- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #42.681
Bende bekledim konuıyu oraya bağlayacakmısın diye olmadı ahahah
Ne kadar turuncuymuş gibi yapsam da benim de en sevdiğim renk siyah..
Kendimi içinde bir huzurlu ve rahat hissediyorum anlatamam...
Hatunun en dibisin siyahlarla cazibende artıyor bak hele heleee hahahahah
Evett evett müsaitlik hep olsun..
Aramıza eklenenler olsun..
Bazen eklenen ama henüz görünmeyenlerden de olsun...
E bi de sevgi olsun, sarılmalar olsun...
:))))) miş muş hallerimiz yok mu hepimizin var, olsun ben böyle sevmekten yanayım :)
Ayrıca siyah renk kusur kapatır, zayıf gösterir, giymesi kolay, kombinlemesi kolay sevilmez mi hiççç :)
Sen bilmezsin belki küçüğüm benim :)))))) Yanar döner kumaşlar vardı eskiden "hani tevellütü eski olan bizlerin gençlik zamanlarından" o kumaş gibi de olabiliriz. Sevdiğimiz renklerimiz olsun yeter :) Hatta ben o kumaşın kendisiyim galiba bugün (elbisem yine siyah zaten gardropta aralarda bir iki renk var onlarda en diplere atılmışlar hahaha)
sabah yarım litre suyumu içtim halim şu;
bahçede çamaşır var onları alsam mı? kedi dolaşır mı?
atıştırmalık bir şey hazırlasam mı sigara altı yoldan mı alsam
aç aç sigara yaksam bir tane bağırsaklarım çalışsa elbise geçen seneden biraz daralmış mı ne (ben genişlemedim elbise daraldı hahah)
akşama değişiklik olsun köfte çıkartayım da hazır olsun
şu cam kaşık neredeydi nohut büyüklüğü ile arı sütü polen mi alsam ağzıma
ceviz vardı neredeydi yesem
vitamini içecektim hangisini en son içmiştim ona göre içeyim
Bu kadar yanar dönerli, gel gitli, iki dakika dur! mayı bilmeyen devreleri yakacak fikirler uçuşması
Ah sonuç ne oldu :)
çamaşırları toplamadım
atıştırmalık bir şey hazırlamadım
bağırsakları çalıştırdım
köfteyi çıkarmadım
arı poleni yemedim
cevizi aramaya kalkışmadım
vitamin içmedim
yani ömrümü tükettim yapmayacaklarım için yapsam mı derken zamandan çaldım.
yarın tam tersini yaparım ona da şaşırmam :)
günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Sadece LGBT'nin değil ya bizim de gökkuşaklarımız var... Bayıldığım gökkuşaklı bir şemsiyem var ilk aldığımda "hep yağmur yağsa hep kullansam" dediğim... Sonra moda oldu "herkeşlerde" var :)))))) Bagajda eski popülaritesini yitirmiş şekilde yatıyor. Ah neyse konu şeeeemsiye değil :)
İçimizde renkli, dışımızda renkli... İyi kötü, güzel çirkin fark etmeyen hallerimizle eşsiziz her birimiz, benzersiziz...
Hepimizin her güne rengi değişiyor bazen griyiz (mesela bugün yasebond) bazen limoni-bazen ışıl ışıl sarıyız, bazen "fiyuuu" çok seksi kırmızıyız, bazen diğer kadına destek veren moruz, bazen huzurlu mavi, bazen doğanın kendisi gibi yeşil ve bazen de yüzümüzde gülücükler açtıran şeker portakalının turuncusuyuz...
