Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ah canim gozlerim dolu dolu oldu... tesekkur ederim ve tum guzel dilekler ve dualarim hepinize... evet buyuuuuk supriz bana da... yasadigim soku tahmin ediyorsundur... inanamadim once... yok canim rutin gecikme dedim, sonra test... sonra kan degerleri ve evet 7. hafta taze gebeyim darisi hepinize ve evet zamani asla biz belrleyemiyoruz cunku yatili misafirlerle dolu haftalar, kos kos ojul, kos kos, alisvetis, temizlik, sehirler arasi yolculuklar veee hic beklemedigim buyuk supriz. cannim topraaaam hamile duasi en hasindan hepimize hem de ramazan... insallah gobisletiniz sahane minnaklarka dolacak, supriz gebelik oldugu icin kullandigim diyabet ilaci hemen kesildi gunde 2unite indulin vurunuyorum artik, en dusuk dozmus hamilelikte, cok dikkat ediyorum yediklerime bebis icin. .. bakalim insallah kucagima da alirim sag salim ve guzelliklerle... seviyorum seniiiiiii, siziiiii, hepiniziiiiii

bugün akşama iftara misafirlerim var menümü yazayım sizede fikir olsun

mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
sarma
yoğurtlu ıspanak
çiğköfte
salata
tulumba tatlısı

çayın yanınada kek ve peynirli börek

Maharetli kadın bereket yağıyor diyelim o yağmura...
Sen hep güzelsin güzel kal... Tatilin iyi geçmiştir umarım, ailenle hasret giderilmez ama bir nebze olsun ilaç olmuştur sana... Vuslatı olan hasretlikler güzeldir :)

(Galiba yağmur burayada gelecek başım çatlıyor ağrıdan) Ama umurumda değilmiş gibi yapıyorum, içtim iki tane ağrı kesiciyi geçmezse içerim bir yenisini diyerek onu önemsemiyormuş gibi yapıyorum :)

günaydın yağmurlu ve kapalı bir havadan yine

Ellerine maharetine sağlık

Benim bu durumda menüm;
İtina ile çeşmeyi aç
itina ile protex aktivex vb. sabundan avucuna al
itina ile parmakları, tırnakları, avuç içini yıka
en itinalısından avucunu yala :)))))))))

Tatlı hariç hepsi için bayıla bayıla uygulayacağım birazdan :)

tatil güzel ve çabuk geçti aileye doyulmuyor ama ilaç gibi geldiği kesin senin tatilinde güzel geçmiştir eminim baş ağrın için geçmiş olsun

güzel kalma konusunda fikrim değişti bundan sonra herkes ederi kadar değer görecek benden hani tabiri cazise maymun gözünü açtı canım bundan sonra önce ben

sen tatlı sevmiyordun değilmi bende ramazanda tulumba tatlısını çok seviyorum hafif olduğundan belkide

aslında bugün tatil olsa evde kendim daha güzel tatlılar hazırlardım ama işteyim ancak bu kadar yetiştirebilirim

Bunlar hep hamilelikten :)))))))))))) Duyguların bu kadar hassaslaştığı dönemde heppppppppppppp güzel şeylere dolsun gözlerin, iyi şeylere aksın göz yaşların.

Şehir efsanesi gibi "hiç beklemediğim anda, tamamen aklımdan çıkmışken, onca şeye koştururken oldu" denir ya efsane sensin şimdi :)))) Can-ı gönülden bir kez daha tebrik ediyorum. Tazecik hamile tazecik anne ol en sıhhatlisinden. Biz de en taze teyzeler :))))))))

Yaşadığın mutluluğu, şaşkınlığı, içinde uçan kelebekleri unutturacak kadar güzel anın sağlıkla kollarına aldığın anın olsun. Doktorun senin için her gerekeni söyleyecektir keza sen zaten bilinçli kadın kendin için de ne gerekiyorsa biliyor olacaksın. Evhamı abartmadan yaşayacağın malum, senle birlikte biz de öğreneceğiz. Senden önce tecrübelenen bir sürü taze hamilemiz var onlar da sana yardımcı olacaktır. El birliği ile doğurturuz :)

Kendi zamanlamasıyla gelen minik kuzun hayatına hep güzellikler katsın. Çooooooooooooook çok sevgiler, 1.5 porsiyon öpücükler

Heyyoooo :) Tamam 12'de!
Kırmızı karanfil takarsam tanırsın ama tam "çingen" olurum :)))))))
Sigaramı içebileceğim her yer bana uyuyor :)
Kanyon rahat oluyor diye tercih ediyorum çok sevmem ben de :))) Özdilek girişinde bir yer açılmıştı açık hava orası olur bak :) Midpoint miydi ki... Adı itibariyle de uygun hahahaha

