- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.561
Canım benim, herşey yoluna girecek. Haklısın tabi, o karar kesinleşsin bir, sonrası çok daha kolay olacak. Anlaşmalı ise daha kolay oluyor. Ben 13 Eylülde dilekçe vermiş 2 ekimde boşanmıştım.
Sen zorlukların içinden gelmişsin zaten, hepsinin üstesinden gelirsin. Hayat tüm güzellikleri sunsun bundan sonra sana. Bedelini önceden ödediğin mutlulukların olsun.
Seviyorum seni.
@nisanduru nun mesajındaki alıntıları gördüm, mesajını okudum...
Neler oluyor?2220 şifacım, bilge kadınım?
En serbest zamanımda gelip okuyabildiğim kadar okumalıyım, çok gerideyim çok şey kaçırmış gibi hissediyorum
Ay canım sorma yabiliyordukda bu kadar kötü bilmiyorduk sebeb kocaymış benmiş farketmiyor olmuyooooo olmuyooooo buna dahacok tesli oldum artık ya hic ilacfalanda icesim gelmiyorrrrerkek sorunundan nefret ediyorumm...
Bizde de sorun spermler yaa ne diyim inşallah faydasını görürsünn canımm...
Tam özet jetttt gibiolmuş kuşumKısaca özetleyeyim hemen: Evcilik bitti. Şen Dullar kervanına bilet aldım
Denizli' ye yerleşiyorum. Ev arayışındayım. Bulur bulmaz dönüp davayı açacağız. Bayrama kalmadan bekar kalacağım. Böyle işte...
Tam özet jetttt gibiolmuş kuşum
Bir kitapta okumuştum da( hangisi hatırlamıyorum), kaçtığın kabullenemediğin her durum kendine bağlarmış. Okurken sen aklıma gelmiştin hatta, yazayım dedim kalmıştı öyle.. Benim de var öyle çıkmazlarım, kaçtıkça beni bırakmayanlarımAmin arkadaşım. Rabbim pişmanlık yaşatmasın...
Sanırım buradan kaçma isteğime o kadar odaklıyım ki, kuvvetli bir bağ kurmuşum burasıyla. O bağın kökenine inip kibrit suyu dökemedikçe dönüp duracağım. Neyse. Bir, sıfırdan büyüktür. Sevmesem de acil durumlarda gelebileceğim ve ne olursa olsun memleketim diyeceğim bir yer olması da iyi bir şey. Çekinerek geldim aslında. Malum iki yıldır uğramıyordum. Geçirdiğim depresyonları uzaktan izledi herkes. Bebekti, menapozdu, boşanmaydı... Milyonlarca soru bekliyor, yeniden bunalmamak için dua ediyordum. Neyse ki annem soru sormayın, yakıp geçiyor ortalığı demiş, şimdilik kimse konuları açmıyor.
Bir de milletin hikaye yazma merakını gidermekle uğraşamayacaktım. Ev arayışım sürekli uzasa da inancımı kaybetmiş değilim. Bulacağım. Az kaldı
Amin canım.. Hepimize Allah umduğumuzdan güzelini versin ve o güzelliği görebilme yeteneğini..Harikasin yaaa, günü birlik de olsa bu yolculuk iyi gelmis sana, yüzünün güldüğünü, ortamdan keyif aldigini hissedebiliyorum. Tüm bu enerji sana cok sey kazandirsin canim benim, cok optum seni
Sağol canım benim. Bir koşturmaca hayattan sakin hayata geçiş kolay değilmiş. Insan rahata kolay alışır da bize pek kolay olmadı.. Istanbul'u, oradaki Hayatımı özlüyorum. Zaman zaman çok kötü vuruyor doğrusu. Şunu da biliyorum ki, artık İstanbul'a dayanacak gücümüz kalmamıştı. Hep Hayırlısı için dua ettim Allah'a, demek hayırlı olan buraymış.. Benimseyince bu kadar özlem de kalmayacak inşallah.. Eşine de sana da sağlık sıhhat dilerim. Öpüyorum.. Yolunuz buralara düşerse beklerim..Günaydın tatlım,iyiyim canım,Türkiye'den misafirlerim gelmişti uzun zaman giremedim biara girdim foruma ardından Ramazan geldi derken bugün oldu,sen nasılsın,alışamamışsın sanırım zamanla herşey yerine oturur,eşine başarılar dilerim inşallah sınavı kazanır,niyeyse ramazanda erkekler daha bi höt höt oluyorlar neyseki benimki insülin kullandığı için Oruç tutamıyor uzun zamandır, bende az da olsa rahatım,çok sık giremesemde buraya dualarım kalbim sizlerle
Inşallah kucağına al ve sevgi ve sağlıkla büyüt canım benim. Teyzesinin yerine de sev o minnak Güzelicanimsinnn teyzosu minnak buyumeye devaminsallah kucagima da alabilirim sagsalim... ve darisi tummm sevdikleri e insallah
Toparlamak Lazım Hayatım.. Hayat gelip gidiyor ve bugünü dertlendirmek hepimizin yaptığı hata maalesef.. Oysaki ne güzellikler sunulmuş hepimize. Elimizdekinin kıymetini bilmeye odaklanırsak daha mutlu oluruz. Elimizdekinin kıymetini bildiğimizde belki de beklediklerimiz gelecek, bilemeyiz. (Kızım sana diyom, yüreğim sen işit)Günaydınnnnnnnn kuzucumm..