O yüzden "kadınlara" bayılıyorum... (LGBT efekti oldu galiba hahahah)
Bir de bu arada en sevdiğim rengin siyah olması da ironinin en güzeli hahahahah
Araları uzatmadan programlar müsait olduğu sürece daima, bazen müsait olmasa da hatta :)
Fıkır fıkır kaynatmalı, yeri gelirse sızlanmalı her şekil her renk hepsi olur :)))
Günaydıııın,
Maşallah maşallah bugün harikasın, enerjin geçti bana da
Dişlerin hayırlı olsun canım, doya doya gülümse
GünaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGüüüünaaaaayyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız güzeller? Bugünkü sabah menümüzde bol güneşli bir gün, papatya tadında sevinçler, toz pembe hayaller, bebek kokusunda huzur, deniz büyüklüğünde sağlık var. Ücretsiz ve sınırsızdır. Lütfen çekinmeden dilediğiniz kadar alınız
Aaaaa simdi kirildimm yanim2220 canım hayırlı olsun dişler sana en içten günaydınnnn enerjim pek yok ama
portakales balım senden naberr
kuddus taze hamiş kız göbüşünü seveyim senin
sara_28 kuzumm bi menu ver akşama erken cıkarsam misafir cagıracammmm
@Lulinda kuzumm napiyonnn bizi habersiz koyuyonn nasil America bi foto atsana hahhh alimiz napıyooo
@Eua canim kuzummm ya nasil gidiyooor@yeteeeeer canım eşinin sonucları cıktımı nasılsin
@alpcemre ye kuzum yemek yeee aklım sende kalmasınnn cokkk sıcak bizde bayramda buluşalım yeter gariii bu hasretlikkk
2220 canım yazdım yazdım sildim...
Kocaman yürekli, kalbine, aklına bayıldığım, cin fikirli, insanlığı başka, hayvanseverliği başka, bilgin kadınsın sen.
İçin, dışın, hayatın, mekanın arınma döneminden güzel başlangıçlara ulaşsın...
Çok şey yazmak istiyordum yazamıyorum. Yazsamasam da biliyorsun... Yazsam da zaten yazacaklarımı da biliyorsun. Yani kısacası yaşam ne getirir bilmiyorum ama her şey güzel olsun, iyi olsun, yeni olsun...
Dişleri güle güle kullan 32 dişini göstereceğin kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn gülüşlerin olsun :)))))
guzeller kalp atislarini duyduk bugunnnn cok sukur ve tum guzel dilekleriniz icin cooook tesekkur ederiiiiz
muaaaaah teyzosunaaaaAyyyy organik kuru fasulyemm benim pıt pıt da atarmışşşş...
Maşallahhh küçük teyzesi yer onuuu :)
Göstereyim değil mi? Anlatmakla olmaz
Bu da Kağan yeğenim. Nihayet kucağıma alabildim, öpüp koklayabildim. Allah analı- babalı büyütsün, pek tatlı olmuş sıpam. Doyamadım. Neyse artık elimin altında olacak, istediğim gibi öpebilirim. Gerçi o pek hoşlanmıyor öpülmekten ama olsun.
Maşallahhh ikinizedeee harika olmuşşşş dişlerr...
Paşamızda pek tatlı olmuşşş... Yegenini bol bol sevebilen hala ol sen maşallahh :)
Günaydın canım..
Mönü şahanee ellerine sağlıkk
Hafta içi enerjimizi yüksek tutuyoruz. Pazar sabahı keyif için biraz düşürebiliriz. Malum uyumak, dinlenmek te lazım
O kadar özlemişim ki rahat rahat gülmeyi, 3 gündür sırıtıyorumBu gidişle estetik yaptırmadan gerilecek yanaklarım
Bu da Kağan yeğenim. Nihayet kucağıma alabildim, öpüp koklayabildim. Allah analı- babalı büyütsün, pek tatlı olmuş sıpam. Doyamadım. Neyse artık elimin altında olacak, istediğim gibi öpebilirim. Gerçi o pek hoşlanmıyor öpülmekten ama olsun.
Canım benim, çok sevindim buna, öyle güzel anlatmışsın ki karşımdasın sanki :) Hep böyle ol, en kötü günün böyle olsun.
Hani nerdesiniz, neden göremiyorum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?