Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen dediğin gibi olacağı varsa olacak... Hayırlısı olsun diyoruz ya o yüzden :))))

Bahçeci'de Lulinda seninle benzer ilerlemişti dondurulmuş embriyoları çözüp 5. güne gitmelerini bekleyip transfer edilmişti. Şimdi gezerken doğurmaz ise (mazallahhh) Amerika'da Ali oğlanı normalinden doğurmaya gitti :)))) Sağlıkla kollarına alıp gelecek :) Zaman farkından dolayı denk gelemiyoruz, olur da okursa bu vesileyle öpüyorum onu da minnak Ali'yi :)

Senin içinde emeklerini, endişelerini, can sıkıntılarını, acabalarını unutturacak sonuç olsun hep birlikte sevinelim inşallah :)

Sarılma becerimiz yüksek mertebede :)))))
Toplu sarılma seansı gibi olur hepimizin potansiyeli malumumuz :)

Bilmez miyim? Narkozlu halimle kahkahalar attırdı bana. Hem içi hem dışı güzel kadın. Kesinlikle her eve lazım

Kaçak sekreter :) Beni listeden çıkarabilirsin şimdilik. Belli olmaz bakarsın yeniden girerim ileride

Kızlarrrr,özledim sizi
Beren hanım bütün vaktimi aldığı için aranıza katılamıyorum maalesef.
Son sayfaları okuyabildim ancak organik hamile haberlerine çok çok sevindim,kutluyorum... ilerleyen sayfalarda umarım bu haberler çoğalsın.
2220 yeni hayatın hayırlı olsun arkadaşım,İpsala gümrük kapısını ilk kullandığımda sana bir ceee demeyi düşünüyordum,ama bu durumda ben seni izmire geldiğinde bekliyorum.
WishhDuygu ve portakales sizi çok kıskandım İzmir'e yolunuz düşerse takalım karanfillere yakalara buluşalım
Neler kaçırdım acaba,bana bir özet yapacak gönüllü aranıyor

Gönüller bir olsun, dünya küçücük kalır arkadaşım.

Günaydın güzel hanımlar. Sevgi dolu, pırıl pırıl, musmutlu bir gün olsun bugün. Tüm güzel düşünceleriniz dua olup kabul bulsun. Gönül güneşiniz ışıldasın, gül yüzleriniz neşeyle parlasın, içinizdeki yaşam coşkusu mucizelere kapı açsın.

amin canım ne güzel bir günaydın bu

tüm bu dilekler senin içinde kabul olsun

Günaydın canım sanada süprizlerle dolu güzellikler yakın zamanda seni bulsun hahhh içime dogdu ayol rabbim gönlünü ferahlatsın işlerini kolaylaştırsın

Valla kızlar dişlerimi yaptırdım. Öndeki 6 taneyi. Bilen biliyor rezil haldeydiler. Kandaki iltihaptan dolayı sürekli çürüyorlardı ve artık dişçilere gidip sonuç alamamaktan,tedavi görmüş dişlerimi kaybetmekten bunalmıştım. Nihayet iyi bir diş hekimine kaplama yaptırdım. Nasıl bir rahatlık, nasıl bir mutluluk hissi, nasıl bir özsevgi artışı yaşıyorum anlatamam. Hayat bir başka güzel görünüyor gözüme. Ne kadar yoğun ağrılarla yaşadığımı bile farkedemez olmuşum.
Mesela bunu hayatımın yeni sürprizi olarak kaydediyorum. Beni seven bir ben var artık

Oyyyy maşallahhh maşallahhhhh

"Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil,
kaç kere yeniden yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla"
Mevlana diyorlar ama bence ona ait degil...
Ama sana pek yakıştı sankiii :))

Sağol kuzum. Geçmişte dönüştüğüm gülleri sayıyorum, gülistan gibi hissediyorum, iyi geldi
Zannımca, kişisel gelişimimde bir adım daha atladım ve kendimi gerçekten sevmeyi öğrendim. Kim olduğumu, ne istediğimi, ne kadar sınırım, ne kadar sinirim olduğunu çözdüm. İç huzuruna giden ilk adım. Önemsemediğim sorunların beni ne kadar etkilediğini ve buna aslında benim izin verdiğimi... Bugüne kadar bildiğim, söylediğim şeyleri aslında hazmetmediğim için doğru olsa da boşlukları olduğunu, hafif sarsıntıların, taşların yerine oturmasına yardım ettiğini... Bazı noktaların arkasından güzel cümlelerin başladığını yaşadım, yaşıyorum. İçimdeki sevginin de artık daha farkındayım ve kıymetini biliyorum. Umarım bu adımla ilgili her şey tamamlanmıştır. Çünkü artık öğrendiklerimin tadını çıkarmak istiyorum

diş ağrısının ne zor bişey olduğunu biliyorum geçmiş olsun canım güle güle kullan yeni dişlerini

ne güzell canımm adına çok mutlu oldum..
İnşallah bu enerjiyle devam eder arzu ve hayallerine kavuşursun..

diş ağrısının ne zor bişey olduğunu biliyorum geçmiş olsun canım güle güle kullan yeni dişlerini

Sağol arkadaşım. Tek diş ağrırken biliyorum da hepsi birden 7/ 24 ağrıyormuş, haberim yokmuş
Vallahi gözümden perde kalktı sanki ya. Yok böyle bir rahatlık

Öperim ben o güzel asistanı

Seviyorum seni

Seni sevmeyen ölsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…