Telefonumu yazıyorum sana haberleşiriz.
Yas ilan etmiş gibi simsiyah elbiseli kadınım ben

Tamammm 12'de buluşalımmmmm...
MEtrocity-Özdilek-Kanyon arasında biyerlerde işteee..
Not: Kanyon pek sevmem

yazz yazzz... Ayy bende bugün bir bakımsızzz tühhhhh!!!!
Allahım tiplere gel randevulaşmalara bak hele hele ahahahahah

Hmm kızdırmış birileri seni...
İçinden geldiği gibi hareket edebilmek aslında en büyük özgürlük...
Eğer yapabiliyorsan yap, bazen zorlayarak yapmak gerekiyor. Çünkü bazen ve hakikatten tepemize bizim güzel davranışlarımız çıkarıyor birilerini. Alaşağı edilmeleri güzel olsa gerek.

Kolay gelsin...
(Bu durumda tabiri caizse en maharetli en güzel, şirin maaaymuuun sensin)

Ooooh süper dedikodunu yaparız hahahah
ayyy bir bakımsızzzzzzzzzzzz bir pasaklıııııııııııııııı saliii :))))

Tühh arabanın arkası da boş tatil şeysinden. Mobil gardrobumdan cicilerimi seçerdim hahaha. Ofiste var bir sürü ama onlar toplantı, davet, kokteyl şeyleri, giyip gelirsem olay oluruz toptan herkese dedikodu malzemesi :))))))))

"Dopuklularımı" çıkarayım da platformlu bişiler giyeyim rahat yürüyeyim, sıcakta terlemesem arabayla mı gitsem trafik yoksa..." Bak iç sesim bile karıştı, ne o tatilde karar verdiydim anı yaşayacağım program yapmayacağım, dünyayı ben değiştiremem her şeyi planlamaktan vazgeçmeliyim diye ama nerdeee can çıkınca huy çıkacak sanırım hahahah

yazz yazzz... Ayy bende bugün bir bakımsızzz tühhhhh!!!!
Allahım tiplere gel randevulaşmalara bak hele hele ahahahahah

kızdırmalarına izin verdiğimiz sürece insanlar bizi üzebilir bunu hep biliyordumda idrak edip kabullenmem biraz zaman aldı belki de çok fazla iyi niyetli olmamdan kimseye kötülük düşünmememden herkesi kendim gibi görmemden yada büyüklük bende kalsın sorun çıkmasın kimse kırılmasın diye düşünmemden ama artık yetti !!!!!!! gördümki vede anladımki ne yaparsan yap kimseye yaranamıyorsun işlerine geldiğin sürece senden iyisi yok ama ters düşünce de senden kötüsü yok ve birine neyi ne kadar anlatırsan anlat ancak karşındakinin anlayabileceği kadarını anlatıyorsun karşındaki ne isterse öyle anlıyor ve sende bunu dedi ama aslında böyle demek istedi düşünmekten çıldırma noktasına geliyosun!!!!!! ne gerek var ???? hiç gerek yok. dünyaya bir dahamı gelecezki değmeyecek insanlar için hayatı kendimize zehir edelim o insanlarki biz istediğimiz sürece hayatımızda olan ve istediğimiz zaman hayatımızda esameleri okunmayan insanlar için üzülmeye değermi asla değmez en güzeli bizi mutlu eden kişilere hakettiği değeri verip onlarla zaman geçirip hayatı layıkınca yaşamak bize emanet verilen canlarımıza boşu boşuna eziyet etme hakkımız yok kimsenin bunu yapmasınada izin veremeyiz vermemeliyiz.

çocuğumuz yok ama oda olur para pulda bulunur eşyada alınır ama sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz sağlık giderse geri gelmesi zor olabilir o yüzden artık ne yapıyoruz hiç bir şeyi hiç bir kimseyi kafaya takmıyoruz bundan sonra herkes ederi kadar fazlası zarar

cansin sen cannnnnnnnn muccccccck.

Merhaba arkadaslar,yaklasik 3 yildir evlenip ilk dusuk yaptigimdan beri bu siteyi takip ediyordum ama birkac ay once uye oldum,muhabbetinize bayildim diyebilirim ne guzel ustelik gorusuyorsunuzda,herkesin bir ortak hayali var ve onun etrafindaguzel arkadasliklar kurulmus,oku oku bitmiiyor valla,umarim herkesin gonlunden gecenler tez zamanda gercek olsun

hoş geldinnnn güzel temennilerinle

Ay ne güzel bir gün bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Enerjiyi, keyfi depolanınca lokasyon da bir alışveriş merkezinin dibi olunca alışverişe vurmuşum kendimi hahahaha

Allahım sarıl sarıl doyamadık ya :))))))))))))
Rüyamdakinden çok sarıldım harikaaaaaaaaaaa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…