- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.581
Aslen bende yeni anladım dahada zormuş ama kendime sucu atmaktan vazgectim o kadar klomen ve bitlki ilaç vs ben yapmıştım bizimkine zorla yaptırdıgım kürlerde oldu dr sadece tüp yapacak diye spermlere bakmıyorlarBizde de sorun aynı. Bir de bizimkisi düzenli kullanmıyor hiçbirşeyi.. Hem en çok isteyen o hem Vücudu Kıymetli.. Ne kullansa hemen ah vahları Başlıyor.. Düzgün kullansa belki değişecek ama nerde..portakales im ben de nefret ediyorum erkek sorunundan.
Toparlamak Lazım Hayatım.. Hayat gelip gidiyor ve bugünü dertlendirmek hepimizin yaptığı hata maalesef.. Oysaki ne güzellikler sunulmuş hepimize. Elimizdekinin kıymetini bilmeye odaklanırsak daha mutlu oluruz. Elimizdekinin kıymetini bildiğimizde belki de beklediklerimiz gelecek, bilemeyiz. (Kızım sana diyom, yüreğim sen işit)
Bu kadar güzel bir yüreğe Rabbim en güzelini nasip eder inşallah.. Canımsın
Günaydınnn....
Bindiğim aracın tekeri patlamayıp bir de kafama kuş sıçmasaydı
daha iyi olacaktı bu günaydın ama neyseee
tekerlek kötü olmuş ama kuş kısmet para derler
Canım neye yorarsan o bak cıkti araba alacannn insallahYani araba alacagımın işareti olabilir mi ahahahahah :)
Günaydınnn....
Ayyyyy kismetin dibine vurmus benim pamukuuuum gunaydinnnnGünaydınnn....
Yani araba alacagımın işareti olabilir mi ahahahahah :)
Ayyyyy kismetin dibine vurmus benim pamukuuuum gunaydinnnn
Neye işaret bilmem, neden olduğunu da bilmiyorum seni rüyamda gördüm onu biliyorum :))))))))))
Rüyamdaki güleç yüzlü kadını çok sevdim... Kocaman kocaman sarılmıştım "sarılasım" geldi :)
Patlayan teker, kafana pisleyen kuş üzerine fırsatın varsa gel buluşalım :)
Ay allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dogru goruyorum degil miiiiiiiiiiii degil miiiiiiiiiiii (dogru dogruuuuu teyit ettim simdi dort defa bakarak)
Yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi haberlerin ilkini hemen aldim (evreeen sagol canim)
kuddusssss kuddussss "ortmenimmmm" "ruh gidacimiz" canimm nasil sevindigimi anlatamam harika bir haberle beni mest ettin :)))))))))) Bikinisi ile heyyooo diye dolanan deli kadin benim! cok da memnunum :) Tum gelismeleri gelince almak uzere gonulden, en guzelinden cooooooooooooook ama cok tebrik ediyorumm. Azicik evhamin disinda keyfini kaciracak hicbir gelisme olmadan sihhatleeeeeeee buyusun kuzucuk.
Ay gider ayak, donecegimizi dusundukce keyfim kaciyordu nasil guzel oldum simdi nasil :) lalalalaaalay
1.5 porsiyon operim seni gobeginden.
Ayyyyy kismetin dibine vurmus benim pamukuuuum gunaydinnnn
cannim boool bol uyuyorum, okul da tatil rutin saglik tetkikleri rutin bulantilar ama cok sukur iyiym sen nasilsin tatliiimHahahhaha yok artıkkk
Taze anneee nasılsınnnn
cannim boool bol uyuyorum, okul da tatil rutin saglik tetkikleri rutin bulantilar ama cok sukur iyiym sen nasilsin tatliiim
günaydın yağmurlu ve kapalı bir havadan yine
Günaydın kacak bi ceeee, diyonnn geciyoonn satasıyozzz onuda bile görmuyonnn tatilllci seni gidi
Teslim ol garii gari de gariii yaniii hahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?