İyiyim çok şükür.. Dün evlilik yıldönümümüzdü ve relgiminde ilk günüydü :))
Napalımm hayatt sürekli yasla geçmez durumları kabullenip başka alanlara odaklanmak lazımmış..
Biz de şiimdi kendimizi toparlanmaya odakladık manevi olarak kaybettiklerimizi 5 yılda geri toplama dönemi de diyebiliriz..
Üniversite'ye geçiş fikrini sevdim bence neden olmasın? Eğer daha mutlu olacaksann...
Oluyor öyle kırgınlıklar takılma hepimiz aynıyız canım... Dilerim tez vakit bebeğinde aranıza katılır..
Evet tatil derdimiz yokcanım benim merhaba sağol iyiyim sen nasılsın, bugün bayram için hep tatil yerlerine baktım sürede kısa 3 günde nereye gitsen gidişi dönüşü sıkıntılı, aklıma sen geldin ne güzel şimdi hem işin hem evin tatil gibi bi ortamda.. Allah ağzınızın tadını bozmasın canım..
Hiçbir eksikliğin yok bunu aklından Çıkarma lütfen. Vardır her işte bir hayır.. Üstten bakan insanlara Canını sıkacağına onlar için üzül, farkındalıktan yoksun oldukları için.Bu aksam bir suru yazi okudum, bizim yaşta yumurta kalitesizliği vs.
Kendimi bu yaşta ise yaramaz hissettim dogrusu, millet 3-5cocuk doğuruyor, etraf bana hadi dogursana diyor, hamile arkadaslarim gözümün icine baka baka ben senden daha ustunum der edalarinda, herkesi alttan almaya çalışıyorum, kocam bile destekten yoksun davranirken ben hangi amazon hissini harekete gecirecegim ki, etrafimdaki bu insanlardan yildim artik, eksikmiyim, sakatmiyim, başkasına muhtacmiyim, tovbe yarabbim aklima kotu şeyler geliyor, seytana uymaya ramak kaldi resmen
Çok guzel yazmışsın cansın can..HANGİ AMA AMAZON YANINI ORTAYA ÇIKARACAKSIN CANIM BİLİYOR MUSUN?
MUTLU OLMAK VE KENDİNİ İSPATLAMAK İÇİN BİR ÇOCUGA İHTİYACIN OLMADIGINI KABULLENEN YANINI..
YANİ EVET ÇOCUK ÇOK DEĞERLİ VE HEPİMİZ İSTİYORUZ...
AMA ONLAR OLMAZSA BİZ DAHA DEĞERSİZ VE İŞE YARAMAZ DEĞİLİZ..
MESELA ARKADAŞLARIN İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ ŞEYLERİ YAPABİLECEK ÖZGÜRLÜĞE SAHİP DEĞİLLER AMA SEN SAHİPSİN..
NE EKSİKSİN
NE SAKATSIN
NE ŞANSSIZSIN
NE BAHTSIZSIN
NE MUHTAÇSIN
AKSİNE SEN FARKLI VE AYRICALIKLISIN..
