- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.621
Ay ne güzel bir gün bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Enerjiyi, keyfi depolanınca lokasyon da bir alışveriş merkezinin dibi olunca alışverişe vurmuşum kendimi hahahaha
Allahım sarıl sarıl doyamadık ya :)))))))))))) Rüyamdakinden çok sarıldım harikaaaaaaaaaaa oldu
Ay ne güzel bir gün bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Enerjiyi, keyfi depolanınca lokasyon da bir alışveriş merkezinin dibi olunca alışverişe vurmuşum kendimi hahahaha
Allahım sarıl sarıl doyamadık ya :)))))))))))) Rüyamdakinden çok sarıldım harikaaaaaaaaaaa oldu
bende onu soracaktım birbiriniz nasıl buldunuz neler yaptınız anlatın hele
ayy evett pek güzellldiii....
Ayol bu kadınn rüya gibii güzelll maşallahhh :)))
Ayrıntıları ona bırakıyorum komik hikayeler vaar çünkü :)
Merhaba arkadaslar,yaklasik 3 yildir evlenip ilk dusuk yaptigimdan beri bu siteyi takip ediyordum ama birkac ay once uye oldum,muhabbetinize bayildim diyebilirim ne guzel ustelik gorusuyorsunuzda,herkesin bir ortak hayali var ve onun etrafindaguzel arkadasliklar kurulmus,oku oku bitmiiyor valla,umarim herkesin gonlunden gecenler tez zamanda gercek olsun
hııım merakla bekliyorum ayrıntıları
Şeker portakalı :))))))))))))))))
Mıncır mıncır sevecek ortam lazım seni, bir kuytuda sıkıştıra sıkıştıra....:)))))))))))))))))))
Güzeller güzeli bakışınla güzel kadın "görersin" tabiii
Dur iki dakika mütevazi olmayayım gencim güzelim ahahaha
Tevellüt eski olsun kimin umurunda41 kere maşallah yaşımdayım diyorum boşuna mı diyorum. Göbek adım Duygu yu Rüya mı yaparız kulağıma fısıldarsın bir dahakine
Hoşgeldiiin
Hepimizin farklı başlangıçları var burayla ilgili ama sonrası çok benziyor.
Bende 300-400 sayfa okumuştum sonra hooop sizi oku oku bıkmıyorum bende yazacağım artık deyip dalmıştım, dalış o dalış... Kaç kişi anne oldu kaç kişi devam ediyor kaç kişinin hayatlarında öncelikleri değişti kaç kişinin sürprizleri bizi mutlu etti, kaç kişinin üzüntülerinde bir omuz olduk say say bitmez ama hepsi çok içten işte bu muhteşem :)
Samimiyete, olgunluğa, sorunlara yaklaşımlara, sevinçlerin paylaşılmasına, bebek konusu dışında devam eden hayata dair iletişime, muhabbeti çok sevmiştim. Seni de severiz, muhabbetin bol olsun :))))
Farklı rotalardan, bazen kestirme bazen meşakkatli şekillerde ilerliyor olsak da hepimiz yol arkadaşıyız. Yol arkadaşlarının arasına hoşgeldin. Çekinmeden yaz e mi :)))) Paylaşımlar artınca bayılacağımız muhabbetlerin olacağı kesin. Her insan bir tecrübe, bir hikaye ama her bir kadın bir sürü tecrübe, bir sürü hikaye demek
Cok guzel dile getirmissin arkadasim aynen herkes farkli bir hikaye,vall okurken hepsi birbirine karisti inanki kim hamile kim tedavide kim napiyo bilemedim,hikayemi anlatmak isterim bende 41 yasindayim,ogretmenim 37.yasim biterken evlendim vee ilk ay hamile kaldim ardindan 5 haft.dusuk,sonra doktorlar ve panik basladi yasiniz cok ileri hemen tup yapilmali dediler bir yil dolmadan denedik olmadi sonra bir hamilelik daha oda 5 hft.bitti tekrar tup yine negatif,sonrasinda ist.halit firat erdene gittim muayenede anlamamis cok yeni bir hamilleik varken rahim filmi cektirdim(adet gunum gecmedigi icin ihtimal vermedik olacagina doktorda uyarmayinca) ve oda dustu,ocakta bahceciye basladim mustafa beyle vitaminler opu derken gecen ay transfer ertelendi e2 yukselmeyince,bu ay bantlarla devam cumartesi kontrol var bakalim hersey yolundaysa transfer olcak insallah,oooo ne cok yazmisim umarim sikmam okurken,yani kizlar evlendigimi o cicili bicili aylari filaaan hiic bilemeden bu zamana geldik iste kasim 4.yilimiz bitcek hala ugraziyoruz bakalim nereye kadar,bunca sey yetmezmis gibi vitaminlerle birlikte son bikac ayda aldigim kilolarda kdv si oldu,herseye ragmen hayattan keyif alabilenlere enerjilerini kaybetmeyenlere hayranim bende kalmadi desem yalan olmaz
Ooooo dur helee niye bozdun moraliii...
