- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.601
ah canim gozlerim dolu dolu oldu... tesekkur ederim ve tum guzel dilekler ve dualarim hepinize... evet buyuuuuk supriz bana da... yasadigim soku tahmin ediyorsundur... inanamadim once... yok canim rutin gecikme dedim, sonra test... sonra kan degerleri ve evetHamile hamile nereden göreceksin :) Senin bana yaşattığın mutluluk halen sirayet etmiş durumda. Geçen gün laylaylay halim devam ediyor.
İyi ki hamilesinnn, çok güzel gelişmelerin olsun
ve darısı tüm kalbinden geçirenlerin başına olsun...
Hahahahahahah yuppiiii nerdeeee nerdeeeeee
günaydın yağmurlu ve kapalı bir havadan yine
bugün akşama iftara misafirlerim var menümü yazayım sizede fikir olsun
mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
sarma
yoğurtlu ıspanak
çiğköfte
salata
tulumba tatlısı
çayın yanınada kek ve peynirli börek
cancaazım ben "popo müdür" kontenjanından her lokasyona ve zamana uyabilirim hahahahah off (offff çok sıkıcı ofis) ilan ettim. Ben sana uyarım sen iste söyle :)
Maharetli kadın bereket yağıyor diyelim o yağmura...
Sen hep güzelsin güzel kal... Tatilin iyi geçmiştir umarım, ailenle hasret giderilmez ama bir nebze olsun ilaç olmuştur sana... Vuslatı olan hasretlikler güzeldir :)
(Galiba yağmur burayada gelecek başım çatlıyor ağrıdan) Ama umurumda değilmiş gibi yapıyorum, içtim iki tane ağrı kesiciyi geçmezse içerim bir yenisini diyerek onu önemsemiyormuş gibi yapıyorum :)
Ellerine maharetine sağlık
Benim bu durumda menüm;
İtina ile çeşmeyi aç
itina ile protex aktivex vb. sabundan avucuna al
itina ile parmakları, tırnakları, avuç içini yıka
en itinalısından avucunu yala :)))))))))
Tatlı hariç hepsi için bayıla bayıla uygulayacağım birazdan :)
ah canim gozlerim dolu dolu oldu... tesekkur ederim ve tum guzel dilekler ve dualarim hepinize... evet buyuuuuk supriz bana da... yasadigim soku tahmin ediyorsundur... inanamadim once... yok canim rutin gecikme dedim, sonra test... sonra kan degerleri ve evet7. hafta taze gebeyim darisi hepinize ve evet zamani asla biz belrleyemiyoruz cunku yatili misafirlerle dolu haftalar, kos kos ojul, kos kos, alisvetis, temizlik, sehirler arasi yolculuklar veee hic beklemedigim buyuk supriz. cannim topraaaam hamile duasi en hasindan hepimize hem de ramazan... insallah gobisletiniz sahane minnaklarka dolacak, supriz gebelik oldugu icin kullandigim diyabet ilaci hemen kesildi gunde 2unite indulin vurunuyorum artik, en dusuk dozmus hamilelikte, cok dikkat ediyorum yediklerime bebis icin. .. bakalim insallah kucagima da alirim sag salim ve guzelliklerle... seviyorum seniiiiiii, siziiiii, hepiniziiiiii
Tamammm 12'de buluşalımmmmm...
MEtrocity-Özdilek-Kanyon arasında biyerlerde işteee..
Not: Kanyon pek sevmem
Heyyoooo :) Tamam 12'de!
Kırmızı karanfil takarsam tanırsın ama tam "çingen" olurum :)))))))
Sigaramı içebileceğim her yer bana uyuyor :)
Kanyon rahat oluyor diye tercih ediyorum çok sevmem ben de :))) Özdilek girişinde bir yer açılmıştı açık hava orası olur bak :) Midpoint miydi ki... Adı itibariyle de uygun hahahaha
Telefonumu yazıyorum sana haberleşiriz.
Yas ilan etmiş gibi simsiyah elbiseli kadınım ben
tatil güzel ve çabuk geçti aileye doyulmuyor ama ilaç gibi geldiği kesin senin tatilinde güzel geçmiştir eminim baş ağrın için geçmiş olsun
güzel kalma konusunda fikrim değişti bundan sonra herkes ederi kadar değer görecek benden hani tabiri cazise maymun gözünü açtı canım bundan sonra önce ben
yazz yazzz... Ayy bende bugün bir bakımsızzz tühhhhh!!!!
Allahım tiplere gel randevulaşmalara bak hele hele ahahahahah
Yani araba alacagımın işareti olabilir mi ahahahahah :)
Hmm kızdırmış birileri seni...
İçinden geldiği gibi hareket edebilmek aslında en büyük özgürlük...
Eğer yapabiliyorsan yap, bazen zorlayarak yapmak gerekiyor. Çünkü bazen ve hakikatten tepemize bizim güzel davranışlarımız çıkarıyor birilerini. Alaşağı edilmeleri güzel olsa gerek.
Kolay gelsin...
(Bu durumda tabiri caizse en maharetli en güzel, şirin maaaymuuun sensin)
cansin sen cannnnnnnnn muccccccck.Bunlar hep hamilelikten :)))))))))))) Duyguların bu kadar hassaslaştığı dönemde heppppppppppppp güzel şeylere dolsun gözlerin, iyi şeylere aksın göz yaşların.
Şehir efsanesi gibi "hiç beklemediğim anda, tamamen aklımdan çıkmışken, onca şeye koştururken oldu" denir ya efsane sensin şimdi :)))) Can-ı gönülden bir kez daha tebrik ediyorum. Tazecik hamile tazecik anne ol en sıhhatlisinden. Biz de en taze teyzeler :))))))))
Yaşadığın mutluluğu, şaşkınlığı, içinde uçan kelebekleri unutturacak kadar güzel anın sağlıkla kollarına aldığın anın olsun. Doktorun senin için her gerekeni söyleyecektir keza sen zaten bilinçli kadın kendin için de ne gerekiyorsa biliyor olacaksın. Evhamı abartmadan yaşayacağın malum, senle birlikte biz de öğreneceğiz. Senden önce tecrübelenen bir sürü taze hamilemiz var onlar da sana yardımcı olacaktır. El birliği ile doğurturuz :)
Kendi zamanlamasıyla gelen minik kuzun hayatına hep güzellikler katsın.Çooooooooooooook çok sevgiler, 1.5 porsiyon öpücükler
Merhaba arkadaslar,yaklasik 3 yildir evlenip ilk dusuk yaptigimdan beri bu siteyi takip ediyordum ama birkac ay once uye oldum,muhabbetinize bayildim diyebilirim ne guzel ustelik gorusuyorsunuzda,herkesin bir ortak hayali var ve onun etrafindaguzel arkadasliklar kurulmus,oku oku bitmiiyor valla,umarim herkesin gonlunden gecenler tez zamanda gercek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?