Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:))))) miş muş hallerimiz yok mu hepimizin var, olsun ben böyle sevmekten yanayım :)
Ayrıca siyah renk kusur kapatır, zayıf gösterir, giymesi kolay, kombinlemesi kolay sevilmez mi hiççç :)

Sen bilmezsin belki küçüğüm benim :)))))) Yanar döner kumaşlar vardı eskiden "hani tevellütü eski olan bizlerin gençlik zamanlarından" o kumaş gibi de olabiliriz. Sevdiğimiz renklerimiz olsun yeter :) Hatta ben o kumaşın kendisiyim galiba bugün (elbisem yine siyah zaten gardropta aralarda bir iki renk var onlarda en diplere atılmışlar hahaha)

sabah yarım litre suyumu içtim halim şu;
bahçede çamaşır var onları alsam mı? kedi dolaşır mı?
atıştırmalık bir şey hazırlasam mı sigara altı yoldan mı alsam
aç aç sigara yaksam bir tane bağırsaklarım çalışsa elbise geçen seneden biraz daralmış mı ne (ben genişlemedim elbise daraldı hahah)
akşama değişiklik olsun köfte çıkartayım da hazır olsun
şu cam kaşık neredeydi nohut büyüklüğü ile arı sütü polen mi alsam ağzıma
ceviz vardı neredeydi yesem
vitamini içecektim hangisini en son içmiştim ona göre içeyim

Bu kadar yanar dönerli, gel gitli, iki dakika dur! mayı bilmeyen devreleri yakacak fikirler uçuşması

Ah sonuç ne oldu :)
çamaşırları toplamadım
atıştırmalık bir şey hazırlamadım
bağırsakları çalıştırdım
köfteyi çıkarmadım
arı poleni yemedim
cevizi aramaya kalkışmadım
vitamin içmedim

yani ömrümü tükettim yapmayacaklarım için yapsam mı derken zamandan çaldım.
yarın tam tersini yaparım ona da şaşırmam :)

Küçüğüm daha çok, küçüğüm

hahahahahha hep öyleyiz sanırım...
Acaba bizi bu şehir mi bu duruma getirdi, yoksa anne olamamak ve bir boşluktaymış gibi yaşamak mı?

Benim çocukluğumda renk değiştiren taytlar vardı.. Islanınca rengi değişiyordu...
Popo kısmını sen düşün hahha...

Ben o suyu içmeyi hep düşünüp ama içmeden yola koyulan insannn, ahhh ne zaman öğreneceğim su içmeyi!..

Pozitif dusuncelerin sana hep pozitif donsun insallah...

Günaydıııın,

Maşallah maşallah bugün harikasın, enerjin geçti bana da

Dişlerin hayırlı olsun canım, doya doya gülümse

Hafta içi enerjimizi yüksek tutuyoruz. Pazar sabahı keyif için biraz düşürebiliriz. Malum uyumak, dinlenmek te lazım
O kadar özlemişim ki rahat rahat gülmeyi, 3 gündür sırıtıyorum Bu gidişle estetik yaptırmadan gerilecek yanaklarım

Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aaaaa simdi kirildimm yanim

Telefonuma ilk eklediğim şarkılardan kendisi. Madem dedim hayat değiştiriyorum, eski parçaları da çıkarayım (uzun bir Roman Havaları listem vardı da )
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi tarafına bakıp kötü taraflarına dil çıkarmayı öğrendim hayatın. Daha kolay bir yoldan öğrenmeyi tercih ederdim ama böylesi gerekliymiş diyorum. Artık önümüze bakma zamanı. Yaşasın yeni hayat, yaşasın yeni insanlar, yaşasın yeni umutlar...
Henüz öndeki 6 dişi yaptırdım ve diğerleri göz zevkimi iyice hırpalamaya başladı ama onları da fazla arayı açmadan yaptırayım. Pek sevdiğim gülüşlerim, tam olarak geri gelsin. Yarısı diş olan bir surat gördüğünde sarılabilirsin, o ben olacağım

Bu da Kağan yeğenim. Nihayet kucağıma alabildim, öpüp koklayabildim. Allah analı- babalı büyütsün, pek tatlı olmuş sıpam. Doyamadım. Neyse artık elimin altında olacak, istediğim gibi öpebilirim. Gerçi o pek hoşlanmıyor öpülmekten ama olsun.

Göstereyim değil mi? Anlatmakla olmaz

Maşallahhh ikinizedeee harika olmuşşşş dişlerr...
Paşamızda pek tatlı olmuşşş... Yegenini bol bol sevebilen hala ol sen maşallahh :)

Canım benim, çok sevindim buna, öyle güzel anlatmışsın ki karşımdasın sanki :) Hep böyle ol, en kötü günün böyle olsun.

Hani nerdesiniz, neden göremiyorum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…