ANNE OLMAYI DÜNYANIN EN MÜHİM ŞEYİ SANANLARI KINIYORUM... EN MÜHİM OLAN ŞEY İYİ İNSAN OLMAKTIR ONU DA ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ...
ONLAR SADECE ÇOCUKLARINA ANNELİK YAPARKEN SEN ONLARIN EKSİKLİKLERİNE VE HOŞGÖRÜSİZLİKLERİNE ANNELİK YAPIYORSUN... O YÜZDEN HİÇ ÜZÜLME CANIMM BENİMM
Amin canım cümlemizin inşallahGÜN; Şafağa bırakılmış umuttur,
UMUT; Rüzgarla gelen tebessümdür,
TEBESSÜM; Yüreğinde açan mutluluktur,
SEVGİ; Yüreğinden dilediğin temennilerdir,
HAYAT; Sen de çoğalan huzurdur.
HUZUR: Dosttan iletilen sevgi ve selamdır.
Kalbiniz hangi güzel şey için atıyorsa,
Allah gönlünüze onu versin.
Amin senin de canımgünaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum yüreğinizdeki sıcaklık yüzünüzdeki tebessüm içinizdeki umut hiç eksilmesin
dün iftara misafirlerim vardı menümü yazayım sizede fikir olur belki
tel şehriye çorbası
etli taze fasulye
arpa şehriyeli pirinç pilavı
karalahana sarması
yoğurtlu boncuk makarna
peynirli börek
salata
sütlaç
tulumba tatlısı
karpuz ve kiraz
iftariyelik olarak hurma ve zeytin
Aman ya ne güzel menüler bunlar.. Ellerinize sağlık kızlar..Günaydın canım aman dikkat et havalar gel gitli, ne güzel menün dünde hazır evdeyim diye bende misafir çağırdım
Mercimek corba
Zeytin yaglı yeşil fasulye
Pirinc pilavı
Fırında tavuk
İrmik helvasi dondurma
Karpuz kiraz hahhhh menüler aynı gibi
Seni neden unutayım Şekerim.. Ben de öpüyorumGünaydın herkesciklere, iyi haftalar :)
Ne güzel yazmışsın üşenmeden, beni de unutmadan, teşekkür ederim.
Henüz aday adayı bile yok ama bulduğum an görüşlerinize sunacağım
Aynen yeter ki Allah "OL" desin, olur.. Inşallah doğal mucizen seni de bulsun. KuzummmmKızlar canlar off ya haftasonu bi akupuntur ve bitki uzmanı na gittik eşimde sorun dedi sperm hareketliligi hic yok dedi aynen tahlilleri her ay mı değişir bu spermin ya morfoloji biliyordum ama adam hareketlilik olmazsa sperm yumurtayı delemez diyo daha önce bu kadar herşeyi bilip anlatan görmedim benim en eski rahim filminede bakacak bugün doguştan özelligi cıkar zaten diyor adam 3 ayda sperm lere bakacak bana hastalarınin tahlilleri ni gösterdi baya bir artış oluyor bize tüp bebek yaptırmayın paranıza yazık dogal yolla olur diyor tabi ürünleri var kereviz cayi ısırgan karışımı giseng topu fazla bişey degil 90tl eşimde bıktım herkez bişey diyor tamam bunuda yapalım dedi ben napayım senelerce olur diye herseyı denedimm meger ileri hareket 40 dan az olursa zaten kendiliginden olması cok zor mus sonucta rabbim hertürlü vermeye kadir yeterki vermek istesin
Bizde de sorun aynı. Bir de bizimkisi düzenli kullanmıyor hiçbirşeyi.. Hem en çok isteyen o hem Vücudu Kıymetli.. Ne kullansa hemen ah vahları Başlıyor.. Düzgün kullansa belki değişecek ama nerde..erkek sorunundan nefret ediyorumm...
Bizde de sorun spermler yaa ne diyim inşallah faydasını görürsünn canımm...
Bir kitapta okumuştum da( hangisi hatırlamıyorum), kaçtığın kabullenemediğin her durum kendine bağlarmış. Okurken sen aklıma gelmiştin hatta, yazayım dedim kalmıştı öyle.. Benim de var öyle çıkmazlarım, kaçtıkça beni bırakmayanlarım
Ondan kabul edip yaşamak ve o durumu kendimizden soğutmak gerek. Mi acaba diye düşünmekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?