Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslen bende yeni anladım dahada zormuş ama kendime sucu atmaktan vazgectim o kadar klomen ve bitlki ilaç vs ben yapmıştım bizimkine zorla yaptırdıgım kürlerde oldu dr sadece tüp yapacak diye spermlere bakmıyorlar
iyi bir ürolog şart sebebsiz infertiyle başladıgım yolda neler oldu neler kocam nerdeyse olmuyor diye boşanacaktı ama ben yine evlenir cocuk icin ugraşırım deyince yan cizdi bende kusur var diye hata bende artık bırakayım kendi yoluna gitsin dedigim cok olduu ama sevdigimi hissetim ve devam ettim offf ne bilemmm bende dertlendimm yavff ....rabbime sıgındım stres yokkkkk hahhh napayım yolumuzu cizene boyun egecez yaniii ooyyy cok yazmişımmmm

Sende cansınnn canım benimm öperimm :)

Neye işaret bilmem, neden olduğunu da bilmiyorum seni rüyamda gördüm onu biliyorum :))))))))))
Rüyamdaki güleç yüzlü kadını çok sevdim... Kocaman kocaman sarılmıştım "sarılasım" geldi :)
Patlayan teker, kafana pisleyen kuş üzerine fırsatın varsa gel buluşalım :)

Yani araba alacagımın işareti olabilir mi ahahahahah :)

"WishhDuygu, post: 41584935, member: 505194"]Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn [/QUOTE]
Günaydın kacak bi ceeee, diyonnn geciyoonn satasıyozzz onuda bile görmuyonnn tatilllci seni gidi
Teslim ol garii gari de gariii yaniii hahhhhh

Hahahahahahah yuppiiii nerdeeee nerdeeeeee

Hamile hamile nereden göreceksin :) Senin bana yaşattığın mutluluk halen sirayet etmiş durumda. Geçen gün laylaylay halim devam ediyor.

İyi ki hamilesinnn, çok güzel gelişmelerin olsun
ve darısı tüm kalbinden geçirenlerin başına olsun...

Ayyyyy kismetin dibine vurmus benim pamukuuuum gunaydinnnn

Haklısın yasebond janebond jamesbond :)))))
Ama ama amaa ben de haklıyım... Uzun süreli kaçaklığıma birazcık ara verdim. Bayram haftasında 2 hafta daha kaçacağım... Bu kaçmalar iyi güzel hoş ama dönüşü fena... Her kafadan bir soru çıkan geri dönüşleri oluyor.
Onları da toparlamam gerekiyor dün biraz toparladım bak bugün buradayım, hatta off ilan edebilirim (tatil kafasından çıkamadım henüz de :)) )

Her şey yolundadır umarım... Çaresiz dertlerimiz amansız hastalıklarımız olmasın gerisi kolay amin :)

Günaydın kacak bi ceeee, diyonnn geciyoonn satasıyozzz onuda bile görmuyonnn tatilllci seni gidi
Teslim ol garii gari de gariii yaniii hahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…