Düşüklerin sebebi araştırıldı mı? Normal hamile kalıyorsun zaten niye bu kadat tüp denendi?
Birazdan uzmanlar yazar tabiisi bunlar dilimi tutamadıklarım..
Gülümse canım aramızda düşüğe bile hasret olacaklarımız var o yüzden her şeyinn hayırlısı...
Patolojiye gidebilecek sekilde olmadi dusuklerim canim yaa,kendiliginden 5 haftadan sonra devam etmedi 3 hamileligimde,kan pihtilasmasi var elimizde birde tabiki yaşimiz,hepsinin ardindan soylenen ama pihtilasma icin aspirin ve sulandirici igne kullandim sonuc degismedi
mrb benimde senin gibi üç normal yolla düşüğüm oldu iki kürtaş ve spontone, yaşım 38 eylülde 39 olucam 16 aylık evliyim herşeyi bu kadar kısa zamanda yaşadım. kürtaj olmasına rağmen genetik olmadı yani bilmiyordum patalojiye gitti.
Herşeyime bakıldı hormonlar iyi çıktı amh 3.56 rezerv iyi.eşimin herşeyi normal biz eşimle genetik test yaptırdık normal çıktı ama bende mtfr 677 heterizigot çıktı ama düşüğe engel değil dediler.
en son düşüğümü nisanda yaptım ve mayıs ayında bülent tıraşa gittim, 16 yumurta toplandı 11 döllendi ve 7 embiryo 3 güne sonra 5 embiryo 5. güne geldi ama ikisi genetiğe kapsamlı taramaya gitti gidebildi ondan da bir tanesi temiz geldi şimdi histeroskopi olucam va nasip olursa tranfer olucam. İnşallah Rabbim kucağıma almayı nasip eder.
diyeceğim şudurki yaş faktöründen dolayı yumurta anamoli riski bebek olma ihtimali fazla onun için genetik taramalı tüp bebek denemenizi tavsiye ederim. Rabbim hayırlısını nasip eylesin hepimize ...
Olduramadım yazarım yeniden hem de masal gibi, malum enerji full :))))))
Girişte olan yer bizim buluşalım diye konuştuğumuz restoran değilmiş. Ama ben onun farkında değilim henüz, uzaktan bakıyorum masalara, "çıtır çıtır" şeker portakalını görüp gideceğim yanına. Sarılacağım ya rüyamdaki gibi, bir de onun heyecanı pır pır yürüyorum...
Gitmeden önce siyah elbisemden bahsetmiştim ya o yüzden "yürüyen tek siyah elbiseli kadın benim fark edilir durumdayım" aynı zamanda...
Bir kadın el salladı bana.
Ürkek, hafif çekingen...
Gayri ihtiyari ona doğru baktım... (Bakıyorum ama kafamdaki devrelerde minik minik kıpırdanma var)
Bakışlar buluşunca o ürkek, çekingen el sallama iki elle güçlü güçlü sallanmaya başladı...
Benim devrelerde hafiften yanmaya... (Nasıl ya nasıl?)
Devrelerim yok canım dedi... Devrelerimi dinledim başka yöne doğru ilerledim...
O da ne Heyyyy!!! diyoorrr, sese döndüm kadın coşmuş durumda hem sesleniyor hem kurtarma botunda açık denizde gibi elleri bir sallıyor...
Aman yarabbii dedim... Devrelerim tümden yandı...
