- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.661
Güüüünaaaaayyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız güzeller? Bugünkü sabah menümüzde bol güneşli bir gün, papatya tadında sevinçler, toz pembe hayaller, bebek kokusunda huzur, deniz büyüklüğünde sağlık var. Ücretsiz ve sınırsızdır. Lütfen çekinmeden dilediğiniz kadar alınız
Güüüünaaaaayyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız güzeller? Bugünkü sabah menümüzde bol güneşli bir gün, papatya tadında sevinçler, toz pembe hayaller, bebek kokusunda huzur, deniz büyüklüğünde sağlık var. Ücretsiz ve sınırsızdır. Lütfen çekinmeden dilediğiniz kadar alınız
2220 canım hayırlı olsun dişler sana en içten günaydınnnn enerjim pek yok ama
portakales balım senden naberr
kuddus taze hamiş kız göbüşünü seveyim senin
sara_28 kuzumm bi menu ver akşama erken cıkarsam misafir cagıracammmm
Lulinda kuzumm napiyonnn bizi habersiz koyuyonn nasil America bi foto atsana hahhh alimiz napıyooo
Eua canim kuzummm ya nasil gidiyooor@yeteeeeer canım eşinin sonucları cıktımı nasılsin
alpcemre ye kuzum yemek yeee aklım sende kalmasınnn cokkk sıcak bizde bayramda buluşalım yeter gariii bu hasretlikkk
Hafif depresifff nedense tadımm kaçık anlayacannn offfff hahh ben neyseki kendimi düzeltebiliyorummmİyiyim canım...
İşler güçler rutin akışındayım hayatın..
Sen nasılsın?
Hafif depresifff nedense tadımm kaçık anlayacannn offfff hahh ben neyseki kendimi düzeltebiliyorummm
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn
Canımın şekeri portakalı :)))))))))))))
Dün ancak gittim hat problemini hallettim ve akşam aldım pantolonun rengini tshirtünün rengini mesajını
Kıyafetlerin renklerini boşver ben senin içindeki gökkuşağına bayılıyorum, bayıldım, bayılacağım :))))))))))))
Hafif depresifff nedense tadımm kaçık anlayacannn offfff hahh ben neyseki kendimi düzeltebiliyorummm
Sadece LGBT'nin değil ya bizim de gökkuşaklarımız var... Bayıldığım gökkuşaklı bir şemsiyem var ilk aldığımda "hep yağmur yağsa hep kullansam" dediğim... Sonra moda oldu "herkeşlerde" var :)))))) Bagajda eski popülaritesini yitirmiş şekilde yatıyor. Ah neyse konu şeeeemsiye değil :)
İçimizde renkli, dışımızda renkli... İyi kötü, güzel çirkin fark etmeyen hallerimizle eşsiziz her birimiz, benzersiziz...
Hepimizin her güne rengi değişiyor bazen griyiz (mesela bugün yasebond) bazen limoni-bazen ışıl ışıl sarıyız, bazen "fiyuuu" çok seksi kırmızıyız, bazen diğer kadına destek veren moruz, bazen huzurlu mavi, bazen doğanın kendisi gibi yeşil ve bazen de yüzümüzde gülücükler açtıran şeker portakalının turuncusuyuz...
O yüzden "kadınlara" bayılıyorum... (LGBT efekti oldu galiba hahahah)
Bir de bu arada en sevdiğim rengin siyah olması da ironinin en güzeli hahahahah
Araları uzatmadan programlar müsait olduğu sürece daima, bazen müsait olmasa da hatta :)
Fıkır fıkır kaynatmalı, yeri gelirse sızlanmalı her şekil her renk hepsi olur :)))
Kızlarrrr,özledim sizi
Beren hanım bütün vaktimi aldığı için aranıza katılamıyorum maalesef.
Son sayfaları okuyabildim ancak organik hamile haberlerine çok çok sevindim,kutluyorum... ilerleyen sayfalarda umarım bu haberler çoğalsın.
2220 yeni hayatın hayırlı olsun arkadaşım,İpsala gümrük kapısını ilk kullandığımda sana bir ceee demeyi düşünüyordum,ama bu durumda ben seni izmire geldiğinde bekliyorum.
WishhDuygu ve portakales sizi çok kıskandım İzmir'e yolunuz düşerse takalım karanfillere yakalara buluşalım
Neler kaçırdım acaba,bana bir özet yapacak gönüllü aranıyor
2220 canım hayırlı olsun dişler sana en içten günaydınnnn enerjim pek yok ama
portakales balım senden naberr
kuddus taze hamiş kız göbüşünü seveyim senin
sara_28 kuzumm bi menu ver akşama erken cıkarsam misafir cagıracammmm
Lulinda kuzumm napiyonnn bizi habersiz koyuyonn nasil America bi foto atsana hahhh alimiz napıyooo
Eua canim kuzummm ya nasil gidiyooor@yeteeeeer canım eşinin sonucları cıktımı nasılsin
alpcemre ye kuzum yemek yeee aklım sende kalmasınnn cokkk sıcak bizde bayramda buluşalım yeter gariii bu hasretlikkk
Sadece LGBT'nin değil ya bizim de gökkuşaklarımız var... Bayıldığım gökkuşaklı bir şemsiyem var ilk aldığımda "hep yağmur yağsa hep kullansam" dediğim... Sonra moda oldu "herkeşlerde" var :)))))) Bagajda eski popülaritesini yitirmiş şekilde yatıyor. Ah neyse konu şeeeemsiye değil :)
İçimizde renkli, dışımızda renkli... İyi kötü, güzel çirkin fark etmeyen hallerimizle eşsiziz her birimiz, benzersiziz...
Hepimizin her güne rengi değişiyor bazen griyiz (mesela bugün yasebond) bazen limoni-bazen ışıl ışıl sarıyız, bazen "fiyuuu" çok seksi kırmızıyız, bazen diğer kadına destek veren moruz, bazen huzurlu mavi, bazen doğanın kendisi gibi yeşil ve bazen de yüzümüzde gülücükler açtıran şeker portakalının turuncusuyuz...
O yüzden "kadınlara" bayılıyorum... (LGBT efekti oldu galiba hahahah)
Bir de bu arada en sevdiğim rengin siyah olması da ironinin en güzeli hahahahah
Araları uzatmadan programlar müsait olduğu sürece daima, bazen müsait olmasa da hatta :)
Fıkır fıkır kaynatmalı, yeri gelirse sızlanmalı her şekil her renk hepsi olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?