Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bizimki daha erken biter sanırım. Çok küçük bir yer. Adamlara dava gelince tatil yapmış gibi oluyorlar
Güzel dileklerine amin diyorum. Sevgin karşılıklı

Kısaca özetleyeyim hemen: Evcilik bitti. Şen Dullar kervanına bilet aldım
Denizli' ye yerleşiyorum. Ev arayışındayım. Bulur bulmaz dönüp davayı açacağız. Bayrama kalmadan bekar kalacağım. Böyle işte...

erkek sorunundan nefret ediyorumm...
Bizde de sorun spermler yaa ne diyim inşallah faydasını görürsünn canımm...
Ay canım sorma yabiliyordukda bu kadar kötü bilmiyorduk sebeb kocaymış benmiş farketmiyor olmuyooooo olmuyooooo buna dahacok tesli oldum artık ya hic ilacfalanda icesim gelmiyorrrr

Tam özet jetttt gibiolmuş kuşum

Bir kitapta okumuştum da( hangisi hatırlamıyorum), kaçtığın kabullenemediğin her durum kendine bağlarmış. Okurken sen aklıma gelmiştin hatta, yazayım dedim kalmıştı öyle.. Benim de var öyle çıkmazlarım, kaçtıkça beni bırakmayanlarım
Ondan kabul edip yaşamak ve o durumu kendimizden soğutmak gerek. Mi acaba diye düşünmekteyim

Harikasin yaaa, günü birlik de olsa bu yolculuk iyi gelmis sana, yüzünün güldüğünü, ortamdan keyif aldigini hissedebiliyorum. Tüm bu enerji sana cok sey kazandirsin canim benim, cok optum seni
Amin canım.. Hepimize Allah umduğumuzdan güzelini versin ve o güzelliği görebilme yeteneğini..

Sağol canım benim. Bir koşturmaca hayattan sakin hayata geçiş kolay değilmiş. Insan rahata kolay alışır da bize pek kolay olmadı.. Istanbul'u, oradaki Hayatımı özlüyorum. Zaman zaman çok kötü vuruyor doğrusu. Şunu da biliyorum ki, artık İstanbul'a dayanacak gücümüz kalmamıştı. Hep Hayırlısı için dua ettim Allah'a, demek hayırlı olan buraymış.. Benimseyince bu kadar özlem de kalmayacak inşallah.. Eşine de sana da sağlık sıhhat dilerim. Öpüyorum.. Yolunuz buralara düşerse beklerim..

canimsinnn teyzosu minnak buyumeye devam insallah kucagima da alabilirim sagsalim... ve darisi tummm sevdikleri e insallah
Inşallah kucağına al ve sevgi ve sağlıkla büyüt canım benim. Teyzesinin yerine de sev o minnak Güzeli

Toparlamak Lazım Hayatım.. Hayat gelip gidiyor ve bugünü dertlendirmek hepimizin yaptığı hata maalesef.. Oysaki ne güzellikler sunulmuş hepimize. Elimizdekinin kıymetini bilmeye odaklanırsak daha mutlu oluruz. Elimizdekinin kıymetini bildiğimizde belki de beklediklerimiz gelecek, bilemeyiz. (Kızım sana diyom, yüreğim sen işit)
Bu kadar güzel bir yüreğe Rabbim en güzelini nasip eder inşallah.. Canımsın

Evet tatil derdimiz yok siz de istiyorsanız inşallah sizin için en hayırlı olan yeri nasip etsin. Bi de bayram da heryer ateş pahası. Umduğunuz gibi bir yer bulun inşallah.
Ben buraya alışmaya çalışıyorum da eşimle bazen çok geriliyoruz..sakinlikten sanırım birbirimize takılıyoruz. Alışacağız buraya da inşallah. Iyilerle karşılaştırsın Allah'ım hepimizi.. Bir gün iyi bir gün gerginim .. Adet de olamadım, ilaç kullanıyorum.. O da geriyor beni. Dengesizim işte )

Hiçbir eksikliğin yok bunu aklından Çıkarma lütfen. Vardır her işte bir hayır.. Üstten bakan insanlara Canını sıkacağına onlar için üzül, farkındalıktan yoksun oldukları için.
Ben hep öyle Yaparım ve içimden Allah size hidayet versin derim. Veren de vermeyen de O..

Çok guzel yazmışsın cansın can..

Amin canım cümlemizin inşallah

Aman ya ne güzel menüler bunlar.. Ellerinize sağlık kızlar..

Aynen yeter ki Allah "OL" desin, olur.. Inşallah doğal mucizen seni de bulsun. Kuzummmm

erkek sorunundan nefret ediyorumm...
Bizde de sorun spermler yaa ne diyim inşallah faydasını görürsünn canımm...
Bizde de sorun aynı. Bir de bizimkisi düzenli kullanmıyor hiçbirşeyi.. Hem en çok isteyen o hem Vücudu Kıymetli.. Ne kullansa hemen ah vahları Başlıyor.. Düzgün kullansa belki değişecek ama nerde.. portakales im ben de nefret ediyorum erkek sorunundan.

Sık sık benim de karşıma çıkıyor da o bağları nasıl koparacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…