Soyup başucuma koyduğum çıtır çıtır portakalım ah portakalım diyorum içimden ve kadına doğru yürüyorum koşullanmış gibi... Gidiyorum ama nasıl... Çünkü çıtır portakalıma rüyamda öyle sarılmış öyle sarılmışım, bu kadın eli öpülüp üstüne alnına koyulacak tevellütte :)))))))) Bir o kadar şaşkınım bir o kadar da halen yanmış devreler arasından bir çıkar durum arıyorum.
Gittim kadının yanına :)) AAaaa ben sizi karıştırmışım biriyle buluşacaktım ona benzettim dedi iyi mi hahahahahahah özür dileyecekti ne özürü dedim (yaktın devrelerimi be kadın da demedim) öptüm kadını (kendini kötü hissetmesin diye elini öpmedim hahaha)
Sonra o restoranın yer olarak doğru yer ama isim olarak yanlış olduğunu fark ettim. 2. kattaymış. Çıktım 2. kata baktım herkese şöyle tarta tarta ı ıh yoook dedim. Aradım... Gelmiş şeker portakalım yukarı çıkıyorum şimdi dedi, çıkma ben iniyorum aşağıya dedim.
İndimm daha görüş mesafesine girince zaten anladık. Sarıldık sarıldık sonra daha bismillah iki kelam etmemişiz (içinden noluyor demiştir ya) gel gel dedim onunla beraber hanım teyzenin yanına gittik.
Bak işte benim buluşacağım kişi buydu, diyip takdim ettim :))) O da kendi buluşacağınla buluşmuş onu takdim etti, tekrar kusura bakmayın dedi olur öyle dedik masamıza geçtik.
Ondan sonra bu kadar devre yanınca yanık yanık sohbet ettik. Sanki yıllardır arkadaşız, öğle arasında buluşmuşuz gibi, yepyeni ama tanıdık, içten, samimi :) Uzun ayrılıklar sonra vuslata erenler gibi sarıl sarıl ayrıldık sağa sola da sallandık mı bak onu hatırlamıyorum :))))))))))))
Ve işte o teyzeye benzeyen teyze :)
Portakalım mı? nasıl ya nasıl ya? diye diye devrelerimi yakan kadın :)))))))))))
Cok guzel dile getirmissin arkadasim aynen herkes farkli bir hikaye,vall okurken hepsi birbirine karisti inanki kim hamile kim tedavide kim napiyo bilemedim,hikayemi anlatmak isterim bende 41 yasindayim,ogretmenim 37.yasim biterken evlendim vee ilk ay hamile kaldim ardindan 5 haft.dusuk,sonra doktorlar ve panik basladi yasiniz cok ileri hemen tup yapilmali dediler bir yil dolmadan denedik olmadi sonra bir hamilelik daha oda 5 hft.bitti tekrar tup yine negatif,sonrasinda ist.halit firat erdene gittim muayenede anlamamis cok yeni bir hamilleik varken rahim filmi cektirdim(adet gunum gecmedigi icin ihtimal vermedik olacagina doktorda uyarmayinca) ve oda dustu,ocakta bahceciye basladim mustafa beyle vitaminler opu derken gecen ay transfer ertelendi e2 yukselmeyince,bu ay bantlarla devam cumartesi kontrol var bakalim hersey yolundaysa transfer olcak insallah,oooo ne cok yazmisim umarim sikmam okurken,yani kizlar evlendigimi o cicili bicili aylari filaaan hiic bilemeden bu zamana geldik iste kasim 4.yilimiz bitcek hala ugraziyoruz bakalim nereye kadar,bunca sey yetmezmis gibi vitaminlerle birlikte son bikac ayda aldigim kilolarda kdv si oldu,herseye ragmen hayattan keyif alabilenlere enerjilerini kaybetmeyenlere hayranim bende kalmadi desem yalan olmaz
Öncelikle iyi hatırlattın bizim tembel asistanı devreye almalı güncel bilgileri bir paylaşsın... (kendisi mesajlar arasında listeler kaybolmasın diye benim yarattığım nev-i şahsına münhasır klon :) )
Yol arkadaşı ve yaşdaşsın aynı zamanda. Emin ol hikayeler benzerlik gösterse de her kadının kendine dair özel hikayeleri var. Yaşın önemini biliyoruz ama başarısız süreçlerin mazereti olmasını kabul etmiyoruz. Kadın bedeninin kendine has mucizeleri yaş tanımıyor. Listeyi yayınlayınca da göreceksin 45'inde güzel kuzusuna kavuşanlarımız da var. Yaş önemsenen kriterlerden olsa da asla mani değil :)
