilleri bekliyoruz senden, birlikte analiz edelim
leylayasemin üzme kendini, mucizene sarıl..
Ve çömezler, sizler de Hoşgeldiniz .. Burada fazla takılmadan bebekler gelsin göbişinize:)
Öpüyorum kucaklıyorum bir gıdıklasam mı acaba
Denizli bildiğim ve aslında yaşamak istemediğim bir yer malesef. Kendi memleketim ama sevemiyorum, ne yapayım? İş konusuna buraya yerleştikten sonra bakacağım. Şimdilik annemlerle kalıyorum. Hala ev arıyorum. Düzenimin adı belli olur olmaz gideceğim. Çok özledim yavrularımı. Gerçi buraya getirmek, hayvanlara eziyet olacak. Hem yol uzun, hem burası çok önyargılı bu konuda. Kime ne lazımsa birbirlerinin evinin içine kadar burnunu sokuyor insanlar. Çok gereksiz insanlarla gereksiz dialoglara gireceğim görünüşe göre.
Neyse. Beklemedeyim hala. Umarım çabuk biter, çünkü belirsizlik yoruyor...
Ben insanlarından ziyade şehrin kendisiyle sorun yaşıyorum. Çocukluk travmalarımı hatırlatıyor. İlginç tarafı, ne zaman artık bir daha dönmem desem, bir şekilde hayat beni buraya getiriyor. Anlamadım neden?
Başka şehir düşündüm elbette. Önceliğim Antalya ya da İzmir' di. Kiraları görünce Hatay' dan Dikili' ye kadar genişlettim alanı ama olmuyor. Elime geçecek sabit rakamla mümkün değil geçinemem. Burada hiç değilse mutfak masrafını yok edebiliyorum (Yine çıkarcıyım)
Bir iki yıllık bir sıkıntı görünüyor önümde. Sonrası Allah Kerim. Olur da iş bulamazsam elimdekiyle yetinebileceğim bir düzen kuracağım şimdilik. Gelişmelere göre, duruma uyarım. Tabi henüz o düzeni bile kuramadım ama ümitliyim, olacak
Kızlar canlar off ya haftasonu bi akupuntur ve bitki uzmanı na gittik eşimde sorun dedi sperm hareketliligi hic yok dedi aynen tahlilleri her ay mı değişir bu spermin ya morfoloji biliyordum ama adam hareketlilik olmazsa sperm yumurtayı delemez diyo daha önce bu kadar herşeyi bilip anlatan görmedim benim en eski rahim filminede bakacak bugün doguştan özelligi cıkar zaten diyor adam 3 ayda sperm lere bakacak bana hastalarınin tahlilleri ni gösterdi baya bir artış oluyor bize tüp bebek yaptırmayın paranıza yazık dogal yolla olur diyor tabi ürünleri var kereviz cayi ısırgan karışımı giseng topu fazla bişey degil 90tl eşimde bıktım herkez bişey diyor tamam bunuda yapalım dedi ben napayım senelerce olur diye herseyı denedimm meger ileri hareket 40 dan az olursa zaten kendiliginden olması cok zor mus sonucta rabbim hertürlü vermeye kadir yeterki vermek istesin
Canım benim, herşey yoluna girecek. Haklısın tabi, o karar kesinleşsin bir, sonrası çok daha kolay olacak. Anlaşmalı ise daha kolay oluyor. Ben 13 Eylülde dilekçe vermiş 2 ekimde boşanmıştım.
Sen zorlukların içinden gelmişsin zaten, hepsinin üstesinden gelirsin. Hayat tüm güzellikleri sunsun bundan sonra sana. Bedelini önceden ödediğin mutlulukların olsun.
Seviyorum seni.
Kızlar canlar off ya haftasonu bi akupuntur ve bitki uzmanı na gittik eşimde sorun dedi sperm hareketliligi hic yok dedi aynen tahlilleri her ay mı değişir bu spermin ya morfoloji biliyordum ama adam hareketlilik olmazsa sperm yumurtayı delemez diyo daha önce bu kadar herşeyi bilip anlatan görmedim benim en eski rahim filminede bakacak bugün doguştan özelligi cıkar zaten diyor adam 3 ayda sperm lere bakacak bana hastalarınin tahlilleri ni gösterdi baya bir artış oluyor bize tüp bebek yaptırmayın paranıza yazık dogal yolla olur diyor tabi ürünleri var kereviz cayi ısırgan karışımı giseng topu fazla bişey degil 90tl eşimde bıktım herkez bişey diyor tamam bunuda yapalım dedi ben napayım senelerce olur diye herseyı denedimm meger ileri hareket 40 dan az olursa zaten kendiliginden olması cok zor mus sonucta rabbim hertürlü vermeye kadir yeterki vermek istesin
hepinize günaydınn canlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?