Bazen kendi durumumuzu kıyaslıyoruz yanlış yapıyoruz ama doğamızda var önleyemiyoruz. O zaman kötü gelişmeleri de kıyasa koyabiliriz. En azından hamile kalabiliyorum diye düşünmek enerjini kaybetmemende işe yarayabilir bak :) Ben de benzer yaşlarda evlendim sen hamile kalırken ben evyahlar olsun ya hamile kalırsam diye telaştaydım, neyin telaşıysa hahahah boşa hırpalamışım kendimi :)
Hiç pozitif olmaması en zor senaryo diye biliyorum (kendim için öyle olduğundan da olabilir) Dolayısıyla düşükler için mutlaka bir araştırma yapılabilir diye düşünüyorum. Vakti olursa, kötü hatıralar olarak hissetmiyorsa benzer şekilde olanlar zaten neler yaptıklarını paylaşacaktır sanırım. Benim bunca zaman okuduğum şey hamilelik olup devam etmiyorsa, embriyo ile ilgili sıkıntı olabileceği ama en çok rahim içinde sorun olduğu... Hemen hemen yüksek çoğunluk bu yönde... HSG de tüplerin durumu açık kapalı yanında çok az sıvı akışını gösterebiliyor. Bu nedenle histeroskopi bu anlamda önem kazanıyor. Mesela ben rahim iç dokusunda iltihap olduğunu histeroskopide alınan patoloji ile öğrendim. Bırak embriyo transferini 404'le yapıştırsalar yine olması mümkün olmazdı. Belki bu yapılabilirdi senin için ama dediğim gibi her beden farklı beden hatta aynı beden ay ay farklı :)
Transfere hazırlığın var, şimdi hepsinden sıyrılıp rahimin kalınlaşmasını takip etmek ve huzurlu kalabilmek en önemlisi... Doktorun zaten yönlendiriyordur. Şu anda özel işlerindeki temizlik ve arınma günleri nedeniyle vakti olur mu bilmem şifacımız2220 sana bir çok tüyoyu verebilir. 40Asistani aratıp (klon asistanımız) mesaj ve fotoğraflarına bakarsan orada da buradaki tecrübelerden derlenmiş bilgiler var.
Transfer gerekli ortam sağlanırsa tedavilere göre daha kolay ilerliyor. Heyecanın daim olsun ve dilerim sonucu da pozitif olsun...
Ve şunu da söylemeden edemeyeceğim evet enerjimiz yüksek ama her daim öyle olamıyoruz... Zaman geliyor süngümüz düşüyor o zaman hep beraber toparlanıyoruz... Normalde paylaşabildiklerimiz olsa da anlattıklarımızı idrak etmeleri zor olduğundan burada aynı hedefe farklı şekilde ilerleyen yol arkadaşları olarak neyin neyi anlattığını daha kolay anlıyoruz. İletişim zenginiyiz anlayacağın :) Opu için hazırlık dediğimde hııı diye bakan bön bön arkadaşlarımla ne evhamlarımı, ne heyecanlarımı, ne de gelişmeleri paylaşsam da tatmin olamıyorum, burada nirvanayı yaşıyoruz :))))))))))))))
Sen de nirvananı yaşa inşallah... Sonuç ne olursa olsun paylaştığında azaltıp, çoğaltacak her türlü beceriye sahip bir sürü kadından faydalan :)
Hadi hayırlısı olsun, şansın bol yolun açık....
Enbidipnot: "ooo ne çok yazmışım umarım sıkmam" demişsin ya bir daha düşün hahahahah
Oooo kacamak kaçamak sarılmışız ben ofiste kafayı nereye koysam derken hahhh buluşulmuş istanbulda olsam atlarım taksiye gelirim bende sarılırım cok pis yapışkanından hahhh ama uzaksınız be anamm napam
Tadından doyum olmaz sohbetlerrr itinayla kıskanılır hahhhh dizi buldum onu seyre daldım kiralık aşk ama istanbul manzaralı hahhh bende iç geçiriyom özledim diye insalllah gelirsemm tüm topikkk yaniii hepinize sarılacammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?